Kızlar başım geçmiyor napıcam ya iki gündür kaldıramıyorum kafamı uyuyorum uzanıyorum kalkıyorum aynı ağrı bu kadar uzun süren var mı ya? Napayım nolur bişey söleyin
Kızlar sağolun ya inşAllah benimkide yarına kadar geçer bide yarın işe gşdicem öyle böyle değil kafamı dik tutamıyorum bide tansiyon baktırdım ama normal sadece şunu hissedşyorum sanki kan beynime tazyik yapıyor gibi bi ağrı var
Ben güya az ve tuzsuz yiyecektim. Şu Kars'ın ünlü yiyeceğine taktım sürekli yesem yetmiyor. O da çok tuzlu işte.
Kızlar sağolun ya inşAllah benimkide yarına kadar geçer bide yarın işe gşdicem öyle böyle değil kafamı dik tutamıyorum bide tansiyon baktırdım ama normal sadece şunu hissedşyorum sanki kan beynime tazyik yapıyor gibi bi ağrı var
tansiyon aleti satin aldim:) takipteyim.limon yiyorum, dengeliyormus:)Cnm suanda baktircak yerim yok hala ayniyim ben tam hafifledi diyorum yine basliyo sen ne durumdasin
Benimkide biz burda her şeyine tek tek bakıyoruz ama ayrıntılı başka bir şey. Onda rapor yazılıyor dedi. Biraz pahalı istersen bir yere yönlendiririm dedi. Ne kadarki acaba pahalı dedi.300-500 é mi pahalı diyorlar yoksa daha mı fazla.
Benkendi gittiğim doktora gitcem ztn perinatlg bnce en iyisi kendi doktorun yaa gidişatı bilyr en azndan başından beri
Kızlar yarın için devletten randevu almıştım gidip bi bakacağım renkliyi yaptırıp doktora götürmem gerek.
Pek güzel değil görüntü ama erkek gibi geldi bana.Subat anneleri bize bi goz atin tahminde bulunun
Tesekkur ederim aslinda resim cok net ama yukleyince minicik oluyo ben mi yanlis yapiyorum anlamadim:)Pek güzel değil görüntü ama erkek gibi geldi bana.
Ay ayni bennEvet çok iğrenç bende sevindim istemediğini duyunca inşallah sendende istemez canım:)
Benimde doktorum 4 boyutlu bakıyor canım ilk bebeğimde de öyleydi onda istememişti ama şimdi ne olur bilmem hergün yeni birşey çıkıyor....
Bende tam bir tatlı delisiyim malesefİlk hamileliğimde yediğim tatlının aldığım kilonun haddi hesabı yok.Şimdi biraz daha dayanmaya çalışıyorum ama yine de hep açım hep açım
Ben ilk gebelikte devlette yaptirmistim..Benimkide biz burda her şeyine tek tek bakıyoruz ama ayrıntılı başka bir şey. Onda rapor yazılıyor dedi. Biraz pahalı istersen bir yere yönlendiririm dedi. Ne kadarki acaba pahalı dedi.300-500 é mi pahalı diyorlar yoksa daha mı fazla.
Kızlar başım geçmiyor napıcam ya iki gündür kaldıramıyorum kafamı uyuyorum uzanıyorum kalkıyorum aynı ağrı bu kadar uzun süren var mı ya? Napayım nolur bişey söleyin
limon tansiyonu baya dusuruyor. ama diyim yuksek tansiyonu olmayanlar yemesin :)tansiyon aleti satin aldim:) takipteyim.limon yiyorum, dengeliyormus:)
Cnm sabah yazdım daha kahvaktıdan sonra kalp çarpıntım başladıki sorma korktum kendimi acile attım bişey çıkmadı Allaha şükür tansiyonda iyi ama sonrasında başım çatlar gibi ağrıdı ve hala geçmedi kafamı dik tutamıyorum sanırım kan basıncındanBu arada yemek yıyınce şişlik ve kalp çarpıntısı oluyor hemen biraz uzanıyorum yoksa bayılcak gıbı oluyorum dr normal dedı sızlerde de var mı?
Kizlar merhaba Allah nasip ederse mart annesi olacagim duydumki siz nub teorisine gore cinsiyet soyleyebiliyormussunuz rica etsem ikili testteki goruntuyu gondersem cinsiyet yorumu yapabilirmisiniz
Ah canım kader arkadaşıyız desene:))Bende 26 kilo ile girdim doğumda giden 4 kilo:)))Sanki karınca doğurdum anlamadım ki:))Neyse ki sonra 26 alıp 33 verdim..Şimdi aynı hızla devam ediyorum:)Çok dikkat etmiş halimde 4 kilo aldım bile:))Allah sonumuzu hayır etsin:)Ay ayni benn
İlk dogumun kilolarini vericem diye canim cikti 30 kilo aldim 10 u dogumda gitti kaldi mi bana 20 kilo..
Vallahi korkuyorum gene alcam diye
Benim gobegim zaten hemen portluyo mesela su an evlere senlik bi gobegim var..
Duzenli ve dikkatli beslenmeye dikkat ediyorum.. Etmeye calisiyorum daha hallice
Ya ben elimden geleni yapayim sonrasina bakcaz dogumdan sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?