2015 Şubat Anneleri

Kızlar başım geçmiyor napıcam ya iki gündür kaldıramıyorum kafamı uyuyorum uzanıyorum kalkıyorum aynı ağrı bu kadar uzun süren var mı ya? Napayım nolur bişey söleyin

24 saat oldu aynı ağrı bendede var ne yaptıysam geçmedi minoset bile içtim banamısın demedi..buz iyi geliyor en azından gerginliği azaltıyor...İnşallah geçici bir durumdur yoksa çekilecek gibi değil

14-16 hafta arasında oluyor diye okumuştum vücut gereğinden fazla kan akışı sağladıgından bu da baş ağrısı yapar diyordu genişleyen damarlar ağrı yapıyor sanırsam inş uzun sürmez

Sende sagol ina gecer yarına bol su ve karanlikta yat ve tatli yeme sakin tatli bas agrisi var iken dahada artiriyor

Kızlar yarın için devletten randevu almıştım gidip bi bakacağım renkliyi yaptırıp doktora götürmem gerek.

o civardan basliyor fiyatlar gittigi yere kadar değişiyor

Benkendi gittiğim doktora gitcem ztn perinatlg bnce en iyisi kendi doktorun yaa gidişatı bilyr en azndan başından beri

Canim seninki zaten perinatologmus iyidir muhakkak takip yapan her dr o kadar iyi donanimli olmuyor malesef biseyleri atlayabilirler Allah korusun

Kızlar yarın için devletten randevu almıştım gidip bi bakacağım renkliyi yaptırıp doktora götürmem gerek.

Hayirli haberlerle gelirsin inşallah

Butun gun pinekledim kanepe tuvalet arasi gitgelleri saymazsak yarin is başlıyor hic gidesim yok cok sicak buralar disari cikmak eziyet kizin okulu acilana kadar onu da gotrmek zorundaym yanimda oyalamaya ugras dur simdi oralarda isimiz var oy oy

Subat anneleri bize bi goz atin tahminde bulunun

Eklentiler

• 20140831_204850.webp
    167,5 KB · Görüntüleme: 92
Ay ayni benn
İlk dogumun kilolarini vericem diye canim cikti 30 kilo aldim 10 u dogumda gitti kaldi mi bana 20 kilo..
Vallahi korkuyorum gene alcam diye
Benim gobegim zaten hemen portluyo mesela su an evlere senlik bi gobegim var..
Duzenli ve dikkatli beslenmeye dikkat ediyorum.. Etmeye calisiyorum daha hallice
Ya ben elimden geleni yapayim sonrasina bakcaz dogumdan sonra..

Ben ilk gebelikte devlette yaptirmistim..
Belki de 20. Haftamda yaptirir siz bisey demediniz ben yaptirdim derim :)
İsin garip trafi koskoca sisli etfalde doktor bana ayrintili ultrason burda yok dedi.. Bes sene once vardi simdi mi yok yani :/
Benim etfalde gittigim isini layigiyla yapan doktor izinde diye baskasina gittim 3 lu testte bi raba sinir oldum geldim.
Bildiginden sasmamak lazim. Telefonla arayip sorucam ayrintili yapiliyo mu diye guvenmedim ben o doktora

Kızlar başım geçmiyor napıcam ya iki gündür kaldıramıyorum kafamı uyuyorum uzanıyorum kalkıyorum aynı ağrı bu kadar uzun süren var mı ya? Napayım nolur bişey söleyin

canim benim de 4 gun boyunca gecmedi her adim attigimda beynim zonkluyordu gzumu acamiodm agridan. once yarim saat falan patates baglayip uzandim ardindan yuruyuse ciktim acik havaya ciddi oranda azaldi eve gelincede eczanede satilan okyanus sulari varya onla sinuslerimi temizledim bikac saat sonra nerdeysr gecmisti. ilac icmedim dayandim cunku minoset hamilelikten onceki agrilariimi kesmiyordu bosa cocua zarar vermiyim dedim cektim agriyi bu hafaalarda normalmis yinede cok asiri olursa doktora gitmende fayda var, gecmis olsun canim.

tansiyon aleti satin aldim:) takipteyim.limon yiyorum, dengeliyormus:)
limon tansiyonu baya dusuruyor. ama diyim yuksek tansiyonu olmayanlar yemesin :)

Selam ya gıremıyorum sıcaklar ev temızlıgı mahvolmuş durumdayım. Cumartesı kontrolumuz vardı minik pipili oğlusum gulumsedı bıze usg den. Çok şükür sağlığı yerinde şimdilik biraz zayıf 18 cm 164 gr. Bende 1 kg almışım totalde hamılelıgımden berı 3 kıloalarak 68 kıloyum. Şükrediyorum, oğlumda 58 ile hamile kalım 85 ıle doguma gırmıştım. Çok dıkkat edıyorum az sık beslenıyorum hamur ısı hayatımda yok. Çok canım çekerse amel körlemek babında. Omega3 verdı balık yıyemıyorum kendımı bıldım bılelı. Demır ılacımızı verdı. Yalnız sormayı unuttum folbıole devam mı edecegız bana multıvıtamın yan etkı yapıyor fazla vıtamın yuklemesı oluyor. Yarın soracağım bakalım. Şimdilik böyle durumlar. Göbek de ufacık bi göbegım var şu anda.

Bu arada yemek yıyınce şişlik ve kalp çarpıntısı oluyor hemen biraz uzanıyorum yoksa bayılcak gıbı oluyorum dr normal dedı sızlerde de var mı?

Bu arada yemek yıyınce şişlik ve kalp çarpıntısı oluyor hemen biraz uzanıyorum yoksa bayılcak gıbı oluyorum dr normal dedı sızlerde de var mı?
Cnm sabah yazdım daha kahvaktıdan sonra kalp çarpıntım başladıki sorma korktum kendimi acile attım bişey çıkmadı Allaha şükür tansiyonda iyi ama sonrasında başım çatlar gibi ağrıdı ve hala geçmedi kafamı dik tutamıyorum sanırım kan basıncından

Kizlar merhaba Allah nasip ederse mart annesi olacagim duydumki siz nub teorisine gore cinsiyet soyleyebiliyormussunuz rica etsem ikili testteki goruntuyu gondersem cinsiyet yorumu yapabilirmisiniz

Kizlar merhaba Allah nasip ederse mart annesi olacagim duydumki siz nub teorisine gore cinsiyet soyleyebiliyormussunuz rica etsem ikili testteki goruntuyu gondersem cinsiyet yorumu yapabilirmisiniz

Anlayan söylesin ama gerçek olma ihtimali yok , sadece olasılıklar söz konusu . Çin takvimi gibi . Yüzük sallama gibi . Kaç haftalık hamilesin ?

Ah canım kader arkadaşıyız desene:))Bende 26 kilo ile girdim doğumda giden 4 kilo:)))Sanki karınca doğurdum anlamadım ki:))Neyse ki sonra 26 alıp 33 verdim..Şimdi aynı hızla devam ediyorum:)Çok dikkat etmiş halimde 4 kilo aldım bile:))Allah sonumuzu hayır etsin:)

Reactions: Dgy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…