2015 Şubat Anneleri

tarhana yorucu evet bende ilk geçen sene yaptım çok sevdik kışın iyi bir kurtarıcı oluyor hemen pişiyor 10 kavanoz yaptım domates sosu kız az mı olmuş benimkiler ilk kez yaptım çok gidiyor mu bilemedim şimdi :) turşu kurmadım daha havalar çok sıcak anacım buzdolabında yer yok 2 hafta sonra anca yaparım heralde daha çok işim var çok

Bende bir makarna yapayım dedim, süzerken hepsini lavaboya döktüm. Öylece bakakaldım ardından. Sonra eşim pratik bie şey yaptı bende çorbaya kaldım. Sakar göbek adım.

benim kiler var karanlık ya oraya atıyorum zaten 5 kavonoz yaptım ondan ben domatesli biber turşusu yaptım tam zamanı ii kabarıo şimdi bnm toplam sosum 140 kavonoz oldu ama bn dağıtıcam eşimin babanesi hastanede yatıyordu onlar yapamadı halamda yanında kalıyor onlarada vericem annem yardıma gelmişti bikaçtanede o alır giderken tamam sana yeter şimdilik çünkü ilk yapışın öğrenmiş ol ben çok kullanıyorum herseye bide kolay oluyor ondan büyük tenceren varsa onu yapmakta sorun yok seneye daha çok yaparsın

Bende bir makarna yapayım dedim, süzerken hepsini lavaboya döktüm. Öylece bakakaldım ardından. Sonra eşim pratik bie şey yaptı bende çorbaya kaldım. Sakar göbek adım.
sağlık olsun gene lavaboya dökmüşsün ya üstüne gelseydi allah korusun yada yere dökülse bide onu temizle

bu arada aklıma geldi bide erişte kestim ilk defa çok zevkliymiş ev hanımlığı da hoşuma gitti=) yapmıyorsan onuda dene çok kolay

günaydın kızlar,
bugün nasıl bir gün anlamadım bide ben sabahları çok ağrıyla kalkıyorum karnım ağrıyo kalktığımda da bi fikri olan varmı ?

Günaydın kızlar.
benim de dişlerim ağrımaya başladı. umarım başımı belaya sokmadan geçerler.
hamarat hanımlar kışlıkları hazırlamış. biz de ağustos böceği gibi yapanlardan gidip isteyeceğiz gibi görünüyor : )
ellerinize sağlık. Allah, sağlıkla yemeyi de nasip etsin.

günaydın kızlar.dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda kızım büyümüş maşallah kıpır kıpırdı.ek vitamin ve balık yağı verdi dr um daha almadım ama almasammı diye düşünüyorum yani ben güzel besleniyorum yinede gerek varmıdırki takviyeye.siz kullanıyormusunuz.

Yav siz ne kadar becerikli hanımlarsınız..
Ben daha o dediğiniz şeylerin nasıl yapıldığını bile bilmiyorum ayrıca iki kavanoz yapsam üçüncüde sıkıntı basar

KIZLAR LÜTFEN BANA BİŞEY SÖYLEYİN
ÇOK PİNPİRİKLENDİM
BENIM GÖBEĞİM İNDİ FECİİİ ((
CILIZ KALIVERDİM AZCIK BİŞEY VAR
Bİ ANDA İNDİ (
NEDEN OLDU SİZDEDE OLDU MU
YARIN DOKTORA SORCAM AKŞAM 5TE RANDEVUM VAR
AMA BENI RAHATLATIN

sakar göbek güzelmiş yaa bendede beceriksizlik var.. abartmıorum ama yumurta kıramadım 2 gündür top kırayım diorum hep patlıo eşimde benle dalga gecio iice saldın yumurta yapamaz oldun die

bu arada aklıma geldi bide erişte kestim ilk defa çok zevkliymiş ev hanımlığı da hoşuma gitti=) yapmıyorsan onuda dene çok kolay

geçen sene annemle yaptıydık evet zevkli onu annemden yada kayınvaliden temin ederim o potaya girmeyeyim hiç :))

Sen daha 14 haftalıksın . Demekki karnın gaz , şişkinlik yada su dan oluşuyordu . Bebek karnında olduğu sürece korkma . Endişelenme :)

ben en sonki kontrolümde (12. haftaydı) doktoruma sordum vitamin falan kullanmalı mıyım diye o da beslenmen iyiyse besinlerden alman daha iyi ilaç kullanma hiç dedi yine de yazayım iştahın kapalı olursa kullan yoksa iyi beslen demişti.

Maşallah ne güzel :)
Sen vitamine yeni mi başladın ? 3 ayı bitirdiğinde vermedi mi zaten ? Balık yağınıda sanırım şimdi balık mevsimi değil , yiyemiyoruz diye vermiş olmalı . Ama doktorun kullan dediyse kullan . Sen iyi besleniyor olabilirsin ama belki yetmez . Zaten fazla gelince vücut hata veriyor :))

140 kavanoz mu ?? aman Allahım yok yapamam o kadar benimki çok cücük kaldı 10 kavanoz :))

sakar göbek güzelmiş yaa bendede beceriksizlik var.. abartmıorum ama yumurta kıramadım 2 gündür top kırayım diorum hep patlıo eşimde benle dalga gecio iice saldın yumurta yapamaz oldun die
Sen tam tembel tenekesin canım ben çorba yaptım en azından. Akşamda vazgeçmezsem sebze yemeği yapcam

günaydınlar. ya kızlar ben dünden beri bebişin hareketlerini az hisseder oldum. niye öyle oldu ki. bir hissedip bir hissetmemek normal mi. çarşamba ayrıntılı ultrason var. o zaman görücem nasipse. ama insan ister istemez kafaya takıyor işte

herkes birşeyler yapmış maşallah bizde annemle köyde 100 şişe salça yaptık. yarısı benim birde erik suyu yapmıştık bundan önce gittiğimizde. ondada bir 25 şişe var. birde gidip acı biber yapıcaz.

Diyemedim bu arada hepinize Günaydın
Benim de bu akşam randevum var , 1 ay oldu görmeyeli. En son boyu kaç cm di ölçmedi. Bugün kendim sorucam :) akşamın 5ine de çok var da çarşıda işim var vakit öyle geçicek
15 gündür vitamin de kullanmıyorum bitti die . Bugün konuşucam gerek var mı devam ediyim mi diye
Ayrıca 20 yaşındayım e öyle çok cılız da değilim iyide besleniyorum ama hala tansiyon sıkıntısı yaşıyorum. Hatta dün resmen bayılacaktım . Ölüyorum zannettim . Allah korusun evde kimse yokken düşüp bayılırım biryerimi çarparım çok korkuyorum . Çözüm üretmesini isticem .
Bikaç gün azar azar su geldi hemen çağırdı baktı su değil dedi yolladı . Neydi neden nasıl anladı açıklama yapmadı bugün iyice bakıp konuşsun isticem.
Kusma ishal çok yordu , sebebi ne , ne yapabilirm onları sorucam
Adamın çekeceği var bugün benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…