al bendende okadar turşuları yaptım bu haftada tarhana hiç yapmadım ben çok yorucuymuş yapmıcam kaynvalidemle ananem yapıyor onlar veriyor inş. bozulmazlar canım bende biraz daha sos yaptım tursudan artan domateslere gittim kırmızı biber aldım ii oldu 20 kavonoz falan daha cıktı dondurucuya atılacakları attım bittim sanki cuma bugun gibi açtım dükkanı
Bende bir makarna yapayım dedim, süzerken hepsini lavaboya döktüm. Öylece bakakaldım ardından. Sonra eşim pratik bie şey yaptı bende çorbaya kaldım. Sakar göbek adım.yaa bende yaparım ve cok severim ama halim kalmıoki bir bardak su içemiorumm
evettt yaaa yada hamile kalınca hemen izin başlasın hiç yorulmasın hamile kadınlar teee 7. ay cok uzun yaagerci hafta sonu 2 gün evdeydim yine hiç yemek yapmadım.. kocam beni boşucaaaaaaaaaak
sağlık olsun gene lavaboya dökmüşsün ya üstüne gelseydi allah korusun yada yere dökülse bide onu temizleBende bir makarna yapayım dedim, süzerken hepsini lavaboya döktüm. Öylece bakakaldım ardından. Sonra eşim pratik bie şey yaptı bende çorbaya kaldım. Sakar göbek adım.
bu arada aklıma geldi bide erişte kestim ilk defa çok zevkliymiş ev hanımlığı da hoşuma gitti=) yapmıyorsan onuda dene çok kolaytarhana yorucu evet bende ilk geçen sene yaptım çok sevdik kışın iyi bir kurtarıcı oluyor hemen pişiyor 10 kavanoz yaptım domates sosu kız az mı olmuş benimkiler ilk kez yaptım çok gidiyor mu bilemedim şimdi :) turşu kurmadım daha havalar çok sıcak anacım buzdolabında yer yok 2 hafta sonra anca yaparım heralde daha çok işim var çok
Yav siz ne kadar becerikli hanımlarsınız..benim kiler var karanlık ya oraya atıyorum zaten 5 kavonoz yaptım ondan ben domatesli biber turşusu yaptım tam zamanı ii kabarıo şimdi bnm toplam sosum 140 kavonoz oldu ama bn dağıtıcam eşimin babanesi hastanede yatıyordu onlar yapamadı halamda yanında kalıyor onlarada vericem annem yardıma gelmişti bikaçtanede o alır giderken tamam sana yeter şimdilik çünkü ilk yapışın öğrenmiş ol ben çok kullanıyorum herseye bide kolay oluyor ondan büyük tenceren varsa onu yapmakta sorun yok seneye daha çok yaparsın
sakar göbekBende bir makarna yapayım dedim, süzerken hepsini lavaboya döktüm. Öylece bakakaldım ardından. Sonra eşim pratik bie şey yaptı bende çorbaya kaldım. Sakar göbek adım.
bu arada aklıma geldi bide erişte kestim ilk defa çok zevkliymiş ev hanımlığı da hoşuma gitti=) yapmıyorsan onuda dene çok kolay
KIZLAR LÜTFEN BANA BİŞEY SÖYLEYİN
ÇOK PİNPİRİKLENDİM
BENIM GÖBEĞİM İNDİ FECİİİ((
CILIZ KALIVERDİM AZCIK BİŞEY VAR
Bİ ANDA İNDİ(
NEDEN OLDU SİZDEDE OLDU MU
YARIN DOKTORA SORCAM AKŞAM 5TE RANDEVUM VAR
AMA BENI RAHATLATIN
günaydın kızlar.dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda kızım büyümüş maşallah kıpır kıpırdı.ek vitamin ve balık yağı verdi dr um daha almadım ama almasammı diye düşünüyorum yani ben güzel besleniyorum yinede gerek varmıdırki takviyeye.siz kullanıyormusunuz.
Maşallah ne güzel :)günaydın kızlar.dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda kızım büyümüş maşallah kıpır kıpırdı.ek vitamin ve balık yağı verdi dr um daha almadım ama almasammı diye düşünüyorum yani ben güzel besleniyorum yinede gerek varmıdırki takviyeye.siz kullanıyormusunuz.
benim kiler var karanlık ya oraya atıyorum zaten 5 kavonoz yaptım ondan ben domatesli biber turşusu yaptım tam zamanı ii kabarıo şimdi bnm toplam sosum 140 kavonoz oldu ama bn dağıtıcam eşimin babanesi hastanede yatıyordu onlar yapamadı halamda yanında kalıyor onlarada vericem annem yardıma gelmişti bikaçtanede o alır giderken tamam sana yeter şimdilik çünkü ilk yapışın öğrenmiş ol ben çok kullanıyorum herseye bide kolay oluyor ondan büyük tenceren varsa onu yapmakta sorun yok seneye daha çok yaparsın
Sen tam tembel tenekesin canım ben çorba yaptım en azından. Akşamda vazgeçmezsem sebze yemeği yapcamsakar göbekgüzelmiş yaa bendede beceriksizlik var.. abartmıorum ama yumurta kıramadım 2 gündür top kırayım diorum hep patlıo eşimde benle dalga gecio iice saldın yumurta yapamaz oldun die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?