2015 Şubat Anneleri

maşallah canım bence doktorun dediklerini yap sonuçta boşuna doktor olmamış muhtemelen ihtiyacın var
Yav siz ne kadar becerikli hanımlarsınız..
Ben daha o dediğiniz şeylerin nasıl yapıldığını bile bilmiyorum ayrıca iki kavanoz yapsam üçüncüde sıkıntı basar
yok yaa bişey olmaz bende 4 senedir yapıyorum bekar evimde yapmıştım ilk çok da zevkli oluyor kolay aslında sanıldığı gibi zor deil hemde kullanması da çok rahat yemek yaparken en az 7-8 dakika kazanıyorsun hiçbişey yapamadın doğra biberi dök onu kır yumurta tamam
panik olucak bişey yok cnm bende aynı paniği yaşadım şimdi göbüş çıkmaya başladı ilk başta çıkan yanıltıo galiba ama sonradan cıkan kkalıcı oluyor=)
140 kavanoz mu ?? aman Allahım yok yapamam o kadar benimki çok cücük kaldı 10 kavanoz :))
yok cnm bnde ilk sene 15 kavonoz yapmıştım normal yani hem kullanmaya başla seneye daha çok yaparsın bide dedim ya ben dağıtıcam biraz eşimin babanesine 10 tane halasına 10 tane annemle ananem alır 10ar tane 100 de bana kalıyor arada sıradada lazım olana veriyorum annemler yardım ettiğinden bende okadar yaptım bi tencere 10 tane alıyo benim bide yanında 4 tane alanla kaynatıyorum
bende bilmiyordum ve inan bundan 5 - 6 sene önce ben hiç yemek yapamazdım imdi çok hoşuma bile gidiyor gerçektende çok kolaymış internet sağolsun yapamadığım hiiçbişey yok

gunaydın kızlarr.. ohh herkes hazırlıkları halletmeye baslamıss benım bı menemenlık sos kalmıstı onuda saolsun kv ben yaparım sen bu sene ugrasma dedı canıma mınnet valla hafta sonu fıldır fıldır gezdım... babamlarda tarhanamı yapmıslar ohhh... hep bole bıyerlerden gelse superr olur...

nasıl yani yaa soslara doyamadımaman sabahlar olmasın o nasıl oluyo ayrıntı ver lütfennn denicem

Gunaydin kizlar cok sykur beklenen gun geldi bir ay bekleme sonucu kintrole gidiyorum dua edin bana guzel haberlerlr donim ins opuyorum hepinizi

kontrole gıdenlere hayırlı haberlerlee gelmelerını dıolıyorum ınsallah... yaprakgull gelınce benı bılgılendır bacım detaylı felan ıstıcekmı ozgur hoca herseyı anlat bana :)))

ya ciddimisin bu sekılde oluyo mu gercekten? ay bende yapıcam. eger oluyor cok basıt super olur valla. pekı makıneyı kac saatlık programda ve hangı ısıda calıstırıyosun? ve bu kadarı yetıyomu bozulmaması ıcın? daha once denemısmıydın. ne cok sordum dımı

yoo zaten çiğden rondodan geçirip kapakları kapattıktan sonra bulaşık makinasına koyuyoz 3. programda çalıştırıyoz makinayı bulaşık makinasında pişiyo açıncada mis gbi yiyiyosun :)
kaç derecede kaç saat canım ayy gecen sene mi yaptın bu sene mi ne çok soru sordum eşime söledim şimdi ohh ohh diyo deneyelim hemen biz kafayı yedik domatesle karı koca=)
Gunaydin kizlar cok sykur beklenen gun geldi bir ay bekleme sonucu kintrole gidiyorum dua edin bana guzel haberlerlr donim ins opuyorum hepinizi
inşallah canım bol bol bak bebişine ikinizde sağlıklı sıhhatli gidip dönün

aa gerçekten çok kolaymış çok da mantıklı ama ee peki genleşme olmuyormu yani piştikten sonra domatesler azalıyor normalde diye biliyorum ?

hele iki soru sorayım hanımlar menemeni nsl yapıyonuz kışlık tebi :) birde turşu yaparken suyunu kaynamış soğumuş su mu kullanıyorsunuz yoksa direk musluk suyu mu yoksa hazır su mu ?

hele iki soru sorayım hanımlar menemeni nsl yapıyonuz kışlık tebi :) birde turşu yaparken suyunu kaynamış soğumuş su mu kullanıyorsunuz yoksa direk musluk suyu mu yoksa hazır su mu ?
bn normal domates sosu olarak yapıyorum yani rondodan geciriyorum içine azıcık kırmızı biber kayatıyorum kaynarken tuzunu atıyorum sıcak sıcak kavonozlara tursunun suyunuda arıtma var bende ondan dolduruyorum o yokkende damacanadan dolduruyordum

ben şimdi hepinize ayrıntılı yazcam merak etmeyin

ayrıntılı yazcam kızlar durun

Evet cnm kan basıncından bır de bende tsh var fazla dustu ama en dusuk ilaçtan devam etmem gerekıyor. Dr um sık sık uzan dınlen dedı. Puşurluğude hıc sevmem ama yatıyorum işte şık sık ne yapım.
Kızlar bende de oluyor kalp çarpintisi ve bayılma hissi zaten ne yesem midem yanıyor varmı aynı şikayetleri olan
Evt normalmış cnm kan basıncındanmış.
Selam cnm bnde seni meraketmştm bayadır yazmıyosun iyi olmana sevndm çarpıntı bnde yemek yeyince değilde merdiven çıkarken oluyo
Çok tesekkurler bıtanem şükür iyiyiz. Merdıven cıkınca olması normal ben denızde hıc dalamadım ay tıkanıverdım hemen eşimi gecerdım bu sefer yarışamadım bıle. Normal yanı sorun yok bol bol dınlenıcez mınnoslar ıcın.
günaydın kızlar,
bugün nasıl bir gün anlamadım bide ben sabahları çok ağrıyla kalkıyorum karnım ağrıyo kalktığımda da bi fikri olan varmı ?
Ben wc ye sıkışınca taş kesılıyo kramp gırıyor nedenı de plesentamız dogum kanalı ucunda o yuzden. Oğlumda da aynıydı sıkıntı yasamadım. Muhtemel wc ye sıkıştıgın ıcındır cnm.
Vakla bende de buyuktu bırden kuculdu. Şikayetim yok kilo olmasın mınnoş da saglıklı olsun gerısı onemlı degıl. 20 den sonra pörtliycek hele 30 dan sonra çorap giyemez durumda olucaz yaaa
merhaba ..cuma kontrole gıttık... bebeğim erkek..hayırlısıyla doğsunda ..en mutlusu ben olacağım... buyuk oğluma arkadaş olacak.

Tebrıkler canım oğlanlar çiftlenıyor desene saglıklı olsunlar inşallah.

hım saol bu hafta sonuda menemen yapmayı planlıyorumda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…