2015 Şubat Anneleri

Yav siz ne kadar becerikli hanımlarsınız..
Ben daha o dediğiniz şeylerin nasıl yapıldığını bile bilmiyorum ayrıca iki kavanoz yapsam üçüncüde sıkıntı basar

kışın iyi oluyor ya bu hazırlıklar hele hele tarhana çorbası eve gidince hemen bi çorba bi salata en yorgun zamanlarda ilaç ilaç hemde ne vitaminliii ohh miss havalar soğusa da içmeye başlasak

korkma canım benim içini ferah tut 3-4 ayda zaten normalde hiç karın çıkmıyor bi arkadaş da demiş gaz su vardır o inmiştir diye

gel canım kışın ben bol bol yaptım

aynı şeyi bugün bende söledim ama gazla gitti galiba bizim çekili verdi göbek

oğlum neler diyosunuz ya 100 şişe salça 200 şişe domates-biber hahahaha :) kendime ateş edicem ben nasıl bir tembelim nasıl bir inanılmazım yok artık. hayır gaza gelmeye çalışıyorum ama yapmayı bile bilmediğim şeyler. :)

Hiç sorma Anneler ne kızlar doğuruyor Ben de anlamam hiç

kız sorun yapma bende bilmiyodum kolayını söleyi verdiler ohh dedim yaptım 100 kilo şeyi mis gibide oldu öle kırk saat ateşte kaynatmadan hemde doldurduk kavanozları kapattık kapağı çiğden tabi hoop bulaşık makinasına dizdik 3 program sonra domatesler hazır afiyet olsun

evet belli etmek istemıyorlar ama onlarda bıktı artık. gercı yapıcak bısey yok bızden kotu durumda olamazlar. ben artık yavastan yapıyorum yemeklerı. mecburum cunku bende bıktım hazır yemeklerden. ınsan sulu yemek ıstıyor bıryerden sonra. haftasonu annem geldı teızlık falan yardım ettı. kadına 4 cesıt yemek yaptırdım bıkacgun ıdare ederız artık rahat rahat

ben de yapmıyorum valla salça alıyorum kışın. zaten aldıklarımı toplasan 10 kavanoz yapmaz. kaynanam bana tarhana yapcakmıs ne kdr ıstıosun dedı. 1 kavanoz dedım bız az yıyoruz galiba

açıncamı pişiriyosun ? yani sorum saçma olabilirde cahillik annem idare et :)

kolayını ögrenınce derken tam olarak nası yanı soylesende bizde kolayından yapıversek canım .bu arada bulaşıkmakınasında ne yapıyorsun o kısmıda anlamadım.

ben de yapmıyorum valla salça alıyorum kışın. zaten aldıklarımı toplasan 10 kavanoz yapmaz. kaynanam bana tarhana yapcakmıs ne kdr ıstıosun dedı. 1 kavanoz dedım bız az yıyoruz galiba

cnm banada yetıyor bır kavonoz. seneye daha cok yaptırırz artık. bebıslerede yedırmek ıcın :)

açıncamı pişiriyosun ? yani sorum saçma olabilirde cahillik annem idare et :)
yoo zaten çiğden rondodan geçirip kapakları kapattıktan sonra bulaşık makinasına koyuyoz 3. programda çalıştırıyoz makinayı bulaşık makinasında pişiyo açıncada mis gbi yiyiyosun :)

kolayını ögrenınce derken tam olarak nası yanı soylesende bizde kolayından yapıversek canım .bu arada bulaşıkmakınasında ne yapıyorsun o kısmıda anlamadım.
canım domatesleri rondodan geçirdikten sonra kavanozlara dolduruyoz kapaklarını kapatıp bulaşık makinasına diziyoz makinayı deterjan koymadan çalıştırıyoz bittikten sonra al sana kışlık domat çıkarıp bi gün ters bekletiyosun normalde yaptığımız gibi cillop gibi oluyo 2 saat ocakta kaynatmaya gerek kalmıyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…