Yav siz ne kadar becerikli hanımlarsınız..
Ben daha o dediğiniz şeylerin nasıl yapıldığını bile bilmiyorum ayrıca iki kavanoz yapsam üçüncüde sıkıntı basar
KIZLAR LÜTFEN BANA BİŞEY SÖYLEYİN
ÇOK PİNPİRİKLENDİM
BENIM GÖBEĞİM İNDİ FECİİİ((
CILIZ KALIVERDİM AZCIK BİŞEY VAR
Bİ ANDA İNDİ(
NEDEN OLDU SİZDEDE OLDU MU
YARIN DOKTORA SORCAM AKŞAM 5TE RANDEVUM VAR
AMA BENI RAHATLATIN
gel canım kışın ben bol bol yaptımGünaydın kızlar.
benim de dişlerim ağrımaya başladı. umarım başımı belaya sokmadan geçerler.
hamarat hanımlar kışlıkları hazırlamış.biz de ağustos böceği gibi yapanlardan gidip isteyeceğiz gibi görünüyor : )
ellerinize sağlık. Allah, sağlıkla yemeyi de nasip etsin.
aynı şeyi bugün bende söledim ama gazla gitti galiba bizim çekili verdi göbekKIZLAR LÜTFEN BANA BİŞEY SÖYLEYİN
ÇOK PİNPİRİKLENDİM
BENIM GÖBEĞİM İNDİ FECİİİ((
CILIZ KALIVERDİM AZCIK BİŞEY VAR
Bİ ANDA İNDİ(
NEDEN OLDU SİZDEDE OLDU MU
YARIN DOKTORA SORCAM AKŞAM 5TE RANDEVUM VAR
AMA BENI RAHATLATIN
Sen daha 14 haftalıksın . Demekki karnın gaz , şişkinlik yada su dan oluşuyordu . Bebek karnında olduğu sürece korkma . Endişelenme :)
oğlum neler diyosunuz ya 100 şişe salça 200 şişe domates-biber hahahaha :) kendime ateş edicem ben nasıl bir tembelim nasıl bir inanılmazım yok artık. hayır gaza gelmeye çalışıyorum ama yapmayı bile bilmediğim şeyler. :)
oğlum neler diyosunuz ya 100 şişe salça 200 şişe domates-biber hahahaha :) kendime ateş edicem ben nasıl bir tembelim nasıl bir inanılmazım yok artık. hayır gaza gelmeye çalışıyorum ama yapmayı bile bilmediğim şeyler. :)
aynı şeyi bugün bende söledim ama gazla gitti galiba bizim çekili verdi göbek
gazımı bebeğim diye mi sevdim 14 haftadır yaa
gel canım kışın ben bol bol yaptım
işte tabiat bize neler yaptırıyoya gazımızı oyhh benim kuzuma diye sevdik mi yaaa
yaa bende yaparım ve cok severim ama halim kalmıoki bir bardak su içemiorumm
evettt yaaa yada hamile kalınca hemen izin başlasın hiç yorulmasın hamile kadınlar teee 7. ay cok uzun yaagerci hafta sonu 2 gün evdeydim yine hiç yemek yapmadım.. kocam beni boşucaaaaaaaaaak
Allah dağına göre kar veriyo valla sanırım bu yüzden oğlum olcak kendim gibi beceriksiz kızım olmasın diye hahahahhaha :)Hiç sormaAnneler ne kızlar doğuruyor Ben de anlamam hiç
açıncamı pişiriyosun ? yani sorum saçma olabilirde cahillik annem idare et :)kız sorun yapma bende bilmiyodum kolayını söleyi verdiler ohh dedim yaptım 100 kilo şeyi mis gibide oldu öle kırk saat ateşte kaynatmadan hemde doldurduk kavanozları kapattık kapağı çiğden tabi hoop bulaşık makinasına dizdik 3 program sonra domatesler hazırafiyet olsun
kız sorun yapma bende bilmiyodum kolayını söleyi verdiler ohh dedim yaptım 100 kilo şeyi mis gibide oldu öle kırk saat ateşte kaynatmadan hemde doldurduk kavanozları kapattık kapağı çiğden tabi hoop bulaşık makinasına dizdik 3 program sonra domatesler hazırafiyet olsun
ben de yapmıyorum valla salça alıyorum kışın. zaten aldıklarımı toplasan 10 kavanoz yapmaz. kaynanam bana tarhana yapcakmıs ne kdr ıstıosun dedı. 1 kavanoz dedımbız az yıyoruz galiba
yoo zaten çiğden rondodan geçirip kapakları kapattıktan sonra bulaşık makinasına koyuyoz 3. programda çalıştırıyoz makinayı bulaşık makinasında pişiyoaçıncamı pişiriyosun ? yani sorum saçma olabilirde cahillik annem idare et :)
canım domatesleri rondodan geçirdikten sonra kavanozlara dolduruyoz kapaklarını kapatıp bulaşık makinasına diziyoz makinayı deterjan koymadan çalıştırıyoz bittikten sonra al sana kışlık domat çıkarıp bi gün ters bekletiyosun normalde yaptığımız gibi cillop gibi oluyo 2 saat ocakta kaynatmaya gerek kalmıyo yanikolayını ögrenınce derken tam olarak nası yanı soylesende bizde kolayından yapıversek canım.bu arada bulaşıkmakınasında ne yapıyorsun o kısmıda anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?