2015 Şubat Anneleri

günaydın kızlar
20 lik dişim çıkıyor dilim sürekli oraya kayıyor zaten iltihap yapmış sanırım boğazımda şişti of ya rabbim hiç dert bitmiyo yaaa

valla canım normalde ne kadar koyuyorsak işte çok değil ama az bişeyde yağ konulabilir isteğe göre biz çok tuzlu yemeyiz o yüzden az koyarız tercih yani
teşekkür ederim . aldım cevaplarımı. benim gibi bir insan bile bunu merak etti. off ben bunları yaparsam makineye de koyarsam ne hava atarım ama çevremdekilere. bir de ben bulmuş gibi davranırım.

teşekkür ederim . aldım cevaplarımı. benim gibi bir insan bile bunu merak etti. off ben bunları yaparsam makineye de koyarsam ne hava atarım ama çevremdekilere. bir de ben bulmuş gibi davranırım.
kızım biz çalışıyoz böle pratik şeyleri bilmek lazım napalım yani herşeyin kolayına kaçıyom 10 kilo barbunya aldım ben mahalede kadınlar oturmuş dedikodu yapıyo çuvalı koydum önlerine verdim leğenleri temizlediler yapcak bişi yok hamileye yardım

kızlar KOLAY kışlık domates tarifi için açıklamayı veriyorum
aldığımız şişe domatesleri rondodan geçirdik (halden aldım )
iki şekilde yaptık bir soda şişesi ve yarım kiloluk kavanozlara
çiğ olan domatesleri kavanozlara ve şişelere doldurduk (soda şişesi kapağını kapatmak için ayrı bir makina var internette 25 tl fiyatı ) kapaklarını kapattık
doldurduğumuz şişe ve kavanozları düz bir şekilde bulaşık makinasına dizdik
(bunları hepsi çiğ pişmiş yok )
normal bulaşık yıkadığımız programda çalıştırıyoruz (tabi detarjan koymadan )
yaklaşık 1.5 / 2 saat olan makina bittikten sonra çıkardığımız şişe ve kavanozları ters bir şekilde balkona kapatıyoruz (biz öyle yaptık )
ertesi gün düz çevirebilirsiniz
kışlık domatesler hazır afiyet olsun :) :) :)
( 50 soda şişesi 20 kavanoz hiç fire vermedim kapakları sıkı kapatın )

tarifi bekleyen arkadaşlar buyrun

Kızlar ne ilaçları içiyorsunuz? Ben vitamin kullanmıyorum yan etkilerinden dolayı ama içimde rahat değil, bebeğimin gelişimi için.

soda şişesi iyiymiş ya... kapağını kapattık sonra

ah canım kıyamam .. valla ınsan kendı karnını doyuramazken bıde mısafır cıkmıyomu deli oluyor. bneım kayınvalıdemlerde bı ara cok gelıyolardı oyle. ya bı pazarım var. hopp damlıyolardı. oglen gelıp gece 12 ye kadar oturuyolardı. bu aralar kestıler ayaklarını nedense. benım annem uzakta yakın olsa daha cok hayrını gorurum ama bunada sukur. temızlıkten sonra bende cok kotu oldum. hala kendıme gelemedım. bugun başım catlıyor. minoset ıctım bı tane ama banamısın demıyo valla. bıde ustune calıısyorum.

ben rondoda yapıyorum ama patlıcanı bilmiyorum nasıl oluyor

çok saol canım hemen deniycem eve gidince
bende hiç aşerme olmadı yaa tuhaflıkmı var bende kioda almadım .olsa koşturucam eşimi ama olmuyor
bendede olmadı oysaki en özendiğim şey aşermeydi
off sana sorular bitmez şimdi.
1-tuz koymuyor musunuz?
2- soruyu unuttum
aynen aklımdan neler geciyo ölemi bölemi
valla canım normalde ne kadar koyuyorsak işte çok değil ama az bişeyde yağ konulabilir isteğe göre biz çok tuzlu yemeyiz o yüzden az koyarız tercih yani
ee tuzu nasıl eritiyosun içinde orantıyı ayarlamak için ben 10 kavonoz alan bi tencereye 4 çorba kaşığı iri tuz koyuyordum şimdi nasıl yapıcam

Günaydınn kızlar,iyi haftalar :)
Ben haftasonu iki düğüne gittim o kadar yorgunum anlatamam kasiklarimda ve belimde bi agri var yorgunluktan midir bilemedim

aynen bende annemle ananeme verdim temizlesinler die atık dondurucuya bu arada yandın artık bıktırana kadar sorarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…