Sagol canim doktor kesin olmamakla birlikte kkiza benzetti Rabbim saglikli olmasini nasip etsin :)anladığımdan değil ama bana da erkek gibi geldi :)
Dünürüm kilo aldın mı?, ben henüz hiç kilo alamadımÇATLADIK ÇATLADIK
teşekkür ederim . aldım cevaplarımı. benim gibi bir insan bile bunu merak etti. off ben bunları yaparsam makineye de koyarsam ne hava atarım ama çevremdekilere. bir de ben bulmuş gibi davranırım.valla canım normalde ne kadar koyuyorsak işte çok değil ama az bişeyde yağ konulabilir isteğe göre biz çok tuzlu yemeyiz o yüzden az koyarız tercih yani
kızım biz çalışıyoz böle pratik şeyleri bilmek lazım napalım yani herşeyin kolayına kaçıyom 10 kilo barbunya aldım ben mahalede kadınlar oturmuş dedikodu yapıyo çuvalı koydum önlerine verdim leğenleri temizledilerteşekkür ederim . aldım cevaplarımı. benim gibi bir insan bile bunu merak etti. off ben bunları yaparsam makineye de koyarsam ne hava atarım ama çevremdekilere. bir de ben bulmuş gibi davranırım.
soda şişesi iyiymiş ya... kapağını kapattık sonrakızlar KOLAY kışlık domates tarifi için açıklamayı veriyorum
aldığımız şişe domatesleri rondodan geçirdik (halden aldım )
iki şekilde yaptık bir soda şişesi ve yarım kiloluk kavanozlara
çiğ olan domatesleri kavanozlara ve şişelere doldurduk (soda şişesi kapağını kapatmak için ayrı bir makina var internette 25 tl fiyatı ) kapaklarını kapattık
doldurduğumuz şişe ve kavanozları düz bir şekilde bulaşık makinasına dizdik
(bunları hepsi çiğ pişmiş yok )
normal bulaşık yıkadığımız programda çalıştırıyoruz (tabi detarjan koymadan )
yaklaşık 1.5 / 2 saat olan makina bittikten sonra çıkardığımız şişe ve kavanozları ters bir şekilde balkona kapatıyoruz (biz öyle yaptık )
ertesi gün düz çevirebilirsiniz
kışlık domatesler hazır afiyet olsun :) :) :)
( 50 soda şişesi 20 kavanoz hiç fire vermedim kapakları sıkı kapatın )
ahahaha cok ii yapmıssın cnm bende hafta sonu temizlik yapım dedim suan pertim yani kuyruk sokumu derler ya orama bi bıcak saplı sanki yürüyemiorumbidaha kadın tutcam valla yaa.. benim annemde de kayınvalidemde de hayır yok bi kap yemek yapalım demiolar cuma günü bide kayınvalidemler bana yemege gelmişler nasılsa yarın tatilsin die ben kendime yemek yapamıorumki size yapim
bizim evde kahvaltılar cok güzel oluyor ama aksam yemegi olmuyor.. adam tavık yemekten gıdaklıcak yakında :):) kahvaltıya kıramadım yumurtayı ya benim kollarım ve bacaklarım fena inceldi ve güçten kesildi bişilerin eksikliği ama çözemedim daha. yarın doktora gitcem soracam bakalım çırpı bacak oldum iice :)
ben rondoda yapıyorum ama patlıcanı bilmiyorum nasıl oluyorben de bugun 10 kg musakkalik patlican kizarticam malum kis ortadi nasipse dogum bekliyoruz.. Annem babam gelip bakicaklar bana :)
10 sise bana hayatta yetmez..
Domates daha yapmadim ben nasipse persembe alip hafta sonu menemen e domates rendesi yapicam. Domates rendesini mikserle yapan var mi? Ben hep rende yapiyorum mikser nasil olur acaba?
Simdiye kadar bol bol visneyle barbunya attim biraz da bezelye attim dondurucuya o kadar
Taze fasulye yapmayi bi de trhanalik kirmizi biber temizleyip atmayi dusunuyoum. Ete turluye cok yakistiriyoum ben.
Tarhanayla salcami annem getiriyor sagolsun:)
Biraz organik manyagiyimdir da ben:)
çok saol canım hemen deniycem eve gidincekızlar KOLAY kışlık domates tarifi için açıklamayı veriyorum
aldığımız şişe domatesleri rondodan geçirdik (halden aldım )
iki şekilde yaptık bir soda şişesi ve yarım kiloluk kavanozlara
çiğ olan domatesleri kavanozlara ve şişelere doldurduk (soda şişesi kapağını kapatmak için ayrı bir makina var internette 25 tl fiyatı ) kapaklarını kapattık
doldurduğumuz şişe ve kavanozları düz bir şekilde bulaşık makinasına dizdik
(bunları hepsi çiğ pişmiş yok )
normal bulaşık yıkadığımız programda çalıştırıyoruz (tabi detarjan koymadan )
yaklaşık 1.5 / 2 saat olan makina bittikten sonra çıkardığımız şişe ve kavanozları ters bir şekilde balkona kapatıyoruz (biz öyle yaptık )
ertesi gün düz çevirebilirsiniz
kışlık domatesler hazır afiyet olsun :) :) :)
( 50 soda şişesi 20 kavanoz hiç fire vermedim kapakları sıkı kapatın )
bendede olmadı oysaki en özendiğim şey aşermeydibende hiç aşerme olmadı yaa tuhaflıkmı var bendekioda almadım .olsa koşturucam eşimi ama olmuyor
aynen aklımdan neler geciyo ölemi bölemioff sana sorular bitmez şimdi.
1-tuz koymuyor musunuz?
2- soruyu unuttum
ee tuzu nasıl eritiyosun içinde orantıyı ayarlamak için ben 10 kavonoz alan bi tencereye 4 çorba kaşığı iri tuz koyuyordum şimdi nasıl yapıcamvalla canım normalde ne kadar koyuyorsak işte çok değil ama az bişeyde yağ konulabilir isteğe göre biz çok tuzlu yemeyiz o yüzden az koyarız tercih yani
yazdım hayatım sen izmirdeydin demi aç kapıyı gelip yapayım
sonrası yazıyo ya canım :)soda şişesi iyiymiş ya... kapağını kapattık sonra
Dünürüm kilo aldın mı?, ben henüz hiç kilo alamadım
aynen bende annemle ananeme verdim temizlesinler die atık dondurucuya bu arada yandın artık bıktırana kadar sorarızkızım biz çalışıyoz böle pratik şeyleri bilmek lazım napalım yani herşeyin kolayına kaçıyom 10 kilo barbunya aldım ben mahalede kadınlar oturmuş dedikodu yapıyo çuvalı koydum önlerine verdim leğenleri temizledileryapcak bişi yok hamileye yardım
hiç daha önce kapağı tutmayan oldumu yani içine falan dağılıyormubak tarifi aldı herkes yok olduhain hamileler :)
valla hiç fire yok şükürhiç daha önce kapağı tutmayan oldumu yani içine falan dağılıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?