2015 Şubat Anneleri

Cnm istanbulda nerdesin belki yakin birileri burdan cikar sana

ahh ahhh kuzum
bende evde oturup yemekler yapıcam kocama hayallerimde ama bakalımm
bu arada biraz alınganlaşmış olabilirsin
sakin ol
ah şu hormonlar bizi anlıyan yok muu
ya ben cok alınganlastım yada insanlar beni cidden takmaz oldu anlamadım valla yarın doktora rapor için yalvaracam inş alırım işe tahammülüm yok
dimi yaa bide o var herkes nie suratsızsın dio sürekli keyfimden deil yaa alla allaa.. dogum yapim kimseye yakın davranmıcam zaten kötü günümde yanımda olmayanın ii günümde yanımda işleri yok

kızlar dün gece rüyamda bi bebeğimi kaybettiğimi gördüm tekrar adet olduğumu falan gördüm bide doktor %60 kız diyordu öyle gördüm hayır olsun inşallah şimdiye kadar hiç cinsiyet görmeyen ben 4 seferdir hep kız görüyorum

çok sıcaktı cnm güneşli yani hayırdır sen kıbrıstamı oturuyorsun

yok hayatım ben çanakkaledeyim

ya benim pazar iznim yok malesef.
hep hafta içi kullanabiliyorum izinlerimi ve eşimde tam tersi sadece pazar izinli oluyor.
dün gözümüzü karartıp başbaşa 1 günlükte olsa tatil yapalım dedik.
e geçerli bir sebep olmadan pazar izni kullanmam yasak olduğu için bende izmire gideceğim dedim.
şehir dışına çıktık ama izmire gitmedik tabi
şimdi yarın işe gidince soracaklar izmir nasıldı falan diye bende çok sıcaktı diyeyim bari ondan sordum

14 16 haftalarda baş ağrısı yşayan arkadaşlar şimdi durumlar nasıl..geçici bir durum mudur bu inanın hiçbişey yapamıyorum ağrıdan haftaya memlekete gideceğim bu halde hiç tadı olmayacak inş geçer bir an önce

Hayirli olsun insallah sorunsuz hayırlı bir başlangıç olur

Hadi gozunuz aydin canim ilk okulmu bizde anaokuluna baslicaz ama haftaya

Teşekkür ederiz teyzeleri, sabah bi heyecanla kalktık hemen karnını doyurdum ama bu arada ağlamaya başladı gitmeyecek diye, çocuğa okulu mezbahane gibi anlatıyorlar, ağlayacak mı şunu bunu yapacan mı, sağın solun delisi çok işte.. Neyse gittik işte öpüştük koklaştık bak burası okul bunlar oyuncaklar falan filan sevdi şükür. Zaten öyle edepsiz bir çocuk değil herkes dört gözle ağlamasını beklediler ama ben biliyorum ağlamaz tosunum.. Birazdan almaya Gidecem ilk haftalar erken çıkıyorlar alışmaları için :)

benim çok şükür biraz hafifledi canım hergün baş ağrısıyla kıvranıyordum bende.
ıslak bez koy alnına yada soğuk kompres yap iyi geliyor

Erkek o zaman :) bende öyle görürdüm. Canım korkutuyorlar bende sabah namazına doğru iki gündür korkutuyorlar okuyorum her daim ama işte rüya...

benim çok şükür biraz hafifledi canım hergün baş ağrısıyla kıvranıyordum bende.
ıslak bez koy alnına yada soğuk kompres yap iyi geliyor

düne göre daha iyi tam geçti diyorum yeniden başlıyor kafam buzla kardeş oldu en azından hafifletiyor tam geçirecek bir formül yok sanırım dün minoset içtim banamısın demedi bende madem ie yaramıyor boşuna ilaç içmeyim diyorum

ben hatta izmirli arkadaşlar çankayada çalışıyorum normalde kahve içeye beklerim derdim ama şimdi meyve suyu içmeye beklerim yada süt=) ben nesquıkle içiyorum
ben günde bir bardak süt içiyorum ama akşamları çayın yerini doldursun diye sıcak içiyorum içine de bir pıntık kahve atıyorum. o kadarda da bir şey olmaz sanırım.

kızlar domates sosları dedğiniz suyunu mu çıkartıyorsnz bana ayrıntılı tarif edebilirmisinz bnde yapmak istiyorum

ben domatesin kabuklarını soyup robotta çekiyorum sonra tencerede biraz suyunu çekene kadar pişiriyorum ama çok az çekecek suyunu maksat özleşsin sonra kaya tuzu atıyorum içine (tuzu normal attım ben yenecek şekilde fazla atmadım) ocağı kapatıyorum ve hemen kavanozlara koyup ters çeviriyorum , soğuduktan sonra buzdolabına koydum havlar sıcak olduğundan havalar biraz serinleyince dışarda duruyo bişey olmuyomuşş :)) ben ilk bu sene yaptım sosu

ben hiç ilaç içmedim henüz. migrene minoset iyi gelmez biliyorum bende doğal yollarla çözmeye çalışıyorum
masözlere masaj falan yaptırıyorum rahatlıyorum
birde eczaneden sıcak soğuk jel kompres aldım onu koyuyorum sürekli alnıma
baya hafifletiyor
ama maşallah 16 ya girdiğimden beri pek ağrım olmadı
Erkek o zaman :) bende öyle görürdüm. Canım korkutuyorlar bende sabah namazına doğru iki gündür korkutuyorlar okuyorum her daim ama işte rüya...

hep okuyarak yatıyorum ama nedense içime kurt düşüyor işte
zaten her doktora gidişimde yol boyunca içim içimi yiyor acaba sorun varmı acaba kalp atışlarını duyacakmıyız diye
çarşamba kontrolüm var inşallah hem cinsiyetini öğrenir hemde sağlıklı olduğunu duyarım

hamilenin gördüğü rüya boş rüya derler yanı bi anlamı olmazmış ondan düşünme sen inş güzel haberlerini alırsın çarşamba günü

tşk ederim canım tarifin için.

Ben istnbuldayım annemler normalde bursadaydı yakın gider annemle yaparız die düşünmüştüm ama bazı özel nedenlerden annemler kurban bayramına kadar köyde memleketimizde olacaklar orası çok uzak k.validemde uzak bna. Anlıyacağınız kendi halime kaldım bnde domatesi seviyorum koymak istiyordum buradada konusu olunca iyice tecrübelilerden sorup öğrenmek istedim tşk ederim tekrar canım.

Bu arada topikte istnbulda olup sıkılan bir arkadaş varmış neresindesin canım istnbulun bnde senin gibiyim evde patlıyorum komşuluk sıfır buralarda.

Ben umraniyedeyim burdada komsuluk sifir

ben hatta izmirli arkadaşlar çankayada çalışıyorum normalde kahve içeye beklerim derdim ama şimdi meyve suyu içmeye beklerim yada süt=) ben nesquıkle içiyorum

be şirinyerdeyim uzak hava sıcak olmasa gelirdim :) bide doktyor bana günde 1 fincan türk kahvesi içebilirsin dedi ben 3 günde 1 içiyorum bişey olmaz dedi

ben günde bir bardak süt içiyorum ama akşamları çayın yerini doldursun diye sıcak içiyorum içine de bir pıntık kahve atıyorum. o kadarda da bir şey olmaz sanırım.
Ben de kahveyi cok severim arada canim istiyor bi kupa kaynak sutun icine bi cay kasigi turk kahvesi koyuyorum biraz demlenip dibine cokunce iciyorum
O kadardan bise olmaz herhalde

olmaz herhalde hergün içeler bile var=)

canım bak buda benim tarifim işine yarar umarım bende tek başıma yaptım
kızlar KOLAY kışlık domates tarifi için açıklamayı veriyorum
aldığımız şişe domatesleri rondodan geçirdik (halden aldım )
iki şekilde yaptık bir soda şişesi ve yarım kiloluk kavanozlara
çiğ olan domatesleri kavanozlara ve şişelere doldurduk (soda şişesi kapağını kapatmak için ayrı bir makina var internette 25 tl fiyatı ) kapaklarını kapattık
doldurduğumuz şişe ve kavanozları düz bir şekilde bulaşık makinasına dizdik
(bunları hepsi çiğ pişmiş yok )
normal bulaşık yıkadığımız programda çalıştırıyoruz (tabi detarjan koymadan )
yaklaşık 1.5 / 2 saat olan makina bittikten sonra çıkardığımız şişe ve kavanozları ters bir şekilde balkona kapatıyoruz (biz öyle yaptık )
ertesi gün düz çevirebilirsiniz
kışlık domatesler hazır afiyet olsun :) :) :)
( 50 soda şişesi 20 kavanoz hiç fire vermedim kapakları sıkı kapatın )

Reactions: Dgy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…