2015 Şubat Anneleri

Günaydın herkese,Okula başlayacaklara kolay gelsin. Evden daha güzel geçecek gününüz emin olun. Kontrole gidenler de iyi haberlerle gelir inşallah.
Aynen valla svde oturmak çokta iyi bişey değilmiş biraz daha iyiyim işte ben. Bebeğim iyi olsunda herşey çekilir :)

Yok canim hicbirsey olmuyor..
Ben senelerdir yaparim babam cok sever torun sevmeye kisin geldiklerinde cok pratik oluyor..
Patlicani pijama desen soyuyor dilimliyor kizartiyorum
Ama yemek yaparkenki gibi tam kizartma dagilmasin rengi donup ufaldigini al. Harli ateste yaparsan cok yag cekmez ve cikardigin tabagin altina iki uc kat havlu pecete koy. Kizartmalar sogutana kadar cektigi yagin cogunu kusar.
Ust uste cikarma bir de. Her postayi baska kaba cikar ust uste cikarinca pecete yagi cekmez alttaki patlicanlar yaglaniyo.
Buzdolabi posetin delik degilse ve agzini siki baglarsan buzdolabi kokusu da olmaz.
Tavsiye ederim dolabin musaitse mutlaka yap.

aynen aynen. keşke her öğün kahvaltı yapsak.
ben teklif ettim de kabul etmedi ya bi rapor alamadımki rahat rahat evimde oturayım beyime yimekler yapayım ohh mis gibi :) benim annem bana cok yakın yürüyerek 10 dak falan ama diger ablamın 2 tane bebeği oldu ve annem sürekli onla ilgilenio. o ablam hamileykenb temizliğine kadar ben bakardım kii ablam calısmıo ama bana kimse demio hem calısıosun hem yeni evlisin hem hamilesin sen napıosun ne ediosun.. ama insan böyle günlerde yakınlarını ölçebilio işte ne yazık ki cevremde kaydadeger kimsem yokmuş bana benden baska kimsenin hayrı yokmuş. ben aslında baya tez canlı biriydim kayınvalidemde bu yönümü cok severdi şikayet edio simdi ben eski melikeyi özledim die bende öldü o artık yok diorum.. baskasının gelinlerini kıyaslıo benimle sen böyle deildin dio cidden kimse anlamıo beni elimden geldiğince hala kosuyorum işlerine ama yaranamıorum. 2 dak oturayım melike hadi kalkta su yemegi karıstır sofrayı kur orayı bi düzelt aaaaaaaaaaa cinnetin eşiğindeyimmmmmmmmmmmm

., Okul sezonunu açtık..sıcaklıklar da düşse her şey daha güzel olacak..

Aynen valla svde oturmak çokta iyi bişey değilmiş biraz daha iyiyim işte ben. Bebeğim iyi olsunda herşey çekilir :)
BEN h.sonundan biliyorum. h.sonları kabus gibi oluyor çünkü . hele de dışarı falan çıkmıyorsam rezalet.dışarda iki insan görüyorsun ruh halin bile düzeliyor.

Cok gecmis olsun.. Boyle birseyi de ilk kez duyuyorum.. Ben de menemen ve sosu kavanozluyorum ama digerleri buzluga atiyorum.
Hazir meyvesuyundansa donmus meyveden yapilani mevsim disinda sera malindansa donmusu daha cazip geliyor.
Hayirlisi artik biz elimizden geldigince ozen gosterelim de..

sakın rapor alma ev çok sıkıcı ve yemek yapacağın zaman bir iki saat sonra ne yapacaksın. bunalıma girersin. bekle vakti gelince çıkarsın nasıl olsa.

öle deme torun bi başka oluyor benim annemler kocaelide ben izmirde hamileyim yapamam die geldiler ama akılları diğer torun torunda iki dakikada bir ondan bahsediyorlar bide sende dedin normalde güçlüymüşssün ondan gelmiyordur tahmin etmiyordur senin bu halde olduğunu anneler nazlılara düşkün olurlar =) yoksa seni düşünmez olurlarmı sadece torun ağır basıyyordur seninde olsun sanada aynı özen olur merak etme kayınvalidene gelince boşwer duymamazlıktan gel bu dünyada senden ve bebişinden kıymetlisi yok hep içinden bunu düşün

ya valla yuz verme cnm okadar. ben yapamıyorum. yatıcam de cık işin içinden. herkes eskı halını ozler tabı işlerine gelıyo ondan. ablanada bı sıtem et bence

ben hatta izmirli arkadaşlar çankayada çalışıyorum normalde kahve içeye beklerim derdim ama şimdi meyve suyu içmeye beklerim yada süt=) ben nesquıkle içiyorum

canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim saçma deme bir sorum olacak dün hava nasıldı izmirde

allah razı olsun canımcım. deneyecegım :)

sakın rapor alma ev çok sıkıcı ve yemek yapacağın zaman bir iki saat sonra ne yapacaksın. bunalıma girersin. bekle vakti gelince çıkarsın nasıl olsa.
yaa cook yoruluyorum kengi dio kayınvalidem ondan oluyo oturmaktan cok agrı cekiorum dinlenirim en azından
haklısın aslında ama sorsalar bilirler ya bilmiorum belkide ben cok alınganım kendimi cidden yanlız hissediorum
ya valla yuz verme cnm okadar. ben yapamıyorum. yatıcam de cık işin içinden. herkes eskı halını ozler tabı işlerine gelıyo ondan. ablanada bı sıtem et bence
ettim şaka yollu ama benimde halimmi var die o üste çıktı cidden bana benden baska kimsenin faydası yok işyerinde de öyle herseyi kendim yapmaya alısmıs millet suan ihtiyacım olup olmadıgını soran yardımıma kosan yok oysa ben herkesin herseyine koşarım

Alıştırınca malesef öyle oluyor canim.Bende her zaman güler yüzlü bi insanim hamileliğim zor geçtiğinden haliyle suratim asik oluyor ama herkes bi alingan sanki onlara surat asiyormusum gbi düsünüyor herkesin gönlünü yapamıyorsun

kızlar çok fenayım ağlasam iyi gelecek aslında ben 2 yıllık evliyim yani 2 yıldır istanbuldayım daha önce çalışıyordum burda işte bulamadım yada çok şey istedim bana uygun iş olamadı hep evdeyim ve malesef komşuluk denen şeyden burda yok dolayısıyla arkadaşımda yok yani ünv kızlar var ama çok uzaklar toplasam 3 kere görüştük ve artık çoooookkkk sıkındım hasta olmaktan da evde oturmaktanda sıkıldımmmmmmm bu sabah eşime bir yerlere gitsek dedim malesef yoğun olduğu için gidemeyiz ki dedi ona da kızdım anlıyorum ama yinede kızdım

ahh ahhh kuzum
bende evde oturup yemekler yapıcam kocama hayallerimde ama bakalımm
bu arada biraz alınganlaşmış olabilirsin
sakin ol
ah şu hormonlar bizi anlıyan yok muu

kızlar domates sosları dedğiniz suyunu mu çıkartıyorsnz bana ayrıntılı tarif edebilirmisinz bnde yapmak istiyorum

ama ben soru sordum kimse cevap vermedi küstüm size. hareketleri hisseden anneler ben hissetmeye başladığımı söylemiştim . dünde fazla olmasa da hissettim. bugün hiç yok ama normal mi bir hissedip bir hissetmemek.

tamam tamam normalmiş sanırım araştırmak bazen işe yarıyor

lk başlangıçta bebeğin hareketlerinin sayısı az ve araları açıktır. Bir gün birkaç hareket hissederken ertesi gün hiç hareket hissetmeyebilirsiniz. Bu endişe edilecek bir durum değildir. Bebeğiniz sürekli ve düzenli bir şekilde hareket etmesine karşın bu hareketlerin çok büyük bir kısmı sizin hissedebileceğiniz kadar güçlü değildir. Ancak ikinci üçayın sonlarına doğru hareketler daha düzenli ve güçlü hale gelir ve sizin hissettiğiniz hareket sayısı da artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…