çok sıcaktı canım şehirde boştu millet okullar açılmadan son yazlıklarını yapmışyok hayatım ben çanakkaledeyim
ya benim pazar iznim yok malesef.
hep hafta içi kullanabiliyorum izinlerimi ve eşimde tam tersi sadece pazar izinli oluyor.
dün gözümüzü karartıp başbaşa 1 günlükte olsa tatil yapalım dedik.
e geçerli bir sebep olmadan pazar izni kullanmam yasak olduğu için bende izmire gideceğim dedim.
şehir dışına çıktık ama izmire gitmedik tabi
şimdi yarın işe gidince soracaklar izmir nasıldı falan diye bende çok sıcaktı diyeyim bari ondan sordum
ablamın bir arkadaşı var hala 5 tane sigara içiyor yanında türk kahvesi. neymiş bol bol ayran içiyormuş onu temizliyormuş ayran. dedim kendini kandırmış. ben sigara yüzünden 18 kilo aldım ama yine de diyorum en azından zarar vermedim bebeğime.olmaz herhalde hergün içeler bile var=)
ölede ben içmiyorum ne olur ne olmaz bazen fal baktıracağım zaman sadece gel kendini ii hissettiğin zaman ben sana türk kahvesi ısmarlarım ozamanbe şirinyerdeyim uzak hava sıcak olmasa gelirdim :) bide doktyor bana günde 1 fincan türk kahvesi içebilirsin dedi ben 3 günde 1 içiyorum bişey olmaz dedi
ben soymuyorum bide iicene kaynatıyorum daha tok oluyo bozulma riskide sıfır=) geçen sene kynvldem soyarak yaptırdı çok uzun ve meşakatli yıkayıp atıyorum rondoya zaten kabuk die bişey kalmıyorben domatesin kabuklarını soyup robotta çekiyorum sonra tencerede biraz suyunu çekene kadar pişiriyorum ama çok az çekecek suyunu maksat özleşsin sonra kaya tuzu atıyorum içine (tuzu normal attım ben yenecek şekilde fazla atmadım) ocağı kapatıyorum ve hemen kavanozlara koyup ters çeviriyorum , soğuduktan sonra buzdolabına koydum havlar sıcak olduğundan havalar biraz serinleyince dışarda duruyo bişey olmuyomuşş :)) ben ilk bu sene yaptım sosu
ben eskiden hamile kalmadan önce çok korkardım sıçrardım yatakta artık cevsen takıyorum hiç çıkarmıyorum ve hiçte korkmuyorum kötü rüyada yok=)ben hiç ilaç içmedim henüz. migrene minoset iyi gelmez biliyorum bende doğal yollarla çözmeye çalışıyorum
masözlere masaj falan yaptırıyorum rahatlıyorum
birde eczaneden sıcak soğuk jel kompres aldım onu koyuyorum sürekli alnıma
baya hafifletiyor
ama maşallah 16 ya girdiğimden beri pek ağrım olmadı
hep okuyarak yatıyorum ama nedense içime kurt düşüyor işte
zaten her doktora gidişimde yol boyunca içim içimi yiyor acaba sorun varmı acaba kalp atışlarını duyacakmıyız diye
çarşamba kontrolüm var inşallah hem cinsiyetini öğrenir hemde sağlıklı olduğunu duyarım
Tebrik ederim seniablamın bir arkadaşı var hala 5 tane sigara içiyor yanında türk kahvesi. neymiş bol bol ayran içiyormuş onu temizliyormuş ayran. dedim kendini kandırmış. ben sigara yüzünden 18 kilo aldım ama yine de diyorum en azından zarar vermedim bebeğime.
Evet takmak lazim..ben eskiden hamile kalmadan önce çok korkardım sıçrardım yatakta artık cevsen takıyorum hiç çıkarmıyorum ve hiçte korkmuyorum kötü rüyada yok=)
Gercekten mi...ben soymuyorum bide iicene kaynatıyorum daha tok oluyo bozulma riskide sıfır=) geçen sene kynvldem soyarak yaptırdı çok uzun ve meşakatli yıkayıp atıyorum rondoya zaten kabuk die bişey kalmıyor
güya doktor öyle söylemiş ama imkansız ben bir çok doktora sordum 1-2 taneye bile müsaade etmediler. önceki gebelikte sormuştum bunda direkt bıraktım. ben de senin gibi çok içiyordum çok da seviyordum.Tebrik ederim seni
Ben de ilk gebeligimde biraktim hala icmiyorum ki gunde iki paket icerdim
Esim sen icmiyorsun yiyorsun sigarayi derdi
Gebeligimde de 30 kilo almisim
Ama hayyatinda aldigim istisnasiz en dogru kararlardan biriydi
O hamile arkadasin da agzina bi terlik topugu patlatani bi doktor uyarisi falan yokmuymus ya bu ne sacma is
ben soymuyorum bide iicene kaynatıyorum daha tok oluyo bozulma riskide sıfır=) geçen sene kynvldem soyarak yaptırdı çok uzun ve meşakatli yıkayıp atıyorum rondoya zaten kabuk die bişey kalmıyor
Ah bide bana sor sabah oh dedim şimdi okuldayım gene başladı soğuk suyla başımı yıkayıp duruyorum ama geçmiyorrrrrrrrdüne göre daha iyi tam geçti diyorum yeniden başlıyor kafam buzla kardeş oldu en azından hafifletiyor tam geçirecek bir formül yok sanırım dün minoset içtim banamısın demedi bende madem ie yaramıyor boşuna ilaç içmeyim diyorum
ablamın bir arkadaşı var hala 5 tane sigara içiyor yanında türk kahvesi. neymiş bol bol ayran içiyormuş onu temizliyormuş ayran. dedim kendini kandırmış. ben sigara yüzünden 18 kilo aldım ama yine de diyorum en azından zarar vermedim bebeğime.
Niye kahve içmiyorsunuz ki ben türk kahvesi içiyorum doktorum da izin verdi ayrıca hamile arkadaşlarım hep içiyorBen de kahveyi cok severim arada canim istiyor bi kupa kaynak sutun icine bi cay kasigi turk kahvesi koyuyorum biraz demlenip dibine cokunce iciyorum
O kadardan bise olmaz herhalde
yaa cook yoruluyorum kengi dio kayınvalidem ondan oluyo oturmaktan cok agrı cekiorum dinlenirim en azından
haklısın aslında ama sorsalar bilirler ya bilmiorum belkide ben cok alınganımkendimi cidden yanlız hissediorum
ettim şaka yollu ama benimde halimmi var die o üste çıktıcidden bana benden baska kimsenin faydası yok işyerinde de öyle herseyi kendim yapmaya alısmıs millet suan ihtiyacım olup olmadıgını soran yardımıma kosan yok oysa ben herkesin herseyine koşarım
bende ıdrar yolu enfeksıynu ıçın monurol verdı ama eczacı UROCARE vermıs kullanan varmıdoktor akıntı için klindan diye bir hap verdi içen var mı acaba.?
birde eczaneden ferrumu alırken aczacı içtikten sonra bir saat içinde süt, peynir, ayran, çay tüketme hap etkisini kaybeder dedi.
Teşekkür ederiz teyzeleri, sabah bi heyecanla kalktık hemen karnını doyurdum ama bu arada ağlamaya başladı gitmeyecek diye, çocuğa okulu mezbahane gibi anlatıyorlar, ağlayacak mı şunu bunu yapacan mı, sağın solun delisi çok işte.. Neyse gittik işte öpüştük koklaştık bak burası okul bunlar oyuncaklar falan filan sevdi şükür. Zaten öyle edepsiz bir çocuk değil herkes dört gözle ağlamasını beklediler ama ben biliyorum ağlamaz tosunum.. Birazdan almaya Gidecem ilk haftalar erken çıkıyorlar alışmaları için :)
Yok canim cok sukur ki baslamadimgüya doktor öyle söylemiş ama imkansız ben bir çok doktora sordum 1-2 taneye bile müsaade etmediler. önceki gebelikte sormuştum bunda direkt bıraktım. ben de senin gibi çok içiyordum çok da seviyordum.
sen sonra başladın mı peki doğumdan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?