2015 Şubat Anneleri

çok sıcaktı canım şehirde boştu millet okullar açılmadan son yazlıklarını yapmış

olmaz herhalde hergün içeler bile var=)
ablamın bir arkadaşı var hala 5 tane sigara içiyor yanında türk kahvesi. neymiş bol bol ayran içiyormuş onu temizliyormuş ayran. dedim kendini kandırmış. ben sigara yüzünden 18 kilo aldım ama yine de diyorum en azından zarar vermedim bebeğime.

be şirinyerdeyim uzak hava sıcak olmasa gelirdim :) bide doktyor bana günde 1 fincan türk kahvesi içebilirsin dedi ben 3 günde 1 içiyorum bişey olmaz dedi
ölede ben içmiyorum ne olur ne olmaz bazen fal baktıracağım zaman sadece gel kendini ii hissettiğin zaman ben sana türk kahvesi ısmarlarım ozaman

ben soymuyorum bide iicene kaynatıyorum daha tok oluyo bozulma riskide sıfır=) geçen sene kynvldem soyarak yaptırdı çok uzun ve meşakatli yıkayıp atıyorum rondoya zaten kabuk die bişey kalmıyor

ben eskiden hamile kalmadan önce çok korkardım sıçrardım yatakta artık cevsen takıyorum hiç çıkarmıyorum ve hiçte korkmuyorum kötü rüyada yok=)

Tebrik ederim seni
Ben de ilk gebeligimde biraktim hala icmiyorum ki gunde iki paket icerdim
Esim sen icmiyorsun yiyorsun sigarayi derdi
Gebeligimde de 30 kilo almisim
Ama hayyatinda aldigim istisnasiz en dogru kararlardan biriydi
O hamile arkadasin da agzina bi terlik topugu patlatani bi doktor uyarisi falan yokmuymus ya bu ne sacma is

yaa ben hamile kalmadan 3 ay önce bıraktım ne olur ne olmaz diee çüşşş artıkkkk o nasıl bişey yaaa

ben eskiden hamile kalmadan önce çok korkardım sıçrardım yatakta artık cevsen takıyorum hiç çıkarmıyorum ve hiçte korkmuyorum kötü rüyada yok=)
Evet takmak lazim..
Dusta lavaboda cikariyor musun
Nasil bir cevsen tercih ettin

ben soymuyorum bide iicene kaynatıyorum daha tok oluyo bozulma riskide sıfır=) geçen sene kynvldem soyarak yaptırdı çok uzun ve meşakatli yıkayıp atıyorum rondoya zaten kabuk die bişey kalmıyor
Gercekten mi...
E supermis.. Bas yesil kismini aliyor musun o da kayniyo mu arada

güya doktor öyle söylemiş ama imkansız ben bir çok doktora sordum 1-2 taneye bile müsaade etmediler. önceki gebelikte sormuştum bunda direkt bıraktım. ben de senin gibi çok içiyordum çok da seviyordum.
sen sonra başladın mı peki doğumdan sonra.

tarifi aldığım arkadaşım kabukları olunca pişince yüzeye çıkıyor ben sevmiyorum dedi bende sevmem o yüzden soydum .. domates kabuğu soymak çok basit şekerim önce kaynar su döküyosun üzerine bi 5 dk bekletip soğuk sudan geçiriyosun sonra mandalina soymaktan daha kolay soyuluyo kendiliğinden

Reactions: Dgy
Ah bide bana sor sabah oh dedim şimdi okuldayım gene başladı soğuk suyla başımı yıkayıp duruyorum ama geçmiyorrrrrrrr

içmeyin içmeyin

Ben de kahveyi cok severim arada canim istiyor bi kupa kaynak sutun icine bi cay kasigi turk kahvesi koyuyorum biraz demlenip dibine cokunce iciyorum
O kadardan bise olmaz herhalde
Niye kahve içmiyorsunuz ki ben türk kahvesi içiyorum doktorum da izin verdi ayrıca hamile arkadaşlarım hep içiyor

canım kola gazlı ıçıcek ıstıyor böyle soğuk sogukk ama korkuyrm hamılelıgmı bılmeden once ıçmştm çok sancı yapmıstı

doktor akıntı için klindan diye bir hap verdi içen var mı acaba.?
birde eczaneden ferrumu alırken aczacı içtikten sonra bir saat içinde süt, peynir, ayran, çay tüketme hap etkisini kaybeder dedi.

zaten oyledır. sen yaparsın yaparsın , kotu gununde unutlur bunlar. sende yorma kendını. mılletı kırmıcam uzmeyecegım dıye kendıne ve bebısıne kotuluk etme. bundan sonrada herkese hakettıgı gıbı davran. ben bu konularda boyleyım. aman ben yapayım onlar utansın dıyemıyorum valla

doktor akıntı için klindan diye bir hap verdi içen var mı acaba.?
birde eczaneden ferrumu alırken aczacı içtikten sonra bir saat içinde süt, peynir, ayran, çay tüketme hap etkisini kaybeder dedi.
bende ıdrar yolu enfeksıynu ıçın monurol verdı ama eczacı UROCARE vermıs kullanan varmı

canım bneım allah butun murvetlerını, guzel gunlerını gostersın ınsallah. umarım bizede nasıp olur o gunler

Yok canim cok sukur ki baslamadim
Esim de iciyodu tehdit ettim sen birakmazsan benim de cnin ceker baslarim diye ona da biraktirdim
O rahata alisinca bi daha baslamiyosun zaten
Nefes aldigini iki sene sonra anliyosun dusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…