2015 Şubat Anneleri

Ya bide hala iş beklenio annem aramıs eve giderken bizde inde ben maaşımı çekemedim maaşımı çekelim ooo ben eve gidene kadar saat 8 olur ben ne ara yemek yapcam ne ara kocamı doyurcamda bide dinlencem. evde abim var ama melike yapması lazım yaa agladım telefonu kapattıktan sonra

cnm bızım bı akrabamız ıkı bebegındede fosur fosur ıctı. hemde bne hıc zannetmıyorum oyle 5 taneyle kaldıgını. bneım ıcım acıyordu gorunce. soyleyıncede laf hazır hemen. fılanca da ıcmıs ama nurtopu gıbı bebegı olmus. haytta kabul etmezler kotu bırsey oldugunu. ıgaradan mıdır bılmem ama ıkı cocukta da gelişim bozuklugu var. anne baba uzun boylu cocuklar bır damla ve cok zayıflar ve maalsef ıkısde astımlı. acaba dusunuyomudur hıc benım yuzumden oldu dıye?????

aranızda aşeren var mı? ben hiç aşermiyorum hamilelikten önce canım her dakika bişey isterdi şimdi tık yok zamanımı var yoksa

Niye kahve içmiyorsunuz ki ben türk kahvesi içiyorum doktorum da izin verdi ayrıca hamile arkadaşlarım hep içiyor
Kafein plesantadan suzulmeden geciyor diye biliyorum tein(cayda var) de oyle
Mumkun mertebe hice yakin kullaniyorum o yuzden

Evet takmak lazim..
Dusta lavaboda cikariyor musun
Nasil bir cevsen tercih ettin
siyah deri kaplı ii bi tanıdığım verdi hiçbi yerde çıkarmıyorum çıkarmamada gerek yokmuş o zaten korumalıymış
Gercekten mi...
E supermis.. Bas yesil kismini aliyor musun o da kayniyo mu arada
evet ikiye bölüyorum rondo için ozaman alıyorum
ben 100 150 kilo yaptığım için bana çok zor ve zaman kaybı oluyor istersen bi dene kayınvaldmde öle diodu ama bu sene gördü bende artık bende soymıcam dio
Niye kahve içmiyorsunuz ki ben türk kahvesi içiyorum doktorum da izin verdi ayrıca hamile arkadaşlarım hep içiyor
içinde cafein var onunda fazlası bebeğe zarar
canım kola gazlı ıçıcek ıstıyor böyle soğuk sogukk ama korkuyrm hamılelıgmı bılmeden once ıçmştm çok sancı yapmıstı
benim cnm çok isterse içiyorum bir iki yudum nefsimi köreltiyorum bide soğuk maden suyu içiyorm yarım limonla tuzsuz chircill oda içimi ferahlatıyor hatta tam şuanda içiyorum

Reactions: Dgy
aranızda aşeren var mı? ben hiç aşermiyorum hamilelikten önce canım her dakika bişey isterdi şimdi tık yok zamanımı var yoksa

birkere aşerdim canım hamileliğimin başındaydım. burnuma koktu gece 3 4 gibi. nasıl birşey olduğunu bilmezdim ama resmen buram buram kokuyor canının istediği şey. şimdi bende aşermiyorum sadece canımın istediği şeyler oluyor. ama aşermek çok farklı birşeydi :)

bılemıyrm nprmalde su bıle ıcınce mıdem bulanıyr evde var alkolsz gazlı ıcecek ama franbuazlı kokuyr ıcemıyrmm

doktor akıntı için klindan diye bir hap verdi içen var mı acaba.?
birde eczaneden ferrumu alırken aczacı içtikten sonra bir saat içinde süt, peynir, ayran, çay tüketme hap etkisini kaybeder dedi.

kan ilaçları için evet genelde o uyarıyı yapıyorlar canım. en çokta ayran etki ediyor ilaca :)
akıntı için bilmiyorum hiç kullanmadım ama nasıl akıntın varki. bende sümüksü kıvamda genelde şeffaf renkte öyle içindemi doktora söylemek gerekli :S

canım bnm üzülme sende biraz duygusal olduğun için farklı anlıyorsundur annenle konuşmayı dene anne yetişemiyorum diye bence senin rahatsız olduğunun farkında deildir yada öylesede bu sefer sen emir vaki yap anne yemeğe geliyoruz falan gibi

doktor akıntı için klindan diye bir hap verdi içen var mı acaba.?
birde eczaneden ferrumu alırken aczacı içtikten sonra bir saat içinde süt, peynir, ayran, çay tüketme hap etkisini kaybeder dedi.
Demir ilacını yatarken içiyorum ben . Öyle dedi doktorumuz. En azından çok acıktırmıyo. Uykuda hissetmiyorum açlığı. Normalde deli gbi yemek yiyorum demir ilacından sonra

melikee aynı aynı benimde. alıştırmışız her şeye koşmaya şimdi de bekliyorlar. benim annemle babamda köye gittiler 3 aydır yoklar. zaten olsalar bile yaşlılar bana bir şey yapamazlar ama biz 4 kardeşiz kimseyi aramıyorlar beni arıyorlar para yatır çek ya da hastaneden randevu al belki basit şeyler ama ben çalışmaya bile üşeniyorum sorumluluk almak istemiyorum.
k.validem de aynı. sürekli arıyor beni k.pedere randevu al. eltimin çocuğununun sınav sonucuna bak, yok doğumgünü hediye al. bende senin gibi geçen gün ağlayarak eşimi aradım.
o da sinirlenmiş annesini aramış demiş senin çocuğun benim farkında mısın o değil. zaten yeterince işi var hamile, çalışıyor, evi düşünüyor, anne babasını düşünüyor bir de sizi mi düşünsün demiş.
kadın küstü 15 gündür aramıyor beni. ve bir kere sormadılar bir şeye ihtiyacın var mı diye. benimkiler dahil.

yoo zaten çiğden rondodan geçirip kapakları kapattıktan sonra bulaşık makinasına koyuyoz 3. programda çalıştırıyoz makinayı bulaşık makinasında pişiyo açıncada mis gbi yiyiyosun :)
hahahahahha :) yok artık o ne ya :) sesli güldüm vallahi bak :)

Demir ilacını yatarken içiyorum ben . Öyle dedi doktorumuz. En azından çok acıktırmıyo. Uykuda hissetmiyorum açlığı. Normalde deli gbi yemek yiyorum demir ilacından sonra
bana nedense iki seferdir sabah iç dedi. bende anlamadım neden diyor diye. bak yemek yedim geldim midem kazanıyor . sürekli yemiyim diye süt ayran içim şişti.

Kafein plesantadan suzulmeden geciyor diye biliyorum tein(cayda var) de oyle
Mumkun mertebe hice yakin kullaniyorum o yuzden
kafein i duydum da çayı duymadım. tein geçse bile zararı yok sanırım. sadece demir eksikliğinden dolayı içmeyin diyorlar. doktor demir sorunun yoksa içebilişin dedi bana.

Ben umraniyedeyim burdada komsuluk sifir

Canım ben avrupadayım tarabyadayım. merkezi yerlere çok yakın sayılmam komşulukta olmayınca sıkılıyorum evde. Yeni evliyim işe girmeden hamile kalıncada iş işide yattı hepten bunalıo insan tek evde. Ben kızken hep kalabalık gelip gidilen bir ortamdaydım şimdi böle sessiz yalnızlık bna zor oluo.

Aslında istnbuldaki anneler ile bir buluşma düzenleyebiliriz haftasonu güzel olur hem tanışma olur.

pratikmiş canım yöntemin tşk ederim bakalım eşimle kolayımıza geleni deneriz. menemenlikte istiyorum ben onu pişirince belki domateside pişiririz. bakalım inş eşimde gönülü olurda yaparız birlikte öneriler için tşk ederim.

İstanbul'da nerede oturuyosun bi buluşma ayarlıyalım bence herkes tanışsın hem çok keyifli olur :)

oha var ya kesin denicem iş çıkışı kavanoz ve domatesleri taşıyabilirmiyim onu düşünüyorum şimdi nasıl yapsam falan diye. Çok heyecanlandım olursa ki olur yani sizde yapıosunuz ilk defa yapmış sayılcam. kayınvalideme bile veririm hava bile atarım ay yok artık. :)

Kizlar biz geldik cok mutlyyum bebisim gayet iyi ve o birrrrrrr prensess onu gorunce ne boyunu sorabildim ne kilosunu ama ilk gostermedi zilli git bisryler ye gel dedi doktor cikolata yedim meysu ictim ve yuzde 99.9 kiz dedi kizima arkadas geliyo 4 lu test icin kan verdim ve bidahaki ay basi 2. Duzey usg icin randrvu alicam tek moralimin bozuldugu konu kilo oldu 2 ayda 4 kilo almisim ve toplamda 9 kilo alarak 79 oldum napicam bilmiyorum cqnim sikildi bu konuya

yap yap çok kolaymış harbiden ben yapıcam eve gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…