- 15 Şubat 2008
- 915
- 379
- 158
Ya bide hala iş beklenio annem aramıs eve giderken bizde inde ben maaşımı çekemedim maaşımı çekelim ooo ben eve gidene kadar saat 8 olur ben ne ara yemek yapcam ne ara kocamı doyurcamda bide dinlencem. evde abim var ama melike yapması lazım yaa agladım telefonu kapattıktan sonrazaten oyledır. sen yaparsın yaparsın , kotu gununde unutlur bunlar. sende yorma kendını. mılletı kırmıcam uzmeyecegım dıye kendıne ve bebısıne kotuluk etme. bundan sonrada herkese hakettıgı gıbı davran. ben bu konularda boyleyım. aman ben yapayım onlar utansın dıyemıyorum valla
Tebrik ederim seni
Ben de ilk gebeligimde biraktim hala icmiyorum ki gunde iki paket icerdim
Esim sen icmiyorsun yiyorsun sigarayi derdi
Gebeligimde de 30 kilo almisim
Ama hayyatinda aldigim istisnasiz en dogru kararlardan biriydi
O hamile arkadasin da agzina bi terlik topugu patlatani bi doktor uyarisi falan yokmuymus ya bu ne sacma is
Kafein plesantadan suzulmeden geciyor diye biliyorum tein(cayda var) de oyleNiye kahve içmiyorsunuz ki ben türk kahvesi içiyorum doktorum da izin verdi ayrıca hamile arkadaşlarım hep içiyor
siyah deri kaplı ii bi tanıdığım verdi hiçbi yerde çıkarmıyorum çıkarmamada gerek yokmuş o zaten korumalıymışEvet takmak lazim..
Dusta lavaboda cikariyor musun
Nasil bir cevsen tercih ettin
evet ikiye bölüyorum rondo için ozaman alıyorumGercekten mi...
E supermis.. Bas yesil kismini aliyor musun o da kayniyo mu arada
ben 100 150 kilo yaptığım için bana çok zor ve zaman kaybı oluyor istersen bi dene kayınvaldmde öle diodu ama bu sene gördü bende artık bende soymıcam diotarifi aldığım arkadaşım kabukları olunca pişince yüzeye çıkıyor ben sevmiyorum dedi bende sevmem o yüzden soydum .. domates kabuğu soymak çok basit şekerim önce kaynar su döküyosun üzerine bi 5 dk bekletip soğuk sudan geçiriyosun sonra mandalina soymaktan daha kolay soyuluyo kendiliğinden
içinde cafein var onunda fazlası bebeğe zararNiye kahve içmiyorsunuz ki ben türk kahvesi içiyorum doktorum da izin verdi ayrıca hamile arkadaşlarım hep içiyor
benim cnm çok isterse içiyorum bir iki yudum nefsimi köreltiyorum bide soğuk maden suyu içiyorm yarım limonla tuzsuz chircill oda içimi ferahlatıyor hatta tam şuanda içiyorumcanım kola gazlı ıçıcek ıstıyor böyle soğuk sogukk ama korkuyrm hamılelıgmı bılmeden once ıçmştm çok sancı yapmıstı
aranızda aşeren var mı? ben hiç aşermiyorum hamilelikten önce canım her dakika bişey isterdi şimdi tık yok zamanımı var yoksa
bılemıyrm nprmalde su bıle ıcınce mıdem bulanıyr evde var alkolsz gazlı ıcecek ama franbuazlı kokuyr ıcemıyrmmsiyah deri kaplı ii bi tanıdığım verdi hiçbi yerde çıkarmıyorum çıkarmamada gerek yokmuş o zaten korumalıymış
evet ikiye bölüyorum rondo için ozaman alıyorum
ben 100 150 kilo yaptığım için bana çok zor ve zaman kaybı oluyor istersen bi dene kayınvaldmde öle diodu ama bu sene gördü bende artık bende soymıcam dio
içinde cafein var onunda fazlası bebeğe zarar
benim cnm çok isterse içiyorum bir iki yudum nefsimi köreltiyorum bide soğuk maden suyu içiyorm yarım limonla tuzsuz chircill oda içimi ferahlatıyor hatta tam şuanda içiyorum
doktor akıntı için klindan diye bir hap verdi içen var mı acaba.?
birde eczaneden ferrumu alırken aczacı içtikten sonra bir saat içinde süt, peynir, ayran, çay tüketme hap etkisini kaybeder dedi.
canım bnm üzülme sende biraz duygusal olduğun için farklı anlıyorsundur annenle konuşmayı dene anne yetişemiyorum diye bence senin rahatsız olduğunun farkında deildir yada öylesede bu sefer sen emir vaki yap anne yemeğe geliyoruz falan gibiYa bide hala iş beklenio annem aramıs eve giderken bizde inde ben maaşımı çekemedim maaşımı çekelim ooo ben eve gidene kadar saat 8 olur ben ne ara yemek yapcam ne ara kocamı doyurcamda bide dinlencem. evde abim var ama melike yapması lazım yaa agladım telefonu kapattıktan sonra
Demir ilacını yatarken içiyorum ben . Öyle dedi doktorumuz. En azından çok acıktırmıyo. Uykuda hissetmiyorum açlığı. Normalde deli gbi yemek yiyorum demir ilacından sonradoktor akıntı için klindan diye bir hap verdi içen var mı acaba.?
birde eczaneden ferrumu alırken aczacı içtikten sonra bir saat içinde süt, peynir, ayran, çay tüketme hap etkisini kaybeder dedi.
melikee aynı aynı benimde. alıştırmışız her şeye koşmaya şimdi de bekliyorlar. benim annemle babamda köye gittiler 3 aydır yoklar. zaten olsalar bile yaşlılar bana bir şey yapamazlar ama biz 4 kardeşiz kimseyi aramıyorlar beni arıyorlar para yatır çek ya da hastaneden randevu al belki basit şeyler ama ben çalışmaya bile üşeniyorum sorumluluk almak istemiyorum.Ya bide hala iş beklenio annem aramıs eve giderken bizde inde ben maaşımı çekemedim maaşımı çekelim ooo ben eve gidene kadar saat 8 olur ben ne ara yemek yapcam ne ara kocamı doyurcamda bide dinlencem. evde abim var ama melike yapması lazım yaa agladım telefonu kapattıktan sonra
hahahahahha :) yok artık o ne ya :) sesli güldüm vallahi bak :)yoo zaten çiğden rondodan geçirip kapakları kapattıktan sonra bulaşık makinasına koyuyoz 3. programda çalıştırıyoz makinayı bulaşık makinasında pişiyoaçıncada mis gbi yiyiyosun :)
bana nedense iki seferdir sabah iç dedi. bende anlamadım neden diyor diye. bak yemek yedim geldim midem kazanıyor . sürekli yemiyim diye süt ayran içim şişti.Demir ilacını yatarken içiyorum ben . Öyle dedi doktorumuz. En azından çok acıktırmıyo. Uykuda hissetmiyorum açlığı. Normalde deli gbi yemek yiyorum demir ilacından sonra
kafein i duydum da çayı duymadım. tein geçse bile zararı yok sanırım. sadece demir eksikliğinden dolayı içmeyin diyorlar. doktor demir sorunun yoksa içebilişin dedi bana.Kafein plesantadan suzulmeden geciyor diye biliyorum tein(cayda var) de oyle
Mumkun mertebe hice yakin kullaniyorum o yuzden
Ben umraniyedeyim burdada komsuluk sifir
canım bak buda benim tarifim işine yarar umarım bende tek başıma yaptım
kızlar KOLAY kışlık domates tarifi için açıklamayı veriyorum
aldığımız şişe domatesleri rondodan geçirdik (halden aldım )
iki şekilde yaptık bir soda şişesi ve yarım kiloluk kavanozlara
çiğ olan domatesleri kavanozlara ve şişelere doldurduk (soda şişesi kapağını kapatmak için ayrı bir makina var internette 25 tl fiyatı ) kapaklarını kapattık
doldurduğumuz şişe ve kavanozları düz bir şekilde bulaşık makinasına dizdik
(bunları hepsi çiğ pişmiş yok )
normal bulaşık yıkadığımız programda çalıştırıyoruz (tabi detarjan koymadan )
yaklaşık 1.5 / 2 saat olan makina bittikten sonra çıkardığımız şişe ve kavanozları ters bir şekilde balkona kapatıyoruz (biz öyle yaptık )
ertesi gün düz çevirebilirsiniz
kışlık domatesler hazır afiyet olsun :) :) :)
( 50 soda şişesi 20 kavanoz hiç fire vermedim kapakları sıkı kapatın )
İstanbul'da nerede oturuyosun bi buluşma ayarlıyalım bence herkes tanışsın hem çok keyifli olur :)kızlar çok fenayım ağlasam iyi gelecek aslındaben 2 yıllık evliyim yani 2 yıldır istanbuldayım daha önce çalışıyordum burda işte bulamadım yada çok şey istedim bana uygun iş olamadı hep evdeyim ve malesef komşuluk denen şeyden burda yok dolayısıyla arkadaşımda yok yani ünv kızlar var ama çok uzaklar toplasam 3 kere görüştük ve artık çoooookkkk sıkındım hasta olmaktan da evde oturmaktanda sıkıldımmmmmmm bu sabah eşime bir yerlere gitsek dedim malesef yoğun olduğu için gidemeyiz ki dedi ona da kızdım anlıyorum ama yinede kızdım
oha var ya kesin denicem iş çıkışı kavanoz ve domatesleri taşıyabilirmiyim onu düşünüyorum şimdi nasıl yapsam falan diye. Çok heyecanlandım olursa ki olur yani sizde yapıosunuz ilk defa yapmış sayılcam. kayınvalideme bile veririm hava bile atarım ay yok artık. :)canım bak buda benim tarifim işine yarar umarım bende tek başıma yaptım
kızlar KOLAY kışlık domates tarifi için açıklamayı veriyorum
aldığımız şişe domatesleri rondodan geçirdik (halden aldım )
iki şekilde yaptık bir soda şişesi ve yarım kiloluk kavanozlara
çiğ olan domatesleri kavanozlara ve şişelere doldurduk (soda şişesi kapağını kapatmak için ayrı bir makina var internette 25 tl fiyatı ) kapaklarını kapattık
doldurduğumuz şişe ve kavanozları düz bir şekilde bulaşık makinasına dizdik
(bunları hepsi çiğ pişmiş yok )
normal bulaşık yıkadığımız programda çalıştırıyoruz (tabi detarjan koymadan )
yaklaşık 1.5 / 2 saat olan makina bittikten sonra çıkardığımız şişe ve kavanozları ters bir şekilde balkona kapatıyoruz (biz öyle yaptık )
ertesi gün düz çevirebilirsiniz
kışlık domatesler hazır afiyet olsun :) :) :)
( 50 soda şişesi 20 kavanoz hiç fire vermedim kapakları sıkı kapatın )
yap yap çok kolaymış harbiden ben yapıcam eve gidinceoha var ya kesin denicem iş çıkışı kavanoz ve domatesleri taşıyabilirmiyim onu düşünüyorum şimdi nasıl yapsam falan diye. Çok heyecanlandım olursa ki olur yani sizde yapıosunuz ilk defa yapmış sayılcam. kayınvalideme bile veririm hava bile atarım ay yok artık. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?