2015 Şubat Anneleri

cnm biz en basından hata yapmışız o kadar idareyi elimize almıcakmısız. ben bugun kayınvalidemlere tatil rezervasyonu yaptırdım eşim benim ilçede memur yarın doktor randevum var annesigil götürcekti beni hastane gitmem için 2 araç değiştirmem lazım, araba var ama henüz aktif kullanamıorum yapacak bişi yok havalar sogucak biz tatile gidecez dediler ee benim doktorum nolcak dedim bide yarın sabah gidiolar yani sen gidersin nolcak diolar bide yarın 2 dolmuş değiştirip hastaneye gidecem cok kızdım yaa taksiyle gitcem bende.. ben onları hep düşünüorum ama onlar beni hiiiç düşünmüolar. bize bende kırmızı biber közleyip konserve yapılır ya ondan yapım dedim eşimde cok sevio oo annemde kayınvalidem 5er kavanozda bize yap die atladılar kendime yapmıcam ki 5 kavanoz
bugun aksam konuscam cnm tatil dünüşüde kayınvalidemle konuscam yarım etmiolarsa yardımda beklemesinler yaa

canım hayırlı uğrlu olsun allah sağlıkla almayı nasip etsin prensesini kollarına

Bende diyorum kızlar istnbul buluşması yapalım tanışalım die :)

Ayrıca ecicansu gözün aydın canım bana bir gelin aday adayı daha çıktı
üzülme bebişin iyi olsunda kilo işini halledersin doğumdan sonra bu kadar takma kafana bebişin sağlıklı olması daha önemli bence.

aynen öle cnm sıkma canını senn yakın olsak ben götürürdüm konservenide yapardım=) bak doğsun başına üşüşecekler ozaman alırsın intikamını

Huu huu beb geldim. Okul basladi gerçi ilk gun bos gecti sayilir da sicak bitirdi tuketti beni 38 derece yaniyor yarabbim cikista kizin okula git kiyafet alma isini hallet derken anca attik eve kendimizi. Bu saat oldu is yok ortada ev temizlik yapicaz diye kaldirdigimiz gibi rezil duruyor öylece hicbisey yapasim yok benim. Yenekleri de güzel yapamıyorum artik agzimin tadiyla elimin ayari da mı gitti nedir. Kis hazirligi konusulmus onumuz haftasonu domates biber yaparm diyorum bi de erik suyu kiz icin bu kadarını basarabilirsem ne ala valla. Hamarat hatunlara icim gitti okurkrn ama yok o eski halimden iz eser zirnik kadar

ilahi yap bakalım benimkilerde hiç fire yok şükür

valla biz patlıcanlı bile yaptık insan çalışınca böle pratik yapıyor

hayırlı olsun prensesin canım. rabbim hepimizin kucağına almayı nasip eylesin.bende kilodan müzdaripim çok güzel gidiyordum. 59 kilodan 67 kiloya çıktım görünürde bir şey de yok göbek ve göğüsten başka.ama nabalım veririz kiloları doğumdan sonra. yeter ki sağlıklı olsun onlar :)

canım bneım allah butun murvetlerını, guzel gunlerını gostersın ınsallah. umarım bizede nasıp olur o gunler
Sağol canım ya Allah razı olsun Büyük bi heyecanla gittim, boynuma sarıldı içim bi tuaf oldu gözlerim doldu ağlamamak için zor durdum Görünen dağın uzağı olmaz derler, doğruymuş Allah daim etsin inşallah bugün güzel geçirdik..

ahh canım benim sende kiloya mı takıldın. ben 90 kilo oldum 18 kilo aldım. boşver bir gün sonra alışıyorsun. 80 olsan ne olacakki 10 kilo daha alsan 90 olur. ben de diyorum 100 ü geçmesem diye. dikkat ediyorum artık. bebeğin sağlılı ona bak. yazmıyor mu kağıtta boyu kilosu.

kafein i duydum da çayı duymadım. tein geçse bile zararı yok sanırım. sadece demir eksikliğinden dolayı içmeyin diyorlar. doktor demir sorunun yoksa içebilişin dedi bana.
Offf bende çok içiyorum çay sabahları açık 2 bardak ama akşamları toplantı yapınca konu komşu 3-4 oluyor, çok limon yiyorum umarım zararı olmaz..

Bu aradq cinsiyeti ogrendikya hemen kiyafetler biberin emzik fircasi portbebe hepsini aldik heyecandan:)
Hayırlı uğurlu olsun canım, sanırım bir kızın daha var demi ? Çok güzel olur abla kardeş kız kıza :) benimde hayalim iki kızım olsun :) nasipte iki oğlan varmış :)

ama sizinkiler abartmışlar . bizimkiler en azından öyle şeyler yapmıyorlar. ben sürekli ağlıyordum zaten. bir de susmadım hiç kötüyüm diye isteyerek değil tabii kötüydüm zaten.
sen de belli et iyi olmadığını ya da bir kez hepsini fırçadan geçir. yok artık bir de git evlerini temizle.

Offf bende çok içiyorum çay sabahları açık 2 bardak ama akşamları toplantı yapınca konu komşu 3-4 oluyor, çok limon yiyorum umarım zararı olmaz..
çok dıyınce ben de çok zannettim gerçekten. ben sabah 5-6 bardak içiyorum hem de demli. gündüz de bir iki tane. akşam yok.

Kozlar selamlar hepinizee ne çok mesajlasilmis okiyamadim boyle olunca da merak ediyorum neleri kacirdim diye. Ben bugün evimi temizledim hala bitmiş sayılmaz ama dinlenmeye ihtiyacim var artik. Bu arada baştaki yorumlara göz gezdirdim kişlik hazirlik yapmisiniz afiyetle yiyin inşallah. Ben hic yapmadim ama domates yapmak istiyorum bende bu yil. Kizlar bu arada ben sizlere birşey sorcam, hamileyken bütün dualariniz tutar denir ya. Özellikle okudugunuz dualar veya sureler var mi?

ilk günü atlattınız. sen yine iyi yapmayı biliyorsun ben böyle bir şeyin olduğundan bile haberim yok. neden zayıf olduğunuzu anladım. hem çalışıyorsunuz, temizlik, yemek, çocuk, kış hazırlığı hem de hamilesiniz. maşallah maşallah diyorum.
cidden kendimden çok utandım akşam gidip en zor yemeği yapıcam yarın da domates işine giriyorum.

çok dıyınce ben de çok zannettim gerçekten. ben sabah 5-6 bardak içiyorum hem de demli. gündüz de bir iki tane. akşam yok.
ben haftada iki içiyorum eğer üç gün üst üste içtiysem korkuyorum bişey olucak die çokk sevindim şimdi bende içicem artık hergün

herkese selam daha randevuma 3 hafta var ve doktora gittigim zaman 14 haftalikti cinsiyetini ogrenemdim cogu kisi ogrenmis bende cok merak ediyorum bu arada bu haftada harektlerini hisseden var mi ben hic hissetmiyorum da birde acayip derecede burnum tikaniyo ozellikle gece sabaha karsi bu sikintisi olan var mi ??? kilolar konusuluyo valla cogu tandigim kisiler kisa surede dogum kilolarindan kurtuldu kafanizi bence simdiden bu konuya takmayin bende 55 ile hamile kaldim suanda 57 oldum acaba bende bi saglik problemi mi var boyle az kilo alip sorun yasayan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…