- 15 Şubat 2008
- 915
- 379
- 158
cnm biz en basından hata yapmışız o kadar idareyi elimize almıcakmısız. ben bugun kayınvalidemlere tatil rezervasyonu yaptırdım eşim benim ilçede memur yarın doktor randevum var annesigil götürcekti beni hastane gitmem için 2 araç değiştirmem lazım, araba var ama henüz aktif kullanamıorum yapacak bişi yok havalar sogucak biz tatile gidecez dediler ee benim doktorum nolcak dedim bide yarın sabah gidiolar yani sen gidersin nolcak diolar bide yarın 2 dolmuş değiştirip hastaneye gidecem cok kızdım yaa taksiyle gitcem bende.. ben onları hep düşünüorum ama onlar beni hiiiç düşünmüolar. bize bende kırmızı biber közleyip konserve yapılır ya ondan yapım dedim eşimde cok sevio oo annemde kayınvalidem 5er kavanozda bize yap die atladılar kendime yapmıcam ki 5 kavanozmelikee aynı aynı benimde. alıştırmışız her şeye koşmaya şimdi de bekliyorlar. benim annemle babamda köye gittiler 3 aydır yoklar. zaten olsalar bile yaşlılar bana bir şey yapamazlar ama biz 4 kardeşiz kimseyi aramıyorlar beni arıyorlar para yatır çek ya da hastaneden randevu al belki basit şeyler ama ben çalışmaya bile üşeniyorum sorumluluk almak istemiyorum.
k.validem de aynı. sürekli arıyor beni k.pedere randevu al. eltimin çocuğununun sınav sonucuna bak, yok doğumgünü hediye al. bende senin gibi geçen gün ağlayarak eşimi aradım.
o da sinirlenmiş annesini aramış demiş senin çocuğun benim farkında mısın o değil. zaten yeterince işi var hamile, çalışıyor, evi düşünüyor, anne babasını düşünüyor bir de sizi mi düşünsün demiş.
kadın küstü 15 gündür aramıyor beni. ve bir kere sormadılar bir şeye ihtiyacın var mı diye. benimkiler dahil.
bugun aksam konuscam cnm tatil dünüşüde kayınvalidemle konuscam yarım etmiolarsa yardımda beklemesinler yaacanım bnm üzülme sende biraz duygusal olduğun için farklı anlıyorsundur annenle konuşmayı dene anne yetişemiyorum diye bence senin rahatsız olduğunun farkında deildir yada öylesede bu sefer sen emir vaki yap anne yemeğe geliyoruz falan gibi
canım hayırlı uğrlu olsun allah sağlıkla almayı nasip etsin prensesini kollarınaKizlar biz geldik cok mutlyyum bebisim gayet iyi ve o birrrrrrr prensessonu gorunce ne boyunu sorabildim ne kilosunu ama ilk gostermedi zilli git bisryler ye gel dedi doktor cikolata yedim meysu ictim ve yuzde 99.9 kiz dedi kizima arkadas geliyo 4 lu test icin kan verdim ve bidahaki ay basi 2. Duzey usg icin randrvu alicam tek moralimin bozuldugu konu kilo oldu 2 ayda 4 kilo almisim ve toplamda 9 kilo alarak 79 oldum napicam bilmiyorum cqnim sikildi bu konuya
aynen öle cnm sıkma canını senn yakın olsak ben götürürdüm konservenide yapardım=) bak doğsun başına üşüşecekler ozaman alırsın intikamınıcnm biz en basından hata yapmışız o kadar idareyi elimize almıcakmısız. ben bugun kayınvalidemlere tatil rezervasyonu yaptırdım eşim benim ilçede memur yarın doktor randevum var annesigil götürcekti beni hastane gitmem için 2 araç değiştirmem lazım, araba var ama henüz aktif kullanamıorum yapacak bişi yok havalar sogucak biz tatile gidecez dediler ee benim doktorum nolcak dedim bide yarın sabah gidiolar yani sen gidersin nolcak diolar bide yarın 2 dolmuş değiştirip hastaneye gidecem cok kızdım yaa taksiyle gitcem bende.. ben onları hep düşünüorum ama onlar beni hiiiç düşünmüolar. bize bende kırmızı biber közleyip konserve yapılır ya ondan yapım dedim eşimde cok sevio oo annemde kayınvalidem 5er kavanozda bize yap die atladılar kendime yapmıcam ki 5 kavanoz
bugun aksam konuscam cnm tatil dünüşüde kayınvalidemle konuscam yarım etmiolarsa yardımda beklemesinler yaa
ilahioha var ya kesin denicem iş çıkışı kavanoz ve domatesleri taşıyabilirmiyim onu düşünüyorum şimdi nasıl yapsam falan diye. Çok heyecanlandım olursa ki olur yani sizde yapıosunuz ilk defa yapmış sayılcam. kayınvalideme bile veririm hava bile atarım ay yok artık. :)
Canım ben avrupadayım tarabyadayım. merkezi yerlere çok yakın sayılmam komşulukta olmayınca sıkılıyorum evde. Yeni evliyim işe girmeden hamile kalıncada iş işide yattı hepten bunalıo insan tek evde. Ben kızken hep kalabalık gelip gidilen bir ortamdaydım şimdi böle sessiz yalnızlık bna zor oluo.
Aslında istnbuldaki anneler ile bir buluşma düzenleyebiliriz haftasonu güzel olur hem tanışma olur.
pratikmiş canım yöntemin tşk ederim bakalım eşimle kolayımıza geleni deneriz. menemenlikte istiyorum ben onu pişirince belki domateside pişiririz. bakalım inş eşimde gönülü olurda yaparız birlikte öneriler için tşk ederim.
kızlar ben sizinle buluşamam hepiniz çok zayıfsınız bunalıma girerim sizi görürsem. :)İstanbul'da nerede oturuyosun bi buluşma ayarlıyalım bence herkes tanışsın hem çok keyifli olur :)
Kizlar biz geldik cok mutlyyum bebisim gayet iyi ve o birrrrrrr prensessonu gorunce ne boyunu sorabildim ne kilosunu ama ilk gostermedi zilli git bisryler ye gel dedi doktor cikolata yedim meysu ictim ve yuzde 99.9 kiz dedi kizima arkadas geliyo 4 lu test icin kan verdim ve bidahaki ay basi 2. Duzey usg icin randrvu alicam tek moralimin bozuldugu konu kilo oldu 2 ayda 4 kilo almisim ve toplamda 9 kilo alarak 79 oldum napicam bilmiyorum cqnim sikildi bu konuya
Sağol canım ya Allah razı olsuncanım bneım allah butun murvetlerını, guzel gunlerını gostersın ınsallah. umarım bizede nasıp olur o gunler
ahh canım benim sende kiloya mı takıldın. ben 90 kilo oldum 18 kilo aldım. boşver bir gün sonra alışıyorsun. 80 olsan ne olacakki 10 kilo daha alsan 90 olur. ben de diyorum 100 ü geçmesem diye. dikkat ediyorum artık. bebeğin sağlılı ona bak. yazmıyor mu kağıtta boyu kilosu.Kizlar biz geldik cok mutlyyum bebisim gayet iyi ve o birrrrrrr prensessonu gorunce ne boyunu sorabildim ne kilosunu ama ilk gostermedi zilli git bisryler ye gel dedi doktor cikolata yedim meysu ictim ve yuzde 99.9 kiz dedi kizima arkadas geliyo 4 lu test icin kan verdim ve bidahaki ay basi 2. Duzey usg icin randrvu alicam tek moralimin bozuldugu konu kilo oldu 2 ayda 4 kilo almisim ve toplamda 9 kilo alarak 79 oldum napicam bilmiyorum cqnim sikildi bu konuya
Offf bende çok içiyorum çay sabahları açık 2 bardak ama akşamları toplantı yapınca konu komşu 3-4 oluyor, çok limon yiyorum umarım zararı olmaz..kafein i duydum da çayı duymadım. tein geçse bile zararı yok sanırım. sadece demir eksikliğinden dolayı içmeyin diyorlar. doktor demir sorunun yoksa içebilişin dedi bana.
Hayırlı uğurlu olsun canım, sanırım bir kızın daha var demi ? Çok güzel olur abla kardeş kız kıza :) benimde hayalim iki kızım olsun :) nasipte iki oğlan varmış :)Bu aradq cinsiyeti ogrendikya hemen kiyafetler biberin emzik fircasi portbebe hepsini aldik heyecandan:)
ama sizinkiler abartmışlar . bizimkiler en azından öyle şeyler yapmıyorlar. ben sürekli ağlıyordum zaten. bir de susmadım hiç kötüyüm diye isteyerek değil tabii kötüydüm zaten.cnm biz en basından hata yapmışız o kadar idareyi elimize almıcakmısız. ben bugun kayınvalidemlere tatil rezervasyonu yaptırdım eşim benim ilçede memur yarın doktor randevum var annesigil götürcekti beni hastane gitmem için 2 araç değiştirmem lazım, araba var ama henüz aktif kullanamıorum yapacak bişi yok havalar sogucak biz tatile gidecez dediler ee benim doktorum nolcak dedim bide yarın sabah gidiolar yani sen gidersin nolcak diolar bide yarın 2 dolmuş değiştirip hastaneye gidecem cok kızdım yaa taksiyle gitcem bende.. ben onları hep düşünüorum ama onlar beni hiiiç düşünmüolar. bize bende kırmızı biber közleyip konserve yapılır ya ondan yapım dedim eşimde cok sevio oo annemde kayınvalidem 5er kavanozda bize yap die atladılar kendime yapmıcam ki 5 kavanoz
bugun aksam konuscam cnm tatil dünüşüde kayınvalidemle konuscam yarım etmiolarsa yardımda beklemesinler yaa
çok dıyınce ben de çok zannettim gerçekten. ben sabah 5-6 bardak içiyorum hem de demli. gündüz de bir iki tane. akşam yok.Offf bende çok içiyorum çay sabahları açık 2 bardak ama akşamları toplantı yapınca konu komşu 3-4 oluyor, çok limon yiyorum umarım zararı olmaz..
ilk günü atlattınız. sen yine iyi yapmayı biliyorsun ben böyle bir şeyin olduğundan bile haberim yok. neden zayıf olduğunuzu anladım. hem çalışıyorsunuz, temizlik, yemek, çocuk, kış hazırlığı hem de hamilesiniz. maşallah maşallah diyorum.Huu huu beb geldim. Okul basladi gerçi ilk gun bos gecti sayilir da sicak bitirdi tuketti beni 38 derece yaniyor yarabbim cikista kizin okula git kiyafet alma isini hallet derken anca attik eve kendimizi. Bu saat oldu is yok ortada ev temizlik yapicaz diye kaldirdigimiz gibi rezil duruyor öylece hicbisey yapasim yok benim. Yenekleri de güzel yapamıyorum artik agzimin tadiyla elimin ayari da mı gitti nedir. Kis hazirligi konusulmus onumuz haftasonu domates biber yaparm diyorum bi de erik suyu kiz icin bu kadarını basarabilirsem ne ala valla. Hamarat hatunlara icim gitti okurkrn ama yok o eski halimden iz eser zirnik kadar
ben haftada iki içiyorum eğer üç gün üst üste içtiysem korkuyorum bişey olucak die çokk sevindim şimdi bende içicem artık hergünçok dıyınce ben de çok zannettim gerçekten. ben sabah 5-6 bardak içiyorum hem de demli. gündüz de bir iki tane. akşam yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?