çok tatlısın :) ben sancaktepedeyim ama benim bahsettiğim şey bu değil aslında ist. arkadaş var ama komşu gibi yada aile gibi hemen yanında olamaz kiİstanbul'da nerede oturuyosun bi buluşma ayarlıyalım bence herkes tanışsın hem çok keyifli olur :)
herkese selam daha randevuma 3 hafta var ve doktora gittigim zaman 14 haftalikti cinsiyetini ogrenemdim cogu kisi ogrenmis bende cok merak ediyorum bu arada bu haftada harektlerini hisseden var mi ben hic hissetmiyorum da birde acayip derecede burnum tikaniyo ozellikle gece sabaha karsi bu sikintisi olan var mi ??? kilolar konusuluyo valla cogu tandigim kisiler kisa surede dogum kilolarindan kurtuldu kafanizi bence simdiden bu konuya takmayin bende 55 ile hamile kaldim suanda 57 oldum acaba bende bi saglik problemi mi var boyle az kilo alip sorun yasayan var mi
kızlar aranızda izmirli olan varmı
ilk günü atlattınız. sen yine iyi yapmayı biliyorsun ben böyle bir şeyin olduğundan bile haberim yok. neden zayıf olduğunuzu anladım. hem çalışıyorsunuz, temizlik, yemek, çocuk, kış hazırlığı hem de hamilesiniz. maşallah maşallah diyorum.
cidden kendimden çok utandım akşam gidip en zor yemeği yapıcam yarın da domates işine giriyorum.
İstanbul'da nerede oturuyosun bi buluşma ayarlıyalım bence herkes tanışsın hem çok keyifli olur :)
benkızlar aranızda izmirli olan varmı
tamam yarin bize mutlaka bildir doktor ne dedi merak ederim :)Selam canım ben de 1-1,5 kilo gibi bi şe aldım. Geçen ay bi sorun yoktu bebekte. Yarın gitcem inşallah hala iyidir bebişim :)
Offf bende çok içiyorum çay sabahları açık 2 bardak ama akşamları toplantı yapınca konu komşu 3-4 oluyor, çok limon yiyorum umarım zararı olmaz..
bu göğüs konusu bende de sıkıntı bu aralar büyüme durdu gibi geliyor banaBu arada okudum genelin gobegi inmis benm de öyle gazı kacmis balon mu olduk simdi hepimiz:) demek ki rahimim bagrsaklar uzerindeki baskisi degsiyor bu aralar hayırlısı bakalım. Benim göbiş yok dencek kadar az da ust kattakiler aldi arsa yurudu sigdiramiyom kıyafetlere ya
bu göğüs konusu bende de sıkıntı bu aralar büyüme durdu gibi geliyor bana
bana kıyak bana kıyak . sanırım doğru söylüyorsun gelsin bebe bakalım biz de öyle olacakmıyızKendine haksızlık etme asil kadinlik gücü sevki bebeden sonra geliyor insana ben de onceden boyle şeyleri sallamazdim kizimdan sonra onun hatirina sagligina bulastim alistim sen de beben dogsun anaclik durtunle neler yapar hale geliceksin gor bak. Arti yine söyleyim ben zayif değilim yavrum gayet balik etli iri kiyim bi hatunum gebelikte sukur ki istah sorunum olduguna kg almiyom pek o da allahin lutfu herhalde ömrü billah diyetle sporla kafayı kirdigim icin biraz kiyak gecilmis gibi oluyor
iyiymiş fiyatları ben pahalı sanıyordum. ben de sormuştum sağol. ben özel muayenehaneleri sevmiyorum hastane arıyorum bakalım doktorum nereyi önerecek ama onunki de özeldir sanırım.Dönüp tekrar bulamadım istanbuldan bi arkadas ayrintili ultrason icin dr sormuş bana. Ben istda degilim ailem orda diye gelince yaptrmayi ddüşünüyorum bi aksilik olmazsa. Mecidiyeköy'de fehmi yaziciogluna yaptrmistik kizimda. Perinatolog kendi alaninda isim yapmis iyi bi uzman da fiyati 300 350 vardir kesin uc yil once 200du cünkü. Ben de arastrmaya çalışıyorum fiyat alan oldukca yazsın kızlar birimize hayri dokunur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?