2015 Şubat Anneleri

melıke senınkıler tam dayaklıkmıss. benım kv onceden bılmezdı ama sımdı daha hallıce eskı halıne gore...

İstanbul'da nerede oturuyosun bi buluşma ayarlıyalım bence herkes tanışsın hem çok keyifli olur :)
çok tatlısın :) ben sancaktepedeyim ama benim bahsettiğim şey bu değil aslında ist. arkadaş var ama komşu gibi yada aile gibi hemen yanında olamaz ki

Selam canım ben de 1-1,5 kilo gibi bi şe aldım. Geçen ay bi sorun yoktu bebekte. Yarın gitcem inşallah hala iyidir bebişim :)

Kendine haksızlık etme asil kadinlik gücü sevki bebeden sonra geliyor insana ben de onceden boyle şeyleri sallamazdim kizimdan sonra onun hatirina sagligina bulastim alistim sen de beben dogsun anaclik durtunle neler yapar hale geliceksin gor bak. Arti yine söyleyim ben zayif değilim yavrum gayet balik etli iri kiyim bi hatunum gebelikte sukur ki istah sorunum olduguna kg almiyom pek o da allahin lutfu herhalde ömrü billah diyetle sporla kafayı kirdigim icin biraz kiyak gecilmis gibi oluyor

kızlar KOLAY kışlık domates tarifi için açıklamayı veriyorum
aldığımız şişe domatesleri rondodan geçirdik (halden aldım )
iki şekilde yaptık bir soda şişesi ve yarım kiloluk kavanozlara
çiğ olan domatesleri kavanozlara ve şişelere doldurduk (soda şişesi kapağını kapatmak için ayrı bir makina var internette 25 tl fiyatı ) kapaklarını kapattık
doldurduğumuz şişe ve kavanozları düz bir şekilde bulaşık makinasına dizdik
(bunları hepsi çiğ pişmiş yok )
normal bulaşık yıkadığımız programda çalıştırıyoruz (tabi detarjan koymadan )
yaklaşık 1.5 / 2 saat olan makina bittikten sonra çıkardığımız şişe ve kavanozları ters bir şekilde balkona kapatıyoruz (biz öyle yaptık )
ertesi gün düz çevirebilirsiniz
kışlık domatesler hazır afiyet olsun :) :) :)
( 50 soda şişesi 20 kavanoz hiç fire vermedim kapakları sıkı kapatın )

mesaj atan arkadaşlar için yazıyorum. kolay gelsin :)

İstanbul'da nerede oturuyosun bi buluşma ayarlıyalım bence herkes tanışsın hem çok keyifli olur :)

evet cok keyıflı oluyor... benım öbur çocuktan var oyle bır grubum hep görüşüyoruz..ölümde düğünde vs... her zaman yan yanayız.. hatta bu akşam biri ile kahve içeçeğim.. ikitelli mall offta ...
ayarlayalım bebişler doğmadan bigun

ecicansu kizlari ciftlemissin hadi maşallah benm de kizima arkadas olsun diye kiza kayiyor gönlüm de hayirlisi tabi

Melike kiz allah askina ezdirme kendini millete artik sen kendi degerini bilmezsen kimse bilmez fedakar verici yanini bebene sakla kimseye destek olmk zorunda değilsin bu halde

Gonul83 kg sorunu yaşamayan kolay verir geçici alinan kg uzun zaman kalmis olmadgi icin vucutta diye ama metabolizması yamuk yapan cinssen bi kgyu bile takiyon anacim. Ben gebelikten ziyade lohusalikta alinan kgdan korkuyorum orda istah fena açılıyor bi de dengesz zamansz besleniyorsun hoop gelsin kilolar oluyo. Az alman guzel bu arada sorun yapma canim

Offf bende çok içiyorum çay sabahları açık 2 bardak ama akşamları toplantı yapınca konu komşu 3-4 oluyor, çok limon yiyorum umarım zararı olmaz..

çok limonun zararı olabilir
çünkü maydonoz suyu adet getirirdi
limon yeyincede adet keserdi
demekki limon rahme etkı ediyo
meni gibi suya akıntıya engel olabilir

Bu arada okudum genelin gobegi inmis benm de öyle gazı kacmis balon mu olduk simdi hepimiz:) demek ki rahimim bagrsaklar uzerindeki baskisi degsiyor bu aralar hayırlısı bakalım. Benim göbiş yok dencek kadar az da ust kattakiler aldi arsa yurudu sigdiramiyom kıyafetlere ya

Allahım yaaa çarşamba pazar var bende mi domates alsam acaba hiç yapmadım yapanı da görmedim gerçi annem bana verir ama yapabilirmiyim bilmiyorum.. S Sond sana katılmamak mümkün değil bende neden şişmanım şimdi anladım

bu göğüs konusu bende de sıkıntı bu aralar büyüme durdu gibi geliyor bana

Dönüp tekrar bulamadım istanbuldan bi arkadas ayrintili ultrason icin dr sormuş bana. Ben istda degilim ailem orda diye gelince yaptrmayi ddüşünüyorum bi aksilik olmazsa. Mecidiyeköy'de fehmi yaziciogluna yaptrmistik kizimda. Perinatolog kendi alaninda isim yapmis iyi bi uzman da fiyati 300 350 vardir kesin uc yil once 200du cünkü. Ben de arastrmaya çalışıyorum fiyat alan oldukca yazsın kızlar birimize hayri dokunur belki

bana kıyak bana kıyak . sanırım doğru söylüyorsun gelsin bebe bakalım biz de öyle olacakmıyız

iyiymiş fiyatları ben pahalı sanıyordum. ben de sormuştum sağol. ben özel muayenehaneleri sevmiyorum hastane arıyorum bakalım doktorum nereyi önerecek ama onunki de özeldir sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…