öyle de komik olur ama elini uzatıyorsun merhaba ben esoba. ben de heroine. :))evet cok keyıflı oluyor... benım öbur çocuktan var oyle bır grubum hep görüşüyoruz..ölümde düğünde vs... her zaman yan yanayız.. hatta bu akşam biri ile kahve içeçeğim.. ikitelli mall offta ...
ayarlayalım bebişler doğmadan bigun
Ya bide hala iş beklenio annem aramıs eve giderken bizde inde ben maaşımı çekemedim maaşımı çekelim ooo ben eve gidene kadar saat 8 olur ben ne ara yemek yapcam ne ara kocamı doyurcamda bide dinlencem. evde abim var ama melike yapması lazım yaa agladım telefonu kapattıktan sonra
Sağol canım ya Allah razı olsunBüyük bi heyecanla gittim, boynuma sarıldı içim bi tuaf oldu gözlerim doldu ağlamamak için zor durdum Görünen dağın uzağı olmaz derler, doğruymuş Allah daim etsin inşallah bugün güzel geçirdik..
Niye kahve içmiyorsunuz ki ben türk kahvesi içiyorum doktorum da izin verdi ayrıca hamile arkadaşlarım hep içiyor
ayy cnm benim söylemen yeter yaa cook saol :)aynen öle cnm sıkma canını senn yakın olsak ben götürürdüm konservenide yapardım=) bak doğsun başına üşüşecekler ozaman alırsın intikamını
yaa dimi gebelik depresyonu deil resmen acımıolar banaama sizinkiler abartmışlar . bizimkiler en azından öyle şeyler yapmıyorlar. ben sürekli ağlıyordum zaten. bir de susmadım hiç kötüyüm diye isteyerek değil tabii kötüydüm zaten.
sen de belli et iyi olmadığını ya da bir kez hepsini fırçadan geçir. yok artık bir de git evlerini temizle.
aa gelemem dedim basta zaten birsürü trip yedim Allah kimseyi elinize düşürmesin die napcam mecbur gidiorumya canım nıye yıpratıyosun bu kadar kendını. ben gelemem yoruldum dıyemıyomusun. boylesı ıyılık degıl ınan. kendını dusun bıraz. bebgını dusun.
sarı yumusak erikle yapar annemler ama mürdümlede olurmu bilmiorum cnmkızlar bu erik suyu dediğiniz şey nasıl yapılıyor kış için mi saklıyorsunuz hangi erikten yapılıyor geçen pazarda mürdüm eriği gördüm bayanlar kapış kapış alıyordu o kadar eriği ne yapacaklarsa diyordum
ayy teyzem iki gundur yapio ama soyup tencerede kaynatio faln benim gozumde buyudu ama senin yontem mikemmelmis cok pis gaza geldim cumartesi pazardan aliyim de ben de yapiyim :)kız sorun yapma bende bilmiyodum kolayını söleyi verdiler ohh dedim yaptım 100 kilo şeyi mis gibide oldu öle kırk saat ateşte kaynatmadan hemde doldurduk kavanozları kapattık kapağı çiğden tabi hoop bulaşık makinasına dizdik 3 program sonra domatesler hazırafiyet olsun
canim bazi yiyecekler ozellikle kalsiyum demir emilimini azalttigi icin demir hapini yemeklerden 2 saat sonra icmek ve yine 2 saat yememek gerekiyor.doktor akıntı için klindan diye bir hap verdi içen var mı acaba.?
birde eczaneden ferrumu alırken aczacı içtikten sonra bir saat içinde süt, peynir, ayran, çay tüketme hap etkisini kaybeder dedi.
biz kv ile zati gorusmuyoruz cok okuz olduklarindan kocam sildi onlari. ben de dun kendi anneme cemkirdim. ayni apartmandayiz o zeminde ben 2. katta oturuyom o memur calisio ben calismiyorum. yemek yapamiom sogan tiksintimden bide biberden cok tiksiniyom. yemek yapim sana dio kiyamiyom isten gelio yapma diom neyse de gecen haftasonu yapmis bisiler cairdi yiyelim die indik bana biber dogriyimmi salataya dio ya hayir tiksiniom diom bilio sona baktim sofraya biber koymus ay girtlaklicaktim kadini daha oncede yapti ayni seyi yani ben mi kendimi anlatamiyorum etrafimmi vurdumduymaz bilemedim. dun dedim millet kizi amile die ustune titrio torununa hediye alio ne kadr umursamazsin seni dogurunca eve almicam dedim aman senin de huyun degisti amma kaprisli oldjn dio bana gicik. bugunde whatsapptan yazio torunum nasi die simdi mi aklina geldi yok sana torun die geyikle karisik cemkirdim yineYa bide hala iş beklenio annem aramıs eve giderken bizde inde ben maaşımı çekemedim maaşımı çekelim ooo ben eve gidene kadar saat 8 olur ben ne ara yemek yapcam ne ara kocamı doyurcamda bide dinlencem. evde abim var ama melike yapması lazım yaa agladım telefonu kapattıktan sonra
hayirli olsun minik prensesin canimm carsamba olsa ben de ogrensem artiiiiik :)Kizlar biz geldik cok mutlyyum bebisim gayet iyi ve o birrrrrrr prensessonu gorunce ne boyunu sorabildim ne kilosunu ama ilk gostermedi zilli git bisryler ye gel dedi doktor cikolata yedim meysu ictim ve yuzde 99.9 kiz dedi kizima arkadas geliyo 4 lu test icin kan verdim ve bidahaki ay basi 2. Duzey usg icin randrvu alicam tek moralimin bozuldugu konu kilo oldu 2 ayda 4 kilo almisim ve toplamda 9 kilo alarak 79 oldum napicam bilmiyorum cqnim sikildi bu konuya
Offf bende çok içiyorum çay sabahları açık 2 bardak ama akşamları toplantı yapınca konu komşu 3-4 oluyor, çok limon yiyorum umarım zararı olmaz..
kafein i duydum da çayı duymadım. tein geçse bile zararı yok sanırım. sadece demir eksikliğinden dolayı içmeyin diyorlar. doktor demir sorunun yoksa içebilişin dedi bana.
ayy cnm benim söylemen yeter yaa cook saol :)
yaa dimi gebelik depresyonu deil resmen acımıolar bana
aa gelemem dedim basta zaten birsürü trip yedim Allah kimseyi elinize düşürmesin die napcam mecbur gidiorumbu koca beni boşamasında napsın yani dimiiiii
Ben iki aydır deli gibi onu yiyorum.herkesin gebelikte hatırlayacağı bir yiyecek olurbenimkide o.kızlar bu erik suyu dediğiniz şey nasıl yapılıyor kış için mi saklıyorsunuz hangi erikten yapılıyor geçen pazarda mürdüm eriği gördüm bayanlar kapış kapış alıyordu o kadar eriği ne yapacaklarsa diyordum
ilk günü atlattınız. sen yine iyi yapmayı biliyorsun ben böyle bir şeyin olduğundan bile haberim yok. neden zayıf olduğunuzu anladım. hem çalışıyorsunuz, temizlik, yemek, çocuk, kış hazırlığı hem de hamilesiniz. maşallah maşallah diyorum.
cidden kendimden çok utandım akşam gidip en zor yemeği yapıcam yarın da domates işine giriyorum.
kızlar bu erik suyu dediğiniz şey nasıl yapılıyor kış için mi saklıyorsunuz hangi erikten yapılıyor geçen pazarda mürdüm eriği gördüm bayanlar kapış kapış alıyordu o kadar eriği ne yapacaklarsa diyordum
herkese selam daha randevuma 3 hafta var ve doktora gittigim zaman 14 haftalikti cinsiyetini ogrenemdim cogu kisi ogrenmis bende cok merak ediyorum bu arada bu haftada harektlerini hisseden var mi ben hic hissetmiyorum da birde acayip derecede burnum tikaniyo ozellikle gece sabaha karsi bu sikintisi olan var mi ??? kilolar konusuluyo valla cogu tandigim kisiler kisa surede dogum kilolarindan kurtuldu kafanizi bence simdiden bu konuya takmayin bende 55 ile hamile kaldim suanda 57 oldum acaba bende bi saglik problemi mi var boyle az kilo alip sorun yasayan var mi
:-( vay anam vay. Çay da gitti arkadaşının peşinden deseneKafein ve teinin kimyasal yapıları aynı yani ikisi de aynı madde. Bir bilim adamı kahvede bu maddeyi bulmuş kafein demiş başka bir bilim adamı çayda bulmuş tein demiş. Kafein önce dendiği için daha çok o kullanılıyor. Ayrıca kahve işlem görürken kafeini azalıyor bile çayda daha fazla. Biz okulda öğrencilere çaydan kafein çıkarma deneyi yaptırıyoruz. Çay da kahve de zararlı canlarım benim. Çok içmek isterseniz mutlaka sütle karıştırın.
Gözün aydın canımm hayırlı olsun meleğin boşver kiloları takma verirsin tadını çıkarr benceKizlar biz geldik cok mutlyyum bebisim gayet iyi ve o birrrrrrr prensessonu gorunce ne boyunu sorabildim ne kilosunu ama ilk gostermedi zilli git bisryler ye gel dedi doktor cikolata yedim meysu ictim ve yuzde 99.9 kiz dedi kizima arkadas geliyo 4 lu test icin kan verdim ve bidahaki ay basi 2. Duzey usg icin randrvu alicam tek moralimin bozuldugu konu kilo oldu 2 ayda 4 kilo almisim ve toplamda 9 kilo alarak 79 oldum napicam bilmiyorum cqnim sikildi bu konuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?