2015 Şubat Anneleri

tikaniklik icin doktor sprey verdi ve spreyin burnuma verecegi zarardan korumak icinse bir yag karisimi verdi oda fis fis. buhar mainasi cok iyi fikir. normaldede cok hapsuran aksiran biriyim burun kemigimde icten bi egiklik var ondan hamilelikte ama bu durum costu

Kızlar merhaba bende bir şubat annesiyim 15+6 olduk ama ne cinsiyeti belli oldu nede hissedebiliyorum henüz çok meraklıyım su aralar bi yazıyım dedim size de

Kızlar merhaba bende bir şubat annesiyim 15+6 olduk ama ne cinsiyeti belli oldu nede hissedebiliyorum henüz çok meraklıyım su aralar bi yazıyım dedim size de
Neden öğrenmedin cinsiyeti bir de ben de hala hissedemiyorum

bulaşık makinası!!!!! ilginçmiş deneyenler olmuştur sizde demek ki oluyomuş ben kabuklarını patates soyacağıyla soyup bazısını robottan geçiriyorum menemenlikleri ise doğruyorum isteğe göre tuz atıp azcık kavuruyorum sonra dolduruyorum kavanozlara kavanozlar önceden kaynatılıyor tabi sonra öylece dolaba bi kaç gün ters duruyor sonra düzeltiyorum bize 20 tane yarımşarlık kavanozlar varya yetiyor canım afiyet olsun sizede

kışın içiyorsun yanii dimi ilk defa duyuyorum çarşamba direk pazara gidicem
:-( vay anam vay. Çay da gitti arkadaşının peşinden desene
tam içiyim dedim yarım saat önce gene vazgeçtim :KK63:

kışın içiyorsun yanii dimi ilk defa duyuyorum çarşamba direk pazara gidicem

tam içiyim dedim yarım saat önce gene vazgeçtim :KK63:

Evet kis icin dogal meyvesuyu oluyor benim kizin kabizligi var onun için hazırlıyorum daha cok iyu geliyor cunku seftaliden meyvesuyu yapan da var. Visneden de oluyo o ama o cok ugrastriyor

Gonul83 benim burnumda da sorun var, çok ve güçlü hapşuruyorum ama doktorlar bana sadece okyanus suyu kullan dedi ilaç bebeği etkilermiş. benim sorunun burun eti büyümesi ve alerji

Gonul83 benim burnumda da sorun var, çok ve güçlü hapşuruyorum ama doktorlar bana sadece okyanus suyu kullan dedi ilaç bebeği etkilermiş. benim sorunun burun eti büyümesi ve alerji

Ah o alerji yok mu curuttu ömrümü sifasi kurtuluşu da yok her daim geniz akintisi tikaniklik kapida hazir kita enfeksiyonlar hele hamilelikte hepten beter oluyor namussuz

Ben bugun cok hamaratim eve geleli bir saat oluyo gezmekten evimi supurdum sildim smdi yemegimde pisiyo

Bize de gelsene nolur

ay

aynen canım yaaaa ne çektim doktor bir de tuzlu su çek dedi

bitane karisim var sinus rinse diye bisey tuz cozeltisi mi ne dr onermsti cok tikandigimda. Bi sisesi var bi de kucuk tuz saseleri var icinde ilik su doldurup tuzu koyuyirsun bi burun deliginden sıkıyorsun diferinden akiyor cesme gibi tabi o esnada egiliyorsun ve nefes almiyorsun yoksa genzine kaciyor. Sinusleri yikamis oluyorsn yani bi sure rahatlatiyor aklinda olsun

sa arkadaşlar..en kavurucu sıcaklarda ev taşıyıp yerleştim.eylüle girdiğimiz için zil takıp oynıcam nerdeyse.hayatımın en şıkır şıkır(terlemekten tabi)yazıydı.
çoğunluk öğrenmiş cinsiyetleri ama kimin nesi olcak tam okuyamadım.ben de 15.haftadayım.doktora en son 9.haftamda gitmişim.16 olayımda öyle gidiyim diyom.diğerlerinide 16 da öğrenmiştim.nasipse haftaya ben de öğrenirim.taşınmayla temizlikte kışa hazırımda gıdaya el atmaya sıra geldi.ama üşeniyom.erik suyu aklıma gelmemişti.ben de baktırayım.bulaşık mak.domatesi de ilk kez duydum.deneyesim geldi ama makinam bozuk.

Bugun annem benim bebeklik tulumlarimi ve battaniyelerimi cikardi o zaman cinsiyeti ogrenmek olmadigi icin nerdeyse hepsi erkek bebege gore hepsini aldim oglum annesinin tulumlarini giycek :)

doktor akıntı için klindan diye bir hap verdi içen var mı acaba.?
birde eczaneden ferrumu alırken aczacı içtikten sonra bir saat içinde süt, peynir, ayran, çay tüketme hap etkisini kaybeder dedi.
Ben de oyle biliyorum sut sut urunleri haptaki demiri kendi emiyormus
C vitaminiyle alirsan da vucutta emilimi hizlaniyor ve artiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…