Sizde varsınız iyiki valla, yoksa git ona ağla buna ağla kimse anlamıyor derdini.Ay çok güldüm yaaaaa. Iyi ki varsın esoba :)
tikaniklik icin doktor sprey verdi ve spreyin burnuma verecegi zarardan korumak icinse bir yag karisimi verdi oda fis fis. buhar mainasi cok iyi fikir. normaldede cok hapsuran aksiran biriyim burun kemigimde icten bi egiklik var ondan hamilelikte ama bu durum costuBurun tıkanıklığı için okyanus suyu kullan canım. Geceleri nefesi iyi almak çok önemli. Benim de çok tıkanıyor. Bir de okaluptüs yağını su dolu kaba damlat diyorlar ama denemedim henüz. Ayrıca buhar makinası da almayı düşünüyorum.
Neden öğrenmedin cinsiyeti bir de ben de hala hissedemiyorumKızlar merhaba bende bir şubat annesiyim 15+6 olduk ama ne cinsiyeti belli oldu nede hissedebiliyorum henüz çok meraklıyım su aralar bi yazıyım dedim size de
bulaşık makinası!!!!! ilginçmiş deneyenler olmuştur sizde demek ki oluyomuş ben kabuklarını patates soyacağıyla soyup bazısını robottan geçiriyorum menemenlikleri ise doğruyorum isteğe göre tuz atıp azcık kavuruyorum sonra dolduruyorum kavanozlara kavanozlar önceden kaynatılıyor tabi sonra öylece dolaba bi kaç gün ters duruyor sonra düzeltiyorum bize 20 tane yarımşarlık kavanozlar varya yetiyor canım afiyet olsun sizedekızlar KOLAY kışlık domates tarifi için açıklamayı veriyorum
aldığımız şişe domatesleri rondodan geçirdik (halden aldım )
iki şekilde yaptık bir soda şişesi ve yarım kiloluk kavanozlara
çiğ olan domatesleri kavanozlara ve şişelere doldurduk (soda şişesi kapağını kapatmak için ayrı bir makina var internette 25 tl fiyatı ) kapaklarını kapattık
doldurduğumuz şişe ve kavanozları düz bir şekilde bulaşık makinasına dizdik
(bunları hepsi çiğ pişmiş yok )
normal bulaşık yıkadığımız programda çalıştırıyoruz (tabi detarjan koymadan )
yaklaşık 1.5 / 2 saat olan makina bittikten sonra çıkardığımız şişe ve kavanozları ters bir şekilde balkona kapatıyoruz (biz öyle yaptık )
ertesi gün düz çevirebilirsiniz
kışlık domatesler hazır afiyet olsun :) :) :)
( 50 soda şişesi 20 kavanoz hiç fire vermedim kapakları sıkı kapatın )
mesaj atan arkadaşlar için yazıyorum. kolay gelsin :)
kışın içiyorsun yanii dimi ilk defa duyuyorum çarşamba direk pazara gidicemmor erigin tatlı olanindan yapıyorum ben ikiye bolup cekirdeklerini cikariyorum yikadiktan sonra tencerede goz karari su ve az sekerle iyice kaynatiyorum. Erikler suya rengini tadini verip yumusayinca posasiyla blendir yapiyorum sicagiyla hemen cam kavanoza koyup kapagi sikica kapatip ters ceviriyorum bi gece bekliyor ertesi gun kapak tutmussa yallah karanlik dolaba
koyu kivamli konsantre gibi olsun dersen erigini bol koyarsin o zaman yogun bi meyvesuyu oluyor bardaga biraz koyyp suyla aciyorsun icerken ya da direk komposto kivami meyvesuyu gibi de yapilabilir tercihe kalmis
:-( vay anam vay. Çay da gitti arkadaşının peşinden desene
kışın içiyorsun yanii dimi ilk defa duyuyorum çarşamba direk pazara gidicem
tam içiyim dedim yarım saat önce gene vazgeçtim :KK63:
Gonul83 benim burnumda da sorun var, çok ve güçlü hapşuruyorum ama doktorlar bana sadece okyanus suyu kullan dedi ilaç bebeği etkilermiş. benim sorunun burun eti büyümesi ve alerji
Ben bugun cok hamaratim eve geleli bir saat oluyo gezmekten evimi supurdum sildim smdi yemegimde pisiyoAksam yine aksam gunes batmakta ufukta
tembel kari oturdun durdun yine yemek yok ocakta
aynen canım yaaaa ne çektim doktor bir de tuzlu su çek dediAh o alerji yok mu curuttu ömrümü sifasi kurtuluşu da yok her daim geniz akintisi tikaniklik kapida hazir kita enfeksiyonlar hele hamilelikte hepten beter oluyor namussuz
Ben bugun cok hamaratim eve geleli bir saat oluyo gezmekten evimi supurdum sildim smdi yemegimde pisiyo
ay
aynen canım yaaaa ne çektim doktor bir de tuzlu su çek dedi
bitane karisim var sinus rinse diye bisey tuz cozeltisi mi ne dr onermsti cok tikandigimda. Bi sisesi var bi de kucuk tuz saseleri var icinde ilik su doldurup tuzu koyuyirsun bi burun deliginden sıkıyorsun diferinden akiyor cesme gibi tabi o esnada egiliyorsun ve nefes almiyorsun yoksa genzine kaciyor. Sinusleri yikamis oluyorsn yani bi sure rahatlatiyor aklinda olsun
ay
aynen canım yaaaa ne çektim doktor bir de tuzlu su çek dedi
Yakinsan gelirim cnmBize de gelsene nolur
Ben de oyle biliyorum sut sut urunleri haptaki demiri kendi emiyormusdoktor akıntı için klindan diye bir hap verdi içen var mı acaba.?
birde eczaneden ferrumu alırken aczacı içtikten sonra bir saat içinde süt, peynir, ayran, çay tüketme hap etkisini kaybeder dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?