Canim neden soylemiyosun kiYa bide hala iş beklenio annem aramıs eve giderken bizde inde ben maaşımı çekemedim maaşımı çekelim ooo ben eve gidene kadar saat 8 olur ben ne ara yemek yapcam ne ara kocamı doyurcamda bide dinlencem. evde abim var ama melike yapması lazım yaa agladım telefonu kapattıktan sonra
aa evet ben de haftasonu 16 tlye penye battaniye bi de ikili tulum aldım yaza giyer diye çok güzel indirim vardıkızlar bu arada aklıma gelmısken oturdugunuz yerlerde joker magazası varsa acayıp ındırımdeydı . dun gordum bende soobe markalı bebek urunlerı ozellıkle %70 ındırıme gırmıs. bende bıkac parca kundak battanıye falan aldım. 40 lıralık battanıyeyı 16 lıraya aldım
Ben sizin gazınızla salata yemek çorba yaptım yarım saatteAksam yine aksam gunes batmakta ufukta
tembel kari oturdun durdun yine yemek yok ocakta
Vicdan azabi cekicek insan sigara icer mi?cnm bızım bı akrabamız ıkı bebegındede fosur fosur ıctı. hemde bne hıc zannetmıyorum oyle 5 taneyle kaldıgını. bneım ıcım acıyordu gorunce. soyleyıncede laf hazır hemen. fılanca da ıcmıs ama nurtopu gıbı bebegı olmus. haytta kabul etmezler kotu bırsey oldugunu. ıgaradan mıdır bılmem ama ıkı cocukta da gelişim bozuklugu var. anne baba uzun boylu cocuklar bır damla ve cok zayıflar ve maalsef ıkısde astımlı. acaba dusunuyomudur hıc benım yuzumden oldu dıye?????
Ya canim ben sunu anladim herseyin fazlasi zarar azi karar deyip hareket etmek lazim. Doktorun ne diyosa o dogrudurkafein i duydum da çayı duymadım. tein geçse bile zararı yok sanırım. sadece demir eksikliğinden dolayı içmeyin diyorlar. doktor demir sorunun yoksa içebilişin dedi bana.
Kaç yaşındasınki? benim zamanımda tulum yokmuş çiçekli kumaştan Don giyermiş bebeler.Bugun annem benim bebeklik tulumlarimi ve battaniyelerimi cikardi o zaman cinsiyeti ogrenmek olmadigi icin nerdeyse hepsi erkek bebege gore hepsini aldim oglum annesinin tulumlarini giycek :)
Maşallah maşallah Tosuncuk olmuş.boyu ne kadarmış.Ben çıktım doktordan tosunum 285 gr olmuş . Tam 19 haftalığız. Herşey çok şükür yolunda . Hareketler içinde normal bi hissedip bi hissetmemen dedi :) iyiiz yani sikinti yok
24 cnm yurtdisinda gelmis olanlar var onlar duruyo zatenKaç yaşındasınki? benim zamanımda tulum yokmuş çiçekli kumaştan Don giyermiş bebeler.
Kusura bakma girmedim be zamandır maşallah kuzularına gittin mi bugün kontrole kesinleşti mi bende nasipse çarşamba ogrenicem cinsiyetleri benim başından beri hiç bulantim olmadı şükürler olsun çok rahat geçiyor hamileligim decavit imom ferrum kullandım bitti kontrolde verirse tekrar devam ederim imom balık yağı hapı ferrum da kanım düşük çıktı diye verdiCanım benmkine biri kesin kız diğeride kıza benziyor ama kesin değil demişti ayın 1 inde randevum var bakalım ne olcak senin bulantılar nasıl ben hala çıkaryrm bide artık sadece sabahları değil akşamlarıda çıkarmaya başladım son sorum da şudur kan ilacı başladınmı ben suan sadece decavit kullanıyrm
Maşallah maşallah Tosuncuk olmuş.boyu ne kadarmış.
Bana 11 haftalikken bir sürü yaptılar sonra toksoplazma rubella yaptılarBana hiç tahlil yapılmadı. Neden acaba ya ? Hamile kaldığımdan beri hiç tahlil yapılmadı. Sizde nelere baktılar ?
Selam canm gittim geldim ikiside kesin kız dedi doktor ayrtıntılıya girdik bgn mideye beyin loblarına böbreklere herşeylerine bakıldı hepsi iyi çok şükür ayy sende git gel bian öncede yaz buraya merakedyrm :) bende decavite devam dedi kan hapı vermediKusura bakma girmedim be zamandır maşallah kuzularına gittin mi bugün kontrole kesinleşti mi bende nasipse çarşamba ogrenicem cinsiyetleri benim başından beri hiç bulantim olmadı şükürler olsun çok rahat geçiyor hamileligim decavit imom ferrum kullandım bitti kontrolde verirse tekrar devam ederim imom balık yağı hapı ferrum da kanım düşük çıktı diye verdi
:-( vay anam vay. Çay da gitti arkadaşının peşinden desene
Kızlaaaaar iki kızım olcakmış inşallah dokor kesin kız dedi ayrtınlı ultrasona girdik hersey yolundaymş darısı sizlere:)
oyy ne güzel tebrikler canım Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin.Kızlaaaaar iki kızım olcakmış inşallah dokor kesin kız dedi ayrtınlı ultrasona girdik hersey yolundaymş darısı sizlere:)
hayırlı olsun canım maşallah ne şanslısın bir kerede iki kızın olucak. rabbim korusun bütün bebeklerimizi.Kızlaaaaar iki kızım olcakmış inşallah dokor kesin kız dedi ayrtınlı ultrasona girdik hersey yolundaymş darısı sizlere:)
kısa bir güncelleme yaptım listede daha devam edicem mesajlara bakmadım henüz. bilgisayarım yeni geldi kızlar. cinsiyeti belli olanlar lütfen özelden mesaj atın olur mu? bu arada liste çok karışıktı ve net görünmediği için yaş kilo ve şehir bölümleri kalkmıştır bilgilerinize...
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?