- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
tebrikleeeeerr canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim adına. demek prensesler geliyo .Allahım hayırlı sağlıklı uzun ömür versinKızlaaaaar iki kızım olcakmış inşallah dokor kesin kız dedi ayrtınlı ultrasona girdik hersey yolundaymş darısı sizlere:)
canım yeni paşan hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almay nasip etsin.bence selimhan süper.içinde han bulunan isimlerin sahiplerinin zeki olduğunu duymuştum...Kızlar oğlumun adı Demirhan ben koymuştum adını. bunu da babası koysun istedim ama yine benim bulduğum isim babasına cazip geldi sanırım. Selimhan istiyor nasıl sizce?
Sende ogrenirsin cnm ben 14 haftalikken ogrendim ins en yakin kontrolde senin bebekte gosterir kendinibende öldüm bittim dün banyo mutfak fayanslarını sildim bugün camları sildim canım çıktı o kadar çabuk yoruluyorum ki.bu arada yarın ki kontrolüm cumaya ertelendi.bi ben öğrenemedim cinsiyetini.siz öğrendikçe bende iyiden iyiye merak etmeye başladım.hayırlısı.....
Ohh iki kız ne tatlıSelam canm gittim geldim ikiside kesin kız dedi doktor ayrtıntılıya girdik bgn mideye beyin loblarına böbreklere herşeylerine bakıldı hepsi iyi çok şükür ayy sende git gel bian öncede yaz buraya merakedyrm :) bende decavite devam dedi kan hapı vermedi
kızlar ben sizinle buluşamam hepiniz çok zayıfsınız bunalıma girerim sizi görürsem. :)
Cnm sikma canini.kendi doktorundan baskasinin dediginede bakma bebekle kendini uzme bas agrin dahada artarKızlar acayip sinir oldum dün başım ağrıyor diye eşim doktor kaynımı aradı napalım diye kaynımında kadın doğumcu arkadaşı varmış onu ara dedi eskişehirde doktor arkadaşı. Bende aradım baş ağrısı için baya sordu işte napıyosunuz diye zaten tanışıyoruz normaldede testlerin nasıldı dedi? Ben harmony yaptırdım dedim niye ysptırdın ki dedi onlara güven olmaz işte bana sorsaydn yaptırma derdim kesin ve doğru sonuç çıkmaz onlardan dedi acayip sinirlendim üç doktor iyi yapmışsın dedi bu geldi moralimin içine etti iki dakkada ayrıca öyle mi söylenir zaten başım ağrıyor bide canımı sıktı eşimede kızdım niye karıştırıyorsun başkalarını herkese soruyorsun uffff kafaya takılacak az şey varmış gibi şimdi bide bunu çıkardılar yaaaaa
Olsun bakalım.ben biraz geç kaldım ama dikkat ediyorum artık.yemekler dışında 3 tane şu tüylü meyvenin tüysüzünden yedim çok oldu sanki.kız korkma bnde tombiş bir anne oldum ikisi bir arada oluruz senle
Yine dert edecek bir şey buldun. Burdaki doktorlar yapamıyorlar ya ille de b.. Atacaklar. Sen niye taktım şimdi onu kafaya. Bana doktor 2 li temiz çıktı başka test yapmayalım dedi ama bu seferde 3 lü yapalım dedi. Ben dert etmedim hiç niye 3 lü yapıyo diye. Her doktor başka söylüyor. Kimi diyor herkes balık hapı içsin kimi hiç vermiyor.Kızlar acayip sinir oldum dün başım ağrıyor diye eşim doktor kaynımı aradı napalım diye kaynımında kadın doğumcu arkadaşı varmış onu ara dedi eskişehirde doktor arkadaşı. Bende aradım baş ağrısı için baya sordu işte napıyosunuz diye zaten tanışıyoruz normaldede testlerin nasıldı dedi? Ben harmony yaptırdım dedim niye ysptırdın ki dedi onlara güven olmaz işte bana sorsaydn yaptırma derdim kesin ve doğru sonuç çıkmaz onlardan dedi acayip sinirlendim üç doktor iyi yapmışsın dedi bu geldi moralimin içine etti iki dakkada ayrıca öyle mi söylenir zaten başım ağrıyor bide canımı sıktı eşimede kızdım niye karıştırıyorsun başkalarını herkese soruyorsun uffff kafaya takılacak az şey varmış gibi şimdi bide bunu çıkardılar yaaaaa
aynen bende yaaa temzilik yaptım sayfalar almış başını gitmiş maşşallah.bu hafta sonu bende yapacağım kışlık hazırlık.Kozlar selamlar hepinizee ne çok mesajlasilmis okiyamadim boyle olunca da merak ediyorum neleri kacirdim diye. Ben bugün evimi temizledim hala bitmiş sayılmaz ama dinlenmeye ihtiyacim var artik. Bu arada baştaki yorumlara göz gezdirdim kişlik hazirlik yapmisiniz afiyetle yiyin inşallah. Ben hic yapmadim ama domates yapmak istiyorum bende bu yil. Kizlar bu arada ben sizlere birşey sorcam, hamileyken bütün dualariniz tutar denir ya. Özellikle okudugunuz dualar veya sureler var mi?
selam canım.bnde daha öğrenemeyenlerdenim cumaya görürüm inşallah.harektlerde hafif hafif hissediyorum.bende az kilo aldım nerdeyse almadım da diyebilirim.46 kiloyum normalde sınırdır bu benim hiç üstüne çıkmam.ilk aylarda iştahsızlık falan 43 e düşmüştüm şimdi tekrar 46 a ulaştım.ama göbeğim var kıyafetlerim oluyor biraz bol giyersem hamile olduğumu anlaşılmıyor bile.sağlıklı besleniyorum eğer bebeğin kilosuda iyise valla ben halimden çok memnunum.herkese selam daha randevuma 3 hafta var ve doktora gittigim zaman 14 haftalikti cinsiyetini ogrenemdim cogu kisi ogrenmis bende cok merak ediyorum bu arada bu haftada harektlerini hisseden var mi ben hic hissetmiyorum da birde acayip derecede burnum tikaniyo ozellikle gece sabaha karsi bu sikintisi olan var mi ??? kilolar konusuluyo valla cogu tandigim kisiler kisa surede dogum kilolarindan kurtuldu kafanizi bence simdiden bu konuya takmayin bende 55 ile hamile kaldim suanda 57 oldum acaba bende bi saglik problemi mi var boyle az kilo alip sorun yasayan var mi
Hosgeldin cnm cinsiyet bellimiMeraba kizlar ben yeni katildim araniza 15 haftalik hamisim
Hosgeldin cnm cinsiyet bellimi saol canim belli degil
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Sagol canim doktor kesin olmamakla birlikte kkiza benzetti Rabbim saglikli olmasini nasip etsin :)
Ilk dönemlerde ben de vitamin kullanmaya çalıştım ama midem kabul etmedi sonra yediğime içtiğime daha fazla dikkat etmeye karar verdim ilaç yerine, inşallah bir sıkıntı olmaz ama ilaç içtiğimde yediğim içtiğim midemde kalmıyordu şimdi en azından köyden besleniyorum besinlerden vitamin alıyorumKızlar ne ilaçları içiyorsunuz? Ben vitamin kullanmıyorum yan etkilerinden dolayı ama içimde rahat değil, bebeğimin gelişimi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?