2015 Şubat Anneleri

canım yeni paşan hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almay nasip etsin.bence selimhan süper.içinde han bulunan isimlerin sahiplerinin zeki olduğunu duymuştum...
saol canım. inşallah sağlıklı ve hayırlı birer evlat olsunlarda artık zekiliklerini okullarda göreceğiz.
canım öncelikle sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah.. bende iş yaparken yoruluyorum. hep dinlenerek yapıyorum demir eksikliği aşırı yorgunluk yapıyor.

Canım allah aşkına dert ettiğin şeye bak lütfen kendini de bebeğini de üzme böyle şeylerle. sakin olmaya çalış her doktora da inanma. bu konularda sadece kendi doktorunla muhatap ol. baş ağrısına patates sarıyorlarmış iyi geldiğini duydum dene istersen bir de saçlarını kurut kafan da sıcak olsun üşütme. bir de papatya kaynat buharını çek bakalım iyi gelir inşallah bana iyi geliyor sinüslerimi açıyor. sinüsler tıkalı yada doluysa o da baş ağrısı yapar çok. geçmiş olsun.

mesaj attım ben canım. birde şu ikili test yerine cinsiyet anketi eklersen çok güzel olur :)
ah bebeğim bende onun peşindeyim kazene mesaj attık anket bölümü kaldırılmış sanırım yada ben beceriksizliğimle bulamıyorum. bakalım kazen cevap verirse halledicem onuda...

Sen fedakarlık yapıyorsun ama zamanla insanlar onu senin görevin olarak algılıyor. Gerçekten bugünlerde ben de cok kişiyi anladım :)

Cok korkunç yazık cocuklara

Cok sagol cnm ama artio dikkat etmem gerikecek

Ole tabiko cnm saglikli olsunlar yeter ama biraz yediklerime dikkat etmeye baslicam

Bende dikat edimde 90 la bitirim diye dusunuyorum bakalim ins olur kagitta bas boy popo butun olcumleri yaziyoda hamgisi ben anlamadim cnm:)

Hayırlı uğurlu olsun canım, sanırım bir kızın daha var demi ? Çok güzel olur abla kardeş kız kıza :) benimde hayalim iki kızım olsun :) nasipte iki oğlan varmış :)
Hayirlisi cnm ama iki kiz yada iki erkek buyuduklerinde arkadas gibi olurlar saglikli olsunlarda

listemiz bana atılan mesajlar doğrultusunda günceldir arkadaşlar. mesaj atmayan arkadaşlar güncelleme beklemesin lütfen. bütün gün buradan takip edemiyorum ve her zaman bilgisayar açamıyorum.

kizlar bana yardimci olurmusunuz su hamilelik takvimini yapamadim siz nasil yaptiniz

BENİM HAMİLELİK TAKVİMİMDE HAMİLELİK GÜNLÜĞÜNÜ İMZA ALANINA EKLEMEK İÇİN TIKAYIN YAZIYORORAYI TIKLA VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHİNİ GİR VE KAYDET CNM.

Yaa eline sağlık, ben de örmek istiyorum tam üzerine geldi :) anneme gidip şu kesme işini tekrar etmem lazım :) modeli nasıl yeleklerin:) sağlıkla giysin inşallah
Kizlar gaza geldim.oglusuma uc gunde iki yelek.ördüm :) ne hamarat oldum ben bu cocuktan sonra :)

Ya bayanlar ben bir türlü yan yatmaya alışamadım yan uyuyorum ama uyandığımda karnımın üstünde oluyorum vicdan azabı çekiyorum napicam yaa

Öldüm bittim alt tarafi dolap temizliği yaptım bu aksam sanirsin dozer gecti ustumden zaten sıcak is mis cekilmiyor da. Daha yapilcak cok sey var bu gidisle temizlik bitesiye ev yıne kirlencek

Y Yaprakgul hayirli olsun kizcelerin oyy ne tatli olur buyudukce iki cimcime maşallah

B black oglus kesinlesti demek ismi guzel olmus bahtindan guldursun rabbim

@esoba kiz biz her daim gaz verelim sana yarim saate uc cesit maşallah ben de sevdiğim bisey yaptim ve yiyebildim şükür bu gece tok uyuycam

Kimseler yok galiba gerci kim online onu da göremiyoruz artik ya neyse gidip yatayim sabahın nurunda kalkcam ise hayırlı geceler

Kizlar gaza geldim.oglusuma uc gunde iki yelek.ördüm :) ne hamarat oldum ben bu cocuktan sonra :)

Eline sağlık, bende örmek isterdim ama beceremem sonra sinirden oturur aglarim

Ellerine saglik canim bugün dinlemeyi hak ettik. İnşallah onlarda güzel olur bu arada disarida mi bekletiyoruz domatesleri yoksa dolabami koymak lazim canim biliyor musun?
Aaa bebegine dokunarak okuyorsum çok güzel. Bende sesli kuran okuyorum duysun hissetsin diye. Allah kabul etsin canim bende bi baslayabilsem namaza çok istiyorum kismetse inşallah.

Ya bayanlar ben bir türlü yan yatmaya alışamadım yan uyuyorum ama uyandığımda karnımın üstünde oluyorum vicdan azabı çekiyorum napicam yaa

Elmakirdu bu konuda aglamakliyim inan yüzüstü yatabiliyorum sadece ayni şekilde. Yalniz artik agri yapıyor bu yüzden gece uykusu haram diyebilirim. Allah YARDIMCImIZ olsun. Yastikta is görmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…