- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
saol canım. inşallah sağlıklı ve hayırlı birer evlat olsunlarda artık zekiliklerini okullarda göreceğiz.canım yeni paşan hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almay nasip etsin.bence selimhan süper.içinde han bulunan isimlerin sahiplerinin zeki olduğunu duymuştum...
canım öncelikle sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah.. bende iş yaparken yoruluyorum. hep dinlenerek yapıyorum demir eksikliği aşırı yorgunluk yapıyor.bende öldüm bittim dün banyo mutfak fayanslarını sildim bugün camları sildim canım çıktı o kadar çabuk yoruluyorum ki.bu arada yarın ki kontrolüm cumaya ertelendi.bi ben öğrenemedim cinsiyetini.siz öğrendikçe bende iyiden iyiye merak etmeye başladım.hayırlısı.....
Kızlar acayip sinir oldum dün başım ağrıyor diye eşim doktor kaynımı aradı napalım diye kaynımında kadın doğumcu arkadaşı varmış onu ara dedi eskişehirde doktor arkadaşı. Bende aradım baş ağrısı için baya sordu işte napıyosunuz diye zaten tanışıyoruz normaldede testlerin nasıldı dedi? Ben harmony yaptırdım dedim niye ysptırdın ki dedi onlara güven olmaz işte bana sorsaydn yaptırma derdim kesin ve doğru sonuç çıkmaz onlardan dedi acayip sinirlendim üç doktor iyi yapmışsın dedi bu geldi moralimin içine etti iki dakkada ayrıca öyle mi söylenir zaten başım ağrıyor bide canımı sıktı eşimede kızdım niye karıştırıyorsun başkalarını herkese soruyorsun uffff kafaya takılacak az şey varmış gibi şimdi bide bunu çıkardılar yaaaaa
ah bebeğim bende onun peşindeyim kazene mesaj attık anket bölümü kaldırılmış sanırım yada ben beceriksizliğimle bulamıyorum. bakalım kazen cevap verirse halledicem onuda...mesaj attım ben canım. birde şu ikili test yerine cinsiyet anketi eklersen çok güzel olur :)
Sen fedakarlık yapıyorsun ama zamanla insanlar onu senin görevin olarak algılıyor. Gerçekten bugünlerde ben de cok kişiyi anladım :)ben teklif ettim de kabul etmedi ya bi rapor alamadımki rahat rahat evimde oturayım beyime yimekler yapayım ohh mis gibi :)
benim annem bana cok yakın yürüyerek 10 dak falan ama diger ablamın 2 tane bebeği oldu ve annem sürekli onla ilgilenio. o ablam hamileykenb temizliğine kadar ben bakardım kii ablam calısmıo ama bana kimse demio hem calısıosun hem yeni evlisin hem hamilesin sen napıosun ne ediosun.. ama insan böyle günlerde yakınlarını ölçebilio iştene yazık ki cevremde kaydadeger kimsem yokmuş bana benden baska kimsenin hayrı yokmuş. ben aslında baya tez canlı biriydim kayınvalidemde bu yönümü cok severdi şikayet edio simdi ben eski melikeyi özledim die bende öldü o artık yok diorum.. baskasının gelinlerini kıyaslıo benimle sen böyle deildin dio cidden kimse anlamıo beni elimden geldiğince hala kosuyorum işlerine ama yaranamıorum. 2 dak oturayım melike hadi kalkta su yemegi karıstır sofrayı kur orayı bi düzelt aaaaaaaaaaa cinnetin eşiğindeyimmmmmmmmmmmm
Cok korkunçcnm bızım bı akrabamız ıkı bebegındede fosur fosur ıctı. hemde bne hıc zannetmıyorum oyle 5 taneyle kaldıgını. bneım ıcım acıyordu gorunce. soyleyıncede laf hazır hemen. fılanca da ıcmıs ama nurtopu gıbı bebegı olmus. haytta kabul etmezler kotu bırsey oldugunu. ıgaradan mıdır bılmem ama ıkı cocukta da gelişim bozuklugu var. anne baba uzun boylu cocuklar bır damla ve cok zayıflar ve maalsef ıkısde astımlı. acaba dusunuyomudur hıc benım yuzumden oldu dıye?????
Cok sagol canim benim cumlemiz inscanım hayırlı uğrlu olsun allah sağlıkla almayı nasip etsin prensesini kollarına
Cok sagol cnm ama artio dikkat etmem gerikecekBende diyorum kızlar istnbul buluşması yapalım tanışalım die :)
Ayrıca ecicansu gözün aydın canım bana bir gelin aday adayı daha çıktı
üzülme bebişin iyi olsunda kilo işini halledersin doğumdan sonra bu kadar takma kafana bebişin sağlıklı olması daha önemli bence.
Ole tabiko cnm saglikli olsunlar yeter ama biraz yediklerime dikkat etmeye baslicamhayırlı olsun prensesin canım. rabbim hepimizin kucağına almayı nasip eylesin.bende kilodan müzdaripim çok güzel gidiyordum. 59 kilodan 67 kiloya çıktım görünürde bir şey de yok göbek ve göğüsten başka.ama nabalım veririz kiloları doğumdan sonra. yeter ki sağlıklı olsun onlar :)
Bende dikat edimde 90 la bitirim diye dusunuyorum bakalim ins olur kagitta bas boy popo butun olcumleri yaziyoda hamgisi ben anlamadim cnm:)ahh canım benim sende kiloya mı takıldın. ben 90 kilo oldum 18 kilo aldım. boşver bir gün sonra alışıyorsun. 80 olsan ne olacakki 10 kilo daha alsan 90 olur. ben de diyorum 100 ü geçmesem diye. dikkat ediyorum artık. bebeğin sağlılı ona bak. yazmıyor mu kağıtta boyu kilosu.
Hayirlisi cnm ama iki kiz yada iki erkek buyuduklerinde arkadas gibi olurlar saglikli olsunlardaHayırlı uğurlu olsun canım, sanırım bir kızın daha var demi ? Çok güzel olur abla kardeş kız kıza :) benimde hayalim iki kızım olsun :) nasipte iki oğlan varmış :)
kizlar bana yardimci olurmusunuz su hamilelik takvimini yapamadim siz nasil yaptiniz
Kizlar gaza geldim.oglusuma uc gunde iki yelek.ördüm :) ne hamarat oldum ben bu cocuktan sonra :)
Destek yastığı mı alsan acaba ona dayanarak uyumak işe yarayabilir belki :)Ya bayanlar ben bir türlü yan yatmaya alışamadım yan uyuyorum ama uyandığımda karnımın üstünde oluyorum vicdan azabı çekiyorum napicam yaa
Ya bayanlar ben bir türlü yan yatmaya alışamadım yan uyuyorum ama uyandığımda karnımın üstünde oluyorum vicdan azabı çekiyorum napicam yaa
Kizlar gaza geldim.oglusuma uc gunde iki yelek.ördüm :) ne hamarat oldum ben bu cocuktan sonra :)
aynen bende yaaa temzilik yaptım sayfalar almış başını gitmiş maşşallah.bu hafta sonu bende yapacağım kışlık hazırlık.
duaları sormuşsun ben her gün karnımı sıvazlayarak 7 aytetel kürsi vaktim varsa yasini şerif okuyorum.tabiiki her
namazımdan sonrada sağlıklı sıhhatlı iyi ahlaklı olması için dua ediyorum.
Ya bayanlar ben bir türlü yan yatmaya alışamadım yan uyuyorum ama uyandığımda karnımın üstünde oluyorum vicdan azabı çekiyorum napicam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?