2015 Şubat Anneleri

canım bazı dr lar bu uygulamayı daha yeni yeni öğreniyor ben geçen sene dr uma dediğimde bu yeni bir test şu an güvenirliliği belli değil bu sefer ki hamileliğimde hemen harmony dedi sende bilirsinki harmony de cinsiyet kromozomlarına ve trizomi 13 18 21 bakılıyor bunlar kesin sonuçtur buda kültürlemedir bi nevi amniyosentezdir tek fark amniyoda daha farklı rahatsızlıklarda çıkıyor dr um dediki artık bir çok kişide denenmiş ve % 99.9 dur hakeza genetik dr u bu uygulama için sağlık bakanlığına başvurmuşlar büyük ihtimalle dedi şu tarama testleri kalkıcak yerine bu geçicek için rahat olsun

Elmakirdu bu konuda aglamakliyim inan yüzüstü yatabiliyorum sadece ayni şekilde. Yalniz artik agri yapıyor bu yüzden gece uykusu haram diyebilirim. Allah YARDIMCImIZ olsun. Yastikta is görmüyor.[/QUOTE]
Evet canım sabah kalktığımda yastık nerde ben nerdeyim hic ise yaramıyor inşallah alışırız en kısa zamanda

Canim ben ruyamda allahtan kiz cocuk istiyodum ve kiz oldu allah gonlune gore versin cnm kizlar bi baska

Teyzoslari cinsiyeti ogrenince prensesime aldigim cicisler takimi halasi aldi:)
öcüü cansuuuu herkeşlere tşk bana yokk hıhhh küstümm bende seni tebrik ettim terbiyesizliğin lüzumu yok o aldığın cicişleri güle güle kullansın meleğin çoookk şekerler darısı biz öğrenmeyenler inşşş

peki rüyanda kız mı görüyordun ???
Ah bebegim tsk ettim ama butun sayfalara bakamadim bakabildigim kadarina yazdim simdi tekrar bakinca senide gordum yazdim kuzum cok sagol ruyamda cnm kiz bebek hic gormedim sadece beyazlar icinde basim kapali bulutlarin ustunde el acmis allahim bana edepli imanli yetistirebilcegim iki kiz evlat nasip et diyodum ve ayni cumleyi uc kere tekrarlamistim cok etkisinde kalmistim ruyanin ve hamile oldugumu ogrenmeden gormustum ve allah kabul etti diyim duami cok sukur:)

ayy yok canım ben takılıyorum sana bende senin gibiyim kız yeni uyudu desem inanırmısın ikindi gibi uyuyunca cadı şimdi gözler kaydı ama şaftımıda kaydırdı edepsiz rüyan çoook güzelmiş allah sağlıklı hayırlı evlat versin inşş bende hep erkek görüyorum ama oğlumdada hep erkek görüyordum amannnn sağlıklı olsunda kız erkek farketmez canım

test sonucuma bi kaç gün kaldı heyecanlıyım cinsiyet kromozomlarınada bakacaklarmış orda belli olur herhalde bakalım söyliyecekler mi ???

Bugun benim kiziminda dogum gunuydu cnm disarida kutladik eve gec geldim arada yollarda bakabildim telden:) ruya tersine cikar derler ama erkek gorduysen kiz olabikir:)

Bugun benim kiziminda dogum gunuydu cnm disarida kutladik eve gec geldim arada yollarda bakabildim telden:) ruya tersine cikar derler ama erkek gorduysen kiz olabikir:)
nice nice sağlıklı güzel yaşları olsun kızcenin inşş bilmiyorum öğrenir öğrenmez yazarım buraya hayırlısı ne ise o olsun farketmez ama içime doğan erkek çok yoğun hissediyorum

kızlar gitgide titizleşen var mı hamilelik sürecinde, ay geçer inşallah kendimden sıkıldım da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…