- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
canım bazı dr lar bu uygulamayı daha yeni yeni öğreniyor ben geçen sene dr uma dediğimde bu yeni bir test şu an güvenirliliği belli değil bu sefer ki hamileliğimde hemen harmony dedi sende bilirsinki harmony de cinsiyet kromozomlarına ve trizomi 13 18 21 bakılıyor bunlar kesin sonuçtur buda kültürlemedir bi nevi amniyosentezdir tek fark amniyoda daha farklı rahatsızlıklarda çıkıyor dr um dediki artık bir çok kişide denenmiş ve % 99.9 dur hakeza genetik dr u bu uygulama için sağlık bakanlığına başvurmuşlar büyük ihtimalle dedi şu tarama testleri kalkıcak yerine bu geçicek için rahat olsunKızlar acayip sinir oldum dün başım ağrıyor diye eşim doktor kaynımı aradı napalım diye kaynımında kadın doğumcu arkadaşı varmış onu ara dedi eskişehirde doktor arkadaşı. Bende aradım baş ağrısı için baya sordu işte napıyosunuz diye zaten tanışıyoruz normaldede testlerin nasıldı dedi? Ben harmony yaptırdım dedim niye ysptırdın ki dedi onlara güven olmaz işte bana sorsaydn yaptırma derdim kesin ve doğru sonuç çıkmaz onlardan dedi acayip sinirlendim üç doktor iyi yapmışsın dedi bu geldi moralimin içine etti iki dakkada ayrıca öyle mi söylenir zaten başım ağrıyor bide canımı sıktı eşimede kızdım niye karıştırıyorsun başkalarını herkese soruyorsun uffff kafaya takılacak az şey varmış gibi şimdi bide bunu çıkardılar yaaaaa
gözün aydın canım sağlıkla gelsin kızların inşşKızlaaaaar iki kızım olcakmış inşallah dokor kesin kız dedi ayrtınlı ultrasona girdik hersey yolundaymş darısı sizlere:)
bence çok güzel ismi sağlıkla gelsin oğluşun canımKızlar oğlumun adı Demirhan ben koymuştum adını. bunu da babası koysun istedim ama yine benim bulduğum isim babasına cazip geldi sanırım. Selimhan istiyor nasıl sizce?
Canim ben ruyamda allahtan kiz cocuk istiyodum ve kiz oldu allah gonlune gore versin cnm kizlar bi baskaecicansu kizlari ciftlemissin hadi maşallah benm de kizima arkadas olsun diye kiza kayiyor gönlüm de hayirlisi tabi
@Melike kiz allah askina ezdirme kendini millete artik sen kendi degerini bilmezsen kimse bilmez fedakar verici yanini bebene sakla kimseye destek olmk zorunda değilsin bu halde
@hebelee kg sorunu yaşamayan kolay verir geçici alinan kg uzun zaman kalmis olmadgi icin vucutta diye ama metabolizması yamuk yapan cinssen bi kgyu bile takiyon anacim. Ben gebelikten ziyade lohusalikta alinan kgdan korkuyorum orda istah fena açılıyor bi de dengesz zamansz besleniyorsun hoop gelsin kilolar oluyo. Az alman guzel bu arada sorun yapma canim
öcüü cansuuuu herkeşlere tşk bana yokk hıhhh küstümm bende seni tebrik ettim terbiyesizliğin lüzumu yokTeyzoslari cinsiyeti ogrenince prensesime aldigim cicisler takimi halasi aldi:)
peki rüyanda kız mı görüyordun ???Canim ben ruyamda allahtan kiz cocuk istiyodum ve kiz oldu allah gonlune gore versin cnm kizlar bi baska
Ne bilim cnm ilki kizimda okdr ac yasadim baya zor verdim korkuyorum artii:)Gözün aydın canımm hayırlı olsun meleğin boşver kiloları takma verirsin tadını çıkarr bence
bende 72,5 kiloyum alacaz daha veririz ama ilklerden tecrübe kazanıyoruz meraklanma allahın izniyle gidicek o yağlarNe bilim cnm ilki kizimda okdr ac yasadim baya zor verdim korkuyorum artii:)
Ah bebegim tsk ettim ama butun sayfalara bakamadim bakabildigim kadarina yazdim simdi tekrar bakinca senide gordum yazdim kuzum cok sagol ruyamda cnm kiz bebek hic gormedim sadece beyazlar icinde basim kapali bulutlarin ustunde el acmis allahim bana edepli imanli yetistirebilcegim iki kiz evlat nasip et diyodum ve ayni cumleyi uc kere tekrarlamistim cok etkisinde kalmistim ruyanin ve hamile oldugumu ogrenmeden gormustum ve allah kabul etti diyim duami cok sukur:)peki rüyanda kız mı görüyordun ???
Kiz allah iyiligini versin emi guldurdun beniAksam yine aksam gunes batmakta ufukta
tembel kari oturdun durdun yine yemek yok ocakta
ayy yok canım ben takılıyorum sana bende senin gibiyim kız yeni uyudu desem inanırmısın ikindi gibi uyuyunca cadı şimdi gözler kaydı ama şaftımıda kaydırdı edepsizAh bebegim tsk ettim ama butun sayfalara bakamadim bakabildigim kadarina yazdim simdi tekrar bakinca senide gordum yazdim kuzum cok sagol ruyamda cnm kiz bebek hic gormedim sadece beyazlar icinde basim kapali bulutlarin ustunde el acmis allahim bana edepli imanli yetistirebilcegim iki kiz evlat nasip et diyodum ve ayni cumleyi uc kere tekrarlamistim cok etkisinde kalmistim ruyanin ve hamile oldugumu ogrenmeden gormustum ve allah kabul etti diyim duami cok sukur:)
Gozun aydin canim saglikla gelsin prenseslerin oh oh kizceler cogaliyoKızlaaaaar iki kızım olcakmış inşallah dokor kesin kız dedi ayrtınlı ultrasona girdik hersey yolundaymş darısı sizlere:)
Bugun benim kiziminda dogum gunuydu cnm disarida kutladik eve gec geldim arada yollarda bakabildim telden:) ruya tersine cikar derler ama erkek gorduysen kiz olabikir:)ayy yok canım ben takılıyorum sana bende senin gibiyim kız yeni uyudu desem inanırmısın ikindi gibi uyuyunca cadı şimdi gözler kaydı ama şaftımıda kaydırdı edepsizrüyan çoook güzelmiş allah sağlıklı hayırlı evlat versin inşş bende hep erkek görüyorum ama oğlumdada hep erkek görüyordum amannnn sağlıklı olsunda kız erkek farketmez canım
nice nice sağlıklı güzel yaşları olsun kızcenin inşş bilmiyorum öğrenir öğrenmez yazarım buraya hayırlısı ne ise o olsun farketmez ama içime doğan erkek çok yoğun hissediyorumBugun benim kiziminda dogum gunuydu cnm disarida kutladik eve gec geldim arada yollarda bakabildim telden:) ruya tersine cikar derler ama erkek gorduysen kiz olabikir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?