2015 Şubat Anneleri

Gunaydin, ikili test sonucun kac cikmisti da harmonyi yaptirdin? benim 1/8000 cikti ama kan degeri 1/500'du bugun ben de yaptiracagim da gereksiz yere mi yaptiriyorum diye de tereddutteyim

Bende dikat edimde 90 la bitirim diye dusunuyorum bakalim ins olur kagitta bas boy popo butun olcumleri yaziyoda hamgisi ben anlamadim cnm:)

ölçümlerde , baş popo uzunluğu : CRL , baş çapı : BPD , baş çevresi : HC , Üst bacak kemiği uzunluğu : FL , Karın çevresi : AC , Tahmini bebek ağırlığı : EFW :)

BENİM HAMİLELİK TAKVİMİMDE HAMİLELİK GÜNLÜĞÜNÜ İMZA ALANINA EKLEMEK İÇİN TIKAYIN YAZIYORORAYI TIKLA VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHİNİ GİR VE KAYDET CNM.

mrb bende ekleyemiyorum hamilelik takvimimi aynen yazdığını zgibi yapıyorum epey bir süredir ama olmuyor yeni siteye geçiş çalışması olduğundan diye yazı çıkıyo ??

günaydın kızlar
dişim mahvetti beni iltihap boğazıma sardı bişey yiyemiyorum aksi gibi dilimde hep orda

Günaydın kizlar sabah sabah az kalsin adamin biri ezecekti bizi allah korusun... sinirim bozuldu neyse su ise bi varsaydim hayirlisiyla...

ben haftasonu koca bi evi taşıdık bi allahın kulu yardım etmedi kayınvalidem hasta neyse ama görümceleimi gönderebilirdi kaynım var bekar o kadar sinir oldum ki . neyse uzak olsunlar kafam rahat eder napım ailem şehirdışında

benim de başladı diş ağrım. inşallah böyle hafif geçer artmaz ve doktora gitmeye zorlamaz.
karanfil iyi geliyormuş diş ağrısına. deniycem.

ben yarın doktora gideceğim zaten o zaman söyleyecğim ama çekilemeyecekte böyle ne kadar devam eder bilemiyorum ağzımı açamıyorum

Gunaydin, ikili test sonucun kac cikmisti da harmonyi yaptirdin? benim 1/8000 cikti ama kan degeri 1/500'du bugun ben de yaptiracagim da gereksiz yere mi yaptiriyorum diye de tereddutteyim
Yok cnm ben diğer testleri hiç yaptırmadan bunu yaptırdım

. Kızlar çok sağolun ya valla insan psikopat oluyor resmen herkes bişi söylüyor doğuruncaya kadar kafayı yemesek iyidir

günaydın kızlar
dişim mahvetti beni iltihap boğazıma sardı bişey yiyemiyorum aksi gibi dilimde hep orda

canım sen ilk önce tuzlu suyla gargara yap sonra eczaneden karanfil yağı al pamuğa dök dişine bas acayip iyi geliyor benimde çıktı 20 lik

çok tatlısın :) ben sancaktepedeyim ama benim bahsettiğim şey bu değil aslında ist. arkadaş var ama komşu gibi yada aile gibi hemen yanında olamaz ki
malesef orası öyle ben sabahları işe giderken insanları görüyorum buda bizim apartmandamı yani diye şaşırıyorum. hiç fikrim yok kim oturuyo kim girip çıkıo apartmana inan. herkes aynı dertten muzdarip

kesinlikle ilerleyen günlerde %100 yaparız bir buluşma isteyen herkes gelir :)

Vicdan azabi cekicek insan sigara icer mi?
Bazi seyler Allahtan olur sinavimdir dersin ama bazi uzucu seylerde kendi bildigin kusurlarin varsa ki bu bencilce kendi zevkin icin yaptigin biseyse bence yurek acisi olmali

valla içlerini allah bilir ama hala sigaraya devam ettıklerıne gore cok ta vicdan azabı cekmıyorlar demektır

Reactions: Dgy
Kızlar kasik agrısı ceken var mi benim 3 gündür bi agri var

günaydın kızlar

şu harmony testini dr öneriyor size yoksa siz mi isteyerek yaptırıyorsunuz ?
özel yaptırdıysanız maliyti fln nedir nereye yaptırdınız bilgi verirmisiniz merak ettim ?

bu arada bni sağlıkocağından aradılar hemşirem izlenime çağrıyor bakalım neler diyecek neler yapacak .
Şimdilik çıkıyorum gelince görüşürüz kızlar.

bu arada izdmr kasık ağrıları normalmış bizler de de var merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…