Kızlar acayip sinir oldum dün başım ağrıyor diye eşim doktor kaynımı aradı napalım diye kaynımında kadın doğumcu arkadaşı varmış onu ara dedi eskişehirde doktor arkadaşı. Bende aradım baş ağrısı için baya sordu işte napıyosunuz diye zaten tanışıyoruz normaldede testlerin nasıldı dedi? Ben harmony yaptırdım dedim niye ysptırdın ki dedi onlara güven olmaz işte bana sorsaydn yaptırma derdim kesin ve doğru sonuç çıkmaz onlardan dedi acayip sinirlendim üç doktor iyi yapmışsın dedi bu geldi moralimin içine etti iki dakkada ayrıca öyle mi söylenir zaten başım ağrıyor bide canımı sıktı eşimede kızdım niye karıştırıyorsun başkalarını herkese soruyorsun uffff kafaya takılacak az şey varmış gibi şimdi bide bunu çıkardılar yaaaaa
Bende dikat edimde 90 la bitirim diye dusunuyorum bakalim ins olur kagitta bas boy popo butun olcumleri yaziyoda hamgisi ben anlamadim cnm:)
BENİM HAMİLELİK TAKVİMİMDE HAMİLELİK GÜNLÜĞÜNÜ İMZA ALANINA EKLEMEK İÇİN TIKAYIN YAZIYORORAYI TIKLA VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHİNİ GİR VE KAYDET CNM.
günaydın kızlar
dişim mahvetti beni iltihap boğazıma sardı bişey yiyemiyorum aksi gibi dilimde hep orda
ben haftasonu koca bi evi taşıdık bi allahın kulu yardım etmedi kayınvalidem hasta neyse ama görümceleimi gönderebilirdi kaynım var bekar o kadar sinir oldum ki . neyse uzak olsunlar kafam rahat eder napımmelikee aynı aynı benimde. alıştırmışız her şeye koşmaya şimdi de bekliyorlar. benim annemle babamda köye gittiler 3 aydır yoklar. zaten olsalar bile yaşlılar bana bir şey yapamazlar ama biz 4 kardeşiz kimseyi aramıyorlar beni arıyorlar para yatır çek ya da hastaneden randevu al belki basit şeyler ama ben çalışmaya bile üşeniyorum sorumluluk almak istemiyorum.
k.validem de aynı. sürekli arıyor beni k.pedere randevu al. eltimin çocuğununun sınav sonucuna bak, yok doğumgünü hediye al. bende senin gibi geçen gün ağlayarak eşimi aradım.
o da sinirlenmiş annesini aramış demiş senin çocuğun benim farkında mısın o değil. zaten yeterince işi var hamile, çalışıyor, evi düşünüyor, anne babasını düşünüyor bir de sizi mi düşünsün demiş.
kadın küstü 15 gündür aramıyor beni. ve bir kere sormadılar bir şeye ihtiyacın var mı diye. benimkiler dahil.
Günaydın kizlar sabah sabah az kalsin adamin biri ezecekti bizi allah korusun... sinirim bozuldu neyse su ise bi varsaydim hayirlisiyla...
benim de başladı diş ağrım. inşallah böyle hafif geçer artmaz ve doktora gitmeye zorlamaz.
karanfil iyi geliyormuş diş ağrısına. deniycem.
Yok cnm ben diğer testleri hiç yaptırmadan bunu yaptırdımGunaydin, ikili test sonucun kac cikmisti da harmonyi yaptirdin? benim 1/8000 cikti ama kan degeri 1/500'du bugun ben de yaptiracagim da gereksiz yere mi yaptiriyorum diye de tereddutteyim
saol canım. inşallah sağlıklı ve hayırlı birer evlat olsunlarda artık zekiliklerini okullarda göreceğiz.
canım öncelikle sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah.. bende iş yaparken yoruluyorum. hep dinlenerek yapıyorum demir eksikliği aşırı yorgunluk yapıyor.
Canım allah aşkına dert ettiğin şeye bak lütfen kendini de bebeğini de üzme böyle şeylerle. sakin olmaya çalış her doktora da inanma. bu konularda sadece kendi doktorunla muhatap ol. baş ağrısına patates sarıyorlarmış iyi geldiğini duydum dene istersen bir de saçlarını kurut kafan da sıcak olsun üşütme. bir de papatya kaynat buharını çek bakalım iyi gelir inşallah bana iyi geliyor sinüslerimi açıyor. sinüsler tıkalı yada doluysa o da baş ağrısı yapar çok. geçmiş olsun.
. Kızlar çok sağolun ya valla insan psikopat oluyor resmen herkes bişi söylüyor doğuruncaya kadar kafayı yemesek iyidircanım bazı dr lar bu uygulamayı daha yeni yeni öğreniyor ben geçen sene dr uma dediğimde bu yeni bir test şu an güvenirliliği belli değil bu sefer ki hamileliğimde hemen harmony dedi sende bilirsinki harmony de cinsiyet kromozomlarına ve trizomi 13 18 21 bakılıyor bunlar kesin sonuçtur buda kültürlemedir bi nevi amniyosentezdir tek fark amniyoda daha farklı rahatsızlıklarda çıkıyor dr um dediki artık bir çok kişide denenmiş ve % 99.9 dur hakeza genetik dr u bu uygulama için sağlık bakanlığına başvurmuşlar büyük ihtimalle dedi şu tarama testleri kalkıcak yerine bu geçicek için rahat olsun
günaydın kızlar
dişim mahvetti beni iltihap boğazıma sardı bişey yiyemiyorum aksi gibi dilimde hep orda
kızlar ben sizinle buluşamam hepiniz çok zayıfsınız bunalıma girerim sizi görürsem. :)
malesef orası öyle ben sabahları işe giderken insanları görüyorum buda bizim apartmandamı yani diye şaşırıyorum. hiç fikrim yok kim oturuyo kim girip çıkıo apartmana inan. herkes aynı dertten muzdaripçok tatlısın :) ben sancaktepedeyim ama benim bahsettiğim şey bu değil aslında ist. arkadaş var ama komşu gibi yada aile gibi hemen yanında olamaz ki
kesinlikle ilerleyen günlerde %100 yaparız bir buluşma isteyen herkes gelir :)evet cok keyıflı oluyor... benım öbur çocuktan var oyle bır grubum hep görüşüyoruz..ölümde düğünde vs... her zaman yan yanayız.. hatta bu akşam biri ile kahve içeçeğim.. ikitelli mall offta ...
ayarlayalım bebişler doğmadan bigun
Vicdan azabi cekicek insan sigara icer mi?
Bazi seyler Allahtan olur sinavimdir dersin ama bazi uzucu seylerde kendi bildigin kusurlarin varsa ki bu bencilce kendi zevkin icin yaptigin biseyse bence yurek acisi olmali
Kızlar kasik agrısı ceken var mi benim 3 gündür bi agri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?