Günaydın ahaliiii
Bugün benimde temizlik günüm . Ev bir pis bir pis aman allahım
Bugün bitirebildiğimi bitiririm . Aslında biraz daha dayansa şu temizlik evi taşıcaz nasılsa :))
Doğru duydunuz her hamile gibi bizde taşınıcaz. Aralık'ta ev teslim inşallah :)
Size bol güzel muhabbetler
Ayrıca kasık ağrısı , rahim ağrısı , bel ağrısı hepsi bende mevcut ama doktor normal diyor :)
Korkulacak birşey yok yani
kızlar bana fikir verin ???
iki doktor arasında kararsızım şimdi
** 1 tanesi uzman doktor ve uzmanlığından hiç şüphem yok fakat biraz paracı bilgiyi verip geçiyor ilgi alaka yok gibi sadece doktor yani samimi arkadaş gibi davranmıyor çalıştığı hyastane lüx ve 7/24 hizmet veriyor
** ikincisi ise daha küçük çaplı bir hastanede yani aslında diğerinin çeyreği kadar bir hastane cumartesi 12 ye kadar çalışıyor hafta içi 6 ya kadar yani 7 /24 değil muayene ücxreti çok uygun adam op. dr sanıyorum fakat eşimle beni karşısına alıp kalp kapakçığına kadar anlatan biri çok ilgili karnım ağrıyo diye yarım saat konuşup neden ağrıdığını anlattı
işte bu iki kişi arasında kararsızım bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum fikir verin en azından ???
gunaydin kizlar
Kizlar ben hala hissedemiyorumbebegimi normal mi sizce
vala bilemedim ama tek korkum işte doğum hafta sonuna gelir normal olursa veya acil başka bişey cumartesi pazar beni devlet hastanesine sevk etcek veya hafta içi akşam bende bunu istemiyom :s
her hamile gibi taşıncaz ne demek kız?
benimde ağrıyor ama rahim büyümesindenmiş sanırım herkeste var
hayırlı olsun şimdiden eviniz.darısı başıma.ben o aylarda da hamileyken taşınmıştım.bebek erken aşağıya inmişti.erken doğum riski çıktı.bir ay yattım.geri çıktı şükür.bu seferde geç gelmişti.fazlamı yukarı çıkmıştı ne.bu sefer de taşındım ama çok dikkat ettim korkudan.sen de dikkat et o aylarda aman.şu bu derken insan anlamıyo yoruluyo.
al benden de o kadar. eve gitmek istemiyorum sırf yapılacak işler var diye.
ben de badana yaptırmak istiyorum. diyorum ki badanaya kadar hep üstün körü üstün körü yapsam :)
güle güle giyer inşallah prensesTeyzoslari cinsiyeti ogrenince prensesime aldigim cicisler takimi halasi aldi:)
Kizlar ben hala hissedemiyorumbebegimi normal mi sizce
korkma hissettirmiş zaten kendini hem de bikaç kere.demek ki sıkıntı yok.bugün tembellik günüdür.bazen ters hareket etmiş oluyosun ağrıyabiliyo uzun süre.korkutma kendini.ya ben akşam bazanın ıcınde bısey almak ıcın kapagını kaldırdım. normalde eşime yaptırırım ama boşta bulundum bıan. suan benımde kasıklarımda agrı var. sabahtan berı taktım kafama. bebıste normalde kıpır kıpr olur bugun bıkac kere hıssettırdı kendını. korkmaya basladım resmen.size oldumu boyle bısey
doktor ben sölemeden söyledi onu ama saçma bişi o dedi zaten 2 li 3 lü 4 lü de herşey çıkıyor insanları kandırmak için yapılan bişi para tuzağı dedi 2 bin tl miş fiyatı yanlış bilmiyorsam benim doktor önermedi sen bilirsin
hayırlı olsuuun.bir prenses daha.kızlar daha mı çok ne .selam kızlar uzun zamandır giremiyorum 1 hafta önce kontrolüm vardı bebeğimin cinsiyeti belli oldu kesin kız minnoşum oğluşuma kız kardeş geliyor
saol canım bakalım doktor konusunda eşimle bakıyoruz ikisinede napcaz bilmiyorum acil müdahelelik alanı yok olsa zaten o adamdan başkasına gitmem ki adamın bence çok hastası yok ama diğer kadın o kadar hastası varki kadında haklı hangi biriyle ilgilensin kadına randevu almaya çalışıyosun 2 hafta sonraya yer oluyotşk ederim canım ilgin için. sadece merak ettiğim için sordum ben 2li testi ve 3lüyü yaptırdım o yüzden ona gerek yok.
bu arada sen 2 dr ve hast. arasında kalmış fikir istemişsin ya bnce 2. tercih mantıklı hem fiyatı uygun hemde dr iyi diyorsun bnce 2. hast ve dr tercih et.
ya vala özendirdin haTeyzoslari cinsiyeti ogrenince prensesime aldigim cicisler takimi halasi aldi:)
Ahh ahh hani bizim gebelik balayımız ??
Hani 4 aydan sonra çok enerjik olucaktıkk ??
Hamile kalan birçok kadın taşınıyor niyese , hep öyle denk geliyor . Oyüzden dedim
Gunaydin, ikili test sonucun kac cikmisti da harmonyi yaptirdin? benim 1/8000 cikti ama kan degeri 1/500'du bugun ben de yaptiracagim da gereksiz yere mi yaptiriyorum diye de tereddutteyim
Teyzoslari cinsiyeti ogrenince prensesime aldigim cicisler takimi halasi aldi:)
bende o adamı seviyorum ilgili diye ama normal doğum olsa hafta sonuna gelse hastaneyi açamıcak bana devlete git dicek bende bunu istemiyorum[/QUOTE
doğumunu bu doktor mu yaptırcak.yanında kasmıyosan kendini buna devam et normal doğum düşünüyosan devleti de istemiyosan.çünkü son zamndaki belirsizlik seni daha da strese sokar.hafta sonuna mı gelcek.ya devlete gitmek zorunda kalırsam diye kasarsın kendini.sancılarını da etkilersin.son anlarında kafanın rahat olması önemli.ama adamın yanında kasıyosan kendini.soru sormaya falan çekiniyosan bi daha düşün.normal doğum sırasında rahatlatan doktor da insanı iyi hissettiriyor.
saol canım bakalım doktor konusunda eşimle bakıyoruz ikisinede napcaz bilmiyorum acil müdahelelik alanı yok olsa zaten o adamdan başkasına gitmem ki adamın bence çok hastası yok ama diğer kadın o kadar hastası varki kadında haklı hangi biriyle ilgilensin kadına randevu almaya çalışıyosun 2 hafta sonraya yer oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?