2015 Şubat Anneleri

benimdee temizliğe devam günüm Allah yardımcımız olsuuun.

bendee B şıkkı diyorum

Kizlar ben hala hissedemiyorum bebegimi normal mi sizce

canım beim ikinci bebek 17. haftanın son günlerinde hissedebildim oda çok net değildi ancak oturup kendimi dinlediğimde.şimdi daha netleşmeye başladı özellikle tatlı yediğimde...

vala bilemedim ama tek korkum işte doğum hafta sonuna gelir normal olursa veya acil başka bişey cumartesi pazar beni devlet hastanesine sevk etcek veya hafta içi akşam bende bunu istemiyom :s

bilemiyorum
yinede ilgili doktoru tercih ederdim
ben normal dogum düşünmüyorum şimdilik

benimde ağrıyor ama rahim büyümesindenmiş sanırım herkeste var

ya ben akşam bazanın ıcınde bısey almak ıcın kapagını kaldırdım. normalde eşime yaptırırım ama boşta bulundum bıan. suan benımde kasıklarımda agrı var. sabahtan berı taktım kafama. bebıste normalde kıpır kıpr olur bugun bıkac kere hıssettırdı kendını. korkmaya basladım resmen. size oldumu boyle bısey

Amin Allah herkese nasip etsin inşallah.
Hahah iyi dinlenmişsin , bebeğininde işine gelmiş çıkmak istememiş baksana
Evet 8 aylık hamile olucam , bırakıp ertelesek taşınma işini bu seferde kış nasıl olsa die çook sarkıcak . Hayırlısıyla , sıkıntısız bir şekilde taşırız inşallah .

al benden de o kadar. eve gitmek istemiyorum sırf yapılacak işler var diye.
ben de badana yaptırmak istiyorum. diyorum ki badanaya kadar hep üstün körü üstün körü yapsam :)

Ahh ahh hani bizim gebelik balayımız ??
Hani 4 aydan sonra çok enerjik olucaktıkk ??

selam kızlar uzun zamandır giremiyorum 1 hafta önce kontrolüm vardı bebeğimin cinsiyeti belli oldu kesin kız minnoşum oğluşuma kız kardeş geliyor

Kizlar ben hala hissedemiyorum bebegimi normal mi sizce

canım üzülme normal ben geçen hafta çarşmba perşembe hisseder gibi oldum garip bişiler oluodu karnımda snra hiç olmadı hissedermiyim die elim karnımda geziyordum. bugün sağlıkocağına gittim geldim hemşirem idrar tahlili yaptı tansiyon baktı ve küçük bir cihazla bebeğimin kalp atışlarını dinledi ikimizin kalp atışı birbirine karışıyordu içim rahatladı bnmde hareket hissetmiorum die tedirgindim ama kalp atışlarını duydum yarım saat önce fln şükür bebişim annesi onu hissedemesede iyi ve orada

korkma hissettirmiş zaten kendini hem de bikaç kere.demek ki sıkıntı yok.bugün tembellik günüdür.bazen ters hareket etmiş oluyosun ağrıyabiliyo uzun süre.korkutma kendini.

tşk ederim canım ilgin için. sadece merak ettiğim için sordum ben 2li testi ve 3lüyü yaptırdım o yüzden ona gerek yok.
bu arada sen 2 dr ve hast. arasında kalmış fikir istemişsin ya bnce 2. tercih mantıklı hem fiyatı uygun hemde dr iyi diyorsun bnce 2. hast ve dr tercih et.

saol canım bakalım doktor konusunda eşimle bakıyoruz ikisinede napcaz bilmiyorum acil müdahelelik alanı yok olsa zaten o adamdan başkasına gitmem ki adamın bence çok hastası yok ama diğer kadın o kadar hastası varki kadında haklı hangi biriyle ilgilensin kadına randevu almaya çalışıyosun 2 hafta sonraya yer oluyo

Gunaydin, ikili test sonucun kac cikmisti da harmonyi yaptirdin? benim 1/8000 cikti ama kan degeri 1/500'du bugun ben de yaptiracagim da gereksiz yere mi yaptiriyorum diye de tereddutteyim

şu harmony için benim doktorum çok gereksiz sadece para tuzağı dedi fikrimi söylemek istedim canım

canım benzer sıkıntı bende de var. bulunduğum ilçedeki devlet hast. ilk zmnlar gittim ama ilgi alaka yok bide dr hepsi byn olmasına rağmen ilgisizlerdi. Sonra esenlere medipol açılmış oraya gidiyoruz kuzenimin komşusu oradan memnunmuş die önermişlerdi. Birde yeni açıldığı için sgk lılara muane ücreti alınmıyor bu bir söylentiye göre yılbaşına kadar devam edecekmiş buda bnm işime geliyor açıkcası.

Ama senin gibi bnide düşündüren orası biraz evime uzak doğum başlayınca yetişemezsem die tedirginim yakınımda böle iyi bi yer yok. Hemşire başka bi kuzenimde devlet hast. git bnce oradakilerde seni takip etsinler dedi doğumda kndi hast yetişemezsen orada doğuma gidersen bilgili olur seni tanıo olur ilgili olurlar dedi. bnmde aklım karışık işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…