günaydın kızlar
şu harmony testini dr öneriyor size yoksa siz mi isteyerek yaptırıyorsunuz ?
özel yaptırdıysanız maliyti fln nedir nereye yaptırdınız bilgi verirmisiniz merak ettim ?
bu arada bni sağlıkocağından aradılar hemşirem izlenime çağrıyor bakalım neler diyecek neler yapacak .
Şimdilik çıkıyorum gelince görüşürüz kızlar.
bu arada @izdmr kasık ağrıları normalmış bizler de de var merak etme.
Geçmiş olsuunGünaydın kizlar sabah sabah az kalsin adamin biri ezecekti bizi allah korusun... sinirim bozuldu neyse su ise bi varsaydim hayirlisiyla...
Tabiki normal 20.haftaya kadar zaten kolay kolay hissedilmemiş.özellikle ilk gebeliklerde geç hissedilirKizlar ben hala hissedemiyorumbebegimi normal mi sizce
Kitapta 18-20. Haftalarda hissedilir yazıyordu :) bence normal , ilk cocukta daha geç hissedilirmişKizlar ben hala hissedemiyorumbebegimi normal mi sizce
ben yarın doktora gideceğim zaten o zaman söyleyecğim ama çekilemeyecekte böyle ne kadar devam eder bilemiyorum ağzımı açamıyorum
Günaydın ahaliiii
Bugün benimde temizlik günüm . Ev bir pis bir pis aman allahım
Bugün bitirebildiğimi bitiririm . Aslında biraz daha dayansa şu temizlik evi taşıcaz nasılsa :))
Doğru duydunuz her hamile gibi bizde taşınıcaz. Aralık'ta ev teslim inşallah :)
Size bol güzel muhabbetler
Ayrıca kasık ağrısı , rahim ağrısı , bel ağrısı hepsi bende mevcut ama doktor normal diyor :)
Korkulacak birşey yok yani
Canim ben ikinci bahsettigini secerdim sanki doktor daha ilgili allah korusun bir sorun oldugunda doktora ulasabilecegin bir telefon numarasi varsa hastanenin acik kapali olmasi onemli degil gibi geldi fikrim budur tercih senin tabisiii hangisinde icin rahatliyorsa ona git ben kafamda soru isareti birakmayan doktoru tercih ediyorum hep :))))kızlar bana fikir verin ???
iki doktor arasında kararsızım şimdi
** 1 tanesi uzman doktor ve uzmanlığından hiç şüphem yok fakat biraz paracı bilgiyi verip geçiyor ilgi alaka yok gibi sadece doktor yani samimi arkadaş gibi davranmıyor çalıştığı hyastane lüx ve 7/24 hizmet veriyor
** ikincisi ise daha küçük çaplı bir hastanede yani aslında diğerinin çeyreği kadar bir hastane cumartesi 12 ye kadar çalışıyor hafta içi 6 ya kadar yani 7 /24 değil muayene ücxreti çok uygun adam op. dr sanıyorum fakat eşimle beni karşısına alıp kalp kapakçığına kadar anlatan biri çok ilgili karnım ağrıyo diye yarım saat konuşup neden ağrıdığını anlattı
işte bu iki kişi arasında kararsızım bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum fikir verin en azından ???
Günaydın ahaliiii
Bugün bitirebildiğimi bitiririm . Aslında biraz daha dayansa şu temizlik evi taşıcaz nasılsa :))
Ayrıca kasık ağrısı , rahim ağrısı , bel ağrısı hepsi bende mevcut ama doktor normal diyor :)
kızlar bana fikir verin ???
iki doktor arasında kararsızım şimdi
** 1 tanesi uzman doktor ve uzmanlığından hiç şüphem yok fakat biraz paracı bilgiyi verip geçiyor ilgi alaka yok gibi sadece doktor yani samimi arkadaş gibi davranmıyor çalıştığı hyastane lüx ve 7/24 hizmet veriyor
** ikincisi ise daha küçük çaplı bir hastanede yani aslında diğerinin çeyreği kadar bir hastane cumartesi 12 ye kadar çalışıyor hafta içi 6 ya kadar yani 7 /24 değil muayene ücxreti çok uygun adam op. dr sanıyorum fakat eşimle beni karşısına alıp kalp kapakçığına kadar anlatan biri çok ilgili karnım ağrıyo diye yarım saat konuşup neden ağrıdığını anlattı
işte bu iki kişi arasında kararsızım bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum fikir verin en azından ???
hayırlı olsun şimdiden eviniz.darısı başıma.ben o aylarda da hamileyken taşınmıştım.bebek erken aşağıya inmişti.erken doğum riski çıktı.bir ay yattım.geri çıktı şükür.bu seferde geç gelmişti.fazlamı yukarı çıkmıştı ne.bu sefer de taşındım ama çok dikkat ettim korkudan.sen de dikkat et o aylarda aman.şu bu derken insan anlamıyo yoruluyo.Günaydın ahaliiii
bende o adamı seviyorum ilgili diye ama normal doğum olsa hafta sonuna gelse hastaneyi açamıcak bana devlete git dicek bende bunu istemiyorumBen ikin
Canim ben ikinci bahsettigini secerdim sanki doktor daha ilgili allah korusun bir sorun oldugunda doktora ulasabilecegin bir telefon numarasi varsa hastanenin acik kapali olmasi onemli degil gibi geldi fikrim budur tercih senin tabisiii hangisinde icin rahatliyorsa ona git ben kafamda soru isareti birakmayan doktoru tercih ediyorum hep :))))
ikinci doktor diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?