2015 Şubat Anneleri

günaydın kızlar
dişim mahvetti beni iltihap boğazıma sardı bişey yiyemiyorum aksi gibi dilimde hep orda

Canim doktora git kesinlikle. Hem ne gerekiyorsa yapilmasinda sakinca yok diyor doktorlar hamileliğin bu zamanında. Florur de uygular doktorun dişlerin koruma altına alinir mis gibi :)

Hamile kalan birçok kadın taşınıyor niyese , hep öyle denk geliyor . Oyüzden dedim

Haklisin, biz evi tutarken hic bebisi dusunmemistik simdi tasinsak mi diye düşünüyoruz :)

Çok sağol canim ya dolaba konulacak olsa yapmicaktim sigmaz çünkü. Bi halletsem yarin pazar var isler beni bekler bu defada.

şu benim oğlum komedi ya her gün kahvaltıdan sonra illa konuşunca tekmeliyor. az önce hadi annem hadi güzel oğlum diye diye tekme attırdım. ay kızlar allah hepinize nasip etsin öyle güzel duygu ki. artık resmen karnım zıplıyor :) şimdi düzenli aralıklarla tekmeleniyorum. rabbim hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip etsin daha şimdiden bu kadar seviliyorlar kuzular. hep diyordum doğumda eğer normal doğum olursa doktora diyecem getirin poposuna ben şaplak atıcam bizi çok bekletti diye. ama nasıl kıyılırki ona :)

korkma hissettirmiş zaten kendini hem de bikaç kere.demek ki sıkıntı yok.bugün tembellik günüdür.bazen ters hareket etmiş oluyosun ağrıyabiliyo uzun süre.korkutma kendini.

ay canım inşallah oyledır ...

Harika haber canım :)

Sağol cnm

inzarcım bu yeni bir uygulama para tuzağı dedikleri şey ne şöle söyliyeyim bazı aracılar yeni uygulama olduğu için fiyatı çok yüksek tutuyolar biz sağlıkçı olduğumuz için 1500 liraya anlaştık yani ama 2000 2500 lirayada yapan var kuzum sadece fiyatlara para tuzağı diyolar ama bu işleme değil işlem %99.9 kesin var yada yoktur şeklinde yapıp yapmamak sana kalmış canım inş yardımcı olmuşumdur

Canım çok sevindim hayırlı olsun sende okuyunca bende çok rahatladım şimdi benimde temiz çıktı çok mutluydum ama işte o salak doktor öyle detince biraz cnm sıkılmıştı ama şimdi iyiyim içim rahat iyiki sizlerde varsınız burada paylaşmak konuşmak bana çok iyi geliyor çok sağolun

kendi durumuna göre karar vermen lazım. riskli bi durumun varsa doktorluğu ve hastanesi iyi olanı seç. lafı uzun uzun anlatmak moda oldu ama farklı bir durum olduğunda müdahele edebilen doktor önemli bence. ben oğlumda ayda bir prof.a arada da küçük bir özel hastanede doktora gittim. genetik riskimiz var, bebeğimin suyu azdı. prof normal doğuma uygunsun ama ben başında duramam deyince bir risk de olmayınca diğer doktorda doğurdum. ama ayrıntılı usg çok önemli bizim için, onu normal dr yapamıyordu. prof çok iyiydi bu konularda. yani kendi önceliğin önemli. bir risk yoksa fiyatı uygun olana devam edebilirsin.
bir de normal mi sezeryan mı istiyorsun ona göre karar ver. proflar asla normal doğurtmuyor.

canım allah razı olsun için çookk rahat olsun ben bu konunun üstüne öyle durdum ki insanın canı yanınca öyle oluyor maalesef ki ben amniyosentezde yaptım daha öncede yazmıştım hatırlarsan tek fark amniyosentezde daha çok anomaliye bakılıyor işte bu bizim radyolog arkadaşlr var eşimden dolayı tanışıyoruz ilk onlara yapıcağımızı söylemiştik onlarda aaa bu yeni mi demişlerdi bizde evet dedik adamda geçenlerde eşime biliyormusun biz seminere gittik antalyaya demiş bu uygulama hakkında konuştular ve kesindir iyiki yapmışsınız demiş sen takma o dr u tadını çıkaralım teyy tey teyyyy

Ben de bugun oglumun kapi susune basliyorum ben bu gazla gidersem herseyi hazir ederim istedigm sekilde

Canim ben hast. Gittigimde corba icmistim doktor bakti gostermiyo acmiuo bacahini dedi git biseyler ye gel dedi cikolata yiyp meyvesuyu ictim ozamn gosterdi hastaneye yaklasinca mutlaka cikilata ye ve meysu ic

tamam iyi hatırlattın çikilota yiyim ben kesin

selam kızlar nasılsınız. okuyorum ama yazamıyorum. okul başladı, oğlumu bakıcıya bırakıyorum. o alıştı zaten geçen seneki bakıcısı ama ben alışamadım ayrılığa.
bir iki hareket duyuyorum bebeğim mi değil mi anlamıyorum güya tecrübeli anneyim. çünkü uzanınca değil hareket ederken kıpırdıyor. normalde tam tersi olur. artık 16.hafta bitti hissedelim yaa

yok benim zaten 14. hafta hissetmiyroum hiç bebek hareketlerini , ya öyle durağan bir ağrı bendeki çoğu arkadaş da yazıyor ya hani bel ağrısı da ekleniyo ayakta falan fazla durunca o şekilde bence takma kafana dün dü galiba bi arkadaş yine yazmıştı ilk zamanlar hergün hissedilmeyebiliyomuş hareketleri istersen araştır netten

bizim de 2li testimiz temiz çıkmış. idrar vs de temizmiş. şükür rabbime. bi daha kısmetse 23 eylülde gitcez. arkadaşımın bebeğinin kalbi durmuş. çok üzüldüm. o aklıma geldikçe bebeğim için tereddüt ediyorum hep. inş. sağlıkla büyüyordur.

Vallahi cnm okdr guzel renkte seyler varki zatrn ben pembeyi cok seviyorum alirkende cok hosuma gidiyo

geçen LCW de bi kız takımı gördüm
çilek gibiydi
altında donu üstünde askılı kırmızı renk
üstünde sarı tanecikli gibi
bebe yakasınıda yeşil yapmışlar
sanki çileğin yeşil yapragı gibi yaa yicektimmm
bu resimdekine benziyo

Eklentiler

• 7932026830_d2c0c9d7ce_b.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 2.075
  • 8a24e1e00ba29659fe2b4c0a2d7dc183.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 125

ben ilk okuyunca ikinci seçenek daha iyi gibi geldi , önemli olan hastanenin görünümü değil doktorun ilgi alaka ve en önemlisi bilgisi diye düşünüyorum, acak tabiki iş doğuma geldiğinde hastanenin tıbbi donanımı önemli göz ardı etmemek lazım, aile hekimim bana 2. bi doktorun olsun mutlaka tek doktora gitme dedi sizde bu iki doktora gidebilrsiniz isterseniz, tüm kadın doğum doktorları op. tur ameliyat yapana denir. birini uz. diğerini op. diye ayırmışsınız dikkatimi çekti söylim dedim

çok tatlıymış ya , senin bugündü de mi kontolün öğrenirsin gidince

öle yazıyo ünvanlarında çünkü neyse çok önemli değil zaten bakalım 6 eylülde randevumuz var kadınla yani 1. seçenekte bakalım ne dicek 2. dr 3 lü 4 lü testi uygun görmedi bu kesin 4 lü ister bakcaz artık

kız kıyafetlerine içim gidiyor. kız kardeşim eğer kız olursa böyle çilek kıyafeti alıcam diyordu. şimdi patlıcana döndü nabalım kız kıyafetleri çok güzel ama erkek kıyafetlerinide iyi uydurursan müthiş oluyor. mesela bak ben nette buldum 40 mevlüdü için bunu alıcam. eşimde bende bayıldık. şehzademiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…