günaydın kızlar
dişim mahvetti beni iltihap boğazıma sardı bişey yiyemiyorum aksi gibi dilimde hep orda
Hamile kalan birçok kadın taşınıyor niyese , hep öyle denk geliyor . Oyüzden dedim
simerenyaa canım domatesleri kavanozlara sıcak sıcak koyup ters çevirince vakumlanmış oluyor dolayısıyla buzdolabına koymana gerek olmuyor ama kapağını açınca dolaba koymak lazım.inşallah başlarsın canım aslında tam zamanı .regl olmayınca alışmak daha kolay olacağını düşünüyorum.
korkma hissettirmiş zaten kendini hem de bikaç kere.demek ki sıkıntı yok.bugün tembellik günüdür.bazen ters hareket etmiş oluyosun ağrıyabiliyo uzun süre.korkutma kendini.
Harika haber canım :)Kızlarrrr allahıma sonsuz şükürler olsunnnnnn HARMONY sonucum temiz çıkmış ense kalınlığımız ve burun ölçümümüzde temizdi şimdi gönlüm içim o kadar rahat ki cinsiyet kromozomlarımızda tertemiz trizomi 21 13 18 de temiz çıkmış artık dünyalar benim çok mutluyum allahım bozmasın inşşşş kızlarr bu para tuzağı falan değil canlarımm insan evladının sağlıklı mı değil mi onu bilmek istiyor yanlız biraz pahalı evet ama o zaman adamlar niye herkes yararlansın die çabalıyolar oda yakındır inşş sağlık bakanlığı okey derse herkes yararlanacak iyikide yapmışım valla
Ayy sağol allah bebişlerini bağışlasın inşş diğer kuzum ağır down sendromluydu çoooookkkk korkuyordum şükür hemde sonsuz şükür rabbimeeHarika haber canım :)
Sağol cnmgünaydın kızlar
şu harmony testini dr öneriyor size yoksa siz mi isteyerek yaptırıyorsunuz ?
özel yaptırdıysanız maliyti fln nedir nereye yaptırdınız bilgi verirmisiniz merak ettim ?
bu arada bni sağlıkocağından aradılar hemşirem izlenime çağrıyor bakalım neler diyecek neler yapacak .
Şimdilik çıkıyorum gelince görüşürüz kızlar.
bu aradaizdmr kasık ağrıları normalmış bizler de de var merak etme.
inzarcım bu yeni bir uygulama para tuzağı dedikleri şey ne şöle söyliyeyim bazı aracılar yeni uygulama olduğu için fiyatı çok yüksek tutuyolar biz sağlıkçı olduğumuz için 1500 liraya anlaştık yani ama 2000 2500 lirayada yapan var kuzum sadece fiyatlara para tuzağı diyolar ama bu işleme değil işlem %99.9 kesin var yada yoktur şeklinde yapıp yapmamak sana kalmış canım inş yardımcı olmuşumdurgünaydın kızlar
şu harmony testini dr öneriyor size yoksa siz mi isteyerek yaptırıyorsunuz ?
özel yaptırdıysanız maliyti fln nedir nereye yaptırdınız bilgi verirmisiniz merak ettim ?
bu arada bni sağlıkocağından aradılar hemşirem izlenime çağrıyor bakalım neler diyecek neler yapacak .
Şimdilik çıkıyorum gelince görüşürüz kızlar.
bu aradaizdmr kasık ağrıları normalmış bizler de de var merak etme.
Canım çok sevindim hayırlı olsun sende okuyunca bende çok rahatladım şimdi benimde temiz çıktı çok mutluydum ama işte o salak doktor öyle detince biraz cnm sıkılmıştı ama şimdi iyiyim içim rahat iyiki sizlerde varsınız burada paylaşmak konuşmak bana çok iyi geliyor çok sağolunKızlarrrr allahıma sonsuz şükürler olsunnnnnn HARMONY sonucum temiz çıkmış ense kalınlığımız ve burun ölçümümüzde temizdi şimdi gönlüm içim o kadar rahat ki cinsiyet kromozomlarımızda tertemiz trizomi 21 13 18 de temiz çıkmış artık dünyalar benim çok mutluyum allahım bozmasın inşşşş kızlarr bu para tuzağı falan değil canlarımm insan evladının sağlıklı mı değil mi onu bilmek istiyor yanlız biraz pahalı evet ama o zaman adamlar niye herkes yararlansın die çabalıyolar oda yakındır inşş sağlık bakanlığı okey derse herkes yararlanacak iyikide yapmışım valla
kendi durumuna göre karar vermen lazım. riskli bi durumun varsa doktorluğu ve hastanesi iyi olanı seç. lafı uzun uzun anlatmak moda oldu ama farklı bir durum olduğunda müdahele edebilen doktor önemli bence. ben oğlumda ayda bir prof.a arada da küçük bir özel hastanede doktora gittim. genetik riskimiz var, bebeğimin suyu azdı. prof normal doğuma uygunsun ama ben başında duramam deyince bir risk de olmayınca diğer doktorda doğurdum. ama ayrıntılı usg çok önemli bizim için, onu normal dr yapamıyordu. prof çok iyiydi bu konularda. yani kendi önceliğin önemli. bir risk yoksa fiyatı uygun olana devam edebilirsin.kızlar bana fikir verin ???
iki doktor arasında kararsızım şimdi
** 1 tanesi uzman doktor ve uzmanlığından hiç şüphem yok fakat biraz paracı bilgiyi verip geçiyor ilgi alaka yok gibi sadece doktor yani samimi arkadaş gibi davranmıyor çalıştığı hyastane lüx ve 7/24 hizmet veriyor
** ikincisi ise daha küçük çaplı bir hastanede yani aslında diğerinin çeyreği kadar bir hastane cumartesi 12 ye kadar çalışıyor hafta içi 6 ya kadar yani 7 /24 değil muayene ücxreti çok uygun adam op. dr sanıyorum fakat eşimle beni karşısına alıp kalp kapakçığına kadar anlatan biri çok ilgili karnım ağrıyo diye yarım saat konuşup neden ağrıdığını anlattı
işte bu iki kişi arasında kararsızım bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum fikir verin en azından ???
canım allah razı olsun için çookk rahat olsun ben bu konunun üstüne öyle durdum ki insanın canı yanınca öyle oluyor maalesef ki ben amniyosentezde yaptım daha öncede yazmıştım hatırlarsan tek fark amniyosentezde daha çok anomaliye bakılıyor işte bu bizim radyolog arkadaşlr var eşimden dolayı tanışıyoruz ilk onlara yapıcağımızı söylemiştik onlarda aaa bu yeni mi demişlerdi bizde evet dedik adamda geçenlerde eşime biliyormusun biz seminere gittik antalyaya demiş bu uygulama hakkında konuştular ve kesindir iyiki yapmışsınız demiş sen takma o dr u tadını çıkaralım teyy tey teyyyyCanım çok sevindim hayırlı olsun sende okuyunca bende çok rahatladım şimdi benimde temiz çıktı çok mutluydum ama işte o salak doktor öyle detince biraz cnm sıkılmıştı ama şimdi iyiyim içim rahat iyiki sizlerde varsınız burada paylaşmak konuşmak bana çok iyi geliyor çok sağolun
Canim ben hast. Gittigimde corba icmistim doktor bakti gostermiyo acmiuo bacahini dedi git biseyler ye gel dedi cikolata yiyp meyvesuyu ictim ozamn gosterdi hastaneye yaklasinca mutlaka cikilata ye ve meysu ic
ya ben akşam bazanın ıcınde bısey almak ıcın kapagını kaldırdım. normalde eşime yaptırırım ama boşta bulundum bıan. suan benımde kasıklarımda agrı var. sabahtan berı taktım kafama. bebıste normalde kıpır kıpr olur bugun bıkac kere hıssettırdı kendını. korkmaya basladım resmen.size oldumu boyle bısey
Vallahi cnm okdr guzel renkte seyler varki zatrn ben pembeyi cok seviyorum alirkende cok hosuma gidiyo
kızlar bana fikir verin ???
iki doktor arasında kararsızım şimdi
** 1 tanesi uzman doktor ve uzmanlığından hiç şüphem yok fakat biraz paracı bilgiyi verip geçiyor ilgi alaka yok gibi sadece doktor yani samimi arkadaş gibi davranmıyor çalıştığı hyastane lüx ve 7/24 hizmet veriyor
** ikincisi ise daha küçük çaplı bir hastanede yani aslında diğerinin çeyreği kadar bir hastane cumartesi 12 ye kadar çalışıyor hafta içi 6 ya kadar yani 7 /24 değil muayene ücxreti çok uygun adam op. dr sanıyorum fakat eşimle beni karşısına alıp kalp kapakçığına kadar anlatan biri çok ilgili karnım ağrıyo diye yarım saat konuşup neden ağrıdığını anlattı
işte bu iki kişi arasında kararsızım bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum fikir verin en azından ???
geçen LCW de bi kız takımı gördüm
çilek gibiydi
altında donu üstünde askılı kırmızı renk
üstünde sarı tanecikli gibi
bebe yakasınıda yeşil yapmışlar
sanki çileğin yeşil yapragı gibi yaa yicektimmm
bu resimdekine benziyo
ben ilk okuyunca ikinci seçenek daha iyi gibi geldi , önemli olan hastanenin görünümü değil doktorun ilgi alaka ve en önemlisi bilgisi diye düşünüyorum, acak tabiki iş doğuma geldiğinde hastanenin tıbbi donanımı önemli göz ardı etmemek lazım, aile hekimim bana 2. bi doktorun olsun mutlaka tek doktora gitme dedi sizde bu iki doktora gidebilrsiniz isterseniz, tüm kadın doğum doktorları op. tur ameliyat yapana denir. birini uz. diğerini op. diye ayırmışsınız dikkatimi çekti söylim dedim
geçen LCW de bi kız takımı gördüm
çilek gibiydi
altında donu üstünde askılı kırmızı renk
üstünde sarı tanecikli gibi
bebe yakasınıda yeşil yapmışlar
sanki çileğin yeşil yapragı gibi yaa yicektimmm
bu resimdekine benziyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?