bilmiyorumki
ben bugün çağrılmadan öylesine gidiyorum
aslında ikili teste çağırdı gitmedim
şimdi gidicem
cinsiyeti söyle diye masaya yumrugumu vuracagım
evet okumustum bende bazı gunler hıc duyulamayabılırmıs hareketler. ama ust uste gelınce hemen baglantıyı kurup kendımı korkutmayı basardım. tatlı bırseyler yıyıp tekrar beklıycem artık yapıcak bırsey yok. bu arada canım bnede 14 te hissedemıyordum. 17 de ufak ufak hıssettırmeye basladı kendını bana
bilmiyorumki
ben bugün çağrılmadan öylesine gidiyorum
aslında ikili teste çağırdı gitmedim
şimdi gidicem
cinsiyeti söyle diye masaya yumrugumu vuracagım
Normal doğumda hiçbi doktr girmiyo ki çok nadir bnce ebeler yaptryor doğumu doktor seçimi tamamen muayenelerimz için önemli yoksa doğum işini ebe doktrdan daha iyi anlar
Kızlar moralim çok bozuk, sağlık ocağından geldim. hadi kanım idare eder en az 10 olması lazım 9.7 çıktı ama b12 vitaminim çok düşük çıktı maalesef 126 en az olması gerekirken 56 benim gibi sorun yaşayan var mı?
Ay kızlar ya bgn çalışırken sandalyenin metal kısmı bacağımi çizdi öyle derin bi yara oluşmadi ama korktum hemen doktorumu aradım tetanoz aşısı olmalı miyim ya da suan olmamda bi sakinca var mı diye olabilirsin dedi gittim yaptırdım hemen böylece tetanoz aşısını da aradan çıkarmış oldum..sizlerden var mı tetanoz aşısı yaptıran
Kızlar moralim çok bozuk, sağlık ocağından geldim. hadi kanım idare eder en az 10 olması lazım 9.7 çıktı ama b12 vitaminim çok düşük çıktı maalesef 126 en az olması gerekirken 56 benim gibi sorun yaşayan var mı?
Ben tahlilleri ilk başta yaptırdım bidaha istemedi doktorum su ana kdr ama Multivitamin ve demir ilaci kullanıyorum ben sen herhangi bişi kullanıyor musun
Ben tahlilleri ilk başta yaptırdım bidaha istemedi doktorum su ana kdr ama Multivitamin ve demir ilaci kullanıyorum ben sen herhangi bişi kullanıyor musun
oh maşallah herkesin oğlu oluyo :) bizimki de erkek :) değişmez diyolar ama bakalım.. kız olursa değişiyomuş erkek kolay kolay hata vermez diyo insanlar :) :) :)