Normal doğumda hiçbi doktr girmiyo ki çok nadir bnce ebeler yaptryor doğumu doktor seçimi tamamen muayenelerimz için önemli yoksa doğum işini ebe doktrdan daha iyi anlarkendi durumuna göre karar vermen lazım. riskli bi durumun varsa doktorluğu ve hastanesi iyi olanı seç. lafı uzun uzun anlatmak moda oldu ama farklı bir durum olduğunda müdahele edebilen doktor önemli bence. ben oğlumda ayda bir prof.a arada da küçük bir özel hastanede doktora gittim. genetik riskimiz var, bebeğimin suyu azdı. prof normal doğuma uygunsun ama ben başında duramam deyince bir risk de olmayınca diğer doktorda doğurdum. ama ayrıntılı usg çok önemli bizim için, onu normal dr yapamıyordu. prof çok iyiydi bu konularda. yani kendi önceliğin önemli. bir risk yoksa fiyatı uygun olana devam edebilirsin.
bir de normal mi sezeryan mı istiyorsun ona göre karar ver. proflar asla normal doğurtmuyor.
Benim doktorum butun dogumlarina kendi giriyoNormal doğumda hiçbi doktr girmiyo ki çok nadir bnce ebeler yaptryor doğumu doktor seçimi tamamen muayenelerimz için önemli yoksa doğum işini ebe doktrdan daha iyi anlar
kız kıyafetlerine içim gidiyor. kız kardeşim eğer kız olursa böyle çilek kıyafeti alıcam diyordu. şimdi patlıcana döndünabalım kız kıyafetleri çok güzel ama erkek kıyafetlerinide iyi uydurursan müthiş oluyor. mesela bak ben nette buldum 40 mevlüdü için bunu alıcam. eşimde bende bayıldık. şehzademiz için
Eki Görüntüle 1232728
çok tatlıymış ya , senin bugündü de mi kontolün öğrenirsin gidince
umarım öğrenirim yaa
Selam canlar isten geldik koltuga devrildik yine. Bu sicak cok eziyor insani valla karnimi doyurup uyuklamayi hayal ediyorum tabi kucuk hanim uyursa. Sanki dun aksam bir kiprasma falan oldu gibi geldi ama belli belirsiz olunca emin olamadim bebis mi diye gaz değild ondan eminim dalgalanma gibi oldu bikac saniye kadar daha da tik yok
ben de izmirdeyim nereler buralar hangi doktorlar canim belki bi fikrim vardir haklarinda? gerci ne olursa olsun icine sinenle devam etmek en iyisi bas agrisi deilki bu hamislik insan doktoru bile kendiyle cok ilgilensiz istiyor :)kızlar bana fikir verin ???
iki doktor arasında kararsızım şimdi
** 1 tanesi uzman doktor ve uzmanlığından hiç şüphem yok fakat biraz paracı bilgiyi verip geçiyor ilgi alaka yok gibi sadece doktor yani samimi arkadaş gibi davranmıyor çalıştığı hyastane lüx ve 7/24 hizmet veriyor
** ikincisi ise daha küçük çaplı bir hastanede yani aslında diğerinin çeyreği kadar bir hastane cumartesi 12 ye kadar çalışıyor hafta içi 6 ya kadar yani 7 /24 değil muayene ücxreti çok uygun adam op. dr sanıyorum fakat eşimle beni karşısına alıp kalp kapakçığına kadar anlatan biri çok ilgili karnım ağrıyo diye yarım saat konuşup neden ağrıdığını anlattı
işte bu iki kişi arasında kararsızım bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum fikir verin en azından ???
Kizlar ben hala hissedemiyorumbebegimi normal mi sizce
ya sen varya çok iyi kalplisin vallaha dikkat ettimde herkesi kutluyorsun süpersin canım allah o güzel gönlüne göre versin inşşş sordum cinsiyeti söylüyormusunuz die ama yasak biz sadece sağılığını söyleriz dedi kuzum inşş onuda en yakın zamanda öğreniriz yuppiiiiiidandinidandini canim cok sevindim gözün aydın olsun test sonucuna icin rahatlamis maşallah cinsiyete dair yorum geldi mi cinsiyet kromozom vb belki belli eder diyordun sanki
dr randevusu olanlar var sanirim hadi güzel haberler mujdeler ver rabbim herbikeslere
ben de izmirdeyim nereler buralar hangi doktorlar canim belki bi fikrim vardir haklarinda? gerci ne olursa olsun icine sinenle devam etmek en iyisi bas agrisi deilki bu hamislik insan doktoru bile kendiyle cok ilgilensiz istiyor :)
offf ben de hissedemiyorummmmm
Slmm bizim tembel hala suskn:s arada bi hareket hissediyorum ama gaz olabilir emin olamiyorum nasl bi hareket hissediyosunuz??
Meraba arkadaslar bugun doktordan geldim veee cokkkk mutluyummmm bnmde oglum olacak Allah nasip ederse
yok benim zaten 14. hafta hissetmiyroum hiç bebek hareketlerini , ya öyle durağan bir ağrı bendeki çoğu arkadaş da yazıyor ya hani bel ağrısı da ekleniyo ayakta falan fazla durunca o şekilde bence takma kafana dün dü galiba bi arkadaş yine yazmıştı ilk zamanlar hergün hissedilmeyebiliyomuş hareketleri istersen araştır netten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?