2015 Şubat Anneleri

Normal doğumda hiçbi doktr girmiyo ki çok nadir bnce ebeler yaptryor doğumu doktor seçimi tamamen muayenelerimz için önemli yoksa doğum işini ebe doktrdan daha iyi anlar

Normal doğumda hiçbi doktr girmiyo ki çok nadir bnce ebeler yaptryor doğumu doktor seçimi tamamen muayenelerimz için önemli yoksa doğum işini ebe doktrdan daha iyi anlar
Benim doktorum butun dogumlarina kendi giriyo

AYY YERİM BEN BUNUUU
erkek cocugunun dadı başka oluyo
erkeksi tavırları felan oluyo
sinirlenişi felan süper oluyo

yaprakgull.. bacım ozgur hoca ayrıntılısını kendımı yaptı onceden sana randevu vermeden dırek gıdınce yaptı demı
haftayada benım kontrolum coook heyecanlıyım sımdıden..

Selam canlar isten geldik koltuga devrildik yine. Bu sicak cok eziyor insani valla karnimi doyurup uyuklamayi hayal ediyorum tabi kucuk hanim uyursa. Sanki dun aksam bir kiprasma falan oldu gibi geldi ama belli belirsiz olunca emin olamadim bebis mi diye gaz değild ondan eminim dalgalanma gibi oldu bikac saniye kadar daha da tik yok

dandinidandini canim cok sevindim gözün aydın olsun test sonucuna icin rahatlamis maşallah cinsiyete dair yorum geldi mi cinsiyet kromozom vb belki belli eder diyordun sanki

dr randevusu olanlar var sanirim hadi güzel haberler mujdeler ver rabbim herbikeslere

bugün bende uyuyacam eve gidince dünden yemeğim var bi salata yaparım yanına

ben de izmirdeyim nereler buralar hangi doktorlar canim belki bi fikrim vardir haklarinda? gerci ne olursa olsun icine sinenle devam etmek en iyisi bas agrisi deilki bu hamislik insan doktoru bile kendiyle cok ilgilensiz istiyor :)

Kizlar ben hala hissedemiyorum bebegimi normal mi sizce

offf ben de hissedemiyorummmmm

selam kizlar yine bas agrisiyla uyandigim burun akintili birgun
bu sabah resmrn gobegim indi yaaa kac gundur bulgur yiyorum gaz yapti heralde gaz cika cika indi gobegim bir de kabizdim bugun tuvalete cikabildim kac gundur. umarum kotu bisi yoktur cunku bebegimi hala hissedemiyorum bugun 16 haftam bitti 17 olduk ama tik yok
yarin kontrolum var saat 2 de, bir aydir gormuyorum cok ozledim bebegimiiii umarim saglidir iyidir. bir de sonunda cinsiyetine bakicak doktor ay cok heycanli :)))

Bugün doktora gidicem kızlar. resmen 1 ay oldu görmeyeli. Çok özledim :) dua edin iyi haberlerle geleyim :)

Slmm bizim tembel hala suskn:s arada bi hareket hissediyorum ama gaz olabilir emin olamiyorum nasl bi hareket hissediyosunuz??

ya sen varya çok iyi kalplisin vallaha dikkat ettimde herkesi kutluyorsun süpersin canım allah o güzel gönlüne göre versin inşşş sordum cinsiyeti söylüyormusunuz die ama yasak biz sadece sağılığını söyleriz dedi kuzum inşş onuda en yakın zamanda öğreniriz yuppiiiiii

, canım biri aylin hanım tınaztepe zaten herkes bilir diğeri suat bey deniz tıp merkezinde

dandinidandini canim cok sevindim sonuclarinin temiz cikmasina cinsiyet kromozinu neymis peki x mi y mi:)

Doktora gidicek arkadaslar guzel haberlerle donun ins

Slmm bizim tembel hala suskn:s arada bi hareket hissediyorum ama gaz olabilir emin olamiyorum nasl bi hareket hissediyosunuz??

mısır patlaması gibi. gaz ile çok farklı bir hareket. ilk başlarda küçük kelebek gibiydi. sonra mısır patlaması oldu. şimdide dokunup kaçıyor.

Meraba arkadaslar bugun doktordan geldim veee cokkkk mutluyummmm bnmde oglum olacak Allah nasip ederse

dikkatimi çekti bu sene erkek senesiymiş kime benim cinsiyetimi söylesem aa bak erkek senesi bu sene diyorlar. hayırlı olsun canım :)

evet okumustum bende bazı gunler hıc duyulamayabılırmıs hareketler. ama ust uste gelınce hemen baglantıyı kurup kendımı korkutmayı basardım. tatlı bırseyler yıyıp tekrar beklıycem artık yapıcak bırsey yok. bu arada canım bnede 14 te hissedemıyordum. 17 de ufak ufak hıssettırmeye basladı kendını bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…