canim benimki ilk deil ucuncu digerlerini erken sissettim ama bu bebesim tembel heralde
bu akşam 5te doktorda randevum var
doktor umarım cinsiyetini görür
pek cinsiyet görme çabasında değil
kadına psikolojık baskı mı yapsam acaba
görün artık şu cinsiyeti diye
Tsklrr cnm.benimgüle güle giyer inşallah prenses
Hayırlı olsun :) bi kız bi oğlan ne gzl maşallahselam kızlar uzun zamandır giremiyorum 1 hafta önce kontrolüm vardı bebeğimin cinsiyeti belli oldu kesin kız minnoşum oğluşuma kız kardeş geliyor
Okdr guzel seyler varki esim zor cikardi brni magazadan biraz daha bekleyelim ole alalim erken dedi ama insan dayanamiyoya vala özendirdin habenimkide kız alasım geldi çok :)
Vallahi cnm okdr guzel renkte seyler varki zatrn ben pembeyi cok seviyorum alirkende cok hosuma gidiyoyaaaaaaaaa
çok tatlıııııııııııııı
insanın kız dogurası geliyo
Canim ben ilkini secerdim sonuc olarak isinin uzmaninzaten bi sorun olsa seni bilgilendirir ve hastanede 7.24 hizmet vermesibharika birseykızlar bana fikir verin ???
iki doktor arasında kararsızım şimdi
** 1 tanesi uzman doktor ve uzmanlığından hiç şüphem yok fakat biraz paracı bilgiyi verip geçiyor ilgi alaka yok gibi sadece doktor yani samimi arkadaş gibi davranmıyor çalıştığı hyastane lüx ve 7/24 hizmet veriyor
** ikincisi ise daha küçük çaplı bir hastanede yani aslında diğerinin çeyreği kadar bir hastane cumartesi 12 ye kadar çalışıyor hafta içi 6 ya kadar yani 7 /24 değil muayene ücxreti çok uygun adam op. dr sanıyorum fakat eşimle beni karşısına alıp kalp kapakçığına kadar anlatan biri çok ilgili karnım ağrıyo diye yarım saat konuşup neden ağrıdığını anlattı
işte bu iki kişi arasında kararsızım bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum fikir verin en azından ???
Canim ben hast. Gittigimde corba icmistim doktor bakti gostermiyo acmiuo bacahini dedi git biseyler ye gel dedi cikolata yiyp meyvesuyu ictim ozamn gosterdi hastaneye yaklasinca mutlaka cikilata ye ve meysu icbu akşam 5te doktorda randevum var
doktor umarım cinsiyetini görür
pek cinsiyet görme çabasında değil
kadına psikolojık baskı mı yapsam acaba
görün artık şu cinsiyeti diye
Herkeze slm guzel anneler
Olmaz cnm valla bende gidiyorum napiyim şimdiye kadar daha 1 ay bekleyemedim :) bence psikolojik olatakta iyi geliyor ultrasonda söylendiği kadar sıkıntı yaratan bişey değil arkadaşlarımdan bazılarının her hafta ultrasona girmesi gerekti hamileliğinde Allaha şükür nur topu gibi çocukları varHosgeldin cnm kizlar benim doktora gitmeme iki hafta var ama haftaya gitsem bisey olurmu oglumu ozledim
O zaman bende hemen randevu aliyim yoksa dayanamiycam artik bahane bulmaya calisiyodunOlmaz cnm valla bende gidiyorum napiyim şimdiye kadar daha 1 ay bekleyemedim :) bence psikolojik olatakta iyi geliyor ultrasonda söylendiği kadar sıkıntı yaratan bişey değil arkadaşlarımdan bazılarının her hafta ultrasona girmesi gerekti hamileliğinde Allaha şükür nur topu gibi çocukları var
canim benim iki oglum varbiri 10 digeri 4 yasinda ucuncuyu bilmiyorum tabi kizistiyorum ama rabbim hayirlisini versin
Kaçıncı haftadasın canım benimde ilk gebeliğim ve 17+1 deyim ama hiç hissetmiyorum dahaKizlar ben hala hissedemiyorumbebegimi normal mi sizce
Merhaba :)Herkeze slm guzel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?