günaydınlar hanımlar :) ben çok heyecanlıyım yarın ayrıntılı ultrason günümüz geldi. saat 9:25 te kısmet olursa ayrıntılı ultrasona giricem. rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin doktorlardan.
senindemi 3.ydü.ben de 15.haftamdaydım.bi iki defa belli belirsiz hissttim.taşınmaydi çocuklardı derken pek hissetmeye dezaman kalmadı zaten.2.yi ben de erken hissetmiştim.senin yaşları cinsiyetleri neydi.benim bi kız bi oğlan.3.yüde kız hissediyom ama kısmet.
bu akşam 5te doktorda randevum var
doktor umarım cinsiyetini görür
pek cinsiyet görme çabasında değil
kadına psikolojık baskı mı yapsam acaba
görün artık şu cinsiyeti diye
simerenyaa
canım domatesleri kavanozlara sıcak sıcak koyup ters çevirince vakumlanmış oluyor dolayısıyla buzdolabına koymana gerek olmuyor ama kapağını açınca dolaba koymak lazım.inşallah başlarsın canım aslında tam zamanı .regl olmayınca alışmak daha kolay olacağını düşünüyorum.
iki doktor arasında kararsızım şimdi
** 1 tanesi uzman doktor ve uzmanlığından hiç şüphem yok fakat biraz paracı bilgiyi verip geçiyor ilgi alaka yok gibi sadece doktor yani samimi arkadaş gibi davranmıyor çalıştığı hyastane lüx ve 7/24 hizmet veriyor
** ikincisi ise daha küçük çaplı bir hastanede yani aslında diğerinin çeyreği kadar bir hastane cumartesi 12 ye kadar çalışıyor hafta içi 6 ya kadar yani 7 /24 değil muayene ücxreti çok uygun adam op. dr sanıyorum fakat eşimle beni karşısına alıp kalp kapakçığına kadar anlatan biri çok ilgili karnım ağrıyo diye yarım saat konuşup neden ağrıdığını anlattı
işte bu iki kişi arasında kararsızım bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum fikir verin en azından ???
bu akşam 5te doktorda randevum var
doktor umarım cinsiyetini görür
pek cinsiyet görme çabasında değil
kadına psikolojık baskı mı yapsam acaba
görün artık şu cinsiyeti diye
Canim ben hast. Gittigimde corba icmistim doktor bakti gostermiyo acmiuo bacahini dedi git biseyler ye gel dedi cikolata yiyp meyvesuyu ictim ozamn gosterdi hastaneye yaklasinca mutlaka cikilata ye ve meysu ic
Olmaz cnm valla bende gidiyorum napiyim şimdiye kadar daha 1 ay bekleyemedim :) bence psikolojik olatakta iyi geliyor ultrasonda söylendiği kadar sıkıntı yaratan bişey değil arkadaşlarımdan bazılarının her hafta ultrasona girmesi gerekti hamileliğinde Allaha şükür nur topu gibi çocukları var
Olmaz cnm valla bende gidiyorum napiyim şimdiye kadar daha 1 ay bekleyemedim :) bence psikolojik olatakta iyi geliyor ultrasonda söylendiği kadar sıkıntı yaratan bişey değil arkadaşlarımdan bazılarının her hafta ultrasona girmesi gerekti hamileliğinde Allaha şükür nur topu gibi çocukları var
Allah bağışlasın.hakkında hayırlısı inşallah.3.planlı mı.benim değildi.korunuyodum.ani oldu.konuşamıyorum bebeğimle.acaba kabullenmedim mi ki diyorum içten içe. alışamadım mı fikre.yoksa diğerlerine laf anlatmaktan konuşmaya mı halim yok onu da bilimiyorum.biri 6 biri 3 yaşında benimkilerin.tüm gün gürültü şamata.sen nasıl hissediyorsun.konuşuyor musun
Kızlarrrr allahıma sonsuz şükürler olsunnnnnn HARMONY sonucum temiz çıkmış ense kalınlığımız ve burun ölçümümüzde temizdi şimdi gönlüm içim o kadar rahat ki cinsiyet kromozomlarımızda tertemiz trizomi 21 13 18 de temiz çıkmış artık dünyalar benim çok mutluyum allahım bozmasın inşşşş kızlarr bu para tuzağı falan değil canlarımm insan evladının sağlıklı mı değil mi onu bilmek istiyor yanlız biraz pahalı evet ama o zaman adamlar niye herkes yararlansın die çabalıyolar oda yakındır inşş sağlık bakanlığı okey derse herkes yararlanacak iyikide yapmışım valla