ağırlığını koy öğrenmden gelme hım bende en son 12. haftada gittiydim ne zaman gelicem dedimde 5 hafta sonra dedi doktor ama geçmiyor geçmiyor
öyle yapıcam artık, yarın da doktora gideceğim bu durumu söyleyeceğim. Gelir gelmez yumurta yedim ilacımı içtim akşam da et yiyeceğim bebeğim sağlıklı olsun yeter ki...Tatlım sıkma canını ilaçlarını düzenli kullanmaya çalış ama bi de et falan tüketmeye çalış b12 den zengin diyetle Beslen yediğine falan dikkat et
bize de dr öle dedi ama kime sölediysek. aaa yok yok bu kız kesin dr yanılıodur diolar. o kdr çok sölediler ki dru bırakıp onlara inancam nerdeyse.
Seninle zamanlarımız ayniymis canım süper tarif etmişsin ben de aynen öyle hissettim ve hissediyorum
bende az önce yaptırdım canımAy kızlar ya bgn çalışırken sandalyenin metal kısmı bacağımi çizdi öyle derin bi yara oluşmadi ama korktum hemen doktorumu aradım tetanoz aşısı olmalı miyim ya da suan olmamda bi sakinca var mı diye olabilirsin dedi gittim yaptırdım hemen böylece tetanoz aşısını da aradan çıkarmış oldum..sizlerden var mı tetanoz aşısı yaptıran
ya şu millet zaten poff
nasıl kızıyorum ya
banada sürekli oğlan bu kesin oğlan
doktora sormana gerek yok oğlan diyolar
ya iyi bişey değil bu
sinir oluyorum
allah hayırlısını versin diyorum susuyorum
Gozun aydin saglikla al kucagina cnm oglusunuMeraba arkadaslar bugun doktordan geldim veee cokkkk mutluyummmm bnmde oglum olacak Allah nasip ederse
hadi güzel haberlerle gel bakalım :)KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR
BEN GİDİYORUM DOKTORA HEYCANLANDIMMMMMMMMM
Eger gistermezse bak kizdir o kizKIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR
BEN GİDİYORUM DOKTORA HEYCANLANDIMMMMMMMMM
Kızlar moralim çok bozuk, sağlık ocağından geldim. hadi kanım idare eder en az 10 olması lazım 9.7 çıktı ama b12 vitaminim çok düşük çıktı maalesef 126 en az olması gerekirken 56 benim gibi sorun yaşayan var mı?
ikisini de hic duymadim canim belki bornovada oldugum icindir., canım biri aylin hanım tınaztepe zaten herkes bilir diğeri suat bey deniz tıp merkezinde
Meraba arkadaslar bugun doktordan geldim veee cokkkk mutluyummmm bnmde oglum olacak Allah nasip ederse
Evt kendi yaptı ama daha erken oldgu için bi tek kalbine bakamadı bi ay snra tekrar randevu verdi çok tatlı esprili bi doktr ya:) hadi haftya gzl haberlerle gel inşllhyaprakgull.. bacım ozgur hoca ayrıntılısını kendımı yaptı onceden sana randevu vermeden dırek gıdınce yaptı demı
haftayada benım kontrolum coook heyecanlıyım sımdıden..
Ay ay ayy bi yakışklı daha mı geliyo:)Meraba arkadaslar bugun doktordan geldim veee cokkkk mutluyummmm bnmde oglum olacak Allah nasip ederse
Ya ne biliyim ben öyle sanıyodum o zmn iyiymş tabikendi doktorum.girdi gayet de guzel oldu. ebeler dogum anindan once destek oluyor. yoksa doktorsuz dogum kaldo mi artik
Seninki uyyodu demekki :)Doktordan geldik. Cinsiyeti öğrenemedik bacağını öyle bi kapamış ki açmak mümkün olmadı..Doktor karnıma hafifçe vurdu yan yattım, öksürdüm banamısın demedi hiç keyfini bozmadan yattı öylece..iki hafta sonra tekrar gideceğiz umarım o zaman görebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?