birşey olmaz canım benimde onlar hep yerlerde :=) hamilelikten önce kutu kutu b12 bitirmiştim o düzeldi bu seferde kanım hep 10 11 arası gidiyor hiç yükselmiyor. yani haplarını düzenli kullanırsan b12 düzeliyor.
Bende hamilelikten önce gyno ferro sanol çok kullandım, et yiyeceğim en az haftada üç kere. B12 56 olması çok garibime geldi azami miktar 126 olması lazımken
Ya kızlar bnm ayak tabanlarım agrıyo fena halde doktr hamilelkle ilgili oldugunu sanmıyrm dedi vitaminsizlkten olabilirmi acaba siZde var mı bu şikayet? Ayagım için bşka bi doktra gitmyi düşünyrm vitamini bırakmştm dört gün ara vermştm midemi bulndryo die ona yordum ben krndimce
Ya kızlar bnm ayak tabanlarım agrıyo fena halde doktr hamilelkle ilgili oldugunu sanmıyrm dedi vitaminsizlkten olabilirmi acaba siZde var mı bu şikayet? Ayagım için bşka bi doktra gitmyi düşünyrm vitamini bırakmştm dört gün ara vermştm midemi bulndryo die ona yordum ben krndimce
Evt kendi yaptı ama daha erken oldgu için bi tek kalbine bakamadı bi ay snra tekrar randevu verdi çok tatlı esprili bi doktr ya:) hadi haftya gzl haberlerle gel inşllh
valla internette var hatta kkda da paylaşılmış ama valla benim uymam imkansız gibi birşey. çalışan biri olarak ne bulursam onu yiyorum valla. çok halsiz ve yorgun olduğumdan hiç ilgilenemiyorum.
valla internette var hatta kkda da paylaşılmış ama valla benim uymam imkansız gibi birşey. çalışan biri olarak ne bulursam onu yiyorum valla. çok halsiz ve yorgun olduğumdan hiç ilgilenemiyorum.
valla calısınca biraz zor oluyor ama sabah tam tahıllı 2 dilim ekmek arasına peynir domates biberden olusan bi sandvıc hazırlıyorum %100 meyve sularından 1 bardakla onu yiyorum..10 gibi süt içiyorum 12 de sebze ya da et yemegı yanına da yogurt falan..2-3 gibi ceviz badem falan yemeye calısıyorum aksama da ne yapabilirsem yemeğe :)))) balık sezonu acıldı artık haftada 2-3 defa yemeye calıscam
ki zaten hamilelikte normal insanlara göre 300 kalori daha fazla almak lazım günlük. bu da yaklaşık gün içinde ara öğünlere meyve serpiştirsen onu tamamlamış oluyorsun. yani çok çok yememizi gerektirmiyor. ben hiç kilo almadım. drum çok iyi gidiyorsun dedi.
valla calısınca biraz zor oluyor ama sabah tam tahıllı 2 dilim ekmek arasına peynir domates biberden olusan bi sandvıc hazırlıyorum %100 meyve sularından 1 bardakla onu yiyorum..10 gibi süt içiyorum 12 de sebze ya da et yemegı yanına da yogurt falan..2-3 gibi ceviz badem falan yemeye calısıyorum aksama da ne yapabilirsem yemeğe :)))) balık sezonu acıldı artık haftada 2-3 defa yemeye calıscam
bence kuruntu yapıyorsun canım. zaten bebek kendine ihtiyacı olanı senden alır. bu konuda bencildirler. senin beslenmene dikkat etmen biraz da kendin için. yoksa senin depoların biter ve diş gibi kas gibi kayıplara başlar vücut. yani kendini dengeli besliosan sıkıntı yapmana gerek yok.
ben sadece paket ürünleri az kullanmaya calısıyorum. genelde doğal olmasına dikkat ediyorum. dışardan yememeye çalışıyorum. mesela sütümü falan kendim alıp yoğurt yapıyorum. meyve suyumu kendim sıkıyorum. dışardan yemek yemiyorum. hazır çorba vs kullanmam. bunlara dikkat ediyorum. mümkün olduğu kdr katkı maddesi olmayan ürünler yemeye çalışıyorum ama onun dışında aman aman dikkat etmiyorum. zaten benim hala mide bulantılarım var
Benim tembel kızım çikolataya tepki vermeyen kızım bal'a kudurdu kudurdu :))
En az 10 kere tekme hissettim şuan :))
Sizde herkese yarayani değil kendinize yarayanı bulun :))
Kızlarrrr kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar lütfen cvp versin artık göbekler büyüdüğü için iğne yapmak zor oluyor şimdi bebeklerimizde büyüdü biz bu iğneleri yaptığımızda bebek yada plesentaya denk geliyor mu yada gelince sukıntı olur mu? Her defasında doktora sormayı unutuyorum ben çünkü