birşey olmaz canım benimde onlar hep yerlerde :=) hamilelikten önce kutu kutu b12 bitirmiştim o düzeldi bu seferde kanım hep 10 11 arası gidiyor hiç yükselmiyor. yani haplarını düzenli kullanırsan b12 düzeliyor.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Meraba arkadaslar bugun doktordan geldim veee cokkkk mutluyummmm bnmde oglum olacak Allah nasip ederse
Ya kızlar bnm ayak tabanlarım agrıyo fena halde doktr hamilelkle ilgili oldugunu sanmıyrm dedi vitaminsizlkten olabilirmi acaba siZde var mı bu şikayet? Ayagım için bşka bi doktra gitmyi düşünyrm vitamini bırakmştm dört gün ara vermştm midemi bulndryo die ona yordum ben krndimce
saol cnm hadı ınsallahh bakalımm.Evt kendi yaptı ama daha erken oldgu için bi tek kalbine bakamadı bi ay snra tekrar randevu verdi çok tatlı esprili bi doktr ya:) hadi haftya gzl haberlerle gel inşllh
Kizlar gunluk.yemek yemeniz nasil.oluyo ben duzene oturtamadim bi turlu yemek.listeleride gozume az geldi.internette
Gordum onuda ama sanki az gibi geldi yani kahvaltida bi dilim.ekmek falan yaziyo birak beni bebek doymaz onlavalla internette var hatta kkda da paylaşılmış ama valla benim uymam imkansız gibi birşey. çalışan biri olarak ne bulursam onu yiyorum valla.çok halsiz ve yorgun olduğumdan hiç ilgilenemiyorum.
valla calısınca biraz zor oluyor ama sabah tam tahıllı 2 dilim ekmek arasına peynir domates biberden olusan bi sandvıc hazırlıyorum %100 meyve sularından 1 bardakla onu yiyorum..10 gibi süt içiyorum 12 de sebze ya da et yemegı yanına da yogurt falan..2-3 gibi ceviz badem falan yemeye calısıyorum aksama da ne yapabilirsem yemeğe :)))) balık sezonu acıldı artık haftada 2-3 defa yemeye calıscamKizlar gunluk.yemek yemeniz nasil.oluyo ben duzene oturtamadim bi turlu yemek.listeleride gozume az geldi.internette
Senin yemen guzelmis ben bi oturtamadim kilo.alma gibide bi korkum yok aksine alsam daha iyi bile.olucak ama ne zaman ne yesem bilemedimvalla calısınca biraz zor oluyor ama sabah tam tahıllı 2 dilim ekmek arasına peynir domates biberden olusan bi sandvıc hazırlıyorum %100 meyve sularından 1 bardakla onu yiyorum..10 gibi süt içiyorum 12 de sebze ya da et yemegı yanına da yogurt falan..2-3 gibi ceviz badem falan yemeye calısıyorum aksama da ne yapabilirsem yemeğe :)))) balık sezonu acıldı artık haftada 2-3 defa yemeye calıscam
ben uzun süre aç kalınca kendimi kötü hissediyorum ztn ara ara bişiler atıstırma ihtiyacı hissediyorum en saglıklısı bu gibi geldi banaSenin yemen guzelmis ben bi oturtamadim kilo.alma gibide bi korkum yok aksine alsam daha iyi bile.olucak ama ne zaman ne yesem bilemedim
Ya zaten az az ama sık sık yemek gerekiyo suanda doktorum kilo alimimim normal.oldugunu soyledi ama bebegimi ac birakiyorum gibime geliyoben uzun süre aç kalınca kendimi kötü hissediyorum ztn ara ara bişiler atıstırma ihtiyacı hissediyorum en saglıklısı bu gibi geldi bana
o senin annelik duygularından kaynaklı canım :) hiçbi doktorun bebegin aç kalacak ye dediğini duymadımYa zaten az az ama sık sık yemek gerekiyo suanda doktorum kilo alimimim normal.oldugunu soyledi ama bebegimi ac birakiyorum gibime geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?