ben de hap kullanmıyorum canım..balık semizotu ceviz badem fındık tuketmeye calısıyorum onun yerineSelam kızlar :) ben d kısmetse Şubat annesi olcam
Istanbul anadolu yakasındayım öğretmenim.
Aranızda omega 3 hapı kullanan var mı ? Doktorum gerek yok balık yeterli dedi. Yüzey balığı.
bn kullannıorum cnm dr a kullanmasam olmaz mı dedim günde üç dört ceviz ve haftada iki kere balık yiyorsan sorun yok dedi baktım olmuo almaya başladımSelam kızlar :) ben d kısmetse Şubat annesi olcam
Aranızda omega 3 hapı kullanan var mı ? Doktorum gerek yok balık yeterli dedi. Yüzey balığı.
işten gelirken kereviz aldım onu yapıcam eger kalkabilirsem ama cok fena üseniyorum :)))ssaat 5 buçuk bn ne ymk yapıcam yaaaaaklıma hiç bişe gelmior
Hosgeldin cnm bende hap kullanmiyorum genelde balik yemeye calisiyorum ilkokul ogretmenimisinSelam kızlar :) ben d kısmetse Şubat annesi olcam
Canım doktorum bana da vermedi gerek görmedi ceviz de ıspanakta ve balıkta bolca omega var ceviz yiyorm ben günde 6 tane üç biri üç biri için:)Selam kızlar :) ben d kısmetse Şubat annesi olcam
inşallah harekete geçer bakalım tatlıyı görünce : ) sabırsızlıkla bekliyorum
bnde işten geldim uyuyakalmışım bi kalktım saat 5 aklımda hiçbişe yokkkişten gelirken kereviz aldım onu yapıcam eger kalkabilirsem ama cok fena üseniyorum :)))
hey masallah 8 aylık kızınmı var. Allah ikisinde uzun ömür versin canım. ikiz gibi buyuyecekler
Kızlarrrr kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar lütfen cvp versin artık göbekler büyüdüğü için iğne yapmak zor oluyor şimdi bebeklerimizde büyüdü biz bu iğneleri yaptığımızda bebek yada plesentaya denk geliyor mu yada gelince sukıntı olur mu? Her defasında doktora sormayı unutuyorum ben çünkü
Merhaba kislar. Kilo aliminiz nasil . Baslarda almiyordum ama bulantilar azalinca istahim artti 3 kilo birden aldm. Istahim feci acik nasil durdurucam bilmiyorum. Dun okul vardi arkadaslar cok cabuk kilo almussin fln dediler moralim cok bozuldy
Hayirli olsun cnm damatliginida gorun insallah pasaninMerhaba güzel anneler;
2 gündür bakamadım geriye dönüp okuyamadım herkes iyidir inşallah..Dün benim oğlum sünnet oldu teyzeleri:))Çok şükür iyi geçti şuanda herşey yolunda..Bir an önce iyileşsin inşallah pazarteside okulumuz başlıyor..
İki gündür inanılmaz mide yanmalarım var...Gerçi stres ve heyecandan da olmuştur ama sanırım benim başladı geçen hamişliğimde de çok çekmiştim mide yanmalarından..İçtiğim renie duo onun haddi hesabı yoktur..Bakalım bunda nasıl olacak...
Canım benim hiç mide bulantım olmadı hiçte birşeyden tiksinmedim...23 günlükken hamile olduğumu öğrendim..Ve ogünden bugüne 5 kilo aldım...Düzenli aldım bu kiloyu yani hiç boş ayım yok:))2 ekime kadar bu kiloda kalmam lazım doktorum bu konuda biraz titiz...Bakalım ne olacak...Senin 3 kilo alman bu dönemde gayet normal...
Hayirli olsun cnm damatliginida gorun insallah pasanin
Evet baya sessiz burasiBugun burasi cok aakin niyedirki acaba herkezcikler iste okuldami
sağoll canımınnnn caaaanıııı çok tşk ederim belli değil bebişim cinsiyet kromozomlarının ikisinede bakıyolar hem x hem y bebişim bi kaç güne öğrenirim inşşdandinidandini canim cok sevindim sonuclarinin temiz cikmasina cinsiyet kromozinu neymis peki x mi y mi:)
Doktora gidicek arkadaslar guzel haberlerle donun ins
gitti yarısı demekMerhaba güzel anneler;
2 gündür bakamadım geriye dönüp okuyamadım herkes iyidir inşallah..Dün benim oğlum sünnet oldu teyzeleri:))Çok şükür iyi geçti şuanda herşey yolunda..Bir an önce iyileşsin inşallah pazarteside okulumuz başlıyor..
İki gündür inanılmaz mide yanmalarım var...Gerçi stres ve heyecandan da olmuştur ama sanırım benim başladı geçen hamişliğimde de çok çekmiştim mide yanmalarından..İçtiğim renie duo onun haddi hesabı yoktur..Bakalım bunda nasıl olacak...
Canım benim hiç mide bulantım olmadı hiçte birşeyden tiksinmedim...23 günlükken hamile olduğumu öğrendim..Ve ogünden bugüne 5 kilo aldım...Düzenli aldım bu kiloyu yani hiç boş ayım yok:))2 ekime kadar bu kiloda kalmam lazım doktorum bu konuda biraz titiz...Bakalım ne olacak...Senin 3 kilo alman bu dönemde gayet normal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?