2015 Şubat Anneleri

Selam kızlar :) ben d kısmetse Şubat annesi olcam
Istanbul anadolu yakasındayım öğretmenim.
Aranızda omega 3 hapı kullanan var mı ? Doktorum gerek yok balık yeterli dedi. Yüzey balığı.

Aranızda omega 3 hapı kullanan var mı ? Doktorum gerek yok balık yeterli dedi. Yüzey balığı.
ben de hap kullanmıyorum canım..balık semizotu ceviz badem fındık tuketmeye calısıyorum onun yerine

bn kullannıorum cnm dr a kullanmasam olmaz mı dedim günde üç dört ceviz ve haftada iki kere balık yiyorsan sorun yok dedi baktım olmuo almaya başladım

Hosgeldin cnm bende hap kullanmiyorum genelde balik yemeye calisiyorum ilkokul ogretmenimisin

Canım doktorum bana da vermedi gerek görmedi ceviz de ıspanakta ve balıkta bolca omega var ceviz yiyorm ben günde 6 tane üç biri üç biri için:)

inşallah harekete geçer bakalım tatlıyı görünce : ) sabırsızlıkla bekliyorum

biraz hareket etti ama hala eskısı gıbı degıl. belkıde benım paşamın tembellik gunudur bugun. saolasın destegın ıcın

Ve sonunda bebegimin hastane odasi konseptini buldum ve yavastan baslasin hazırlıklar

Merhaba kislar. Kilo aliminiz nasil . Baslarda almiyordum ama bulantilar azalinca istahim artti 3 kilo birden aldm. Istahim feci acik nasil durdurucam bilmiyorum. Dun okul vardi arkadaslar cok cabuk kilo almussin fln dediler moralim cok bozuldy

ay geçen teyzemin önünde yaptım oda aynı şeyi söyledi senin gibi gelini de anne bebek kaç kat altta demişti hiç bir şey olur mu demişti :) iğne ucu 1 santimi geçmiyor korkma. ama malesef göbek büyüdüğü için sıkmak zor oluyor ben bacağıma geçmiştim ama fena halde morardı ve acıdı kaç gün hala göbeğe devam ediyorum ama yakında eşime koluma yaptırıcam. annemde bırak artık göbeği diyor ama acımayan tek yer orası şimdilik oraya devam ediyorum. yakında kola geçicem canım ama kasa yapma kolun alt kısmının sıkılıp yapılması gerekiyor ilk başlarda ben hep kasa yaptım hem canım çok acıdı hemde mosmor gezdim günlerce.

Merhaba güzel anneler;
2 gündür bakamadım geriye dönüp okuyamadım herkes iyidir inşallah..Dün benim oğlum sünnet oldu teyzeleri:))Çok şükür iyi geçti şuanda herşey yolunda..Bir an önce iyileşsin inşallah pazarteside okulumuz başlıyor..
İki gündür inanılmaz mide yanmalarım var...Gerçi stres ve heyecandan da olmuştur ama sanırım benim başladı geçen hamişliğimde de çok çekmiştim mide yanmalarından..İçtiğim renie duo onun haddi hesabı yoktur..Bakalım bunda nasıl olacak...

Merhaba kislar. Kilo aliminiz nasil . Baslarda almiyordum ama bulantilar azalinca istahim artti 3 kilo birden aldm. Istahim feci acik nasil durdurucam bilmiyorum. Dun okul vardi arkadaslar cok cabuk kilo almussin fln dediler moralim cok bozuldy

Canım benim hiç mide bulantım olmadı hiçte birşeyden tiksinmedim...23 günlükken hamile olduğumu öğrendim..Ve ogünden bugüne 5 kilo aldım...Düzenli aldım bu kiloyu yani hiç boş ayım yok:))2 ekime kadar bu kiloda kalmam lazım doktorum bu konuda biraz titiz...Bakalım ne olacak...Senin 3 kilo alman bu dönemde gayet normal...

Hayirli olsun cnm damatliginida gorun insallah pasanin

dandinidandini canim cok sevindim sonuclarinin temiz cikmasina cinsiyet kromozinu neymis peki x mi y mi:)

Doktora gidicek arkadaslar guzel haberlerle donun ins
sağoll canımınnnn caaaanıııı çok tşk ederim belli değil bebişim cinsiyet kromozomlarının ikisinede bakıyolar hem x hem y bebişim bi kaç güne öğrenirim inşş

gitti yarısı demek darısı damatlığına olsun annesiiiii öp yerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…