kız kıyafetlerine içim gidiyor. kız kardeşim eğer kız olursa böyle çilek kıyafeti alıcam diyordu. şimdi patlıcana döndü nabalım kız kıyafetleri çok güzel ama erkek kıyafetlerinide iyi uydurursan müthiş oluyor. mesela bak ben nette buldum 40 mevlüdü için bunu alıcam. eşimde bende bayıldık. şehzademiz için
Kızlarrrr kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar lütfen cvp versin artık göbekler büyüdüğü için iğne yapmak zor oluyor şimdi bebeklerimizde büyüdü biz bu iğneleri yaptığımızda bebek yada plesentaya denk geliyor mu yada gelince sukıntı olur mu? Her defasında doktora sormayı unutuyorum ben çünkü
ben göbekten yapıyorum 15 . haftamdayım..Yapabildiğim kadar göbekten yapmayı düşünüyorum..kol a tek başıma yapamam iğne saatinde eşim yanımda olmuyor mecbur bacağa yapacağım ondandan epey tırsıyorum kas sonuçta mutlaka acıyacak
ben bebeğe ulaşabileceğini sanmıyorum bebek epek korunaklı kesenin içinde sonuçta iğne deri altına enjekte edilecek boyutta yapılmış yinede doktora sormakta fayda var
şu yemek işi fenaaaa ben çorba dışında iki çeşit yapıyorum kociş ayrımcı benim ammmaa yemek yapmayıda çoookk seviyorumm annem sen bir soğan olsa kocanı geçindirirsin derdi kaynanamda söylemişti çok pratiksin die ilk defa iltifat etmişti bana sevdiceğim
Allahım bayılcam. Ben bir kez yedim onda da iş arkadaşım illede sana kereviz salatası yapıcam çok güzel dedi. Yaptı ama Allah günah yazmasın ben hayatımda bu kadar değişik kokan bir şey görmedim.ayıp olmasın diye iki üç kaşık aldım, içeri gitti hoopp çöpe. Geldi dedi çok güzel değil mi evet nefis dedim. 2 sene oldu hala midem bulanıyor.
yemeğini yapardı annem patates havuçla çok severek yemezdik ama iyi sağlıklı die yerdim biraz :) kokusu biraz farklı evet ama yapılışa görede değişiyor.
Merhaba kizlar bebisler iyidir umarim. forum guncellendiginden beri pek giremiyorum cok ayri kaldim. Kilo aliminizi merak ediyorum. 16. haftada 3 kilo almisim. Hizli mi gidiyorum acaba?
Merhaba kizlar bebisler iyidir umarim. forum guncellendiginden beri pek giremiyorum cok ayri kaldim. Kilo aliminizi merak ediyorum. 16. haftada 3 kilo almisim. Hizli mi gidiyorum acaba?