2015 Şubat Anneleri

ayyyyyyyy bayıldım ben buna yahuuu.eğer oğlum olursa bende alıcam süpermiş

ecicansu canım prensesin geliyormuş hayırlı olsun.kızları çiftlendi ne güzel ilerde hep birbirlerine destek olurlar inşallah

ben göbekten yapıyorum 15 . haftamdayım..Yapabildiğim kadar göbekten yapmayı düşünüyorum..kol a tek başıma yapamam iğne saatinde eşim yanımda olmuyor mecbur bacağa yapacağım ondandan epey tırsıyorum kas sonuçta mutlaka acıyacak
ben bebeğe ulaşabileceğini sanmıyorum bebek epek korunaklı kesenin içinde sonuçta iğne deri altına enjekte edilecek boyutta yapılmış yinede doktora sormakta fayda var

ssaat 5 buçuk bn ne ymk yapıcam yaaaa aklıma hiç bişe gelmior
şu yemek işi fenaaaa ben çorba dışında iki çeşit yapıyorum kociş ayrımcı benim ammmaa yemek yapmayıda çoookk seviyorumm annem sen bir soğan olsa kocanı geçindirirsin derdi kaynanamda söylemişti çok pratiksin die ilk defa iltifat etmişti bana sevdiceğim

ben kerevizin salatasına bayılıyorumm cevizli yoğurtlu ohhh mis miss
Allahım bayılcam. Ben bir kez yedim onda da iş arkadaşım illede sana kereviz salatası yapıcam çok güzel dedi. Yaptı ama Allah günah yazmasın ben hayatımda bu kadar değişik kokan bir şey görmedim.ayıp olmasın diye iki üç kaşık aldım, içeri gitti hoopp çöpe. Geldi dedi çok güzel değil mi evet nefis dedim. 2 sene oldu hala midem bulanıyor.

Ayrıca yazdım ama sizinde midenizi bulandırmak istemem.özür dilerim valla bir anda düşünmeden yazdım.

yemeğini yapardı annem patates havuçla çok severek yemezdik ama iyi sağlıklı die yerdim biraz :) kokusu biraz farklı evet ama yapılışa görede değişiyor.

var var tüm subat annelerine yetecek kadar var :) az yemek yapmayı bi türlü ögrenemedim :) gözüm aç sanırım :)
Onu bende beceremiyorum iki.kisilik diye sekiz kisiye çıkıcak yemek yapiyorum ama sansima ne zaman öyleyemek yapsam ani misafir geliyo :)

Merhaba kizlar bebisler iyidir umarim. forum guncellendiginden beri pek giremiyorum cok ayri kaldim. Kilo aliminizi merak ediyorum. 16. haftada 3 kilo almisim. Hizli mi gidiyorum acaba?

Merhaba kizlar bebisler iyidir umarim. forum guncellendiginden beri pek giremiyorum cok ayri kaldim. Kilo aliminizi merak ediyorum. 16. haftada 3 kilo almisim. Hizli mi gidiyorum acaba?
ben de 19. haftamdayım 4 kilo almısım canım doktorum bi uyarıda bulunmadıgına gore normal heralde diye düşünüyorum

Cevaplar için teşekkürler yabancı dil öğretmeniyim.
Kilo konusuna gelince ben d yaklaşık 6-7 kg aldım biraz hızlı görenler 6 aylık gibisin diyor

Bende 6 kilo aldim ama hic almamis gibiyim goren hamile olduguma inanmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…