2015 Şubat Anneleri

canım evet kereviz kokar lakin onu rendeleyip tuz ve limonla güzelce ovucan bir süre bekleyecek o zaman koku dahada azalıyor hani bekletmemişse tuhaf kokmuştur mutlaka birde yoğurdu sarımsak ve mayonezle yapılır içine dere otu katılır koku basılıyor iyicee ben yapsaydım sende yeseydin nım nım nım yapardınnn

Ben ramzi teorisini duydum bebek içerde sağdıysa erkek soldaysa kız olarak açıklanıyor tabii ki doğruluğu kesin değil

Cnm anadolu yakasinda hangi hastaneye gidiyosun

John Hopkins e gidiyordum yalnız eski doktoruma geri döndüm dün o da eski sema hastanesi de Ahmet göçmen adı ama dün normal doğumda yanında olamayabilirim dedi kafam karıştı ama doktorum çok iyidir 2 senedir ona gidiyorum

Anladim cnm

canım öle bir anlattın ki nam nam yiyesim geldi
bende ayaklarımı uzattım kocişimin kucağına çay içiyoruz iki çay kolik çift olarak

Bu sabah kalktigimdan beri nefes aldirmayan bir sirt agrim var. Kalbin arka kismi ve kollarima dahi vuruyor. Varmi boyle birşey yasayan lütfen cevap verirseniz sevinecegim bütün gün kivrandim resmen. Esim masaj yapti hic fayda etmiyor.

Bu sabah kalktigimdan beri nefes aldirmayan bir sirt agrim var. Kalbin arka kismi ve kollarima dahi vuruyor. Varmi boyle birşey yasayan lütfen cevap verirseniz sevinecegim bütün gün kivrandim resmen. Esim masaj yapti hic fayda etmiyor.
canım büyük ihtimal cereyanda kalmışsın aynen banada olur öyle

canım sen üşütmüşsün. Ben üşütünce öle olurdu kalbimin arka tarafı ağrırdı nefes alırken fln bazen batardı. Ceyranda kalma dikkat et kendine . Havluyu ütüyle ısıt canım yatarken sırtına koy. Birde ayaklarının altına sıcak su koy faydası olur insan soğuğu ayaktn alır derler ya hep annelerimiz.

canım büyük ihtimal cereyanda kalmışsın aynen banada olur öyle

Cam acik yatiyorduk gece kapatayim çok kötüyüm gerçekten. Sagolun arkadaşlar ya dediklerini yapicam inzarcim.

kan sulandiri igne kullaniyorum ben de. oglumda da doguma kadar kullandim ve hep gobekten yaptim. ikiparmaginizin arasina gelecek kadar yag yok mu gobuste. varsa tutun yapin gitsin. diger yerler cok aciyor. kasa yapilirsa bir faydasi yok. bazen ucu girerken cok aciyor ama dayanicaz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…