2015 Şubat Anneleri

mrb bende ekleyemiyorum hamilelik takvimimi aynen yazdığını zgibi yapıyorum epey bir süredir ama olmuyor yeni siteye geçiş çalışması olduğundan diye yazı çıkıyo ??

sitey, explorerdan mı açıyorsunuz? crome dan açın yeni versiyon otomatik geliyor eski versiyonla açarsanız değişiklik yapamazsınız.

Salatasi banada agir gelir ama bende portakalli yemegine bayilirim bakin canim cekti ulennnn gacilar cirkin olcem bak simdi

Bu arada kızlar yukarıdaki anket silinmiyormuş ve yeni anket de eklenemiyor dedi Kazen. birkaç yenilik yapacak ama bende bekliyorum bilgi vermek istedim.

valla bende sonuna kadar göbekten yapma taraftarıyım canım. korkumdan değil ama diğer yerler gerçekten can yakıyor. etrafımdakiler artık göbeği bırak bırak dedikleri için bacağı deneyim dedim. aman allahım resmen acı çektim. ve morarması resmen kapkara oldu. eşimde bildiğin yerden devam et dedi. ben hala tutabiliyorum göbeğimi bilemem ilerleyen aylarda gerilirde tutamassam kol altıma vurdurucam eşime malesef

kızlar kıyafet almaya başladınız mı bakalım? tesadüf benim görümcemde hamileymiş 6 haftalık pazar günü öğrendik ve benim oğlumun çoğu bebekliği ondaydı biliyor musunuz? muhtemel bana gelmeyecek o kıyafetler tabii kendisi yeterince bencil olduğu için. neyse eşimde iğne isteme yeni alırız dedi. ne zaman başlasak acaba almaya. ben havuzlu hana gideceğim ordan alırım diyorum çoğu şeyi. siz ne alemdesiniz?

Cnm en hizli benim.heralde bende havuzlu hana inicem bir tek ordaki eksiklerim kaldi cogu seyini aldim bile simdiki calismam hastane odasi susleme hediyelerifalan onlara basladim

ahhh bi cinsiyetini öğrenebilsem.kızım olursa her şeyi var ama erkekse bizde baştan sarıcaz her şeyi.havalar soğumadan bende ağırlaşmadan hepsini halletmek istiyorum

ahhh bi cinsiyetini öğrenebilsem.kızım olursa her şeyi var ama erkekse bizde baştan sarıcaz her şeyi.havalar soğumadan bende ağırlaşmadan hepsini halletmek istiyorum

saplıklı olsun canım inşallah Rabbim gönlünüze göre versin.

Cnm en hizli benim.heralde bende havuzlu hana inicem bir tek ordaki eksiklerim kaldi cogu seyini aldim bile simdiki calismam hastane odasi susleme hediyelerifalan onlara basladim

maşallah canım çok hızlısın. ağırlaşmadan yapmak en mantıklısı bende keçe siparişlerimi verdim gelince hastane olayına başlıycam. havuzlu han için aslında havaların azcık serinlemesini bekliyordum. çok sıcak dayanamam diyorum. sen nerde oturuyorsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…