- Emoji Skoru
- 8.146
- Puanlar
- 773
mrb bende ekleyemiyorum hamilelik takvimimi aynen yazdığını zgibi yapıyorum epey bir süredir ama olmuyor yeni siteye geçiş çalışması olduğundan diye yazı çıkıyo ??
çok teşekkürler canım. cümlemizin bebişi sağlıkla gelsin sağlıkla hayırla kavuşalım minnoşlara.bence çok güzel ismi sağlıkla gelsin oğluşun canım
Salatasi banada agir gelir ama bende portakalli yemegine bayilirim bakin canim cekti ulennnn gacilar cirkin olcem bak simdicanım evet kereviz kokar lakin onu rendeleyip tuz ve limonla güzelce ovucan bir süre bekleyecek o zaman koku dahada azalıyor hani bekletmemişse tuhaf kokmuştur mutlaka birde yoğurdu sarımsak ve mayonezle yapılır içine dere otu katılır koku basılıyor iyicee ben yapsaydım sende yeseydin nım nım nım yapardınnn
Hayirli olsun cnm allah sag salim kavustursunbenim KIZım olacakkkkkkk
amin canım cümlemizin bebeğini inşallahHayirli olsun cnm allah sag salim kavustursun
Canim goruntu hic net degil anlasilmiyoCevap verecek kimse yokjmu
Gozun aydin cnm ohh kizcemin arkadaslari c9galiyobenim KIZım olacakkkkkkk
benim KIZım olacakkkkkkk
kan sulandiri igne kullaniyorum ben de. oglumda da doguma kadar kullandim ve hep gobekten yaptim. ikiparmaginizin arasina gelecek kadar yag yok mu gobuste. varsa tutun yapin gitsin. diger yerler cok aciyor. kasa yapilirsa bir faydasi yok. bazen ucu girerken cok aciyor ama dayanicaz artik
Cnm en hizli benim.heralde bende havuzlu hana inicem bir tek ordaki eksiklerim kaldi cogu seyini aldim bile simdiki calismam hastane odasi susleme hediyelerifalan onlara basladimkızlar kıyafet almaya başladınız mı bakalım? tesadüf benim görümcemde hamileymiş 6 haftalık pazar günü öğrendik ve benim oğlumun çoğu bebekliği ondaydı biliyor musunuz? muhtemel bana gelmeyecek o kıyafetler tabii kendisi yeterince bencil olduğu için. neyse eşimde iğne isteme yeni alırız dedi. ne zaman başlasak acaba almaya. ben havuzlu hana gideceğim ordan alırım diyorum çoğu şeyi. siz ne alemdesiniz?
ahhh bi cinsiyetini öğrenebilsem.kızım olursa her şeyi var ama erkekse bizde baştan sarıcaz her şeyi.havalar soğumadan bende ağırlaşmadan hepsini halletmek istiyorumkızlar kıyafet almaya başladınız mı bakalım? tesadüf benim görümcemde hamileymiş 6 haftalık pazar günü öğrendik ve benim oğlumun çoğu bebekliği ondaydı biliyor musunuz? muhtemel bana gelmeyecek o kıyafetler tabii kendisi yeterince bencil olduğu için. neyse eşimde iğne isteme yeni alırız dedi. ne zaman başlasak acaba almaya. ben havuzlu hana gideceğim ordan alırım diyorum çoğu şeyi. siz ne alemdesiniz?
ahhh bi cinsiyetini öğrenebilsem.kızım olursa her şeyi var ama erkekse bizde baştan sarıcaz her şeyi.havalar soğumadan bende ağırlaşmadan hepsini halletmek istiyorum
Cnm en hizli benim.heralde bende havuzlu hana inicem bir tek ordaki eksiklerim kaldi cogu seyini aldim bile simdiki calismam hastane odasi susleme hediyelerifalan onlara basladim
maşallah hamarat annelere e bizimkiler kışa geliyor bol bol örmek lazım.resimini koyda bizde görelim canımBu arada battaniye ve yelek ordum
sitey, explorerdan mı açıyorsunuz? crome dan açın yeni versiyon otomatik geliyor eski versiyonla açarsanız değişiklik yapamazsınız.
Ceptende denedim mozilladan giriyorum pc den. Bide cromedan deneyeyim Teşekkürler cvp için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?