2015 Şubat Anneleri

[QUOTE="blackberry34, post:

maşallah canım çok hızlısın. ağırlaşmadan yapmak en mantıklısı bende keçe siparişlerimi verdim gelince hastane olayına başlıycam. havuzlu han için aslında havaların azcık serinlemesini bekliyordum. çok sıcak dayanamam diyorum. sen nerde oturuyorsun cnm[/QUOTE]
Evet cnm hem hava sogumadan hemde agirlasmadan yapiyorum herseyi umraniyedeyim cnm sen

Iyi geceler cici annişler Pek sık giremiyorum resmen yorgunluktan ağzım açık kalıyor, sabah 8'den akşam 8'e kadar oğlanı okula götür sonra git al ve sonra yemek yap mutfak topla akşama doğru oğlanı parka götür.. Püfff yorgunum bide uyurken hikaye okutuyor dilimde tüyler bitti daha yolun başında yoruldum ayın sonunda saati değişmek o zaman süper olacak :)))

Evet cnm hem hava sogumadan hemde agirlasmadan yapiyorum herseyi umraniyedeyim cnm sen[/QUOTE]

ben küçükçekmece canım. benimde battaniye ve öğgü işlerine babannem ve halam bakıyor oğlumdan kalan battaniyeler örğü hırkalar yelekler hala duruyor ki ev zaten sıcak oluyor giyilmiyor bile. yine de yeni bir battaniye yapmıştı babannem ama başta kız demişti dr o da pembe yapmış çiçekleri kadıncağız ne yapıcam diye debeleniyordu. bende dursun bişrey olmaz dedim.

Evet cnm hem hava sogumadan hemde agirlasmadan yapiyorum herseyi umraniyedeyim cnm sen

ben küçükçekmece canım. benimde battaniye ve öğgü işlerine babannem ve halam bakıyor oğlumdan kalan battaniyeler örğü hırkalar yelekler hala duruyor ki ev zaten sıcak oluyor giyilmiyor bile. yine de yeni bir battaniye yapmıştı babannem ama başta kız demişti dr o da pembe yapmış çiçekleri kadıncağız ne yapıcam diye debeleniyordu. bende dursun bişrey olmaz dedim.[/QUOTE]
Bende gecen sene sefakoyde oturuyodum cnm evet evler cok sicak artik giyilmiyo ama el emegim bisey olsun istedim.ondan yaptim

iyi geceler canım. oğlanın okula gitmesi iyi ama yorgunluğu yine anneye tabi. okula gidiyo madem parka neden götüryorsun ki valla benim ki hep evde parktan da hiç haz etmiyor sıkılyıro hemen pis çocuklar var parkta diyor bizim burası biraz köhne bir yer. yatarken bizde okuyoruz illaki. bende de temizlik hastalığı var her gün sil süpür bak gece gece perde yıkadım ütüledim eşime astırdım ev mis gibi kokuyo valla. bi de camları silmiştim zaten. oh miss. temizlik gibisi yok cnm boşver. yapamayacağım zamanlar kafayı yerim diye düşünüyorum valla şimdi bütün vaktim temizlik ve oğlan yemeği. zaten kendi kendine yeterince yetiyor.

Bende gecen sene sefakoyde oturuyodum cnm evet evler cok sicak artik giyilmiyo ama el emegim bisey olsun istedim.ondan yaptim[/QUOTE]
en güzeli cnm iyi yapmışsın. benim eşimin bebekliğinden kalan öğrüler bile var valla hatıra işte.

ben kaçar anneler. valla çok durmak istemiyorum bilgisayar başında. çok oturunca da belim ağrıyor plesantamız doğum kanalına çok yakın o yuzden sık sık uzanıyorum hep. hepinize iyi geceler.

bu arada liste güncellemesi için mesaj tamayan arkadailardan mesajları bekliyorum.

sevgler.

[/QUOTE]
en güzeli cnm iyi yapmışsın. benim eşimin bebekliğinden kalan öğrüler bile var valla hatıra işte.[/QUOTE]
Benimde bebkligimden kalma.esyalar var bende aldim.annemden onlari mavi oldugu icin ogluma giydircem

Iyi geceler cnm dikkat et kendine

Herkese iyi geceler hanımlar nasıl bebişler bir yaramazlık yoktur umarım ben cok hızlı kilo alıyorum ya daha 2 hafta oncesine kadar tatlı çikolata gozum görmüyordu şimdi tatlı canavarı oldum

Canim kac saat okulu

Canim cibsiyeti ogrendik bi hastane cijisi biberon emzik tarak aldik ama daha cok sey var

Ay kim yazdıysa çok kilo aldım hızla kilo alıyorum yazmış:))Ne oluyor kızlar hep beraber şişmeye başladık mı dersiniz:))

Selam. Benim sorunum da kilo alamamak. 16+3 teyim. İlk haftalarda 1,5 kg verdim. 56,5 kiloyum şu an. Hiç kilo almadım. Orta boyluyum. Bu yaşıma kadar en fazla 59 kg oldum. Yani hiç kilo sorunum olmadı.

Hamileyim diyorum millet neredeyse inanmayacak. Çok yemişim de şişmiş gibi karnım o kadar. Ve ben hiç kusmadım. Bulantım yok denecek kadar az oldu. Yemekte yiyorum yani kısıtlamıyorum kendimi ama ıvır zıvır ve tatlı yemiyorum. Normal yiyorum yani hamileyim diye çok yemiyorum zaten hazımsızlık var istesemde çok yiyemiyorum.

Çok kilo almak kadar alamamakta sorun hamilelikte. Çok değil ama bir iki kg almalıydım en azından. Benim gibi olup sonradan kilo alan var mı?

Yediklerim de kabaca şöyle:

Kahvaltı: 2 dilim tahıllı ekmek, yumurta, bol peynir, domates, salatalık, zeytin (börek çörek poğaça yemem kahvaltıda)
Öğle yemeği: 1 dilim tahıllı ekmek, etli sebze yemeği, bol yoğurt, bulgur yada pirinç pilavı
Arada yoğurtla meyveler
Akşam: 1-2 dilim tahıllı ekmek, biftek yada etli sebze yemeği yoğurt pilav makarna türevleri

Nazar değermiş bir de gereksiz alırmışım son 5 ayda 20 kiloyu:)

Günaydın kızlar,
Dün doktora gittik. Bebiş kocaman olmuş :) cinsiyetini de gördük. Paşam geliyo inşallah. Fakat ben çok bi şe yiyememiştim gün içinde pek bi hareketsizdi bebişim. Biraz aksi bi doktorumuz var demediğini bırakmadı ;( üzdü beni. Boyum 1,58 kilom da 61 olmuş bi de ona kızdı. Oysaki sadece 1,5 kilo almıştım. Egzersiz ve yürüyüş yapmıyorum diye de kızdı.. Moralimi bayağı bozdu. Sizin doktorlarınız nasıl? Değiitirsem mi acaba:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…