- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
sağlıkla gelsin kızcen inşbenim KIZım olacakkkkkkk
sağlıkla gelsin oğluşun dr da bu kadarcık kiloya mı kızdı püffff ama şu var iyiyse değiştirme hep söyleniyorsada sen bilirsin tabiGünaydın kızlar,
Dün doktora gittik. Bebiş kocaman olmuş :) cinsiyetini de gördük. Paşam geliyo inşallah. Fakat ben çok bi şe yiyememiştim gün içinde pek bi hareketsizdi bebişim. Biraz aksi bi doktorumuz var demediğini bırakmadı ;( üzdü beni. Boyum 1,58 kilom da 61 olmuş bi de ona kızdı. Oysaki sadece 1,5 kilo almıştım. Egzersiz ve yürüyüş yapmıyorum diye de kızdı.. Moralimi bayağı bozdu. Sizin doktorlarınız nasıl? Değiitirsem mi acaba:/
ecicansuu gülbesin kızı olmuştur kızııııGozun aydin cnm ohh kizcemin arkadaslari c9galiyo
RİCA EDERİM CNM MOZERELLA AÇMAZ CROME SORUNU ÇÖZER.
kızlar kıyafet almaya başladınız mı bakalım? tesadüf benim görümcemde hamileymiş 6 haftalık pazar günü öğrendik ve benim oğlumun çoğu bebekliği ondaydı biliyor musunuz? muhtemel bana gelmeyecek o kıyafetler tabii kendisi yeterince bencil olduğu için. neyse eşimde iğne isteme yeni alırız dedi. ne zaman başlasak acaba almaya. ben havuzlu hana gideceğim ordan alırım diyorum çoğu şeyi. siz ne alemdesiniz?
güzel haberlerle gel canımGünaydın kızlar. ben gidiyorum ayrıntılı ultrasona. öptüm hepinizi inşallah güzel haberlerle dönerim :)
Günaydın kızlar. ben gidiyorum ayrıntılı ultrasona. öptüm hepinizi inşallah güzel haberlerle dönerim :)
sağlıkla gelsin oğluşun dr da bu kadarcık kiloya mı kızdı püffff ama şu var iyiyse değiştirme hep söyleniyorsada sen bilirsin tabi
Canim ya nasil grcti kontrolun cinsiyet bello oldumu acep bak merak ettim insan bi yazardi dimi alck kofte
Eger gistermezse bak kizdir o kizhayurli haberlerle gel cnm
hadi güzel haberlerle gel bakalım :)
hayır belli olmadı
doktor cinsiyeti görmek için resmen çocuguma adrenalin yaptı ama yok açmadı bacaklarını
kımıldatmadı bile
pis babası gibi inatçı !
bi doğsun sorarım ben ona
haber yok malesef
doktorun tek dediği
çıkıntı yok gibi
ama kız da erkekte diyemem dedi
neyse artık önümüzdeki randevuya inşallah :)haber yok malesef
doktorun tek dediği
çıkıntı yok gibi
ama kız da erkekte diyemem dedi
Selam. Benim sorunum da kilo alamamak. 16+3 teyim. İlk haftalarda 1,5 kg verdim. 56,5 kiloyum şu an. Hiç kilo almadım. Orta boyluyum. Bu yaşıma kadar en fazla 59 kg oldum. Yani hiç kilo sorunum olmadı.
Hamileyim diyorum millet neredeyse inanmayacak. Çok yemişim de şişmiş gibi karnım o kadar. Ve ben hiç kusmadım. Bulantım yok denecek kadar az oldu. Yemekte yiyorum yani kısıtlamıyorum kendimi ama ıvır zıvır ve tatlı yemiyorum. Normal yiyorum yani hamileyim diye çok yemiyorum zaten hazımsızlık var istesemde çok yiyemiyorum.
Çok kilo almak kadar alamamakta sorun hamilelikte. Çok değil ama bir iki kg almalıydım en azından. Benim gibi olup sonradan kilo alan var mı?
Yediklerim de kabaca şöyle:
Kahvaltı: 2 dilim tahıllı ekmek, yumurta, bol peynir, domates, salatalık, zeytin (börek çörek poğaça yemem kahvaltıda)
Öğle yemeği: 1 dilim tahıllı ekmek, etli sebze yemeği, bol yoğurt, bulgur yada pirinç pilavı
Arada yoğurtla meyveler
Akşam: 1-2 dilim tahıllı ekmek, biftek yada etli sebze yemeği yoğurt pilav makarna türevleri
Nazar değermiş bir de gereksiz alırmışım son 5 ayda 20 kiloyu:)
ay çok merak ediyorum ben nasıl bişey olduğunu döndüğünde kesin yaz bakalım bize detaylı :)Günaydın kızlar. ben gidiyorum ayrıntılı ultrasona. öptüm hepinizi inşallah güzel haberlerle dönerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?