2015 Şubat Anneleri

sağlıkla gelsin oğluşun dr da bu kadarcık kiloya mı kızdı püffff ama şu var iyiyse değiştirme hep söyleniyorsada sen bilirsin tabi

RİCA EDERİM CNM MOZERELLA AÇMAZ CROME SORUNU ÇÖZER.

maalesef çözmedi ya yetkiniz dışında bulunan bir sayfaya girmeye çalışıyorsunuz diyor ha bi de girmek için kullanıcı olmanız gerek diyor , yine aynı uyarıda geliyor yeni siteye geçiş çalışmasından dolayı diye ?? niye bi bana diyor

cinsiyeti bi öğrenseydik daha bir çöpü yok bebeşin

sağlıkla gelsin oğluşun dr da bu kadarcık kiloya mı kızdı püffff ama şu var iyiyse değiştirme hep söyleniyorsada sen bilirsin tabi

yani nadir normal doğumcu doktorlardan. Arkadaşım da geçen yıl doğumunu onla yapmıştı memnundu. Çok ilgili 1 saat zaman ayırıyo her gittiğimde. Ama işte herşeyin en kötü senaryasonu söylüyo. Üzüyo beni Bilemedim yani..

Canim ya nasil grcti kontrolun cinsiyet bello oldumu acep bak merak ettim insan bi yazardi dimi alck kofte

hayır belli olmadı
doktor cinsiyeti görmek için resmen çocuguma adrenalin yaptı ama yok açmadı bacaklarını
kımıldatmadı bile
pis babası gibi inatçı !
bi doğsun sorarım ben ona

hayır belli olmadı
doktor cinsiyeti görmek için resmen çocuguma adrenalin yaptı ama yok açmadı bacaklarını
kımıldatmadı bile
pis babası gibi inatçı !
bi doğsun sorarım ben ona

hadi ya neyse bi daha ki kontrole artık

Günaydın Kızlar ,

Sabahları kendimi zar zor yataktan kaldırmaktan yoruldum artık. sabahları kalkamıyorum.
bu arada kesin oğlum olacak doktor kesin dedi.

bugün ayrıntılı var çok stresliyim . doktor eşinin downlu kardeşi olduğu için risk var falan dedi . kızlar dua edin lütfen .

haber yok malesef
doktorun tek dediği
çıkıntı yok gibi
ama kız da erkekte diyemem dedi

kızlar geç gösterir derler ancak ne derece doğru tartışılır tabi : ))) geçen bi arkadaşım ben kızımda da oğlumda da 12. haftada öğrendim dedi şaşırdım. aslında sanki benim doktorumda 12. haftadaki kontrolde dedim hocam belli olur mu cinsiyeti biraz baktı sonra güldü yok daha bişey söyleyemeyiz dedi acep görür gibi oldu da demedi mi ??

ben ilk başlarda 4 kilo verdim hala o verdiğim kilomda sabitim almadımda..kafaya takmıyorum sağlıklı beslenip abur cuburu gerekmedikçe yemiyorum..bebek sağlıklı olsun gelişimi güzel ilerlesin kilo o kadar da önemli değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…