hayır belli olmadı
doktor cinsiyeti görmek için resmen çocuguma adrenalin yaptı ama yok açmadı bacaklarını
kımıldatmadı bile
pis babası gibi inatçı !
bi doğsun sorarım ben ona
anladım canım o zaman kakbinin sesini dinle için rahat değilse düşün bir dahayani nadir normal doğumcu doktorlardan. Arkadaşım da geçen yıl doğumunu onla yapmıştı memnundu. Çok ilgili 1 saat zaman ayırıyo her gittiğimde. Ama işte herşeyin en kötü senaryasonu söylüyo. Üzüyo beniBilemedim yani..
çıkıntı yok demişse kızdır canım tabi bir ihtimal her zaman vardır bir dahaki kontrolde gösterir kuzun artıkınhaber yok malesef
doktorun tek dediği
çıkıntı yok gibi
ama kız da erkekte diyemem dedi
hadi bakalım umarım gösterir bebişin bi umutla gidiyoz bide kapatıyolar kıpırcanlar bakalım senin ki kız mı irkek migünaydın kızlar
inşallah bugün sevgi pıtırcığımın cinsiyetini öğreneceğiz
dua edinde göstersin miniğim
Selam. Benim sorunum da kilo alamamak. 16+3 teyim. İlk haftalarda 1,5 kg verdim. 56,5 kiloyum şu an. Hiç kilo almadım. Orta boyluyum. Bu yaşıma kadar en fazla 59 kg oldum. Yani hiç kilo sorunum olmadı.
Hamileyim diyorum millet neredeyse inanmayacak. Çok yemişim de şişmiş gibi karnım o kadar. Ve ben hiç kusmadım. Bulantım yok denecek kadar az oldu. Yemekte yiyorum yani kısıtlamıyorum kendimi ama ıvır zıvır ve tatlı yemiyorum. Normal yiyorum yani hamileyim diye çok yemiyorum zaten hazımsızlık var istesemde çok yiyemiyorum.
Çok kilo almak kadar alamamakta sorun hamilelikte. Çok değil ama bir iki kg almalıydım en azından. Benim gibi olup sonradan kilo alan var mı?
Yediklerim de kabaca şöyle:
Kahvaltı: 2 dilim tahıllı ekmek, yumurta, bol peynir, domates, salatalık, zeytin (börek çörek poğaça yemem kahvaltıda)
Öğle yemeği: 1 dilim tahıllı ekmek, etli sebze yemeği, bol yoğurt, bulgur yada pirinç pilavı
Arada yoğurtla meyveler
Akşam: 1-2 dilim tahıllı ekmek, biftek yada etli sebze yemeği yoğurt pilav makarna türevleri
Nazar değermiş bir de gereksiz alırmışım son 5 ayda 20 kiloyu:)
günaydın kızlar
inşallah bugün sevgi pıtırcığımın cinsiyetini öğreneceğiz
dua edinde göstersin miniğim
hadi bakalım umarım gösterir bebişin bi umutla gidiyoz bide kapatıyolar kıpırcanlar bakalım senin ki kız mı irkek mi
Gunaydın cnm nerde oturuyorsun sen?Kahvaltımız hazır kahvaltıdan sonra da kızcemle deniz sefasıııı bikinilerini sabah erkenden giymiş tatlı tatlı dolaşıyor ortalıkta herkeslere afiyet olsunn efenimmm
ben dün gittim ve görülmedi
bacaklarını açtıramadı doktor
çıkıntı yok demişse kızdır canım tabi bir ihtimal her zaman vardır bir dahaki kontrolde gösterir kuzun artıkın
kızdır o kız erkek olsa serer yatardı
Gunaydın. Eşinin down sendromlu kardeşı olması sende asla risk olmasına sebebiyet vermez. Nasıl bir doktor ki down sendromunun tamamen kromozomlar ile alakalı oldugunu bılmez. Ben o doktora agzımla degıl afedersın baska yerımle gulerım. Bak benımde down sendromlu kız kardesım var ve 28 yasında. Bızde kac dr a sorduk arastırdık hıcbır kalıtsallıgı yok kı annem kardesımı 22 yasında dogurmus. Kısaca 21. Kromozom çiftinde birleşme esnasında bir kromozom fazladan oluşmasıdır. Bu konuda içini ferah tut canım.Günaydın Kızlar ,
Sabahları kendimi zar zor yataktan kaldırmaktan yoruldum artık. sabahları kalkamıyorum.
bu arada kesin oğlum olacak doktor kesin dedi.
bugün ayrıntılı var çok stresliyim . doktor eşinin downlu kardeşi olduğu için risk var falan dedi . kızlar dua edin lütfen .
sende bizim gibi olmuşsun dün bi heyecanla gittik cinsiyet öğreneceğiz çıkışta da ilk cicilerini alacağız dedik ama olmadı sırt üstü yatmış hiç hareket yok doktor herşeyi yaptı hareket etsin diye ufacık bi hareket göremedik sanırım uyuyordu, hareket saati değildi bizde bir daha sabah gitmeme kararı aldık öğleden sonra gideceğiz..babası gibi rahatına düşkün çıktı
Gunaydın. Eşinin down sendromlu kardeşı olması sende asla risk olmasına sebebiyet vermez. Nasıl bir doktor ki down sendromunun tamamen kromozomlar ile alakalı oldugunu bılmez. Ben o doktora agzımla degıl afedersın baska yerımle gulerım. Bak benımde down sendromlu kız kardesım var ve 28 yasında. Bızde kac dr a sorduk arastırdık hıcbır kalıtsallıgı yok kı annem kardesımı 22 yasında dogurmus. Kısaca 21. Kromozom çiftinde birleşme esnasında bir kromozom fazladan oluşmasıdır. Bu konuda içini ferah tut canım.
Herkese gunaydın. Cinsiyet öğrenecek arkadaşlar inşallah gösterır mınnoşlar kendılerını. Hayırlısı olsun saglıklı olsun kuzular.
Oğlum kalktı kahvaltısını ettı bense hala yataktan çıkasım yok. Dr gynoferon verdı sabah ac karnına ama ben ac karnına tsh ılacı da içiyorum nasıl yapıyım bılemedım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?