2015 Şubat Anneleri

hayır belli olmadı
doktor cinsiyeti görmek için resmen çocuguma adrenalin yaptı ama yok açmadı bacaklarını
kımıldatmadı bile
pis babası gibi inatçı !
bi doğsun sorarım ben ona

sende bizim gibi olmuşsun dün bi heyecanla gittik cinsiyet öğreneceğiz çıkışta da ilk cicilerini alacağız dedik ama olmadı sırt üstü yatmış hiç hareket yok doktor herşeyi yaptı hareket etsin diye ufacık bi hareket göremedik sanırım uyuyordu, hareket saati değildi bizde bir daha sabah gitmeme kararı aldık öğleden sonra gideceğiz..babası gibi rahatına düşkün çıktı

anladım canım o zaman kakbinin sesini dinle için rahat değilse düşün bir daha

ben de almadım cnm. sonra alıcaz nasılsa şimdiden stres yapma bence. bence gayet iyi besleniyorsun. ben de senin gibi yiyorum hemen hemen.

Kahvaltımız hazır kahvaltıdan sonra da kızcemle deniz sefasıııı bikinilerini sabah erkenden giymiş tatlı tatlı dolaşıyor ortalıkta herkeslere afiyet olsunn efenimmm

Günaydın kızlarrrrr şu sıcaklar biraz hafiflesin yağmur yağsa azıcık :) çarpıntılar dsvam ediyo çünkü ve ısrarla dört gündür bitmek bitmeyen başağrım da saolsun

Herkese gunaydın. Cinsiyet öğrenecek arkadaşlar inşallah gösterır mınnoşlar kendılerını. Hayırlısı olsun saglıklı olsun kuzular.
Oğlum kalktı kahvaltısını ettı bense hala yataktan çıkasım yok. Dr gynoferon verdı sabah ac karnına ama ben ac karnına tsh ılacı da içiyorum nasıl yapıyım bılemedım yaa

Gunaydın. Eşinin down sendromlu kardeşı olması sende asla risk olmasına sebebiyet vermez. Nasıl bir doktor ki down sendromunun tamamen kromozomlar ile alakalı oldugunu bılmez. Ben o doktora agzımla degıl afedersın baska yerımle gulerım. Bak benımde down sendromlu kız kardesım var ve 28 yasında. Bızde kac dr a sorduk arastırdık hıcbır kalıtsallıgı yok kı annem kardesımı 22 yasında dogurmus. Kısaca 21. Kromozom çiftinde birleşme esnasında bir kromozom fazladan oluşmasıdır. Bu konuda içini ferah tut canım.

ben 5 te gittim canım
onun bi saati yok
canları isteyecek ancak öyle göstercek

merhaba black
nasılsın.senin kızın olcak diye düşündük
ama anladıgım kadarıyla erkek oldugu kesınleşmış
mutlu musun

bende tsh için ilaç kullanıyorum biliyosun kahvaltıdan en az 1 saat önce almak gerekiyor başka kullanan bi arkadaşım ben namaza kalkınca içiyorum daha çok etki ediyormuş demişti bende gebelikte sonra sabaha karşı kalkıyorum hep o zaman içiyorum , tsh ı sende öyle erken içersen diğerini de kalkınca içebilirsin ama dr una da sor bi istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…