özelden de yazmıştım burdanda yazdım ama arada kaynadı sanırım.bizimde kızımız olacak listeye eklerseniz sevinirim.8 KIZIMIZ 9 ERKEĞİMİZ VAR MAŞALLAH LİSTEMİZ GÜNCEL...
kış işte birbirimizi rahatlatıyoruz burayı çok seviyorum herkes birbirine destek oluyor , hadi ya pahalıymış ben özele gitmiyorum hiç bilmiyorum o yüzden fiyatları
saol canım daha çok çeşit var koycaktım ama telefonum gitti resimlerde gitti tabi e siparişlerde gidince koyamadım tabi ama kim ne resmi gönderirse ona benzer yapıyoruzkapı süslerine bayıldım.
kizlaaaaarrr caniskolaaarrr bugun saat 2 de randevum vaaaarrrr
bir ay oldu minnagimi gormeyeli cok ozlediiim bakalim hersey yolunda mi ve cinsiyet ogrenicez cooook heycanliyim butun gece uyuyamadim ilk defa :)
bugun haftalar sonra yagmur var izmirde, bereket bereket ohhh mis gibi kokuyo hava.
sende bizim gibi olmuşsun dün bi heyecanla gittik cinsiyet öğreneceğiz çıkışta da ilk cicilerini alacağız dedik ama olmadı sırt üstü yatmış hiç hareket yok doktor herşeyi yaptı hareket etsin diye ufacık bi hareket göremedik sanırım uyuyordu, hareket saati değildi bizde bir daha sabah gitmeme kararı aldık öğleden sonra gideceğiz..babası gibi rahatına düşkün çıktı
oh oh bi paşa daha geliyorallah uzuuuun mutlu saglıklı bı ömür nasıp etsın ınsallah. cnm hıc takma kafana bu tarz seylerı. bende hıc bırsey yıyemedım 2 ay boyunca . tostla beslendım resmen. ama masallah bebıs saglıklı önemlı olanda onların saglıgı degılmı? bazı odktorlar kılo olayına cok takılıyor. oyle soyledı dıye moralını bozma bebısının keyfını cıkar. hergun sut yogurt yemeye calıs. muzda ıyı gelıyormus bebege. bıraz da hareket et , hem cınsıyetı ogredın artık azıcık magazaları gezmenın vaktıdır
vala bende çok acı yiyiyorum eşimde aynı seninki gibi söyleniyor :) boşver onlarıgece hiç uyuyamadım ya midem sanki içine çıra atmışlar gibi yandı durdu , sabah eşimin yorumu da beni deli etti , acıya dikkat et sen fazla acı yediğin için hep artık acı yeme !! yaw hamilelikten hormonal meseleler diyorum acıyı kes diyor , ula bi acı m var onu da emzirirken mecbur bırakacakmışım bari şimdi yiyeyim değil mi ama ? hakkaten emzirirken acı yenmesi bebeği kötü mü etkiliyor tecrübeli anneler ?
Saçım aşırı dökülüyor b12 vitamini eksikliğimden benim gibi şaçı aşırı dökülen var mı aranızda?
canim ben adana'dan tasinacam esimin isi nedeniyle. serifali, tatlisu tarafi isine yakin olacagi icin o taraflari dusunuyoruz.Neresine geliceksin cnm uzulme ya guzel burasi
hadi bakalııım hayırlı haberlerle gel canım.bakalım bugün bize paşa mı gelecek prenses mi?hayırlısı olsun...kizlaaaaarrr caniskolaaarrr bugun saat 2 de randevum vaaaarrrr
bir ay oldu minnagimi gormeyeli cok ozlediiim bakalim hersey yolunda mi ve cinsiyet ogrenicez cooook heycanliyim butun gece uyuyamadim ilk defa :)
bugun haftalar sonra yagmur var izmirde, bereket bereket ohhh mis gibi kokuyo hava.
kizlaaaaarrr caniskolaaarrr bugun saat 2 de randevum vaaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?