2015 Şubat Anneleri

Saçım aşırı dökülüyor b12 vitamini eksikliğimden benim gibi şaçı aşırı dökülen var mı aranızda?

kış işte birbirimizi rahatlatıyoruz burayı çok seviyorum herkes birbirine destek oluyor , hadi ya pahalıymış ben özele gitmiyorum hiç bilmiyorum o yüzden fiyatları

evet ya bende burayı seviyorum destek oluyoruz güzel oluyor. insan yüzyüze anlatamadıklarını bile anlatıyor burda :):):)

benim de çok dökülüyor ama neyim eksik bilmiyorum. drum test falan yapmadı. verdi kafadan demir ilacı ile multivitamini zaten.

benim de çok saçma şeyler istiyo cnm. hep fast food ağırlıklı zararlı şeyler. yemicem diyorum ama gitmiyo aklımdan. nerdeyse 1 hafta aynı şeyi düşünüyorum. en sonunda yenik düşüp yiyorum.

kizlaaaaarrr caniskolaaarrr bugun saat 2 de randevum vaaaarrrr
bir ay oldu minnagimi gormeyeli cok ozlediiim bakalim hersey yolunda mi ve cinsiyet ogrenicez cooook heycanliyim butun gece uyuyamadim ilk defa :)
bugun haftalar sonra yagmur var izmirde, bereket bereket ohhh mis gibi kokuyo hava.

hadi canım hayırlı haberlerle gel inşalah

gece hiç uyuyamadım ya midem sanki içine çıra atmışlar gibi yandı durdu , sabah eşimin yorumu da beni deli etti , acıya dikkat et sen fazla acı yediğin için hep artık acı yeme !! yaw hamilelikten hormonal meseleler diyorum acıyı kes diyor , ula bi acı m var onu da emzirirken mecbur bırakacakmışım bari şimdi yiyeyim değil mi ama ? hakkaten emzirirken acı yenmesi bebeği kötü mü etkiliyor tecrübeli anneler ?

Benimkinin cinsiyeti göründü ama hareketsizdi. doktorum 2 saatte bir ymek yemediğin için kan şekerin düşmüş diyip kızdı :/ Çok takıntılı ya...

Ay canım iyiki varsınız moral depoluyorum sayenizde :)

vala bende çok acı yiyiyorum eşimde aynı seninki gibi söyleniyor :) boşver onları ye gitsin

Saçım aşırı dökülüyor b12 vitamini eksikliğimden benim gibi şaçı aşırı dökülen var mı aranızda?

benimde çok dökülüyor midemi daha çok bulandırıyor bu durum. doktora gidince onuda söyleyeceğim
bide katır katır keçi kılı gibi oldular normalde hamileikte canlı ve parlak olur derler

bana kadınlar acıyı çok yersen çocuğun çok huysuz olur dedi

hadi bakalııım hayırlı haberlerle gel canım.bakalım bugün bize paşa mı gelecek prenses mi?hayırlısı olsun...

kızlar aile hekimliğine kaydını yaptırmayan var mı hala benim gibi =)) sabah okula git gel,sonra sıcak zaten,gidemedim 3 gündür..bide tetanoz aşısı için ne düşünüyorsunuz??ben doktoruma sordum,çok gerekli değil ama sen bilirsin dedi..ne yapsam bilemedim..

Hadi bakalım canım güzel haberlerin olsun inşallah.

güzel annişler ben 18. haftadayim ama daha bebek hareketi hissetmiyorum. göbeğim belirgin şekilde ortaya çıktı, 22 ağustos'taki kontrolümde de dr. gelişimi süper demişti. 12 cm 160 gr idi. hareket hissetmemem normal mi, ben mi abartıyorum endişeyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…