Benimkinin cinsiyeti göründü ama hareketsizdi. doktorum 2 saatte bir ymek yemediğin için kan şekerin düşmüş diyip kızdı :/ Çok takıntılı ya...
kızlar aile hekimliğine kaydını yaptırmayan var mı hala benim gibi =)) sabah okula git gel,sonra sıcak zaten,gidemedim 3 gündür..bide tetanoz aşısı için ne düşünüyorsunuz??ben doktoruma sordum,çok gerekli değil ama sen bilirsin dedi..ne yapsam bilemedim..
cnm bu sana kalmıs bıse bırazda dogum yapcan yerle alakalı ben unı hastanesı dusunuyorum bı aksılık cıkmazsa ve dolayısıyla yaptırmıcam asıyı..kızlar aile hekimliğine kaydını yaptırmayan var mı hala benim gibi =)) sabah okula git gel,sonra sıcak zaten,gidemedim 3 gündür..bide tetanoz aşısı için ne düşünüyorsunuz??ben doktoruma sordum,çok gerekli değil ama sen bilirsin dedi..ne yapsam bilemedim..
kızlar aile hekimliğine kaydını yaptırmayan var mı hala benim gibi =)) sabah okula git gel,sonra sıcak zaten,gidemedim 3 gündür..bide tetanoz aşısı için ne düşünüyorsunuz??ben doktoruma sordum,çok gerekli değil ama sen bilirsin dedi..ne yapsam bilemedim..
gece hiç uyuyamadım ya midem sanki içine çıra atmışlar gibi yandı durdu , sabah eşimin yorumu da beni deli etti , acıya dikkat et sen fazla acı yediğin için hep artık acı yeme !! yaw hamilelikten hormonal meseleler diyorum acıyı kes diyor , ula bi acı m var onu da emzirirken mecbur bırakacakmışım bari şimdi yiyeyim değil mi ama ? hakkaten emzirirken acı yenmesi bebeği kötü mü etkiliyor tecrübeli anneler ?
bilmiyorum o an sormadım da kafama takıldı epey uğraştı karnıma vurdu yan yatırdı falan ama hiç hareket etmedi o kadar uğraştık tık yok dedi doktor ama nedendir diye sormak aklıma gelmedi meyve suyu içmiştim sadece sabah erkendi canım pek bişey istemiyordu o da tansiyonum sık sık düşer kanda vermiştim neyse tek sağlıklı olsunda mutlaka gün içinde hareket ettiği oluyordur hareketsiz anına dek geldik
bana arkadaşım diyor bende senin gibi şalgamı çok severdim kızım oldu kesin seninkide kız
bir diğeride diyor bende ekşiyi çok yedim erkek oldu kesin seninkide erkek
nasıl bişey çıkacak merak ediyorum
ben olsam değiştiririm çocuklar bile azarlanmaz uyarılır, zaten alınganız bir de doktordan mutsuz dön hiiççç gerek yokGünaydın kızlar,
Dün doktora gittik. Bebiş kocaman olmuş :) cinsiyetini de gördük. Paşam geliyo inşallah. Fakat ben çok bi şe yiyememiştim gün içinde pek bi hareketsizdi bebişim. Biraz aksi bi doktorumuz var demediğini bırakmadı ;( üzdü beni. Boyum 1,58 kilom da 61 olmuş bi de ona kızdı. Oysaki sadece 1,5 kilo almıştım. Egzersiz ve yürüyüş yapmıyorum diye de kızdı.. Moralimi bayağı bozdu. Sizin doktorlarınız nasıl? Değiitirsem mi acaba:/
ay aynı sanki denizden çıkmışım çok iğrenç, eşim gel sıfıra vuralım sende kurtul bende diyor ahahahah her yerden benim kılım çıkıyor.benimde çok dökülüyor midemi daha çok bulandırıyor bu durum. doktora gidince onuda söyleyeceğim
bide katır katır keçi kılı gibi oldular normalde hamileikte canlı ve parlak olur derler
Gunaydin kizlar dundu doktor randevum bebisim cook saglikliymis 160gr mis ve gelisimi 1 hafta önden gidiomus ama sirti donuk uyudugu icin göremedi cinsiyetini haftaya gelde yine bakalim dedi. Bebegimle ilgili hersey cok ii ama dusuk tehlikem varmis rahmim cok darmis öyle bisiler dedi dusugu duyunca dinleyemedim zaten beynimden vurulmusa döndümmcok canim sıkıldı surekli yatacaksin dedi serum tedavisi verdi ve dun itibariyle işsiz biriyim evde bol bol yatcakmisim ama benim gibi okul biter bitmez ise giren hic evde oturmamis biri icin cidden cok zor ya bakalim hayirlisi
Ya bilmiorm aciyi cok sevdigimden belkide ama dogudaki anneler hem emziriken hem hamileyken aciyi kesiolarmi yooo ordaki kadinlar kasik kasik yemeye devam edio bende sinir oluorum ne olsa aci yiosun ya ondan diyiveriolar ben acisi olmadan cogu yemekten tat almiorum heleki etli yemeklerrgece hiç uyuyamadım ya midem sanki içine çıra atmışlar gibi yandı durdu , sabah eşimin yorumu da beni deli etti , acıya dikkat et sen fazla acı yediğin için hep artık acı yeme !! yaw hamilelikten hormonal meseleler diyorum acıyı kes diyor , ula bi acı m var onu da emzirirken mecbur bırakacakmışım bari şimdi yiyeyim değil mi ama ? hakkaten emzirirken acı yenmesi bebeği kötü mü etkiliyor tecrübeli anneler ?
hayırlı haberle dönersin inşallahGünaydın Kızlar ,
Sabahları kendimi zar zor yataktan kaldırmaktan yoruldum artık. sabahları kalkamıyorum.
bu arada kesin oğlum olacak doktor kesin dedi.
bugün ayrıntılı var çok stresliyim . doktor eşinin downlu kardeşi olduğu için risk var falan dedi . kızlar dua edin lütfen .
benim normal zamandada çok hızlı düşer kan şekeri değerim düşük çıkmıştı bir keresinde bana az ama sık yemem gerektiği yanımda mutlaka bir şeker yada tatlı bir atıştırmalık taşımam söylenmişti..Bu kan şekeri düşmesini ben de araştırmak istiyorum. Farkında olmadan aç kalıyoruz bebişi nasıl etkiliyor acaba.
Hee o ayrintiyi vermemisim doktorum heyey raporu cikardi is yerinde olaylar oldu falan kabul etmediler istifa et die zorladilar bende inatlastim sonra tabiki mecbur kabul ettilerCanım Allah hayırlısını versin. Zaten işyerinde sana stres yapıyolardı doktorun rapor vermiyodu falan. Böylece bebisine daha guzel zaman ayırabilirsin.
Gunaydin kizlar dundu doktor randevum bebisim cook saglikliymis 160gr mis ve gelisimi 1 hafta önden gidiomus ama sirti donuk uyudugu icin göremedi cinsiyetini haftaya gelde yine bakalim dedi. Bebegimle ilgili hersey cok ii ama dusuk tehlikem varmis rahmim cok darmis öyle bisiler dedi dusugu duyunca dinleyemedim zaten beynimden vurulmusa döndümmcok canim sıkıldı surekli yatacaksin dedi serum tedavisi verdi ve dun itibariyle işsiz biriyim evde bol bol yatcakmisim ama benim gibi okul biter bitmez ise giren hic evde oturmamis biri icin cidden cok zor ya bakalim hayirlisi
kızlar şuan kayınvalidem aradı
şu tecrübelilere hastayım zaten
erkek olabilir değilde
kesin erkek kesin diyenlere ayrı bi ayar oluom
ay aynı sanki denizden çıkmışım çok iğrenç, eşim gel sıfıra vuralım sende kurtul bende diyor ahahahah her yerden benim kılım çıkıyor.
vala bende çok acı yiyiyorum eşimde aynı seninki gibi söyleniyor :) boşver onlarıye gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?