benim kızım bağdaş kurmuştu ve çookkk hareketliydi son anda gördü dr :) Allah kalbine göre versin cnmgünaydın kızlar
inşallah bugün sevgi pıtırcığımın cinsiyetini öğreneceğiz
dua edinde göstersin miniğim
Kızlar ben kilo alamıyorum ve b12 vitaminim eksik diye diyetisyene gitmeyi düşünüyorum sizce erken mi gitmek için herkes 20. haftandan sonra kilo alırsın diyor.
Ya bilmiorm aciyi cok sevdigimden belkide ama dogudaki anneler hem emziriken hem hamileyken aciyi kesiolarmi yooo ordaki kadinlar kasik kasik yemeye devam edio bende sinir oluorum ne olsa aci yiosun ya ondan diyiveriolar ben acisi olmadan cogu yemekten tat almiorum heleki etli yemeklerr
bana kadınlar acıyı çok yersen çocuğun çok huysuz olur dedi
benim normal zamandada çok hızlı düşer kan şekeri değerim düşük çıkmıştı bir keresinde bana az ama sık yemem gerektiği yanımda mutlaka bir şeker yada tatlı bir atıştırmalık taşımam söylenmişti..
kızlar aile hekimliğine kaydını yaptırmayan var mı hala benim gibi =)) sabah okula git gel,sonra sıcak zaten,gidemedim 3 gündür..bide tetanoz aşısı için ne düşünüyorsunuz??ben doktoruma sordum,çok gerekli değil ama sen bilirsin dedi..ne yapsam bilemedim..
ben dün dr gittim 16+5 haftalık 167 gr dr normal dedi korkma lütfen bebeğinin sağlıklı olacağını düşün kötü düşünmenin kimseye faydası yokense kalınlığı ikili test yaptırdığım zaman çok normaldi . 1.60 falandı . ama doktor tedirgin oldu işte neden anlamadım. bide ben suan 17. haftada gözüküyorum ve bebek 179 gram normalmi . çünkü doğru düzgün yemek yemiyorum.
benim kızım bağdaş kurmuştu ve çookkk hareketliydi son anda gördü dr :) Allah kalbine göre versin cnm
yok ya , benim anne tarafımda hep acı yenir teyzelerimin çocukları gayet akıllı ve uysal
ben dün dr gittim 16+5 haftalık 167 gr dr normal dedi korkma lütfen bebeğinin sağlıklı olacağını düşün kötü düşünmenin kimseye faydası yok
Doktor protein ağırlıklı beslen dedi, et süt ve yumurta dedi daha bir şey demedi. Her gün bir yumurta en az iki bardak süt ve etle beslenmem gerekiyor ve balık sezonu açıldı.. Artık yediklerime daha dikkat edeceğim..Canım istiyorsan git bir görsün belki uyugulaman gereken bir liste verir. Yine de kendi vücudunu sen bilirsin sevdiğin şeyleri bol bol ye. B12 tahıllarda ve ette var.
bal ye canım o dahada oynatıyor kuzularıgiderken bol bol tatlı yemeyi düşünüyorum çok hareket etsin diye
gündüz vitamin gece kan.kızlar vitamin ve demir ilaçlarını ne zaman içiyorsunuz
bal ye canım o dahada oynatıyor kuzuları
antalya canım sabah yada güneş battıktan sonra 1 yada 2 saatliğine yüzmeye götürüyorum bugünde çok sıcaktı dayanamadım geldik eve çok yakın deniz sırt çantamı dolduruyorum yürüyerek gidiyoruz benim kız tadını çıkarıyo valla kara kuzu olmuş resmenGunaydın cnm nerde oturuyorsun sen?
boş ver canım yaa bi hafta sonra tekrar git ne olcakay bilmiyorum
hevesim kaçtı
hayırlısı neyse o olsun
çok heveslenmiştim görücem diye
bende aşermek değil ama tatlı ve fast food tarzı şeyler istiyo bariz savaşıyorum kendimlebenim de çok dökülüyor ama neyim eksik bilmiyorum.drum test falan yapmadı. verdi kafadan demir ilacı ile multivitamini zaten.
benim de çok saçma şeyler istiyo cnm. hep fast food ağırlıklı zararlı şeyler. yemicem diyorum ama gitmiyo aklımdan. nerdeyse 1 hafta aynı şeyi düşünüyorum. en sonunda yenik düşüp yiyorum.
tatlı yersen nolurmuşbana kadınlar acıyı çok yersen çocuğun çok huysuz olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?