2015 Şubat Anneleri

Kızlar ben kilo alamıyorum ve b12 vitaminim eksik diye diyetisyene gitmeyi düşünüyorum sizce erken mi gitmek için herkes 20. haftandan sonra kilo alırsın diyor.

Canım istiyorsan git bir görsün belki uyugulaman gereken bir liste verir. Yine de kendi vücudunu sen bilirsin sevdiğin şeyleri bol bol ye. B12 tahıllarda ve ette var.

aynen ya acısız tadı olmuyor hiçbişeyin dediğin gibi hele de etlerin bugün yapacam basacam acıyı inadına : )

Sanırım bu olay bende de var. Hiç tatlı yemiyorum şeker yemiyorum. Önceden çikolata yerdim kafein var zararlı diye onu da yemiyorum. Ama şekerimin düştüğünü hissediyorum bunu doktora söylim bakalım.

bende geçen hafta yaptırdım takipleri iyiymiş yaptır bence. tetanoz konusunu daha konuşmadık doktorumla ama arkadaşlarım yaptırmışlar yaptır diyorlar hep galiba yaptıracam ben

ben dün dr gittim 16+5 haftalık 167 gr dr normal dedi korkma lütfen bebeğinin sağlıklı olacağını düşün kötü düşünmenin kimseye faydası yok

benim kızım bağdaş kurmuştu ve çookkk hareketliydi son anda gördü dr :) Allah kalbine göre versin cnm

allah razı olsun canım bende gidene kadar yolda tatlı yiyeyim diyorum hareket ederse görür belki
en son gittiğimde uyuyordu hiç hareket etmedi

Bem bi tane piy bi hareket hissediyorum o kadar.bi de tatildeyiz yuzerken falan hareket ediyosa anlamam imkansiz:)

ben dün dr gittim 16+5 haftalık 167 gr dr normal dedi korkma lütfen bebeğinin sağlıklı olacağını düşün kötü düşünmenin kimseye faydası yok

bugün tekrar gidicem hala işyerindeyim daha eve gidip duş alıcam dün akşam sular kesikti de :) bugün neler diyecekler en önemlisi o :) suanda sakinleştim biraz sizlerle biraz daarkadaşlarımla görüştüm. sıkıntı yok :)

Canım istiyorsan git bir görsün belki uyugulaman gereken bir liste verir. Yine de kendi vücudunu sen bilirsin sevdiğin şeyleri bol bol ye. B12 tahıllarda ve ette var.
Doktor protein ağırlıklı beslen dedi, et süt ve yumurta dedi daha bir şey demedi. Her gün bir yumurta en az iki bardak süt ve etle beslenmem gerekiyor ve balık sezonu açıldı.. Artık yediklerime daha dikkat edeceğim..

Gunaydın cnm nerde oturuyorsun sen?
antalya canım sabah yada güneş battıktan sonra 1 yada 2 saatliğine yüzmeye götürüyorum bugünde çok sıcaktı dayanamadım geldik eve çok yakın deniz sırt çantamı dolduruyorum yürüyerek gidiyoruz benim kız tadını çıkarıyo valla kara kuzu olmuş resmen

bende aşermek değil ama tatlı ve fast food tarzı şeyler istiyo bariz savaşıyorum kendimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…