2015 Şubat Anneleri

Canım bilmiyorum yaa ... hiçbir sıkıntı gözükmüyor ama bakmak gerekli detaylı falan dedi. strese soktu beni. 4 gündür leyla geziyorum.

Benim doktorum da sonuna kadar göbekten yapabilirsin dedi. Ama mümkün olduğunca yanlara yap dedi. Bazen morartıyorum sanırım yanlarda damarlar varmış. İzmir'deki doktor da göbek deliğinden iki parmak sonraya yapabilirsin dedi ama oraya yaparsam zarar verir miyim diye düşünüyorum. Benim iğnenin ucu 2cm. Siz göbekte nereye yapıyorsunuz?

bu hastane hazırlığı falan keçeler süsler vs hanımlar bunları yapmasak olmaz mı ben hiç beceremem , konsept falan doğumdan sonra kafama bir kırmızı taç takabilir miyim diye düşünüyorum ben : ) o durumda yani

Canım bilmiyorum yaa ... hiçbir sıkıntı gözükmüyor ama bakmak gerekli detaylı falan dedi. strese soktu beni. 4 gündür leyla geziyorum.

canım ense kalınlığı bu konudaki en önemli ön tespit o normalse endişelenme hiç ben bikaç doktordan duydum bunu içini ferah tut duanı eksik etme

canım ense kalınlığı bu konudaki en önemli ön tespit o normalse endişelenme hiç ben bikaç doktordan duydum bunu içini ferah tut duanı eksik etme

ense kalınlığı ikili test yaptırdığım zaman çok normaldi . 1.60 falandı . ama doktor tedirgin oldu işte neden anlamadım. bide ben suan 17. haftada gözüküyorum ve bebek 179 gram normalmi . çünkü doğru düzgün yemek yemiyorum.

cnm ben aldım bıkac parca bısey ama daha cıddı bır alısverıs yapmadık. bızımkıler hevesten alınanlar. ben kasım gıbı herseyı almayı dusunuyorum. tabı okadar dayanabılırsem. aralıkta pe bısey kalmasın. hem agırlasıcaz hemde allah korusun erken dogum durumu olursa hazırlıklı olmak lazım. benım bebeısın tahmını dogumu artık 28 ocak oldu zaten. ben ocak ortası gıbı olur dıye dusunuyorum. gercı sen daha deneyımlısın bu konularda

maşallah hamarat annelere e bizimkiler kışa geliyor bol bol örmek lazım.resimini koyda bizde görelim canım

evet kızlar el emeği seylerımızı paylaşalım. belkı bırbırımızden ozenırde yaparız. ben gecen sene kanevıce battanıye baslamıstım. sıkılıp bıraktım. onu bı bıtırebılsem hayırlısyla

sen buna üşeniyon mu kız kendi çocuğun biz kendi çocuğumuza başlayamadık çünkü zaten keçe işi yapıyoz çok sipariş var :) miletinkini bitirip kendime başlıcam diyorum ama hep geliyor napalım :)

web site face falan varmıdır ürünleri görebilceğimiz

daha çok erken geliyor bana nedense ben daha almıyorum çok özenirsem bişeye öle alıyorum

oh oh bi paşa daha geliyor allah uzuuuun mutlu saglıklı bı ömür nasıp etsın ınsallah. cnm hıc takma kafana bu tarz seylerı. bende hıc bırsey yıyemedım 2 ay boyunca . tostla beslendım resmen. ama masallah bebıs saglıklı önemlı olanda onların saglıgı degılmı? bazı odktorlar kılo olayına cok takılıyor. oyle soyledı dıye moralını bozma bebısının keyfını cıkar. hergun sut yogurt yemeye calıs. muzda ıyı gelıyormus bebege. bıraz da hareket et , hem cınsıyetı ogredın artık azıcık magazaları gezmenın vaktıdır

hayır belli olmadı
doktor cinsiyeti görmek için resmen çocuguma adrenalin yaptı ama yok açmadı bacaklarını
kımıldatmadı bile
pis babası gibi inatçı !
bi doğsun sorarım ben ona

kızma kuzuya ya , belkı utanmıstır annesı. bıkacgun sonra tekrar gıt dene sansını. özel hastanelerde 10 un ııcnde tekrar ucretsız muayne oluyor hem degerlendır bence

kızma kuzuya ya , belkı utanmıstır annesı. bıkacgun sonra tekrar gıt dene sansını. özel hastanelerde 10 un ııcnde tekrar ucretsız muayne oluyor hem degerlendır bence

aynen onu değerlendirmeyi planlıyorum

cnm allah gostermesın. uzme kendını. bende gecen hafta boyle takıldım sacma sapan olmayan bısey ıcın kahroldum saatlerce. sen gıt muaynene hayırlısıyla temız cıkacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…