Ve sonunda bebegimin hastane odasi konseptini buldum ve yavastan baslasin hazırlıklar
Ne demek canim burasi çok guzel bi ortam düşünenlerin aklina saglik :)
Gunaydın. Eşinin down sendromlu kardeşı olması sende asla risk olmasına sebebiyet vermez. Nasıl bir doktor ki down sendromunun tamamen kromozomlar ile alakalı oldugunu bılmez. Ben o doktora agzımla degıl afedersın baska yerımle gulerım. Bak benımde down sendromlu kız kardesım var ve 28 yasında. Bızde kac dr a sorduk arastırdık hıcbır kalıtsallıgı yok kı annem kardesımı 22 yasında dogurmus. Kısaca 21. Kromozom çiftinde birleşme esnasında bir kromozom fazladan oluşmasıdır. Bu konuda içini ferah tut canım.
valla bende sonuna kadar göbekten yapma taraftarıyım canım. korkumdan değil ama diğer yerler gerçekten can yakıyor. etrafımdakiler artık göbeği bırak bırak dedikleri için bacağı deneyim dedim. aman allahım resmen acı çektim. ve morarması resmen kapkara oldu. eşimde bildiğin yerden devam et dedi. ben hala tutabiliyorum göbeğimi bilemem ilerleyen aylarda gerilirde tutamassam kol altıma vurdurucam eşime malesef
8 KIZIMIZ 9 ERKEĞİMİZ VAR MAŞALLAH LİSTEMİZ GÜNCEL...
Canım bilmiyorum yaa ... hiçbir sıkıntı gözükmüyor ama bakmak gerekli detaylı falan dedi. strese soktu beni. 4 gündür leyla geziyorum.
kızdır o kız erkek olsa serer yatardı
canım ense kalınlığı bu konudaki en önemli ön tespit o normalse endişelenme hiç ben bikaç doktordan duydum bunu içini ferah tut duanı eksik etme
kızlar kıyafet almaya başladınız mı bakalım? tesadüf benim görümcemde hamileymiş 6 haftalık pazar günü öğrendik ve benim oğlumun çoğu bebekliği ondaydı biliyor musunuz? muhtemel bana gelmeyecek o kıyafetler tabii kendisi yeterince bencil olduğu için. neyse eşimde iğne isteme yeni alırız dedi. ne zaman başlasak acaba almaya. ben havuzlu hana gideceğim ordan alırım diyorum çoğu şeyi. siz ne alemdesiniz?
maşallah hamarat annelere e bizimkiler kışa geliyor bol bol örmek lazım.resimini koyda bizde görelim canım
bu hastane hazırlığı falan keçeler süsler vs hanımlar bunları yapmasak olmaz mı ben hiç beceremem , konsept falan doğumdan sonra kafama bir kırmızı taç takabilir miyim diye düşünüyorum ben : ) o durumda yani
sen buna üşeniyon mu kız kendi çocuğunbiz kendi çocuğumuza başlayamadık çünkü zaten keçe işi yapıyoz çok sipariş var :) miletinkini bitirip kendime başlıcam diyorum ama hep geliyor napalım :)
daha çok erken geliyor bana nedense ben daha almıyorum çok özenirsem bişeye öle alıyorumkızlar kıyafet almaya başladınız mı bakalım? tesadüf benim görümcemde hamileymiş 6 haftalık pazar günü öğrendik ve benim oğlumun çoğu bebekliği ondaydı biliyor musunuz? muhtemel bana gelmeyecek o kıyafetler tabii kendisi yeterince bencil olduğu için. neyse eşimde iğne isteme yeni alırız dedi. ne zaman başlasak acaba almaya. ben havuzlu hana gideceğim ordan alırım diyorum çoğu şeyi. siz ne alemdesiniz?
Günaydın kızlar,
Dün doktora gittik. Bebiş kocaman olmuş :) cinsiyetini de gördük. Paşam geliyo inşallah. Fakat ben çok bi şe yiyememiştim gün içinde pek bi hareketsizdi bebişim. Biraz aksi bi doktorumuz var demediğini bırakmadı ;( üzdü beni. Boyum 1,58 kilom da 61 olmuş bi de ona kızdı. Oysaki sadece 1,5 kilo almıştım. Egzersiz ve yürüyüş yapmıyorum diye de kızdı.. Moralimi bayağı bozdu. Sizin doktorlarınız nasıl? Değiitirsem mi acaba:/
face : keçe ve kurabiye dünyası (sayfa)web site face falan varmıdır ürünleri görebilceğimiz
Günaydın kızlar. ben gidiyorum ayrıntılı ultrasona. öptüm hepinizi inşallah güzel haberlerle dönerim :)
hayır belli olmadı
doktor cinsiyeti görmek için resmen çocuguma adrenalin yaptı ama yok açmadı bacaklarını
kımıldatmadı bile
pis babası gibi inatçı !
bi doğsun sorarım ben ona
kızma kuzuya ya , belkı utanmıstır annesı. bıkacgun sonra tekrar gıt dene sansını. özel hastanelerde 10 un ııcnde tekrar ucretsız muayne oluyor hem degerlendır bence
Günaydın Kızlar ,
Sabahları kendimi zar zor yataktan kaldırmaktan yoruldum artık. sabahları kalkamıyorum.
bu arada kesin oğlum olacak doktor kesin dedi.
bugün ayrıntılı var çok stresliyim . doktor eşinin downlu kardeşi olduğu için risk var falan dedi . kızlar dua edin lütfen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?