2015 Şubat Anneleri

Canım tsh için aldığın levotroksin hormonu sabah aç karnına kahvaltıdan 45 dak once olucak. Demir kalsiyum çinko veya magnezyumu bu ilaçtan en az iki saat sonra almak gerekiyor. Demir hapını akşam yatmadan önce aldım ben hep ve gerçekten kan yaptı. Şimdi doktorum vermedi ama verirse yine öyle kullanıcam. Bu arada tsh seviyem 0.3 lere düşmüş. 150 mg eutyrox kullanıyodum şimdi 125 mg kullanıyorum. Sende nasıl?

cnm bende 12 de degıl ama 13 te ogrendım. gorulebılıyor ama bırcok doktor yanılma payı olabılır dıye soylememeyı tercıh edıyor. kı bencede haklılar. cunku bır ay sonra gıttıgımızde degısmısse bız baya bozuluyoruz

özele mi gidiyosun orda biraz daha detaylı bakmak istiyorlar sanki ondandır şimdi netten baktım 17. haftada normal ağırlık için 140-170 gr yazıyor o zaman seninki de normaldir şekerim , zaten 3-4 ay sen hiç bişey yemesen bile bebek senin depolarını kullanıyor bu Allahın hikmeti işte bulantıları kusmaları olanlar hiç yiyemiyor bu dönem ama bebek beslenmeye büyümeye devam ediyor ama bu aydan sonra yemen lazım kalsiyum protein sıkı beslen : ))

kız isterse 10 çocuk olsun beceri meselesi anacım : ) senin becerikli ellerin varmış , bi de ilgi meselesi benim pek ilgimi çekmiyorki bu süs işleri , bilemedim dur şimdi vicdan yatırma bana

doğru kesin sonuç herzaman iyidir. biberonlar bile iki renkli belli olmadan alasım gelmiyor tam 2 hafta kaldı kontolüme , benimki de açmazsa bacağını şimdi 1 ay daha bekle ama o zmaan sabredemem gibi geliyor giderim gene :))

bunu ilk kez gördüm mevlütlük.değişikmiş

Kızlar günaydın ...Günlerdir kasik agrım var diyordum ya dayanamadim doktora gittim ama kendi doktoruma değil evime yakın bi yerde gittim kadin resmen beni denek gibi kullandi yok kan testi yok idrar testi yapti en sonunda rahim büyümesine baglı olabilir dedi en son cıkarken de 3 lü test yaptirdinmi yaptirmadiysan yarin sabah gel 3 lü test yapalim dedi ne alaka anlamadim sinir oldum doktora

ben de pek heves etmiyorum ama arkadaşım bu tarz şeyler yapıyo. ondan anne tacı alcam bi de bebiş kurbiyesi yaptırcam. o günleri görebilirsek inş.

kız isterse 10 çocuk olsun beceri meselesi anacım : ) senin becerikli ellerin varmış , bi de ilgi meselesi benim pek ilgimi çekmiyorki bu süs işleri , bilemedim dur şimdi vicdan yatırma bana

bak sen bizim sayfalara da nelerle uğraşıyom gör vicdan yap hayırsız anne

cnm allah gostermesın. uzme kendını. bende gecen hafta boyle takıldım sacma sapan olmayan bısey ıcın kahroldum saatlerce. sen gıt muaynene hayırlısıyla temız cıkacaktır

inşaallah canım ya bakalım ... eşim çok destekçi Allaha şükür.

tahminlere kendimi kaptırmıcam artık net ve açık bi şekilde gözlerimle görene kadar saldım çayıra mevlam kayıra

bana arkadaşım diyor bende senin gibi şalgamı çok severdim kızım oldu kesin seninkide kız
bir diğeride diyor bende ekşiyi çok yedim erkek oldu kesin seninkide erkek
nasıl bişey çıkacak merak ediyorum

içimi rahatlatıyorsunuz valla. çok teşekkürler. özele gidiyorum. bugün konusucam belki değiştiricem . çünkü doğum fiyatları 5.500 tl ye kadar çıkıyormuş . öyle bir duyum aldım. konuşayım doktorumla ona göre karar vercem.

az önce işyerindeki temizlikçi bayan alyans testi yaptı iki kız ikincisi erkek olacak dedi

Günaydın ablalarım. Benim bel ağrılarım çok fazla. Eşim yakı alayım diyo. Zararlımıdır sizce ?

kış işte birbirimizi rahatlatıyoruz burayı çok seviyorum herkes birbirine destek oluyor , hadi ya pahalıymış ben özele gitmiyorum hiç bilmiyorum o yüzden fiyatları

özel için fiyat çok yüksek değil aslında canım. burda da fiyatlar öle. hatta bi kaç isim yapmış hastane almış başını gidiyor. napcaz bilmiyorum. ben şimdilik özele gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…