Herkese gunaydın. Cinsiyet öğrenecek arkadaşlar inşallah gösterır mınnoşlar kendılerını. Hayırlısı olsun saglıklı olsun kuzular.
Oğlum kalktı kahvaltısını ettı bense hala yataktan çıkasım yok. Dr gynoferon verdı sabah ac karnına ama ben ac karnına tsh ılacı da içiyorum nasıl yapıyım bılemedım yaa
kızlar geç gösterir derler ancak ne derece doğru tartışılır tabi : ))) geçen bi arkadaşım ben kızımda da oğlumda da 12. haftada öğrendim dedi şaşırdım. aslında sanki benim doktorumda 12. haftadaki kontrolde dedim hocam belli olur mu cinsiyeti biraz baktı sonra güldü yok daha bişey söyleyemeyiz dedi acep görür gibi oldu da demedi mi ??
ense kalınlığı ikili test yaptırdığım zaman çok normaldi . 1.60 falandı . ama doktor tedirgin oldu işte neden anlamadım. bide ben suan 17. haftada gözüküyorum ve bebek 179 gram normalmi . çünkü doğru düzgün yemek yemiyorum.
sen buna üşeniyon mu kız kendi çocuğunbiz kendi çocuğumuza başlayamadık çünkü zaten keçe işi yapıyoz çok sipariş var :) miletinkini bitirip kendime başlıcam diyorum ama hep geliyor napalım :)
cnm bende 12 de degıl ama 13 te ogrendım. gorulebılıyor ama bırcok doktor yanılma payı olabılır dıye soylememeyı tercıh edıyor. kı bencede haklılar. cunku bır ay sonra gıttıgımızde degısmısse bız baya bozuluyoruz
kız kıyafetlerine içim gidiyor. kız kardeşim eğer kız olursa böyle çilek kıyafeti alıcam diyordu. şimdi patlıcana döndünabalım kız kıyafetleri çok güzel ama erkek kıyafetlerinide iyi uydurursan müthiş oluyor. mesela bak ben nette buldum 40 mevlüdü için bunu alıcam. eşimde bende bayıldık. şehzademiz için
Eki Görüntüle 1232728
kız isterse 10 çocuk olsun beceri meselesi anacım : ) senin becerikli ellerin varmış , bi de ilgi meselesi benim pek ilgimi çekmiyorki bu süs işleri , bilemedim dur şimdi vicdan yatırma bana
face : keçe ve kurabiye dünyası (sayfa)
kece tasarım dünyası (grup )
instagram : kecetasarimevi
bunlardan bakabilirsin canım
cnm allah gostermesın. uzme kendını. bende gecen hafta boyle takıldım sacma sapan olmayan bısey ıcın kahroldum saatlerce. sen gıt muaynene hayırlısıyla temız cıkacaktır
tahminlere kendimi kaptırmıcam artık net ve açık bi şekilde gözlerimle görene kadar saldım çayıra mevlam kayıra
özele mi gidiyosun orda biraz daha detaylı bakmak istiyorlar sanki ondandır şimdi netten baktım 17. haftada normal ağırlık için 140-170 gr yazıyor o zaman seninki de normaldir şekerim , zaten 3-4 ay sen hiç bişey yemesen bile bebek senin depolarını kullanıyor bu Allahın hikmeti işte bulantıları kusmaları olanlar hiç yiyemiyor bu dönem ama bebek beslenmeye büyümeye devam ediyor ama bu aydan sonra yemen lazım kalsiyum protein sıkı beslen : ))
Günaydın ablalarım. Benim bel ağrılarım çok fazla. Eşim yakı alayım diyo. Zararlımıdır sizce ?
ben kız kızz diye okuyunca kız çoğunluk sanmıştım.erkekler çoğunluktaymış meğerse hepsine maaşallah8 KIZIMIZ 9 ERKEĞİMİZ VAR MAŞALLAH LİSTEMİZ GÜNCEL...
bak sen bizim sayfalara da nelerle uğraşıyom görvicdan yap hayırsız anne
içimi rahatlatıyorsunuz valla. çok teşekkürler. özele gidiyorum. bugün konusucam belki değiştiricem . çünkü doğum fiyatları 5.500 tl ye kadar çıkıyormuş . öyle bir duyum aldım. konuşayım doktorumla ona göre karar vercem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?