2015 Şubat Anneleri

kızlar ,
ben normalde alerji hastasıyım penisilin grubundan herhangi bir ilacı içmemle hastanelik olmam bir oluyor tüm vücudum şişiyor küçük dilim şişmeden en yakın acil servise gitmem lazım doğum zamanı için doktorla konuştum not aldırdım fakat doktor şuan bana hiç bir ilaç veremiyor çünkü elevit içtim dudaklarım şişti balık yağı içtim dilim şişti şimdi kan ilacına başlatcak 1 tane iç dene olmazsa alerji yaparsa başka yöntem hbulcaz diyo napcam ben sizce miniğim küçük mü kalıyodur 15+4 te gittim 13 cm 140 gr dı normalmi fikri olan yazarsa sevinirim onu besleyebiliyormuyum endişeleniyorum zira 4 ayda 1.5 kilo aldım 2 kilo verdim

inşallah kısa süre yatmak zorunda kalırsın yanında kalabilecek biri var mı

çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmm

tatlı dilli
salladım bilmiyorum valla koca karı masalları bitermi
sizinle birlikte bizde heyecanlanıyoruz ayoll hıhhh hiçte koca karı masalı değil bikerem ben tatlı yiyince başlıyor oynamaya sen ye usg de gör o zaman bacım

hayrılısı olsun cnm uzme kendını ısten kendınmı cıktın?

ay fezya allah aşkına önceden vitamin mi vardı kuzum yaaa ben hiç birini içmedim içmiyomda maşallah bebeğim boyuda herşeyide çok iyi balık ye ceviz ye yeşillik yee hiiiiçççç bişeycik olmaz emin ol

canım sen 4 ayda 2 kilo vermişsin ben 1 haftada 4 kilo verdim daha gram alamadım üstüne

ilaç konusuna gelince kan ilacı yerine pekmez siyah üzüm keçi boynuzu falan yiyebilirsin

bol protein ağırlıklı beslen bebeğinde sende kilo alırsınız inşallah
ben süt ve süt ürünleri tüketemiyorum mecburen ilaç kullanacağım ama tüketebilsem bende doğal yollardan almak isterdim
hamile olduğumu öğrendiğimden beri çekirdekli siyah üzüm yiyorum kan yapsın diye

ay fezya allah aşkına önceden vitamin mi vardı kuzum yaaa ben hiç birini içmedim içmiyomda maşallah bebeğim boyuda herşeyide çok iyi balık ye ceviz ye yeşillik yee hiiiiçççç bişeycik olmaz emin ol
kuzum ne bileyim ya insan tedrgin oluyo işte boyu uzun dedi dr zaten babasına çekmiş dedi bakalım cumartesi kontrolüm var

çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmm

tatlı dilli
salladım bilmiyorum valla koca karı masalları bitermi
ben dün gittim doktora çok rahattım dr kapıyı açınca bir heyecanlandım :) bir de halasına kızım olacağını söyleyince ağladım aayyyyy zaten sulugözdüm daha beter oldum

kızlar dandinidandini papatis elifmis darkdays ve merak eden diğer arkadaşlarım şükür geldim eve. evet ayrıntılı ultrason macerasıda bitti 30 dakika kadar bir süre inceledi doktor gayet sağlıklı herhangi bir sıkıntı yok dedi. normal ultrason gibi ama daha uzun süren ve bebeğin her yerine bakıldı. doktor güldü suratını çevirmedi oğluşum.yumuşak yere gömmüş kafayı çıkarmıyor dedi. :) yumuşak yerde plesenta sonra doktor bak dedi çevirirse yüzünü göstereyim dedi. sonra azıcık çevirdi bizimki yüzünü gözünü dudaklarını burnunu gösterdi. maşallah yavrum günden güne büyüyor. çok hareketliydi. doktorda diyor keyfi yerinde orada diye :) henüz kaç santim kaç gram bilmiyorum daha çıkmadı sonuç. 3 gün sürüyor çıkması ama diğeride ertesi gün çıkmıştı.yarın çıkar oda. çok stresli girdim ama allaha şükür bunuda atlattık. sırada kalp ekomuz kaldı onuda bitirdikmi. geriye pek birşey kalmıyor. allah girmeyenleride hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin hepinize.

yaşadığım yerde belediyenin çikolata kursu varmış, oraya gidip doğum için ikramlık değişik çikolata yapmak istedim bakalım yer felan varsa tabii

canım inşallah sende alırsın doktor kızıyor bana ama napsın takviye alamıyorum bol bol yeşil yiyiyorum ben

ne güzel şeyler yazmışsın :) gözün aydın annesi çookkk şükür

canım gözün aydın iyi haberlerle gelmişin alah kavuştursun bebişine sağ salim bizlerde inşallah güzel haberlerle gelelim

kuzum ne bileyim ya insan tedrgin oluyo işte boyu uzun dedi dr zaten babasına çekmiş dedi bakalım cumartesi kontrolüm var
canım vitamin içemiyosun bebeğin gelişmeyecek die bişey yok tedirgin olma banada dokunuyor köpürüyor ağzımın içine kadar e o daha kötü ben kötü olursam bebekte etkilenir bu daha mantıklı demek ki dokunuyor bize zaten dr un seni yönlendirir takma kafana

canım az önce doktordan geldim doktor deri altına yaptığın için göbekten birşey olmaz dedi. sıkıp yaptığımı söyledim tamam sıkıntı olmaz dedi. ben göbek deliğimden bir iki parmak ileriye yapıyorum. arada benimde morarıyor sanırım damara denk geliyor ama acımayan tek yer göbek . iğne ne marka senin benim hibor 3500 0.2 benimde anca 2 santimdir. zaten genelde kan sulandırıcı iğnelerin hepsi aynı boyutta oluyor.

ne güzel şeyler yazmışsın :) gözün aydın annesi çookkk şükür

rabbim girmeyen herkese böyle güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin canım. insan görünce resmen rahatlıyor. uzun zaman olmuştu görmeyeli. onun orada iyi olduğunu bilmek dünyadaki en paha biçilemez hediye bence. rabbim korusun bütün bebeklerimizi

hadi gözün aydın canım darısı bizim başımıza inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…