- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
ye canım yee yeter ki göstersin bişeylerayyy işyerinden direk geçeceğim için bal yiyemem ama çikolata falan yerim artık
ye canım yee yeter ki göstersin bişeyler
tatlı yersen nolurmuş
inşallah kısa süre yatmak zorunda kalırsın yanında kalabilecek biri var mıGunaydin kizlar dundu doktor randevum bebisim cook saglikliymis 160gr mis ve gelisimi 1 hafta önden gidiomus ama sirti donuk uyudugu icin göremedi cinsiyetini haftaya gelde yine bakalim dedi. Bebegimle ilgili hersey cok ii ama dusuk tehlikem varmis rahmim cok darmis öyle bisiler dedi dusugu duyunca dinleyemedim zaten beynimden vurulmusa döndümmcok canim sıkıldı surekli yatacaksin dedi serum tedavisi verdi ve dun itibariyle işsiz biriyim evde bol bol yatcakmisim ama benim gibi okul biter bitmez ise giren hic evde oturmamis biri icin cidden cok zor ya bakalim hayirlisi
sizinle birlikte bizde heyecanlanıyoruz ayoll hıhhh hiçte koca karı masalı değil bikerem ben tatlı yiyince başlıyor oynamaya sen ye usg de gör o zaman bacımçok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmm
tatlı dilli
salladım bilmiyorum valla koca karı masalları bitermi
hayrılısı olsun cnm uzme kendını ısten kendınmı cıktın?Gunaydin kizlar dundu doktor randevum bebisim cook saglikliymis 160gr mis ve gelisimi 1 hafta önden gidiomus ama sirti donuk uyudugu icin göremedi cinsiyetini haftaya gelde yine bakalim dedi. Bebegimle ilgili hersey cok ii ama dusuk tehlikem varmis rahmim cok darmis öyle bisiler dedi dusugu duyunca dinleyemedim zaten beynimden vurulmusa döndümmcok canim sıkıldı surekli yatacaksin dedi serum tedavisi verdi ve dun itibariyle işsiz biriyim evde bol bol yatcakmisim ama benim gibi okul biter bitmez ise giren hic evde oturmamis biri icin cidden cok zor ya bakalim hayirlisi
ay fezya allah aşkına önceden vitamin mi vardı kuzum yaaa ben hiç birini içmedim içmiyomda maşallah bebeğim boyuda herşeyide çok iyi balık ye ceviz ye yeşillik yee hiiiiçççç bişeycik olmaz emin olkızlar ,
ben normalde alerji hastasıyım penisilin grubundan herhangi bir ilacı içmemle hastanelik olmam bir oluyor tüm vücudum şişiyor küçük dilim şişmeden en yakın acil servise gitmem lazım doğum zamanı için doktorla konuştum not aldırdım fakat doktor şuan bana hiç bir ilaç veremiyor çünkü elevit içtim dudaklarım şişti balık yağı içtim dilim şişti şimdi kan ilacına başlatcak 1 tane iç dene olmazsa alerji yaparsa başka yöntem hbulcaz diyo napcam ben sizce miniğim küçük mü kalıyodur 15+4 te gittim 13 cm 140 gr dı normalmi fikri olan yazarsa sevinirim onu besleyebiliyormuyum endişeleniyorum zira 4 ayda 1.5 kilo aldım 2 kilo verdim
kızlar ,
ben normalde alerji hastasıyım penisilin grubundan herhangi bir ilacı içmemle hastanelik olmam bir oluyor tüm vücudum şişiyor küçük dilim şişmeden en yakın acil servise gitmem lazım doğum zamanı için doktorla konuştum not aldırdım fakat doktor şuan bana hiç bir ilaç veremiyor çünkü elevit içtim dudaklarım şişti balık yağı içtim dilim şişti şimdi kan ilacına başlatcak 1 tane iç dene olmazsa alerji yaparsa başka yöntem hbulcaz diyo napcam ben sizce miniğim küçük mü kalıyodur 15+4 te gittim 13 cm 140 gr dı normalmi fikri olan yazarsa sevinirim onu besleyebiliyormuyum endişeleniyorum zira 4 ayda 1.5 kilo aldım 2 kilo verdim
kuzum ne bileyim ya insan tedrgin oluyo işte boyu uzun dedi dr zaten babasına çekmiş dedi bakalım cumartesi kontrolüm varay fezya allah aşkına önceden vitamin mi vardı kuzum yaaa ben hiç birini içmedim içmiyomda maşallah bebeğim boyuda herşeyide çok iyi balık ye ceviz ye yeşillik yee hiiiiçççç bişeycik olmaz emin ol
ben dün gittim doktora çok rahattım dr kapıyı açınca bir heyecanlandım :) bir de halasına kızım olacağını söyleyince ağladım aayyyyy zaten sulugözdüm daha beter oldumçok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmm
tatlı dilli
salladım bilmiyorum valla koca karı masalları bitermi
canım sen 4 ayda 2 kilo vermişsin ben 1 haftada 4 kilo verdim daha gram alamadım üstüne
ilaç konusuna gelince kan ilacı yerine pekmez siyah üzüm keçi boynuzu falan yiyebilirsin
bol protein ağırlıklı beslen bebeğinde sende kilo alırsınız inşallah
ben süt ve süt ürünleri tüketemiyorum mecburen ilaç kullanacağım ama tüketebilsem bende doğal yollardan almak isterdim
hamile olduğumu öğrendiğimden beri çekirdekli siyah üzüm yiyorum kan yapsın diye
ne güzel şeyler yazmışsın :) gözün aydın annesi çookkk şükürkızlardandinidandini papatis elifmis darkdays ve merak eden diğer arkadaşlarım şükür geldim eve. evet ayrıntılı ultrason macerasıda bitti 30 dakika kadar bir süre inceledi doktor gayet sağlıklı herhangi bir sıkıntı yok dedi. normal ultrason gibi ama daha uzun süren ve bebeğin her yerine bakıldı. doktor güldü suratını çevirmedi oğluşum.yumuşak yere gömmüş kafayı çıkarmıyor dedi. :) yumuşak yerde plesenta sonra doktor bak dedi çevirirse yüzünü göstereyim dedi. sonra azıcık çevirdi bizimki yüzünü gözünü dudaklarını burnunu gösterdi. maşallah yavrum günden güne büyüyor. çok hareketliydi. doktorda diyor keyfi yerinde orada diye :) henüz kaç santim kaç gram bilmiyorum daha çıkmadı sonuç. 3 gün sürüyor çıkması ama diğeride ertesi gün çıkmıştı.yarın çıkar oda. çok stresli girdim ama allaha şükür bunuda atlattık. sırada kalp ekomuz kaldı onuda bitirdikmi. geriye pek birşey kalmıyor. allah girmeyenleride hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin hepinize.
kızlardandinidandini papatis elifmis darkdays ve merak eden diğer arkadaşlarım şükür geldim eve. evet ayrıntılı ultrason macerasıda bitti 30 dakika kadar bir süre inceledi doktor gayet sağlıklı herhangi bir sıkıntı yok dedi. normal ultrason gibi ama daha uzun süren ve bebeğin her yerine bakıldı. doktor güldü suratını çevirmedi oğluşum.yumuşak yere gömmüş kafayı çıkarmıyor dedi. :) yumuşak yerde plesenta sonra doktor bak dedi çevirirse yüzünü göstereyim dedi. sonra azıcık çevirdi bizimki yüzünü gözünü dudaklarını burnunu gösterdi. maşallah yavrum günden güne büyüyor. çok hareketliydi. doktorda diyor keyfi yerinde orada diye :) henüz kaç santim kaç gram bilmiyorum daha çıkmadı sonuç. 3 gün sürüyor çıkması ama diğeride ertesi gün çıkmıştı.yarın çıkar oda. çok stresli girdim ama allaha şükür bunuda atlattık. sırada kalp ekomuz kaldı onuda bitirdikmi. geriye pek birşey kalmıyor. allah girmeyenleride hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin hepinize.
canım vitamin içemiyosun bebeğin gelişmeyecek die bişey yok tedirgin olma banada dokunuyor köpürüyor ağzımın içine kadar e o daha kötü ben kötü olursam bebekte etkilenir bu daha mantıklı demek ki dokunuyor bize zaten dr un seni yönlendirir takma kafanakuzum ne bileyim ya insan tedrgin oluyo işte boyu uzun dedi dr zaten babasına çekmiş dedi bakalım cumartesi kontrolüm var
Benim doktorum da sonuna kadar göbekten yapabilirsin dedi. Ama mümkün olduğunca yanlara yap dedi. Bazen morartıyorum sanırım yanlarda damarlar varmış. İzmir'deki doktor da göbek deliğinden iki parmak sonraya yapabilirsin dedi ama oraya yaparsam zarar verir miyim diye düşünüyorum. Benim iğnenin ucu 2cm. Siz göbekte nereye yapıyorsunuz?
ne güzel şeyler yazmışsın :) gözün aydın annesi çookkk şükür
hadi gözün aydın canım darısı bizim başımıza inşşşkızlardandinidandini papatis elifmis darkdays ve merak eden diğer arkadaşlarım şükür geldim eve. evet ayrıntılı ultrason macerasıda bitti 30 dakika kadar bir süre inceledi doktor gayet sağlıklı herhangi bir sıkıntı yok dedi. normal ultrason gibi ama daha uzun süren ve bebeğin her yerine bakıldı. doktor güldü suratını çevirmedi oğluşum.yumuşak yere gömmüş kafayı çıkarmıyor dedi. :) yumuşak yerde plesenta sonra doktor bak dedi çevirirse yüzünü göstereyim dedi. sonra azıcık çevirdi bizimki yüzünü gözünü dudaklarını burnunu gösterdi. maşallah yavrum günden güne büyüyor. çok hareketliydi. doktorda diyor keyfi yerinde orada diye :) henüz kaç santim kaç gram bilmiyorum daha çıkmadı sonuç. 3 gün sürüyor çıkması ama diğeride ertesi gün çıkmıştı.yarın çıkar oda. çok stresli girdim ama allaha şükür bunuda atlattık. sırada kalp ekomuz kaldı onuda bitirdikmi. geriye pek birşey kalmıyor. allah girmeyenleride hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?