kızlar @dandinidandini @papatis @elifmisdarkdays ve merak eden diğer arkadaşlarım şükür geldim eve. evet ayrıntılı ultrason macerasıda bitti 30 dakika kadar bir süre inceledi doktor gayet sağlıklı herhangi bir sıkıntı yok dedi. normal ultrason gibi ama daha uzun süren ve bebeğin her yerine bakıldı. doktor güldü suratını çevirmedi oğluşum.yumuşak yere gömmüş kafayı çıkarmıyor dedi. :) yumuşak yerde plesenta sonra doktor bak dedi çevirirse yüzünü göstereyim dedi. sonra azıcık çevirdi bizimki yüzünü gözünü dudaklarını burnunu gösterdi. maşallah yavrum günden güne büyüyor. çok hareketliydi. doktorda diyor keyfi yerinde orada diye :) henüz kaç santim kaç gram bilmiyorum daha çıkmadı sonuç. 3 gün sürüyor çıkması ama diğeride ertesi gün çıkmıştı.yarın çıkar oda. çok stresli girdim ama allaha şükür bunuda atlattık. sırada kalp ekomuz kaldı onuda bitirdikmi. geriye pek birşey kalmıyor. allah girmeyenleride hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin hepinize.
canım gözün aydın iyi haberlerle gelmişin alah kavuştursun bebişine sağ salim bizlerde inşallah güzel haberlerle gelelim
Cnm gözün aydın darısı başımıza inşAllah senin adına çok sevindim için rahatlamıştır ne güzel. Bir dahaki kontrolün 1 ay sonra mı? Bide sen Bursalı mıydın?kızlar @dandinidandini @papatis @elifmisdarkdays ve merak eden diğer arkadaşlarım şükür geldim eve. evet ayrıntılı ultrason macerasıda bitti 30 dakika kadar bir süre inceledi doktor gayet sağlıklı herhangi bir sıkıntı yok dedi. normal ultrason gibi ama daha uzun süren ve bebeğin her yerine bakıldı. doktor güldü suratını çevirmedi oğluşum.yumuşak yere gömmüş kafayı çıkarmıyor dedi. :) yumuşak yerde plesenta sonra doktor bak dedi çevirirse yüzünü göstereyim dedi. sonra azıcık çevirdi bizimki yüzünü gözünü dudaklarını burnunu gösterdi. maşallah yavrum günden güne büyüyor. çok hareketliydi. doktorda diyor keyfi yerinde orada diye :) henüz kaç santim kaç gram bilmiyorum daha çıkmadı sonuç. 3 gün sürüyor çıkması ama diğeride ertesi gün çıkmıştı.yarın çıkar oda. çok stresli girdim ama allaha şükür bunuda atlattık. sırada kalp ekomuz kaldı onuda bitirdikmi. geriye pek birşey kalmıyor. allah girmeyenleride hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin hepinize.
hadi gözün aydın darısı bekleeyenlere güzel haberler hep iyidir
hadi gözün aydın canım darısı bizim başımıza inşşş
Cnm gözün aydın darısı başımıza inşAllah senin adına çok sevindim için rahatlamıştır ne güzel. Bir dahaki kontrolün 1 ay sonra mı? Bide sen Bursalı mıydın?
amin inşallah canım inşallah sizde güzel haberlerle gelirsiniz. rabbimden tek dileğim bütün bebişlerimizi annelerine bağışlasın.
amin :) zaten ben hala bu mucizeyi anlayabilmiş değilim Allahım bana da yaşattın çok şükürrabbim girmeyen herkese böyle güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin canım. insan görünce resmen rahatlıyor. uzun zaman olmuştu görmeyeli. onun orada iyi olduğunu bilmek dünyadaki en paha biçilemez hediye bence. rabbim korusun bütün bebeklerimizi
nerde yaptırdın detaylı ultrasonu? Ben jimere gidicem yine, burtomu sordum dehşet bi fiyat verdi niye o kadar fark var anlamadım farklı bişey mi yapıyorlar acaba?sağol canım benim. yok kontrolüm ayın 16 sında. aynı gün hem doktor kontrolüm var hemde kalp ekomuz var. kalbine ayrıntılı bakılacak.
evet canım bursalıyım :)
kızlar vitamin ve demir ilaçlarını ne zaman içiyorsunuz
N
nerde yaptırdın detaylı ultrasonu? Ben jimere gidicem yine, burtomu sordum dehşet bi fiyat verdi niye o kadar fark var anlamadım farklı bişey mi yapıyorlar acaba?
Burtom 388 tl dedi jimerde 175 tl. Belkide kendi hastanem olduğu içindir yani doktorumda aynı hastanede olduğundandır o yüzden jimere gidixem galiba.sen dışarıda özele gitmiyor musun başka bi doktora? Yoksa sadece üniversşte mi?özeller genelde astronomik miktarlar söylüyorlar. yaptıkları özel bir şey yok ayrıca :) ben uludağ üniversitesinde riskli gebelik bölümünde yaptırdım canım. yani daha doğrusu riskli gebelik doktorum yolladı. radyoloji uzmanı yaptı. çokta iyi ilgilendiler. hemde bedava :) jimerde de fiyat yüksektir sanırım. nasılki acıbademde doğum ücretleri çok yüksekse ee bazı hastanelerde miktarları yüksek tutuyor canım. inşallah uygun biryer bulabilirsin.
canım az önce doktordan geldim doktor deri altına yaptığın için göbekten birşey olmaz dedi. sıkıp yaptığımı söyledim tamam sıkıntı olmaz dedi. ben göbek deliğimden bir iki parmak ileriye yapıyorum. arada benimde morarıyor sanırım damara denk geliyor ama acımayan tek yer göbek . iğne ne marka senin benim hibor 3500 0.2 benimde anca 2 santimdir. zaten genelde kan sulandırıcı iğnelerin hepsi aynı boyutta oluyor.
ben dün gittim doktora çok rahattım dr kapıyı açınca bir heyecanlandım :) bir de halasına kızım olacağını söyleyince ağladım aayyyyy zaten sulugözdüm daha beter oldum
canım inşallah sende alırsın doktor kızıyor bana ama napsın takviye alamıyorum bol bol yeşil yiyiyorum ben
Kızlar ben çok kötü hasta oldum öksürüyorum nefes alırken hırıltı var gibi sesimde kısıldınane limon içsem bize zararı olur mu???
Burtom 388 tl dedi jimerde 175 tl. Belkide kendi hastanem olduğu içindir yani doktorumda aynı hastanede olduğundandır o yüzden jimere gidixem galiba.sen dışarıda özele gitmiyor musun başka bi doktora? Yoksa sadece üniversşte mi?
Canım benim iyi ve mutlu haberlerle gelmişsin gözün Aydın. Allahım mutluluğumuzu daim etsin inşallah. Benim kullandığım iğne Clexane 4000 0.4ml. Ben sanırım bele doğru yandan vurduğum için morartıyorum biraz daha göbeğe geleyim.
Bu arada herkes bal ye şeker ye hareketlensin diyor. Deniyorum ama bir varsa bir yok hareket. Stres yapmaya ve korkmaya başladım. Allahım korusun inşallah.
Adana'da hangi doktora gidiyordunuz? Ben de Adanalıyım çok uzağım memleketimecanim ben adana'dan tasinacam esimin isi nedeniyle. serifali, tatlisu tarafi isine yakin olacagi icin o taraflari dusunuyoruz.
amin canım rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin. canım senin iğnen biraz yüksek ama sanırım sende pıhtılaşma vardı değilmi? bende pıhtı falan yok sadece azıcık folik asit eksikliği çıktı oda zaten baştan beri kullanıyorum doktor tamamen önlem amaçlı verdi iğneyi. sen azıcık göbeğe yakın yap uzak yapıyorsun hem canın yanar hemde morarır yağ dokusuna yapmamız lazım. hafif sıkarak yapıyorum birde.
bu arada bebek hareketini yavaş yavaş hissedersin ben bile 2 3 gün önce az az hissediyordum şimdi daha fazla oldu. ama onlar içerde bol bol hareket ediyor merak etme. benim hiç yemeğe tepki vermiyor daha çok konuştuğumda tepki veriyor henüz öyle sürekli hareket edicek kadar gelişmedi onlar. bende korkuyordum araştırdım netten gayet normalmiş. ilarleyen haftalarda bol bol duyacaz merak etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?