2015 Şubat Anneleri

hadi gözün aydın darısı bekleeyenlere güzel haberler hep iyidir

canım gözün aydın iyi haberlerle gelmişin alah kavuştursun bebişine sağ salim bizlerde inşallah güzel haberlerle gelelim

amin inşallah canım inşallah sizde güzel haberlerle gelirsiniz. rabbimden tek dileğim bütün bebişlerimizi annelerine bağışlasın.

Cnm gözün aydın darısı başımıza inşAllah senin adına çok sevindim için rahatlamıştır ne güzel. Bir dahaki kontrolün 1 ay sonra mı? Bide sen Bursalı mıydın?

Kızlar gecen hafta oğlum olacagini ogrenmistim ve 3lu tarama yaptrcaktım doktorum 3lu yapmadi sana direk 4lu yapalim dedi ve sonucu geldi hicbir risk yok cok şükür..idrarada bakmisti oda temiz cikti..yalniz bn aile hekimine bildirmedim gebeligi bi sorun olur mu..ve ben kuzumu 23. Hafta gidip gorcem doktorum direk detatliya gel dedi cok ozluycem arada 7 hafta birakti neyse kaldi 6 hafta detaylı ya gircem o gun neyse o iyi olup buyusunde..ve sadece 1 kilo aldim hersey yolunda gobegim baya cikti sadece 1 kilo almama rağmen :) :)

Cnm gözün aydın darısı başımıza inşAllah senin adına çok sevindim için rahatlamıştır ne güzel. Bir dahaki kontrolün 1 ay sonra mı? Bide sen Bursalı mıydın?

sağol canım benim. yok kontrolüm ayın 16 sında. aynı gün hem doktor kontrolüm var hemde kalp ekomuz var. kalbine ayrıntılı bakılacak.
evet canım bursalıyım :)

amin :) zaten ben hala bu mucizeyi anlayabilmiş değilim Allahım bana da yaşattın çok şükür

N
sağol canım benim. yok kontrolüm ayın 16 sında. aynı gün hem doktor kontrolüm var hemde kalp ekomuz var. kalbine ayrıntılı bakılacak.
evet canım bursalıyım :)
nerde yaptırdın detaylı ultrasonu? Ben jimere gidicem yine, burtomu sordum dehşet bi fiyat verdi niye o kadar fark var anlamadım farklı bişey mi yapıyorlar acaba?

N

nerde yaptırdın detaylı ultrasonu? Ben jimere gidicem yine, burtomu sordum dehşet bi fiyat verdi niye o kadar fark var anlamadım farklı bişey mi yapıyorlar acaba?

özeller genelde astronomik miktarlar söylüyorlar. yaptıkları özel bir şey yok ayrıca :) ben uludağ üniversitesinde riskli gebelik bölümünde yaptırdım canım. yani daha doğrusu riskli gebelik doktorum yolladı. radyoloji uzmanı yaptı. çokta iyi ilgilendiler. hemde bedava :) jimerde de fiyat yüksektir sanırım. nasılki acıbademde doğum ücretleri çok yüksekse ee bazı hastanelerde miktarları yüksek tutuyor canım. inşallah uygun biryer bulabilirsin.

Kızlar ben çok kötü hasta oldum öksürüyorum nefes alırken hırıltı var gibi sesimde kısıldı nane limon içsem bize zararı olur mu???

Burtom 388 tl dedi jimerde 175 tl. Belkide kendi hastanem olduğu içindir yani doktorumda aynı hastanede olduğundandır o yüzden jimere gidixem galiba.sen dışarıda özele gitmiyor musun başka bi doktora? Yoksa sadece üniversşte mi?

Canım benim iyi ve mutlu haberlerle gelmişsin gözün Aydın. Allahım mutluluğumuzu daim etsin inşallah. Benim kullandığım iğne Clexane 4000 0.4ml. Ben sanırım bele doğru yandan vurduğum için morartıyorum biraz daha göbeğe geleyim.
Bu arada herkes bal ye şeker ye hareketlensin diyor. Deniyorum ama bir varsa bir yok hareket. Stres yapmaya ve korkmaya başladım. Allahım korusun inşallah.

ben dün gittim doktora çok rahattım dr kapıyı açınca bir heyecanlandım :) bir de halasına kızım olacağını söyleyince ağladım aayyyyy zaten sulugözdüm daha beter oldum

bakalım ben ne yapacağım

canım inşallah sende alırsın doktor kızıyor bana ama napsın takviye alamıyorum bol bol yeşil yiyiyorum ben

doktor her seferinde banada kızıyor kilo almam için ama alamıyorum ne yapayım elimde değilki bünye meselesi biyerde

yok canım sadece üniversite hastanesi. ben birtane riskli gebelik doktoru sordum muayene ücreti 600 tl imiş bende araştırdım uludağ ünisinin riskli gebeliğine randevu aldım denemek için ve gayet memnun kaldım. ultrasonları filan odalarında. yoksa devlete gitmek istemiyordum.şimdilik gayet memnunum doktorumdan. çok ilgili anlatıyor herşeyi.yani özellik bir durum kalmadı. ama mesela geçende cinsiyet için doruka gittim. orda da bana ayrıntılı ultrason yaptırıcanızmı gibi birşeyler sordu fiyatı sordum 150 tl dedi.bende yok ben üniversite hastanesinde yaptırıcam dedim yani rakamlar baya yüksek.

amin canım rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin. canım senin iğnen biraz yüksek ama sanırım sende pıhtılaşma vardı değilmi? bende pıhtı falan yok sadece azıcık folik asit eksikliği çıktı oda zaten baştan beri kullanıyorum doktor tamamen önlem amaçlı verdi iğneyi. sen azıcık göbeğe yakın yap uzak yapıyorsun hem canın yanar hemde morarır yağ dokusuna yapmamız lazım. hafif sıkarak yapıyorum birde.
bu arada bebek hareketini yavaş yavaş hissedersin ben bile 2 3 gün önce az az hissediyordum şimdi daha fazla oldu. ama onlar içerde bol bol hareket ediyor merak etme. benim hiç yemeğe tepki vermiyor daha çok konuştuğumda tepki veriyor henüz öyle sürekli hareket edicek kadar gelişmedi onlar. bende korkuyordum araştırdım netten gayet normalmiş. ilarleyen haftalarda bol bol duyacaz merak etme :)

Inşallah canım inşallah Allahım kucaklarımızı doldursun. Bu hareket olayı psikolojik olarak da beni etkiliyor. Ne kadar tedavi falan da görmüş olsam hareketini hissedemeyince panik oluyorum. Allah'a tevekkül ediyorum. Zaten O verdi herşey onun bir ol demesiyle oluyor.
Benim iki genimde heterozigot pıhtılaşma çıkmıştı iki gende olunca homozigotmuş gibi tedavi ediliyormuş. Aspirin de kullanıyorum. Henüz korkumdan kimseye bebişten bahsetmedim. Annemden başka ailemizden de kimse bilmiyor. Hamilelik takvimini bile yapamıyorum. Ah ne olucak benim Halim. Allah'a yalvarıyorum tevekkül ediyorum diyorum tevekkülüm mü zayıftır nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…