2015 Şubat Anneleri

canım hayırlısı olsun bebeğin sağlıklı ya çok şükür gerisi önemli değil.dr dediğin gibi bol bol dinlen evde de bulursun yapacak bi şeyler.geçmiş olsun Rabbim kötüsünden korusun inş.

canım ne güzel haberlerle gelmişsin.bende şu ayrıntılı olayı için tedirgin haldeyim ne olacak nasıl gidecek.bi girsem rahatlıcam.demek konuşmaya tepki veriyo çenebaz olacak demek ki senin ki. hareletlerini karının altından mı hissediyorsun?ben ilk defa göbek deliğime yakın hissettim dün.o kadar yukarı çıktı mı merak ettim gerçektende.

anladım canım. aslında senden çokta farkım yok inan ultrasona girerken elim ayağım titriyor. ama artık çokta takmamaya çalışıyorum. çünkü stres çok yaparsam sanki bebeğimde üzülecek gibi hissediyorum eşimde kızıyor bana.ama sen benden biraz daha fazla kafaya takıyorsun bir ara şu kalp dinleme cihazlarından almayı düşündüm ama sonra bozulur birşey olur duyamam iyice kafayı yerim diye ondan da vazgeçtim artık herşeyi rabbime bıraktım neredeyse her gece yasin okumaya çalışıyorum. o beni rahatlatıyor sanada tavsiye ederim canım. inan faydasını görüceksin :)

birde hz. yunus peygamberin balığın karnındayken sıkıntı için okuduğu dua var onuda ezberledim günde aklıma kaç kere gelirse onuda okuyorum .

Selam hanımlar ben gaziantepten alev 4.5 yıllık evliyim bende Şubat annesi olacağım allahın izniyle tanışalımmı?

bana arkadaşım diyor bende senin gibi şalgamı çok severdim kızım oldu kesin seninkide kız
bir diğeride diyor bende ekşiyi çok yedim erkek oldu kesin seninkide erkek
nasıl bişey çıkacak merak ediyorum
Sanki içimden bir ses senin bebeğinin erkek olduğunu söylüyor

hayırlısı canım sende güzel haberlerle geliceksin eminim bundan :) ultrasonun biraz daha ayrıntılı incelenmiş hali aslında çokta kafaya takmamak lazım :) sorma yemek değilde sesime tepki veriyor. ben bazen göbek deliğimin hemen yanında hissediyorum ama genelde göbek deliğimin yarım parmak altında daha çok hissediyorum mesela sabah soldaysa gece sağda daha çok hissediyorum. ultrason aletini doktor göbek deliğimin üstüne tuttu canım. ayakları göbeğimin altına yakın. benimki baya yukarıda sanırım

bende sabredemezdım herhalde

Hoşbulduk cinsiyetler neler :) isim düşündünüzmü

benim erkek zaten sayfanın en başında cinsiyetlerimiz yazıyor seninde belliyse blackberry arkadaşımıza özel mesaj at senide eklesin listeye. eğer nasip olursa ismi EGE olucak :)

Ay ne guzel annemlerde alanya mahmutlarda oturuyor çagırıyor bızı ama bı cesaret edemıyorum. Orası çok buyuk bı yer degıl gercı orda devlette cok ıyı bı kadın dogumcu var ama bakalım esımı ıkna edersem hep bırlıkte bı 10 gun gıtmek ıstıyorum. Bu zamanda cok guzel oluyor oralar.

burda biribirimize destek olmammız ınan banada cok ıyı gelıyor :)

Yasini ben de okuyayım canım. Diğer yunus peygamberin duasını bilmiyodum onu bulayım da ben de ezberliyeyim. Çok teşekkür ederim. Bu arada kalp dinleme cihazını ben de almayı düşünüyodum zararı olur mu diye araştırıcaktım. En güzeli bol bol dua etmek.

benim erkek zaten sayfanın en başında cinsiyetlerimiz yazıyor seninde belliyse blackberry arkadaşımıza özel mesaj at senide eklesin listeye. eğer nasip olursa ismi EGE olucak :)

he heyy bebeişimiz adaşı da varmış topikte. biz de ege barlas takıcaz ismini

benim erkek zaten sayfanın en başında cinsiyetlerimiz yazıyor seninde belliyse @Blackberry arkadaşımıza özel mesaj at senide eklesin listeye. eğer nasip olursa ismi EGE olucak :)

Benimkide belli ama isim konusunda karar veremedik :) halen hamileliğin şokundayız atlatırsak bu şoku herşeyi düşüncez:) allah kucagına almayı nasip etsin ege cok güzel isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…