canım hayırlısı olsun bebeğin sağlıklı ya çok şükür gerisi önemli değil.dr dediğin gibi bol bol dinlen evde de bulursun yapacak bi şeyler.geçmiş olsun Rabbim kötüsünden korusun inş.Gunaydin kizlar dundu doktor randevum bebisim cook saglikliymis 160gr mis ve gelisimi 1 hafta önden gidiomus ama sirti donuk uyudugu icin göremedi cinsiyetini haftaya gelde yine bakalim dedi. Bebegimle ilgili hersey cok ii ama dusuk tehlikem varmis rahmim cok darmis öyle bisiler dedi dusugu duyunca dinleyemedim zaten beynimden vurulmusa döndümmcok canim sıkıldı surekli yatacaksin dedi serum tedavisi verdi ve dun itibariyle işsiz biriyim evde bol bol yatcakmisim ama benim gibi okul biter bitmez ise giren hic evde oturmamis biri icin cidden cok zor ya bakalim hayirlisi
canım ne güzel haberlerle gelmişsin.bende şu ayrıntılı olayı için tedirgin haldeyim ne olacak nasıl gidecek.bi girsem rahatlıcam.demek konuşmaya tepki veriyo çenebaz olacak demek ki senin ki. hareletlerini karının altından mı hissediyorsun?ben ilk defa göbek deliğime yakın hissettim dün.o kadar yukarı çıktı mı merak ettim gerçektende.amin canım rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin. canım senin iğnen biraz yüksek ama sanırım sende pıhtılaşma vardı değilmi? bende pıhtı falan yok sadece azıcık folik asit eksikliği çıktı oda zaten baştan beri kullanıyorum doktor tamamen önlem amaçlı verdi iğneyi. sen azıcık göbeğe yakın yap uzak yapıyorsun hem canın yanar hemde morarır yağ dokusuna yapmamız lazım. hafif sıkarak yapıyorum birde.
bu arada bebek hareketini yavaş yavaş hissedersin ben bile 2 3 gün önce az az hissediyordum şimdi daha fazla oldu. ama onlar içerde bol bol hareket ediyor merak etme. benim hiç yemeğe tepki vermiyor daha çok konuştuğumda tepki veriyor henüz öyle sürekli hareket edicek kadar gelişmedi onlar. bende korkuyordum araştırdım netten gayet normalmiş. ilarleyen haftalarda bol bol duyacaz merak etme :)
Inşallah canım inşallah Allahım kucaklarımızı doldursun. Bu hareket olayı psikolojik olarak da beni etkiliyor. Ne kadar tedavi falan da görmüş olsam hareketini hissedemeyince panik oluyorum. Allah'a tevekkül ediyorum. Zaten O verdi herşey onun bir ol demesiyle oluyor.
Benim iki genimde heterozigot pıhtılaşma çıkmıştı iki gende olunca homozigotmuş gibi tedavi ediliyormuş. Aspirin de kullanıyorum. Henüz korkumdan kimseye bebişten bahsetmedim. Annemden başka ailemizden de kimse bilmiyor. Hamilelik takvimini bile yapamıyorum. Ah ne olucak benim Halim. Allah'a yalvarıyorum tevekkül ediyorum diyorum tevekkülüm mü zayıftır nedir.
Sanki içimden bir ses senin bebeğinin erkek olduğunu söylüyorbana arkadaşım diyor bende senin gibi şalgamı çok severdim kızım oldu kesin seninkide kız
bir diğeride diyor bende ekşiyi çok yedim erkek oldu kesin seninkide erkek
nasıl bişey çıkacak merak ediyorum
canım ne güzel haberlerle gelmişsin.bende şu ayrıntılı olayı için tedirgin haldeyim ne olacak nasıl gidecek.bi girsem rahatlıcam.demek konuşmaya tepki veriyo çenebaz olacak demek ki senin ki. hareletlerini karının altından mı hissediyorsun?ben ilk defa göbek deliğime yakın hissettim dün.o kadar yukarı çıktı mı merak ettim gerçektende.
Selam hanımlar ben gaziantepten alev 4.5 yıllık evliyim bende Şubat annesi olacağım allahın izniyle tanışalımmı?
doğru kesin sonuç herzaman iyidir. biberonlar bile iki renkli belli olmadan alasım gelmiyor tam 2 hafta kaldı kontolüme , benimki de açmazsa bacağını şimdi 1 ay daha bekle ama o zmaan sabredemem gibi geliyor giderim gene :))
inşaallah canım ya bakalım ... eşim çok destekçi Allaha şükür.
Hoşbulduk cinsiyetler neler :) isim düşündünüzmü
antalya canım sabah yada güneş battıktan sonra 1 yada 2 saatliğine yüzmeye götürüyorum bugünde çok sıcaktı dayanamadım geldik eve çok yakın deniz sırt çantamı dolduruyorum yürüyerek gidiyoruz benim kız tadını çıkarıyo valla kara kuzu olmuş resmen
Benimkinin cinsiyeti göründü ama hareketsizdi. doktorum 2 saatte bir ymek yemediğin için kan şekerin düşmüş diyip kızdı :/ Çok takıntılı ya...
Ay canım iyiki varsınız moral depoluyorum sayenizde :)
anladım canım. aslında senden çokta farkım yok inan ultrasona girerken elim ayağım titriyor. ama artık çokta takmamaya çalışıyorum. çünkü stres çok yaparsam sanki bebeğimde üzülecek gibi hissediyorum eşimde kızıyor bana.ama sen benden biraz daha fazla kafaya takıyorsun bir ara şu kalp dinleme cihazlarından almayı düşündüm ama sonra bozulur birşey olur duyamam iyice kafayı yerim diye ondan da vazgeçtim artık herşeyi rabbime bıraktım neredeyse her gece yasin okumaya çalışıyorum. o beni rahatlatıyor sanada tavsiye ederim canım. inan faydasını görüceksin :)
birde hz. yunus peygamberin balığın karnındayken sıkıntı için okuduğu dua var onuda ezberledim günde aklıma kaç kere gelirse onuda okuyorum .
benim erkek zaten sayfanın en başında cinsiyetlerimiz yazıyor seninde belliyse blackberry arkadaşımıza özel mesaj at senide eklesin listeye. eğer nasip olursa ismi EGE olucak :)
benim erkek zaten sayfanın en başında cinsiyetlerimiz yazıyor seninde belliyse @Blackberry arkadaşımıza özel mesaj at senide eklesin listeye. eğer nasip olursa ismi EGE olucak :)
Hoşgeldın cnm. Benim bir oğlum var ikinci geliyor kısmetse. Buyuk oğlum Demirhan bu da inşallah Selimhan olacak.Hoşbulduk cinsiyetler neler :) isim düşündünüzmü
Maşallah 2. Erkek geliyor :)Hoşgeldın cnm. Benim bir oğlum var ikinci geliyor kısmetse. Buyuk oğlum Demirhan bu da inşallah Selimhan olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?