2015 Şubat Anneleri

Gozun aydin canim nr guzel haberler

3lü test yaptıran varmı birde ayrıntılı ultrason nasıl oluyor neye bakıyor ? Bizimki bu ayın 10 unda merak ediyorum

cinsiyet belli değil ama kız olursa isim belli zehra olacak , erkek olursa kararsızız en son eşim okan olabilir seviyorum o ismi dedi benimde hoşuma gitti ama kesinlik yok daha oğlanda

bakıyorum yine herkesin kontrolleri gelmiş iyi geçmiş diğer kontrole gidecek arkadaşlarında hayırlısıyla iyi geçer inşallah.
bende dün kontrole gittim çok şükür bin şükür herşey yolunda
daha önce korktuğum başka doktorun gördüğü rahimde perde olayı için endişe edilecek bebeği etkileyecek biçimde bir şey olmadığını bu konuyu unutmamı söyledi kendi doktorum.
onun dışında bebeğimin kız olduğununda tekrar teyidini aldım darısı bekleyenlere artık

Kızlar Hakkaten bu ayrıntılı usg ne ??
Benim doktorum hiç bahsetmedi girmekten . Bidahaki randevumda zaten 23 haftalık olucam. Acaba oyüzdenmi ?
Internette baktım biraz , eğer denildiği gibiyse ben her gittiğimde ayrıntılıya giriyorum zaten. Kan akışı , göbek kordonunda ki kan atımı gibi , omuriliği gibi birçok ayrıntıya bakıp herseferinde konuşuyor. Yalnızca bu haftada kalbi çok küçük bi delik varsa göremeyiz . 20.haftadan sonra anlarız demişti .
Sizinkiler nasıl ? Rica etsem anlatırmısınız ?

Doktordan guzel haberlerle gelen arkadaslar ggozunuz aydin darisi gidiceklere cinsiyet ogrenenlr hayirli olsun saglikpa alalim hepimiz kucagimiza insallah

Saat 4 gibi arkadaslarim gelivek cok katilamiyorum ama okumaya calisiyrum evi toplamaya calisiyorum ufak biseylerde hazirlicam simdilik optm sizi

3lü test yaptıran varmı birde ayrıntılı ultrason nasıl oluyor neye bakıyor ? Bizimki bu ayın 10 unda merak ediyorum

ben gecen hafta yaptırdım cnm ikisinide. kan aldılar benden. aç tok fark etmıyor. kanda uc tane farklı hormonun analızı yapılıyor. bırde kan verdıgın gun ayrıntılı ultrasona gırıyosun. normal ultrasondan farkı yok. bebegın goruntusunu 4 boyutlu gorebılıyosun sadece. sonra kan sonucu , ultrason sonucu yaş, alilesel faktorler gıbı bır cok unsuru programa yukleyıp bir risk analizi yapılıyor. sonucu 2-3 gun sonra alabılıyorsun

Biz de yarın doktora gidicez teyzeleriii bir aydır görmemiştim bebişimi bakalım büyümüş mü

bana da ayrıntılı usg diye bişi demedi ? 2li test yapıldı en son. bi de 23 eylülde galiba 4lü test yaparız dedi. 4lüye nie ihtiyac duydu onu bilemiyorum. 2li temiz çıktı halbuki

bana da ayrıntılı usg diye bişi demedi ? 2li test yapıldı en son. bi de 23 eylülde galiba 4lü test yaparız dedi. 4lüye nie ihtiyac duydu onu bilemiyorum. 2li temiz çıktı halbuki

2li,3lü,4lü rutin yapıyo doktorlar canım. Bi şe olduğundan değil rahat ol. Benim de senin gibi 2li temüz ama 4lüyü de yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…