2015 Şubat Anneleri

dediğin şey canım. ayrıntılı usg biraz daha ayrıntılı incelenmesi hali bebeğin. mesela benim daha önce kalbe hep yüzeysel bakılıyordu. bugün damarına filan bakıldı. zaten kalp için ayrıca fetal eko yapılacak ayın 16 sında. daha önce bu ayrıntılı ultrason yokmuş yeni yeni çıkmış ortaya. beynine filanda bakılıyor ayrıca.birde mide böbrek filan. yani bunlar daha önce bakıldıysa doktorun o yüzden istememiştir senden.

2li,3lü,4lü rutin yapıyo doktorlar canım. Bi şe olduğundan değil rahat ol. Benim de senin gibi 2li temüz ama 4lüyü de yaptı.

4LÜ de ne yapıldı
sonuçta ne elde edilmek isteniyor tam olarak
bende gireceğimde

Teşekkür ederim cnm 4 boyutuyla bakarsa heyecandan kalpten giderim :)

Ayrıntılıda hem organlara hem vücuda teker teker bakılyor, önünde bir liste oluyor doktorun genellikle organları vs. işaretliyor. Yaklaşık 30 dk falan sürüyor, iyi doktorlar olası anomali durumlarını söylüyorlar. Umarım herkesin sağlıklı geçer :)

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim Evet idar torbasıdır , beynidir hepsine bakıyor anlatıyor sonrasında da . Demekki ben ayrıca gitmicem . Rahatladım sanırım biraz

offsss alanya muhteşemdir bi türlü kısmet olmadı şöle gönlümce gidip dolaşayım hele kuzum doğsun gezip tozarız oralarıda inşş sende sakınca yoksa git annenlere valla eylül şimdi en güzel mevsim yani

Aaa 2li test gibi rapormu düzenleniyor yani ?? Bizim hep konuştuğumuz şeyler bunlar . Benim doktor Perinatoloji uzm . 2liye girmeden çok önce haber verdi. Ama ayrıntılı usg eğer bahsettiklerinizden ibaretse zaten hep yapılıyor. Ayrıca yapmaması problem olmaz inşallah
Amiin inşallah hepimizin Nurtopu gibi sağlıklı bebekleri olur. Üzmesin Allah'ım bizi.

ya bende öğrenmek istiyorum cinsiyeti bi daha ki hafta çabukk gelsin yaaaa

ay kızlar ya benim 4. aya kadar az bulantım olmuştu. 2-3 hafta önce tamamen geçti. Ama şimdi dünden beri dönüyo resmen midem. Sabah da dayanamadım çıkardım Tecrübeli anneler ara ara mide bulantıları dönebilir mi? Normal mi?

gozun aydın cnm cok sevındım... masallah tosununa ınsallah herkesın sonucu boyle guzel cıkar...

20. haftada vuruluyormuş tetanoz..1 ay sonra tekrar ve belli aralıklarla 5 doz tamamlanıyormuş.. sende doktoruna sor istersen canım,aydınlatır seni..

bende de oluyor genelde sabahları daha bu sabah aşırı bir öğürme oldu lavaboda. ha eski bulantılarım kalmadı ama nedense sabahları hala oluyor.

Evet öyleymiş ben henüz girmedim, kısmetse Atıl Yüksel e gidicem daha var baya. Normalde benim doktor daha kısa gösteriyor omurilik beyin vs. şeklinde seninki perinatologsa zaten ondan da istemeyebilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…