- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.144
- 448
ter canım bende terleyince oluyor su gibi. biraz iş yapayım sucuk gibi terliyorum zaten.KIZLARR ACİL BİR SORU
bi kaç gündür iç çamaşırım su dökülmüş gibi ıslak oluyor ama akıntı gibi değil renksiz kokusuz sizdede böyle bir şey söz konusumu?sıcakta terliyormuyum diye düşünüyorum ama ne bilim garip geldi ıslaklık fazla yani
ben hissetmiyorum yaa bir ara baya hisseder durumdaydım şimdi hiçç yatıyorum çikolata dondurma yiyince yatıyorum yok. doktor yavaş yavaş hissetmen lazım dedi ama tık yok ağır mı biraz ne oğlumdA 13. haftrada hissederdim yaa. her hamilelik bir olmuyormuş demek kikızlar bebeğinin hareketlerini baya baya hisseden varmı,?
ter canım bende terleyince oluyor su gibi. biraz iş yapayım sucuk gibi terliyorum zaten.
Vi
. Vitamin kullanıyor musun ben öyle bi iki kez kustum vitaminden dolayı hala içtikten sonra da bulanıyor
aman öyle olsunda
allah korusun kötü seneryo yazıveriyorum hemen ben kendime
herkesin bir olmuyor yaa beşinci ayı bitirince hisseden var daha erken hisseden var normaldirben hissetmiyorum yaa bir ara baya hisseder durumdaydım şimdi hiçç yatıyorum çikolata dondurma yiyince yatıyorum yok. doktor yavaş yavaş hissetmen lazım dedi ama tık yok ağır mı biraz ne oğlumdA 13. haftrada hissederdim yaa. her hamilelik bir olmuyormuş demek ki
ya canım aslında şundan yazdım ben baya baya içten içten tokatlanıyomben hissetmiyorum yaa bir ara baya hisseder durumdaydım şimdi hiçç yatıyorum çikolata dondurma yiyince yatıyorum yok. doktor yavaş yavaş hissetmen lazım dedi ama tık yok ağır mı biraz ne oğlumdA 13. haftrada hissederdim yaa. her hamilelik bir olmuyormuş demek ki
Teşekkür ederim cnm 4 boyutuyla bakarsa heyecandan kalpten giderim :)
Allah korusun canım deme öyle iyi olsun kuzucuklar.
Ben dün oldum aşıyı canım çünkü bacagimi sandalyenin kenarı cizince telaslandim Dr de yapalım dedi yaptırdım ama çok fena kolum ağrıyor suankızlar aile hekimliğine kaydını yaptırmayan var mı hala benim gibi =)) sabah okula git gel,sonra sıcak zaten,gidemedim 3 gündür..bide tetanoz aşısı için ne düşünüyorsunuz??ben doktoruma sordum,çok gerekli değil ama sen bilirsin dedi..ne yapsam bilemedim..
ZELAL kürtçe berrak, duru anlamına geliyormuşHoşgeldin hayırlı olsun kuzucun saglikla kavuşmak nasip olur ins
Canim cok sevindim adina icin ragat etmistir artik bak takilmazsin sukur
Ogrenemedik catladi kuzuum cumartesi burdaki doktrda randebum var cok umudun yok kendinden ama ininşallah Ogrenrz artik
hmm masal cok konulur oldu sila guzel ama anlami kaderini etkilerse kotu ayrilik hasretlik yasamasin kuzu. Hayat anlami hos soylemi biraz yabanci geliyor sadece. Zelal nedir anlami ilk duyuyorum onu?
Ortadoğu hastanesini iyi diye duymuştum doktorun adını yazınca zaten kötü bir yoruma denk gelmedim. Zor olacak senin için inşallah en az kendi doktorun kadar iyi bir doktora denk gelirsin. Sorması ayıp olacak ama muayene ücreti nedir? Testler falan Adana'da bir yakınım için araştırıyorum tavsiye edeceğim. Çok tuzluysa insanları üzmek istememortadoğuda önder başeğmez ama gelecek itibariyle ayriliyoruzçok iyiydi dr.um.
ıstanbulda kime hangi hasteney giderim bilmiyorum, canım sıkıldı.
waowww korkusuz kadın :) kaç çocuk istiyorsunuzaynen canım baştan kız dedi doktorumuz sonra erkeğe döndü hayırlısı sağlıklı olsun. artık belki 3. ye kız olur belli mi olur?
ben 4 boyutlu yuzunu gorunce ay cok cırkın dıyıp guldum. doktorda bu donemde bebeklerın yuzu cok cırkın olur uzaylıya benzıyorlar. ılerıkı aylarda daha şirin gözükecek falan dedi. aklında olsun senınde :)
Ağladım ya adam ağlayınca ağladım eşimde benden romantik o napcak acaba
hadi biraz duygusala bağlayalım ne dersiniz?
ben hissetmiyorum yaa bir ara baya hisseder durumdaydım şimdi hiçç yatıyorum çikolata dondurma yiyince yatıyorum yok. doktor yavaş yavaş hissetmen lazım dedi ama tık yok ağır mı biraz ne oğlumdA 13. haftrada hissederdim yaa. her hamilelik bir olmuyormuş demek ki
özelden bilgilerimi yazdım size belki bu defa eklenirim listeye , şimdiden teşekkürler canımben hissetmiyorum yaa bir ara baya hisseder durumdaydım şimdi hiçç yatıyorum çikolata dondurma yiyince yatıyorum yok. doktor yavaş yavaş hissetmen lazım dedi ama tık yok ağır mı biraz ne oğlumdA 13. haftrada hissederdim yaa. her hamilelik bir olmuyormuş demek ki
aaa melike üzüldüm .geçmiş olsun. sen geçen demiştin değil mi zamanı gelse de evde dursam diye. boşver yat gitsin diyecem ama sena bakar mı birisi acaba. ? bende 1 hafta yatmıştım bir keresınde sonradan alışıyorsun yatmaya. rahim nasıl dar oluyormuş? bir de sonradan genişliyor diye biliyrum.Gunaydin kizlar dundu doktor randevum bebisim cook saglikliymis 160gr mis ve gelisimi 1 hafta önden gidiomus ama sirti donuk uyudugu icin göremedi cinsiyetini haftaya gelde yine bakalim dedi. Bebegimle ilgili hersey cok ii ama dusuk tehlikem varmis rahmim cok darmis öyle bisiler dedi dusugu duyunca dinleyemedim zaten beynimden vurulmusa döndümmcok canim sıkıldı surekli yatacaksin dedi serum tedavisi verdi ve dun itibariyle işsiz biriyim evde bol bol yatcakmisim ama benim gibi okul biter bitmez ise giren hic evde oturmamis biri icin cidden cok zor ya bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?