2015 Şubat Anneleri

ter canım bende terleyince oluyor su gibi. biraz iş yapayım sucuk gibi terliyorum zaten.

kızlar bebeğinin hareketlerini baya baya hisseden varmı,?
ben hissetmiyorum yaa bir ara baya hisseder durumdaydım şimdi hiçç yatıyorum çikolata dondurma yiyince yatıyorum yok. doktor yavaş yavaş hissetmen lazım dedi ama tık yok ağır mı biraz ne oğlumdA 13. haftrada hissederdim yaa. her hamilelik bir olmuyormuş demek ki

Vi
. Vitamin kullanıyor musun ben öyle bi iki kez kustum vitaminden dolayı hala içtikten sonra da bulanıyor

ben decavit içince kafam kalkmazdı midem bulanır istifraederdim dr a söylşedim ağır geldi demek ki dedi fazla vitamintakviyesi nedeniyle bıraktık. sadece gynaferon ve balık yağı alıyorum

herkesin bir olmuyor yaa beşinci ayı bitirince hisseden var daha erken hisseden var normaldir

ya canım aslında şundan yazdım ben baya baya içten içten tokatlanıyom çalışıyorum masamda işe ne zaman gömülsem atıyor bişi bana sanki canım yanıyor doktor iç karnın ince hissedersin dedi ama çok garip yani bi sorayım dedim tecrübeliler iyi bilirsiniz ? normalmi bu şimdi ilk hamileliğim ve 18 haftada resmen vurduğunu hissediyorum bu seyirme değil yani bildiğin tepik

Teşekkür ederim cnm 4 boyutuyla bakarsa heyecandan kalpten giderim :)

ben 4 boyutlu yuzunu gorunce ay cok cırkın dıyıp guldum. doktorda bu donemde bebeklerın yuzu cok cırkın olur uzaylıya benzıyorlar. ılerıkı aylarda daha şirin gözükecek falan dedi. aklında olsun senınde :)

Ben dün oldum aşıyı canım çünkü bacagimi sandalyenin kenarı cizince telaslandim Dr de yapalım dedi yaptırdım ama çok fena kolum ağrıyor suan

ZELAL kürtçe berrak, duru anlamına geliyormuş

ortadoğuda önder başeğmez ama gelecek itibariyle ayriliyoruz çok iyiydi dr.um.
ıstanbulda kime hangi hasteney giderim bilmiyorum, canım sıkıldı.
Ortadoğu hastanesini iyi diye duymuştum doktorun adını yazınca zaten kötü bir yoruma denk gelmedim. Zor olacak senin için inşallah en az kendi doktorun kadar iyi bir doktora denk gelirsin. Sorması ayıp olacak ama muayene ücreti nedir? Testler falan Adana'da bir yakınım için araştırıyorum tavsiye edeceğim. Çok tuzluysa insanları üzmek istemem

Peki .videoya çekelim eşimle :)

Litchi sen kalple ilgili sıkıntıyı naptin doktora
Gidecektin kacirdim mi onu bi gelisme var mi ki

Canım cocuk kardiyoloğuna göstermemi söylemişti kendi doktorum ve İzmir'deki doktor. 18-19. Haftaları bekliyoruz kalp gelişimi o zamanlar görülebiliyormuş. En son İzmir dönüşü kendi doktoruma gittim normaldi. Inşallah iyidir kuzucuğum. Allahım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.
Bu arada sizin oralar çok sıcaktır mutfağa girmek istememen normal canım. Bence bol bol oranın o meşhur yemeğinden ye. Sırf onun için biz de bir ara oraya gelicez :) sanırım benim canım istiyo. Tam aşermek mi bilmiyorum ama buralarda öylesini bulamıyoruz en güzeli de yaprak :)

özelden bilgilerimi yazdım size belki bu defa eklenirim listeye , şimdiden teşekkürler canım

aaa melike üzüldüm .geçmiş olsun. sen geçen demiştin değil mi zamanı gelse de evde dursam diye. boşver yat gitsin diyecem ama sena bakar mı birisi acaba. ? bende 1 hafta yatmıştım bir keresınde sonradan alışıyorsun yatmaya. rahim nasıl dar oluyormuş? bir de sonradan genişliyor diye biliyrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…