kan alınıyor 2li gibi down send. çocuğu %80 tespit ediyormuş4LÜ de ne yapıldı
sonuçta ne elde edilmek isteniyor tam olarak
bende gireceğimde
ortadoğuda önder başeğmez ama gelecek itibariyle ayriliyoruzAdana'da hangi doktora gidiyordunuz? Ben de Adanalıyım çok uzağım memleketime
Selam hanımlar ben gaziantepten alev 4.5 yıllık evliyim bende Şubat annesi olacağım allahın izniyle tanışalımmı?
bakıyorum yine herkesin kontrolleri gelmiş iyi geçmişdiğer kontrole gidecek arkadaşlarında hayırlısıyla iyi geçer inşallah.
bende dün kontrole gittim çok şükür bin şükür herşey yolunda
daha önce korktuğum başka doktorun gördüğü rahimde perde olayı için endişe edilecek bebeği etkileyecek biçimde bir şey olmadığını bu konuyu unutmamı söyledi kendi doktorum.
onun dışında bebeğimin kız olduğununda tekrar teyidini aldım darısı bekleyenlere artık
ya bende öğrenmek istiyorum cinsiyeti bi daha ki hafta çabukk gelsin yaaaa
kızlar kızıma isim düşünüyorum eşimle anlaşamadığımız bir konu ama sağlık olsun çözebileceğim bir sorun :) MASAL, HAYAT, ZELAL, SILA sizce?????
kızlar @dandinidandini @papatis @elifmisdarkdays ve merak eden diğer arkadaşlarım şükür geldim eve. evet ayrıntılı ultrason macerasıda bitti 30 dakika kadar bir süre inceledi doktor gayet sağlıklı herhangi bir sıkıntı yok dedi. normal ultrason gibi ama daha uzun süren ve bebeğin her yerine bakıldı. doktor güldü suratını çevirmedi oğluşum.yumuşak yere gömmüş kafayı çıkarmıyor dedi. :) yumuşak yerde plesenta sonra doktor bak dedi çevirirse yüzünü göstereyim dedi. sonra azıcık çevirdi bizimki yüzünü gözünü dudaklarını burnunu gösterdi. maşallah yavrum günden güne büyüyor. çok hareketliydi. doktorda diyor keyfi yerinde orada diye :) henüz kaç santim kaç gram bilmiyorum daha çıkmadı sonuç. 3 gün sürüyor çıkması ama diğeride ertesi gün çıkmıştı.yarın çıkar oda. çok stresli girdim ama allaha şükür bunuda atlattık. sırada kalp ekomuz kaldı onuda bitirdikmi. geriye pek birşey kalmıyor. allah girmeyenleride hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin hepinize.
ayrıntılı ultasona kaçıncı haftalarda giriliyor?
Benim de iki gundur mide yanmalarim hortladi bi ara iyiydi ne guzel kezzap dokmus gibi yanıyor meret deli oluyorum
vitamin saglikli beslnme konukari gecmis ne vitamin kullaniyorum ne adam akilli beslendigim söylenebilir hatta cok sorumsuz takılıyorum da diyebilirim halim istegim istahim gelmiyor itici geliyor mutfak bu sadece beni değil tum aileyi etkiliyor isin kotusu katin toklugu olsun da artık nsl olursa olsun modundan cikamiyoruz malesef
kızlar kızıma isim düşünüyorum eşimle anlaşamadığımız bir konu ama sağlık olsun çözebileceğim bir sorun :) MASAL, HAYAT, ZELAL, SILA sizce?????
niye kız depresyona mı girdin kendine gel toparlan olmaz öyle şimdiden sonra bebek senin depodan da beslenmeyecek minnicik kalır sonra bak
. Vitamin kullanıyor musun ben öyle bi iki kez kustum vitaminden dolayı hala içtikten sonra da bulanıyoray kızlar ya benim 4. aya kadar az bulantım olmuştu. 2-3 hafta önce tamamen geçti. Ama şimdi dünden beri dönüyo resmen midem. Sabah da dayanamadım çıkardımTecrübeli anneler ara ara mide bulantıları dönebilir mi? Normal mi?
tatlım özeldende msj attım benim bebiş kız eklermisin
seninde isimleri çok hoşmuş isimleriyle çok yaşasınlar
offsss alanya muhteşemdir bi türlü kısmet olmadı şöle gönlümce gidip dolaşayım hele kuzum doğsun gezip tozarız oralarıda inşş sende sakınca yoksa git annenlere valla eylül şimdi en güzel mevsim yani
yapılması gerekiyormuş kaydın,gebeliği ve doğumdan sonra bebeği takip edip aşılarını falan da yapıyorlar..
Maşallah 2. Erkek geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?