2015 Şubat Anneleri

kızlar kızıma isim düşünüyorum eşimle anlaşamadığımız bir konu ama sağlık olsun çözebileceğim bir sorun :) MASAL, HAYAT, ZELAL, SILA sizce?????

Adana'da hangi doktora gidiyordunuz? Ben de Adanalıyım çok uzağım memleketime
ortadoğuda önder başeğmez ama gelecek itibariyle ayriliyoruz çok iyiydi dr.um.
ıstanbulda kime hangi hasteney giderim bilmiyorum, canım sıkıldı.

@esla gözün aydin ayrintiliyi da atlattin iyi haberlerle maşallah darisi bize olsun

Melike gecmis olsun kuzum isi birakman iyi olmus risk varsa strese tehlikeye hic gerek yok bebişin rabbime emanet sagsalim kavuscan inşallah dikkatli ol yeter

cimcimesultan ogrendin mi kuzum cinsiyeti ins ogrenirsin ayagini sürü de cumartesi ben de ogreneyim artik catliycam valla

uzun sayfalar olmus alintilayamadim kizi uyutma davasında olunca okuldan geldik malum pertimiz cikti. Doktora giden gidene maşallah iyi haber alan cinsiyet ogrenen gobegi pitlayan herkesin gözü aydin olsun. Isim isim yazamadım atladigim varsa kusuruma bakmasn bugünluk

Selam hanımlar ben gaziantepten alev 4.5 yıllık evliyim bende Şubat annesi olacağım allahın izniyle tanışalımmı?

Hoşgeldin hayırlı olsun kuzucun saglikla kavuşmak nasip olur ins

Canim cok sevindim adina icin ragat etmistir artik bak takilmazsin sukur

ya bende öğrenmek istiyorum cinsiyeti bi daha ki hafta çabukk gelsin yaaaa

Ogrenemedik catladi kuzuum cumartesi burdaki doktrda randebum var cok umudun yok kendinden ama ininşallah Ogrenrz artik

kızlar kızıma isim düşünüyorum eşimle anlaşamadığımız bir konu ama sağlık olsun çözebileceğim bir sorun :) MASAL, HAYAT, ZELAL, SILA sizce?????

hmm masal cok konulur oldu sila guzel ama anlami kaderini etkilerse kotu ayrilik hasretlik yasamasin kuzu. Hayat anlami hos soylemi biraz yabanci geliyor sadece. Zelal nedir anlami ilk duyuyorum onu?

Benim de iki gundur mide yanmalarim hortladi bi ara iyiydi ne guzel kezzap dokmus gibi yanıyor meret deli oluyorum

vitamin saglikli beslnme konukari gecmis ne vitamin kullaniyorum ne adam akilli beslendigim söylenebilir hatta cok sorumsuz takılıyorum da diyebilirim halim istegim istahim gelmiyor itici geliyor mutfak bu sadece beni değil tum aileyi etkiliyor isin kotusu katin toklugu olsun da artık nsl olursa olsun modundan cikamiyoruz malesef

ayrıntılı ultasona kaçıncı haftalarda giriliyor?

Litchi sen kalple ilgili sıkıntıyı naptin doktora
Gidecektin kacirdim mi onu bi gelisme var mi ki

A aliya yine karabatak gibi kayboldun ses ver arada

@esoba da yok iki gundur az takiliyor ay sonu da degil işler yogun desek

plesentasi asagida olanlar bi el kaldiriversin bakim yakinda kontrolu olup durumunda duzelme olan oldu mu? Zamanla yikari cikar belki diyo drlar ya cikti mi sizinkiler ben de merak ediyorum bizim son durum nedir

niye kız depresyona mı girdin kendine gel toparlan olmaz öyle şimdiden sonra bebek senin depodan da beslenmeyecek minnicik kalır sonra bak

zelal'in anlamı var diğerlerinin manevi bi anlam değeri yok
o yüzden bence zelal

niye kız depresyona mı girdin kendine gel toparlan olmaz öyle şimdiden sonra bebek senin depodan da beslenmeyecek minnicik kalır sonra bak

Yok aslinda pskoljisk olarak daha iyiyim de enerjim istegim gelmiyir mutfaktan kulliyen tiksindim hazir bulursam zorlayip yiyorum mesela iki gündür istemeyerek de olsa esimin isyerine takiliyoruz oglenleri sirf buyuk kuzum ac kalmasim diye cunku eve gelince ugrasip yapmiyorum gecstrme oluyor kizim da yeme konusunda mizmiz bi cocuk zorla yedriyorsun saatlerce ac durur o oyle ben boyle olunca iste duzen olmuyor. Et yapamiyorum saten arada kofte vb zorluyorum kendimi cok itici geliyor su bile sekerli geliyir tat duyum zedelenmis sanki keyf alamiyorum malesef bu da beslnmemi olumsuz etkiliyor

Vi
. Vitamin kullanıyor musun ben öyle bi iki kez kustum vitaminden dolayı hala içtikten sonra da bulanıyor

kendime güvenemiyorum aslında bir mani yok da. Bir de eşimin bi işi var o olursa hep birlikte otele gideriz diyo ne biliyim bu hafta kesin belli olacak inşallah bakalım.

yapılması gerekiyormuş kaydın,gebeliği ve doğumdan sonra bebeği takip edip aşılarını falan da yapıyorlar..

Doğumdan sonra otomatik olarak hastane bildiriyor zaten öncesinde bildirmeyi düşünmüyorum. Önceki bebişimde hastane doğum demiş kaybettiğimi söylememiş sağlık ocağından habire aşı için aranmıştım.

KIZLARR ACİL BİR SORU

bi kaç gündür iç çamaşırım su dökülmüş gibi ıslak oluyor ama akıntı gibi değil renksiz kokusuz sizdede böyle bir şey söz konusumu?sıcakta terliyormuyum diye düşünüyorum ama ne bilim garip geldi ıslaklık fazla yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…