2015 Şubat Anneleri

Canım istiyorsan git bir görsün belki uyugulaman gereken bir liste verir. Yine de kendi vücudunu sen bilirsin sevdiğin şeyleri bol bol ye. B12 tahıllarda ve ette var.
sanmıyorum B12 eksikliğinden olsun. çünkü ben 3 öğün et yiyorum. kahvaltıda bile yiyorum düşün. hayatım boyunca bir saç telim bile dökülmezdi ama şimdi tutam tutam dökülüyor. bir de midem bulanmadı hiç ne bulsam yiyorum 18 kilo aldım.

senin prenses güçlenmiş hayatım maşallah.bende dün akşam yedim bi tepik baya net hissettim göbek deliğimin biraz altından.ikinci olmasına rağmen çok heyecanlandım.bir iki defa oldu.bugün sakiniz.

ben doktordaan geldiiiiimmm
yuzustu yatip bacak acmayan veledim zorladi bizi yuruyus yaptim 15 dk tekrar girdim ultrasona veeeee
tombalak bir KIZIM olucaaaakkkk

Aaaaa hayırlı olsun canım. Güzel bir prenses de sana geliyor desene. Yürüyüş niye ki? Hissetmeyi falan sağlıyor mu ki.

TE="ecicansu, post: 3673266, member: 612060"]Gozun aydin saglikla al kucagina cnm oglusunu[/QUOTE]

Amin saol cnm Allah herkeze nasip etsin

Saç dökülmesi çinko eksikliğinden de olur diye biliyorum ben. Aslında o da ette var. Bilemedim şimdi.

:) heh beni merak eden biri çıktı. sende olmasan yandık valla. ya ben iki gecedir uyuyamıyorum ,gözlerım şişti resmen davul oldu okuyorum zorla ama keyfim yok yazamıyorum pek. çok acil durum olursa yazıyorum.

senin prenses güçlenmiş hayatım maşallah.bende dün akşam yedim bi tepik baya net hissettim göbek deliğimin biraz altından.ikinci olmasına rağmen çok heyecanlandım.bir iki defa oldu.bugün sakiniz.

evet canım ya sevdiğim şeyleri yediğimde hele daha çok vuruyo :) maşalah kuzularımıza

benimde ara ara oluyor. 2-3 hafta önce çok olmuştu hatta korktum ama doktora da sormayı unuttum. cuma gidince sorucam bende merak ediyorum. aslında suyun falan normal dedi yeni bana ama insan yine de endişeleniyor.

Aaaaa hayırlı olsun canım. Güzel bir prenses de sana geliyor desene. Yürüyüş niye ki? Hissetmeyi falan sağlıyor mu ki.

tesekkur edrrim tatlimmm :)
yuruyus bebis pozisyon degistirsin diye yaptim oksurdum falan ondan sonra sirtustu dondu yoksa goremicektik cinsiyetini.

Oyy yerim onun tombisini gozun aydin vnm

tesekkur ederim canim vala kocaman yanaklarini gorunce yanakmi onlar die sordum doktora evet tombis olcak dedi bi de gobis yapmis yat yat napsin cocuk :) ama eller ayaklar bir durmadi :)

Ohh nihayet yağmur yağıyor :)) çok sıcakti yine bgn :)) ferahlicaz şimdi misss :)

bizimde yağıyor sabah sıcaktı çok hastaneye giderken. şimdi hava kapandı arada duruyor arada başlıyor azıcık serin iyi gelicek :)

bizimde yağıyor sabah sıcaktı çok hastaneye giderken. şimdi hava kapandı arada duruyor arada başlıyor azıcık serin iyi gelicek :)
Eskiden çalışırken klimayi çok düşük derecelere ayarlamazdim şimdi 20 derecede önlük maske fazla geliyor bigün hasta başında imdatttt diye soyuncam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…