sanmıyorum B12 eksikliğinden olsun. çünkü ben 3 öğün et yiyorum. kahvaltıda bile yiyorum düşün. hayatım boyunca bir saç telim bile dökülmezdi ama şimdi tutam tutam dökülüyor. bir de midem bulanmadı hiç ne bulsam yiyorum 18 kilo aldım.Canım istiyorsan git bir görsün belki uyugulaman gereken bir liste verir. Yine de kendi vücudunu sen bilirsin sevdiğin şeyleri bol bol ye. B12 tahıllarda ve ette var.
senin prenses güçlenmiş hayatım maşallah.bende dün akşam yedim bi tepik baya net hissettim göbek deliğimin biraz altından.ikinci olmasına rağmen çok heyecanlandım.bir iki defa oldu.bugün sakiniz.ya canım aslında şundan yazdım ben baya baya içten içten tokatlanıyomçalışıyorum masamda işe ne zaman gömülsem atıyor bişi bana sanki canım yanıyor doktor iç karnın ince hissedersin dedi ama çok garip yani bi sorayım dedim tecrübeliler iyi bilirsiniz ? normalmi bu şimdi ilk hamileliğim ve 18 haftada resmen vurduğunu hissediyorum bu seyirme değil yani bildiğin tepik
eneeee kızlar çoğalıyor sankim.hayırlı olsun tatlımben doktordaan geldiiiiimmm
yuzustu yatip bacak acmayan veledim zorladi bizi yuruyus yaptim 15 dk tekrar girdim ultrasona veeeee
tombalak bir KIZIM olucaaaakkkk
ben doktordaan geldiiiiimmm
yuzustu yatip bacak acmayan veledim zorladi bizi yuruyus yaptim 15 dk tekrar girdim ultrasona veeeee
Oyy yerim onun tombisini gozun aydin vnmben doktordaan geldiiiiimmm
Peki .videoya çekelim eşimle :)
ikisini de hic duymadim canim belki bornovada oldugum icindir.
gozun aydin canim :)
Tesekkur ederim cnm
biran once yarin olsunn saatler gecmio
sanmıyorum B12 eksikliğinden olsun. çünkü ben 3 öğün et yiyorum. kahvaltıda bile yiyorum düşün. hayatım boyunca bir saç telim bile dökülmezdi ama şimdi tutam tutam dökülüyor. bir de midem bulanmadı hiç ne bulsam yiyorum 18 kilo aldım.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)[/QUOT
Aminnn cnm saol Rabbim herkeze saglikli bi sekilde bebisleri saglikli kucagina almayi nasip etsin
:) heh beni merak eden biri çıktı. sende olmasan yandık valla. ya ben iki gecedir uyuyamıyorum ,gözlerım şişti resmen davul oldu okuyorum zorla ama keyfim yok yazamıyorum pek. çok acil durum olursa yazıyorum.Litchi sen kalple ilgili sıkıntıyı naptin doktora
Gidecektin kacirdim mi onu bi gelisme var mi ki
@aliya yine karabatak gibi kayboldun ses ver arada
S Sond da yok iki gundur az takiliyor ay sonu da degil işler yogun desek
plesentasi asagida olanlar bi el kaldiriversin bakim yakinda kontrolu olup durumunda duzelme olan oldu mu? Zamanla yikari cikar belki diyo drlar ya cikti mi sizinkiler ben de merak ediyorum bizim son durum nedir
senin prenses güçlenmiş hayatım maşallah.bende dün akşam yedim bi tepik baya net hissettim göbek deliğimin biraz altından.ikinci olmasına rağmen çok heyecanlandım.bir iki defa oldu.bugün sakiniz.
ayrıntılı ultasona kaçıncı haftalarda giriliyor?
benimde ara ara oluyor. 2-3 hafta önce çok olmuştu hatta korktum ama doktora da sormayı unuttum. cuma gidince sorucam bende merak ediyorum. aslında suyun falan normal dedi yeni bana ama insan yine de endişeleniyor.KIZLARR ACİL BİR SORU
bi kaç gündür iç çamaşırım su dökülmüş gibi ıslak oluyor ama akıntı gibi değil renksiz kokusuz sizdede böyle bir şey söz konusumu?sıcakta terliyormuyum diye düşünüyorum ama ne bilim garip geldi ıslaklık fazla yani
kızlar bebeğinin hareketlerini baya baya hisseden varmı,?
Aaaaa hayırlı olsun canım. Güzel bir prenses de sana geliyor desene. Yürüyüş niye ki? Hissetmeyi falan sağlıyor mu ki.
Oyy yerim onun tombisini gozun aydin vnm
Ohh nihayet yağmur yağıyor :)) çok sıcakti yine bgn :)) ferahlicaz şimdi misss :)
Eskiden çalışırken klimayi çok düşük derecelere ayarlamazdim şimdi 20 derecede önlük maske fazla geliyor bigün hasta başında imdatttt diye soyuncam :))bizimde yağıyor sabah sıcaktı çok hastaneye giderken. şimdi hava kapandı arada duruyor arada başlıyor azıcık serin iyi gelicek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?