2015 Şubat Anneleri

selam kızlar ben geldimmm
hayırlısıyla cinsiyetimizi gördük
bir kızım olacakmış

doktor %60-70 kız dedi bende biliyorum zaten ben sizi rüyamda görmüştüm siz bana %65 kız demiştiniz dedim. iyi o zaman sen bu akşam bi rüya daha gör sayısal 2 trilyon devretmiş şu rakamları bi söyle bakalım dedi

bacaklarını kapatmış zor açtırdı doktor ben yine atladım tamam kapattıysa kızdır o erkek olsa serer yatardı dedim çılgın anne didi bana

Hayırlı olsun canm benim içimede senin erkek olacakmış gibi geliyordu hep nedense

Hayirli olsun cnm bizim.pasalara gelinler cogaliyo :)

Hayırlı olsun canm benim içimede senin erkek olacakmış gibi geliyordu hep nedense

banada erkek gibi geliyordu canım yaaa
hatta eşimde erkek diyordu
o benimle gelemedi doktora
çıkınca aradım
kız geliyo dedim
yanlış görmüştür git bi daha baksın diyo

Hayirli olsun cnm bizim.pasalara gelinler cogaliyo :)

ay ben doktora gidene kadar hep erkeklere yakındım ama kız deyince birden kanım kızlara ısındı annelik ne değişik bişeymiş yaaa
benim minik kurabiyem daha gelmeden sevdirdi kendini

ay ben doktora gidene kadar hep erkeklere yakındım ama kız deyince birden kanım kızlara ısındı annelik ne değişik bişeymiş yaaa
benim minik kurabiyem daha gelmeden sevdirdi kendini
Oyle oluyo cnm bende sanki yillardir icimdeymis gibi seviyorum

dediğin gibi sağlıklı ve hayırlı olsun, bana da kız denildi ama o kadar çok şey duydum ki hayırlısıyla 20. hafta olsun diye bekliyorum

doktor ultrasonu açtı anneeeeemm minik kurabiyem özledimya seni diyorum doktor minik kurabiye orta boy kurabiye olmuş annesi bak ne kadar büyümüş diyo
Evet cabuk buyuyolar bende haftaya gitcem.uc hafta olcak kim bilir ne kdr buyudu zor duruyorum gitmemk icin biz bastan beri hep mercimegim dedik ona simdide ya ismiyle yada mercimek diye konusuyoruz

ahahaaaa çok hoşmuş dr unla diyaloğunuz bu arada gözün aydınsağlıkla gelsin kızcen kız diyenler şimdide sana baaaaakkkk ben sana demiştim derler bu seferde bi süre bu muhabbeti çekecen yavrum

canım bende tsh ilacı kullanıyorum kesinlikle tsh ilacı aldığın öğünde başka ilaç kullanma tsh ilacının etkisini azaltıyor. Ben sabah saati 8.30 a kuruyorum ilacı içiyorum geri yatıyorum işim yoksa sonra 10 gibi uyanıp kahvaltı yapıyorum. Aynı gyno feron sanal ilacı bnde de var onuda öğlen yemeği yemeden 1 saat önce içiyorum. Yada kendimi aç hissetmeye başladığımda içiyorum 1 saat bişi yemiyorum üstüne ama. Dr sordum oda evet tsh ilacını sabah içtiğin için bunu başka öğünde açken iç dedi yemekten önce.

Kizlar detayliya ggirdik. Doktor bakti bor sıkıntı yok dedi fakat damarlarda notch çıktı ve bebegin kalbinde hiperekojen focus çıktı .

Kizlar lohusa tacim ve terligim

Eklentiler

• Screenshot_2014-09-03-19-34-30-1.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 62
Canim bende 18 deyim hissetmiyorim hala hissettillerim gaz bence dr um 20 ye kadar mormal kuruntu yapma dedi arada ben de arizaya bagliyorum tatildeyim dr a mi gitsem bile diyorum:)

Kizlar lohusa tacim ve terligim
Ayya çok güzel güle güle giy.bende bişeyler alıcam korkuyorum.7 aydan önce almam demiştim.bide tüp bebek esnasında komşum gözümü korkuttu yok vücudun zaten normal gebe kalmadı yok iğnelerle oldu bebek çabuk düşer dedi.yüreğim ağzımda.kalp dinleyen el dopleri alıyorum 1 haftaya gelir.bende almak istiyorum oğluma ciciler korkuyorum.

Cnm bende zor kavustum bebegime ama allahin izniyle hic bisey olmaz ben agirlasmadan herseyini hazir etmek istiyorum obur turlu belli bi zamandan sonra allah korusun dusuk tehlikesi olsa hic cikamam

Cnm bende zor kavustum bebegime ama allahin izniyle hic bisey olmaz ben agirlasmadan herseyini hazir etmek istiyorum obur turlu belli bi zamandan sonra allah korusun dusuk tehlikesi olsa hic cikamam
Öyle tabiki ama ben beklim en iyisi benim şevkimi kırdılar normal gebelik değil diye siz alın paylaşın hem bie fikir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…