2015 Şubat Anneleri

waowww korkusuz kadın :) kaç çocuk istiyorsunuz

aslında iki idi bi kız bi erkek yeter-diii
ee kız olmayınca tam gaz devamm...
sıkıntı yok evdeyim zaten çalışmıyorum.
maddi sıkıntım da yok şükürler olsun Rabbim aratmasın.
eşimde iki tane kafi derdi ama erkek olunca kafalar karıştı tabi eşimde de bende de.
Rabbim hayırlısını versin dün yeni komşu geldi apartmana kadına başta kız demişler sonra erkek pipisi var demişler. 26 da renkliye girince bakmışlar ki kız kadında kocası da çok şaşırmış. eşim de kıyamam hala o umut var içinde ve bna bişrey yaptırmak istemiyor anlamıyorum. hala bana ben kız hissediyorum diyor bende farklı hissediyorum ama ne biliyim hayırlı ve sağlıklı evlat olsun öncelikle de gerisi Rabbimin işi.

kızlar kızıma isim düşünüyorum eşimle anlaşamadığımız bir konu ama sağlık olsun çözebileceğim bir sorun :) MASAL, HAYAT, ZELAL, SILA sizce?????
bence zelal çok hoş bir isim benim öğrencim vardı fikir olsun sana adı duçem di anlamı nedir dedim ürtmenimmm fıratla diclenin birleştiği yerdir dedi

Kizlarrr nasilsiniz bakalim melekleriniz nasil biz bugun ciktik oglumun bebek arabasi siparisini verdik

cnm bizimlede paylaş nasıl bır susleme yapıcaksın
Cnm renk secimi yaptim once snra ne uzerine olmasini istiosam onu sectim konsept kral taci olucak klasik gibi duruyo ama onu ogluma gore yapicam suanda sembol calisma asamasinda

Cnm renk secimi yaptim once snra ne uzerine olmasini istiosam onu sectim konsept kral taci olucak klasik gibi duruyo ama onu ogluma gore yapicam suanda sembol calisma asamasinda

valla beklıyoruz canım yaptıklarının resımlerını. belkı kopya cekerız accık :)

Slm kızlar nasılsınız?okullar açıldı yoğunluk başladı...umarım herkesin bebişi iyidir.

Az kalmis hadi ordan da iyi haberler alicaksin insallah. Sicak ki ne sicak nem mahvediyor insani dedigin seye normalde bayilirim da onu
Bile yerken zevk alamiyorum dusun ordan halimi gonderilebilecek bisey olsa gonderirdim sana ins gelir yerinde yersin

Dukandasim fazla protein de sac dokuyor haberin olsun dukan yaparken kel olmak uzereydim ben dr gitmistim o dedi protein agorlikli beslnmek de doker diye gerci gebelik de dokuyordur

ben doktordaan geldiiiiimmm
yuzustu yatip bacak acmayan veledim zorladi bizi yuruyus yaptim 15 dk tekrar girdim ultrasona veeeee
tombalak bir KIZIM olucaaaakkkk

aman da aman bir prenses anasi daha varmis

Kizlarrr nasilsiniz bakalim melekleriniz nasil biz bugun ciktik oglumun bebek arabasi siparisini verdik

hizli hatun bitircen alisversi bisey kalmayacak almaya gule gule kullansin insallah kuzun

Slm kızlar nasılsınız?okullar açıldı yoğunluk başladı...umarım herkesin bebişi iyidir.

okulda cok bi yogunlugumuz yok henuz de git gel yetiyor sicakta. Evi kaldirdim temizlik diye oylece duruyor kagni hiziyla seneye bitirrim artik :)

Siz siz olun o da guzel bu da sirin diye oyuncaklari doldurmayin ilerde eve ayikla ayikla anam agladi incik cincik atilcak verilcekk didikledim kizin odasindaydi temizlik sırası sukur bitti. Karnimdaki kuzucum icin de dolapta yer actim ortak gelicek ablasinim dolabina malum. Oyy cok yoruldum ve yine yemek yok

İnşallah canım her doktora gidişimde yüreğim ağzıma geliyor. Hoş doktora gitmediğim zaman da aynıyım ya.
Dediğin gibi o güzel yiyecek gönderilecek bişey değil bebişimiz sağlıklı olsun da inşallah gelir yerinde yeriz :)

kızlar unnado diye bi site var ordan 2'li şapka 6'lı eldiven birde şapka eldiven patik takım alıcam ama 26 tl fiyat uygun mu sizce? mağazalardaki fiyatları henüz bilmiyorum da yardım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…