- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.144
- 448
waowww korkusuz kadın :) kaç çocuk istiyorsunuz
hayırlısı olsun hakkınızda canımkendime güvenemiyorum aslında bir mani yok da. Bir de eşimin bi işi var o olursa hep birlikte otele gideriz diyo ne biliyim bu hafta kesin belli olacak inşallah bakalım.
Eskiden çalışırken klimayi çok düşük derecelere ayarlamazdim şimdi 20 derecede önlük maske fazla geliyor bigün hasta başında imdatttt diye soyuncam :))
bence zelal çok hoş bir isim benim öğrencim vardı fikir olsun sana adı duçem di anlamı nedir dedim ürtmenimmm fıratla diclenin birleştiği yerdir dedikızlar kızıma isim düşünüyorum eşimle anlaşamadığımız bir konu ama sağlık olsun çözebileceğim bir sorun :) MASAL, HAYAT, ZELAL, SILA sizce?????
Benim canım evet her zaman giremiyorum bişi sormak isteyen olursa mesaj atın cvplarim mutlaka..yazılanlarin hepsini geri dönüp okuyamiyorumAaaa dişçi arkadaşımız sendin di mi? Bir iki arkaş seni soruyodu :)
Cnm renk secimi yaptim once snra ne uzerine olmasini istiosam onu sectim konsept kral taci olucak klasik gibi duruyo ama onu ogluma gore yapicam suanda sembol calisma asamasindacnm bizimlede paylaş nasıl bır susleme yapıcaksın
Bana yakin cnm oralarcanim ben adana'dan tasinacam esimin isi nedeniyle. serifali, tatlisu tarafi isine yakin olacagi icin o taraflari dusunuyoruz.
Cnm renk secimi yaptim once snra ne uzerine olmasini istiosam onu sectim konsept kral taci olucak klasik gibi duruyo ama onu ogluma gore yapicam suanda sembol calisma asamasinda
Seve seve veririm cnm su hazirlik asamasi bitsinde suan cizim asamasinda daha sonra etiket tasarimlari basliycakvalla beklıyoruz canım yaptıklarının resımlerını. belkı kopya cekerız accık :)
Kizlarrr nasilsiniz bakalim melekleriniz nasil biz bugun ciktik oglumun bebek arabasi siparisini verdik
Cikip yürüyüş yapayim dedim sosyete pazarina gidip yorulup geldim bende. Hayirli olsun güzel günlerde kullann inşallah. Marka model ne aldin canim?[/QUOT
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah:)Kizlarrr nasilsiniz bakalim melekleriniz nasil biz bugun ciktik oglumun bebek arabasi siparisini verdik
9:30'dan öğle 1'e kadar on gün sonra iki olacak sonra ayın sonunda 3:40 olacak alışmaları için böyleCanim kac saat okulu
Canım cocuk kardiyoloğuna göstermemi söylemişti kendi doktorum ve İzmir'deki doktor. 18-19. Haftaları bekliyoruz kalp gelişimi o zamanlar görülebiliyormuş. En son İzmir dönüşü kendi doktoruma gittim normaldi. Inşallah iyidir kuzucuğum. Allahım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.
Bu arada sizin oralar çok sıcaktır mutfağa girmek istememen normal canım. Bence bol bol oranın o meşhur yemeğinden ye. Sırf onun için biz de bir ara oraya gelicez :) sanırım benim canım istiyo. Tam aşermek mi bilmiyorum ama buralarda öylesini bulamıyoruz en güzeli de yaprak :)
sanmıyorum B12 eksikliğinden olsun. çünkü ben 3 öğün et yiyorum. kahvaltıda bile yiyorum düşün. hayatım boyunca bir saç telim bile dökülmezdi ama şimdi tutam tutam dökülüyor. bir de midem bulanmadı hiç ne bulsam yiyorum 18 kilo aldım.
ben doktordaan geldiiiiimmm
yuzustu yatip bacak acmayan veledim zorladi bizi yuruyus yaptim 15 dk tekrar girdim ultrasona veeeee
tombalak bir KIZIM olucaaaakkkk
Kizlarrr nasilsiniz bakalim melekleriniz nasil biz bugun ciktik oglumun bebek arabasi siparisini verdik
Slm kızlar nasılsınız?okullar açıldı yoğunluk başladı...umarım herkesin bebişi iyidir.
9:30'dan öğle 1'e kadar on gün sonra iki olacak sonra ayın sonunda 3:40 olacak alışmaları için böyle
gözün aydın canımm sağlıkla gelsin kızcenben doktordaan geldiiiiimmm
yuzustu yatip bacak acmayan veledim zorladi bizi yuruyus yaptim 15 dk tekrar girdim ultrasona veeeee
tombalak bir KIZIM olucaaaakkkk
Az kalmis hadi ordan da iyi haberler alicaksin insallah. Sicak ki ne sicak nem mahvediyor insani dedigin seye normalde bayilirim da onu
Bile yerken zevk alamiyorum dusun ordan halimigonderilebilecek bisey olsa gonderirdim sana ins gelir yerinde yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?