Senin değil bebeğin canı istemiş bugünSağol bitanem bi daha asure yiyeceğimi sanmıyorum :)
ah ah benim yerime de ye ama Adana'da :):))) benim adana meşhur oldu, ne yenir beee :) rüyalarıma girdi bugünde mi yesem ne, bu hamilelik ocağıma incir ağacı dikecek ahahahah
Bugün menüm hazır hamsi oyyy uşaklar bugün karadenizdeyim :)Senin değil bebeğin canı istemiş bugün
ah ah benim yerime de ye ama Adana'da :)
Çok net teğil sanki foto buğulu çıkmış gbi.Aaa nub teorisini bilen banada yorum atsin :) hadi teyzesi nazlanma :)
hadi hayırlı olsun canım bende atlattım onu şimdi fetal ekomuz kaldı onuda atlattıkmı. geriye pek birşey kalmıyor. canım takvimin hesaplanması şöyle oluyor mesela ben 18+4 üm bugün yani 19. haftamın içindeyim . doktora sordum evet öyle dedi. zaten direk 18 haftalıksın demiyor doktorda illa aldığın günüde söylüyor. sende 19. haftadasın yani :)
Canim bu 11 haftadaydi sanirim ondan snrakilerde aldiğim fotolari bi bulabilsem keşke en solda duruyor :)Çok net teğil sanki foto buğulu çıkmış gbi.
Bana da sadece demir verdi.sabah içiyordu m açlıktan bayılıyorum,dün gece içtim gündüz açıkmadım ama gece gur gurYa bende agri falan degil ama halsizlik cok oluyo bide 4 ayda 9 kilo alinca doktor vitaminde vermek istemedi sadece demir hapini sabah iciyodum sabah aksam ic dedi nezamn gecer bu halsizlik bilmem ama bir an once gecse iyi opcak bu tembel halimden hic memnun degilim
En fazla öğlene kadar acıkırsın. Akşama doğru rahat oluyo en azından geç vakitte deli gbi yemek yemiyorsun ben öyleyim yani. Çareyi öyle buldum.(ben yıllardır kullanıyorum da)Bana da sadece demir verdi.sabah içiyordu m açlıktan bayılıyorum,dün gece içtim gündüz açıkmadım ama gece gur gur
Görüntü belli değil pek.Aaa nub teorisini bilen banada yorum atsin :) hadi teyzesi nazlanma :)
Cnm hayırlı olsun senin adına sevindim :)) ne güzel bunu da atlattınız darısı daha ysptıracakların başına bu arada sen uzun zamandır yoktun sanki forumda yada ben kaçırdım bi yerlerde :)
Et ye canım et.çaresi ette.En fazla öğlene kadar acıkırsın. Akşama doğru rahat oluyo en azından geç vakitte deli gbi yemek yemiyorsun ben öyleyim yani. Çareyi öyle buldum.(ben yıllardır kullanıyorum da)
bebeğin kalbinin ayrıca çocuk kardiyolojisinde incelenmesi canım. ultrason yani ama çocuk doktoru bakıyor.Oleyyyyyyy bu aradafetal eko nedir
bebeğin kalbinin ayrıca çocuk kardiyolojisinde incelenmesi canım. ultrason yani ama çocuk doktoru bakıyor.
Haftada bir minik bidon pekmez içiyorum günde en az 1 çay bardağı ama nafile. Ben pes ettim artık naparsam demir depolarım boş. Çokta iştahlıyım hani deli gbi yemek yerim normalde. Yemek asla ayırt etmem yemediğim bi hindistan cevizi bi kavun onun dışında asla ayırt etmem ne olsa yerim. Ama böyle işte.. Damardan serum la vereceklermiş. 5 gün üstüste iğnesi varmış hastane yatışı gerekiyormuş. 5 gün hastanede yatmayı gözüm yemedi ama bebişe etki etmeye başlarsa mecburen onu yaptırcamEt ye canım et.çaresi ette.
Hos Bulduk :)Hoşgeldin:)
Sen beni dinle öğlen akşam löp et yiycen bak bir ayda tavan yapacak.ama et biraz iflas ettiriyor adamı durumun varsa dene. Yemek yapmasanda tavada da olur.madem kocanda seviyor.Haftada bir minik bidon pekmez içiyorum günde en az 1 çay bardağı ama nafile. Ben pes ettim artık naparsam demir depolarım boş. Çokta iştahlıyım hani deli gbi yemek yerim normalde. Yemek asla ayırt etmem yemediğim bi hindistan cevizi bi kavun onun dışında asla ayırt etmem ne olsa yerim. Ama böyle işte.. Damardan serum la vereceklermiş. 5 gün üstüste iğnesi varmış hastane yatışı gerekiyormuş. 5 gün hastanede yatmayı gözüm yemedi ama bebişe etki etmeye başlarsa mecburen onu yaptırcam
Kayınvalideme söylesem alır hiç çekinmez ama ben hamileliğimin başında aşırı bi şekilde tavuktan birazda etten tiksindim. Zorlıyım bakıyım belki tiksintim geçmiştir kusmuyorum ya artık. Çok saol teşekkür ederim. Deniycem işime yararsa çok dua alıcaksın benden. Yaklaşık 8 yıldır çekiyorum bundan. Habire kan tahlili hergün hergün ilaç. Bide alerji yapıyo biliyomusun aunı ilacı 1 sene kulalnınca vücudum da kırmızılıklar çıkıyo 1 ay bıraktırıyolar sonra başka bi isim de demir ilacı. Vücudum yeter artık diyo. Bi tuhafım işte nbende. Hem eksikliği var hem alerji yapıyoSen beni dinle öğlen akşam löp et yiycen bak bir ayda tavan yapacak.ama et biraz iflas ettiriyor adamı durumun varsa dene. Yemek yapmasanda tavada da olur.madem kocanda seviyor.
Ben iki parça yeni doğan zıbın takımı aldım annem bi çok alışeriş yaptı ama yatağımızda var içi döşencek sadece nevresimi ve içinde ki yatağı dolap yaptırcam son iki ay kala kokusu çıkması gerekiyormuş. Kıyafet için hiç acele etmiyorum emziktir bebek arabasıdır araştırıyorum kurbandan sonra inşaallah ona yönelcem.Selam anneler ,")alis veriris yapmak icin rken mi acaba ..ya da baslasam olur mu sizler ne yaptiniz? :)fikri olanlar yazabilir mi lütfen. ..
Bemde sabahlari iciyodumda simdi vitamin kullanmadigim icin aksamda icicem odami kilo yapiyoki axaba ya herseyi ona yormaya basladim:)Bana da sadece demir verdi.sabah içiyordu m açlıktan bayılıyorum,dün gece içtim gündüz açıkmadım ama gece gur gur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?