Demir ve kan ilaçları kilo yapmıyo iştah açıyor. Onu içince kendine hakim olman gerekiyo yada meyve kuru kayısı gbi şeylerle mideni avutman gerekiyo. Asla kilo yapmıyorlar tecrübeyle sabit.Bemde sabahlari iciyodumda simdi vitamin kullanmadigim icin aksamda icicem odami kilo yapiyoki axaba ya herseyi ona yormaya basladim:)
Kansızlık bende de var. Ibrahim Saraçoğlu kansızlık için bir kür tarifi verdi. Ispanak ve kereviz kürü. Şuan kereviz yok Kasım ayında çıkıyor. Ben onu deneyeceğim.Kayınvalideme söylesem alır hiç çekinmez ama ben hamileliğimin başında aşırı bi şekilde tavuktan birazda etten tiksindim. Zorlıyım bakıyım belki tiksintim geçmiştir kusmuyorum ya artık. Çok saol teşekkür ederim. Deniycem işime yararsa çok dua alıcaksın benden. Yaklaşık 8 yıldır çekiyorum bundan. Habire kan tahlili hergün hergün ilaç. Bide alerji yapıyo biliyomusun aunı ilacı 1 sene kulalnınca vücudum da kırmızılıklar çıkıyo 1 ay bıraktırıyolar sonra başka bi isim de demir ilacı. Vücudum yeter artık diyo. Bi tuhafım işte nbende. Hem eksikliği var hem alerji yapıyo
Ya işte bende cocukluktan düşüktür. Dukan diyeti yaptım o sırada tahlil yaptırayım problem çıkmasın dedim. Doktor bir baktı kan 15 erkek kanı gibi.bayanlarda genelde 12 civarı oluyor.sonra ameliyat oldum çok kanama olmuş 11 é düştü sonra yine ete yüklendim iki ayda yine 14 oldu.test ettim yani.Bende tavuk yiyemiyorum nedense midem bulandı ama kırmızı et yiyorum.kıyma ye olmadı.Kayınvalideme söylesem alır hiç çekinmez ama ben hamileliğimin başında aşırı bi şekilde tavuktan birazda etten tiksindim. Zorlıyım bakıyım belki tiksintim geçmiştir kusmuyorum ya artık. Çok saol teşekkür ederim. Deniycem işime yararsa çok dua alıcaksın benden. Yaklaşık 8 yıldır çekiyorum bundan. Habire kan tahlili hergün hergün ilaç. Bide alerji yapıyo biliyomusun aunı ilacı 1 sene kulalnınca vücudum da kırmızılıklar çıkıyo 1 ay bıraktırıyolar sonra başka bi isim de demir ilacı. Vücudum yeter artık diyo. Bi tuhafım işte nbende. Hem eksikliği var hem alerji yapıyo
Yanılmayan çokta yanılanlar da vardı sanki bi kaç kişi. Bana 16 da erkek dedi 19 da gidicem bi dahaMerhaba Şubat anneleri
Allah kolay zahmetsiz doğumla bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.
Benim size bir sorum olacak cinsiyetlerinizi öğrenmiş olmalısınız. Doktor 12 hafta 1gunlukken kıza benziyor dedi. Sizede böyle tahmin yapıp yanilmayan var mı acaba.
Yap bacim bende zorla kaldirdim o koca popomu koydum ocaga yemegi cok sukur bi tonda utu var ama yarin oda insallahE bende yemek yapayım bari ayıp olmasın.
Vücudumdaki kan oranı güzel onda yok bi problem demir depolarım boş. Ama onuda denerim hamilelikte zararlı değilse. Her kür hamilelikte uygulanamıyor canım, araştır önce bi. Bilgi verdiğin için çok teşekkür edrim ayrıca.Kansızlık bende de var. Ibrahim Saraçoğlu kansızlık için bir kür tarifi verdi. Ispanak ve kereviz kürü. Şuan kereviz yok Kasım ayında çıkıyor. Ben onu deneyeceğim.
Kırmızı et benim kan grubuma yaramıyor. Kan hapı içiyorum
Ben de kurbandan sonra baslarrm sanirim o zaman..:).cok bir şey alma siyorlar zaten kıyafet olarak...çünkü bebekler cabuk büyüyor mus..:)Ben iki parça yeni doğan zıbın takımı aldım annem bi çok alışeriş yaptı ama yatağımızda var içi döşencek sadece nevresimi ve içinde ki yatağı dolap yaptırcam son iki ay kala kokusu çıkması gerekiyormuş. Kıyafet için hiç acele etmiyorum emziktir bebek arabasıdır araştırıyorum kurbandan sonra inşaallah ona yönelcem.
Bu kürü hamileler için önerdi canım teşekkür ederimVücudumdaki kan oranı güzel onda yok bi problem demir depolarım boş. Ama onuda denerim hamilelikte zararlı değilse. Her kür hamilelikte uygulanamıyor canım, araştır önce bi. Bilgi verdiğin için çok teşekkür edrim ayrıca.
Merhaba Şubat anneleri
Allah kolay zahmetsiz doğumla bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.
Benim size bir sorum olacak cinsiyetlerinizi öğrenmiş olmalısınız. Doktor 12 hafta 1gunlukken kıza benziyor dedi. Sizede böyle tahmin yapıp yanilmayan var mı acaba.
Cnm banada 13 haftalikken kiza venziyo dedi 16 haftalikken kesin kiz dedi allah ginlune gorr versinMerhaba Şubat anneleri
Kıymaya başladım bu ara ete de başlıyım zorlada olsa. Çok saolun ya. 12 yaşında farkedildi benimki. Gerçi ondan önce hastanenin yolunu bilmiyordum da belki vardıda hiç doktor görmedi beni.Ya işte bende cocukluktan düşüktür. Dukan diyeti yaptım o sırada tahlil yaptırayım problem çıkmasın dedim. Doktor bir baktı kan 15 erkek kanı gibi.bayanlarda genelde 12 civarı oluyor.sonra ameliyat oldum çok kanama olmuş 11 é düştü sonra yine ete yüklendim iki ayda yine 14 oldu.test ettim yani.Bende tavuk yiyemiyorum nedense midem bulandı ama kırmızı et yiyorum.kıyma ye olmadı.
Oooo hızlısın baya maşallah.Bu arada ev süpürdüm, çorba yaptım.
Ben kışın gömleklerin sadece yakasını ütülüyorum. Eşim kazak içine giyiyor diye ama kuzenim dalga geçiyor hep, sadece yakasını ütüleyip dolaba astığımı hayal ediyormuş komik geliyormuş.ütüden nefret ediyorumYap bacim bende zorla kaldirdim o koca popomu koydum ocaga yemegi cok sukur bi tonda utu var ama yarin oda insallah
Ewt canım. Çok aşırı beğendiğim bişi olmazsa son aya bırakıcam kıyafeti.Ben de kurbandan sonra baslarrm sanirim o zaman..:).cok bir şey alma siyorlar zaten kıyafet olarak...çünkü bebekler cabuk büyüyor mus..:)
ciger ye canım eger seviyorsan bnm kac gündür canım cekiyor sonunda işyerinin yakınındaki ev yemekleri yapan teyzeye soyledim yarın arnavut cigeri de yapacak :))))Kayınvalideme söylesem alır hiç çekinmez ama ben hamileliğimin başında aşırı bi şekilde tavuktan birazda etten tiksindim. Zorlıyım bakıyım belki tiksintim geçmiştir kusmuyorum ya artık. Çok saol teşekkür ederim. Deniycem işime yararsa çok dua alıcaksın benden. Yaklaşık 8 yıldır çekiyorum bundan. Habire kan tahlili hergün hergün ilaç. Bide alerji yapıyo biliyomusun aunı ilacı 1 sene kulalnınca vücudum da kırmızılıklar çıkıyo 1 ay bıraktırıyolar sonra başka bi isim de demir ilacı. Vücudum yeter artık diyo. Bi tuhafım işte nbende. Hem eksikliği var hem alerji yapıyo
Erkek gibi.S Sondpirelideve arkadaslar 12+0 daki bebegimin resmi nuba gore nedir cinsoyet sizce bilen duyan anlayan yorumlarsa cokk sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?